بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برا تهران آسیاتک بگیرم یا های وب ؟
دانلود رایگان تو ساعات شبانه با سرعت بالا برام مهمه

های وب که اکثرا شبانه رو حذف کرده
اسیاتک هم کیفیتش ماشالله از اخر اوله :دی
صبانت شبانش همون سرعت روزانه رو داره ! البته فقط ۲برابر حجم سرویس و حجم خریداری شده اینطوره ! بعدش سرعت شبانه رو محدود میکنن

سلام...

چند وقتی هست که سرعت من از ظهر تا شب به صورت نمایی کم میشه تا به 6K میرسه !!... از پارس آنلاین 256 دارم... کس دیگه هم یه همچین مشکلی داره ؟؟ تماس با پشتیبانی تاثیری داره ؟؟

ممنون...

پینگ 50ms با DNS 8.8.8.8 گوگل با وی پی ان گیمینگ...

56429518444417126344.jpg

اینم مسیر Route پینگ :

90249583885484784998.jpg

احتمال داره با راه اندازی شبکه فیل ترینگ هوشمند بحث بهبود کیفیت اتصال اینترنت داخلی با اینترنت بین المللی هم وجود داشته باشه چون تا به حال پینگ به این حد پایین در وضعیت عادی از هیچ طریقی به اینترنت بین المللی وجود نداشته و در بهترین حالت پینگ 80ms بوده.
همانطور که میبینید از طریق لینک آذربایجان با DNS معتبر گوگل پینگ به 57ms رسیده. در حال حاضر پایینترین پینگ تایم در ایران متعلق به لینک آذربایجان یا AZ-IX و بعد به CW.NET هست که برای خود بنده اولی 50-60 میلی ثانیه شده و دومی 90ms هست.

این هم اینترنت عادی خودم :

3939329263.png

C:\Users\Mohammad>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=127ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=51
.

آخرین ویرایش:
این هم سرعت دانلود من با آسیاتک که تازه چند ساعتی میشه وصل شده! :d
سرعت 512 گرفتم با 10 گیگ ماهانه که 2-8 صبح رایگانه ظاهرا. اما تست نکردم ببینم افت سرعت داره یا سرعتش همین میمونه! تست کردم شبانه شو خبر میدم.

سرعت 512 گرفتم با 10 گیگ ماهانه که 2-8 صبح رایگانه ظاهرا. اما تست نکردم ببینم افت سرعت داره یا سرعتش همین میمونه! تست کردم شبانه شو خبر میدم.

قیمت؟

یعنی انواع و اقسام قطعی هارو من تجربه کردم هم با مخابرات هم با پارس آنلاین !! اولش که پاکت لاس و پینگ بالا بود از هفته پیش ..از دیروز که یا کلا قطع میشه یا وصل هم که میشه پینگ عالیه طوری که تا حالا تو عمرت ندیدی بعد خیلی خوشحال میای بازی کنی وسط بازی یه تایم اوت تپل میده کیک میشی بیرون بعدشم دود می شی میری تو آسمون ( از Rage زیادی ) !

تهرانی ؟ منطقه مخابراتی کجا هستی ؟
شبانه دانلود کن ببین چند سرعت میده ؟
از نظر پینگ و قعطی چطورـه ؟

------------------------------------------------------

اینم پینگ من با پارس آنلاین :|
2ql98gh9ealhmj2fy0qj.png

سلام دوستان شايد كسي خيلي با وايمكس مبين نت سر و كار نداشته باشه,اما من لازم ميدونم بكم اين شركت از حجم مشتري كم ميكنه ,مطمعن هستم, جندين بار متوجه شدم٠ فقط در نحوه انجامش شك دارم كه فكر ميكنم به اين صورته كه ميبينن شما اكر در يك مدت زمان خاصي ميزان معيني مصرف نداري از حجم ميزنن٠ بدون كوجكترين شك٠ متاسفم اين كار داره به صورت علني در مقياس بزركي انجام ميشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or