farbodkain
کاربر سایت
کسی نیست جواب بده چرا این مشکل مسخره رو دارم؟!؟
به نظرم بهتر از پشتیبانی کمک بگیری
کسی نیست جواب بده چرا این مشکل مسخره رو دارم؟!؟
برای نامحدود پیشگامان باید تماس بگیری(دو ماه هست از روی قسمت تعرفه سایتشون برداشتند.)نامحدود های های وب واقعا نامحدود هستن یعنی هرچی دانلود کنی سرعت رو نمیارن پایین ؟ بعد تو الان اسم سرویست چیه و با چه سرعتی دانلود می کنی ؟
این پیشگامان هم که میگی قطعی زیاد داره شاید مربوط به منطقه ایی که تست کردی باشه یا به نظرت کلا همه جا قطعی زیاد داره ؟
الان رفتم تو وب سایت پیشگامان اصلا سرویس نامحدود نداره که![]()
سرعت دانلودش حدود 30 کیلوبایت اینا میگرده.تا یکی دو ماه پیش که نامحدوشو داشتم هرچقدر دانلود میکردی سرعت پایین نمی آورد الان رو درست نمی دونم ولی فکر نکنم تغییری کرده باشه.این های وب نامحدود 256 سرعتش چنده؟
بعد از چند گیگ دانلود سرعت رو میارن پایین؟
سرعت دانلودش حدود 30 کیلوبایت اینا میگرده.تا یکی دو ماه پیش که نامحدوشو داشتم هرچقدر دانلود میکردی سرعت پایین نمی آورد الان رو درست نمی دونم ولی فکر نکنم تغییری کرده باشه.
از من میشنوی نگیر چون فقط یه ساله نامحدود میده...اومدیمو به هر دلیلی راضی نبودی اونوقت باید یک سال استفاده کنی تازه خیلی سرویس های نامحدودشو نسبت به پیشگامان گرون تر میده.
با سلام خدمت همه دوستان
من آبادان زندگی میکنم و میخواستم اینترنت برای گیم بگیرم و سرعت دانلود اصلا برام مطرح نیست فقط پینگ پایین و نداشتن پکت لاس برام مطرحه.من بازی آنلاین call of duty 6 , call of duty 8 , dota2 رو بازی میکنم و میخوام نتی بگیرم که در سرورهای ایرانی call of duty 6 , 8 پینگ 30 یا زیره 30 بده و سرورهای خارجی زیر 120 . حال با این تفاسیر اینترنت از کدوم شرکت بگیرم؟!! شنیدم راصد چنین پینگی رو میده.درسته؟!
با تشکر
یه سوال داشتم:d
میشه روی یک خط تلفن از دو تا isp مختلف سرویس داشت؟
پارس انلاین حال منو داره بهم میزنه. !! صد درصد تا اخر هفته تخلیه میکنم میرم پیشگامان
اسیاتک بدون این که خبر بده ساعتای شبانه رو یک ساعت کم کردهمنم از اس ام اس تموم شدن حجم ساعت 1.20 نصف شب فهمیدم
![]()
از گلوتون پایین نره![]()
شبانش شده 2 تا 8 .منطقه مخابراتی کجا هستی ؟ پیشگامان رو تست کردی حتما بیا اطلاع بده .
الان ساعات شبانش چند تا چند شده ؟ سرعت دانلود چند میده بهت ؟ کلا راضی هستی یا نه ؟