بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان نظرتون راجب های وب چیه ؟ من راجب طرح فشفشه ـش که با 9 تومن میذاره 15 گیگ با سرعت 700 یا 800 دانلود بکنی شنیدم
کیفیت و خدماتشون در چه سطحه ؟ کلا می ارزه بگیرم یا نه ؟
من هم همش دارم از این فشفشه استفاده می کنم با سرعت 700 دانلود میکنه.
در کل بخوای حساب کنی نه نمی ارزه ولی با این وضع خاکبرسری نت اگه دنبال دانلود شبانه هستی میتونه جای اونو برات پر کنه.

من هم همش دارم از این فشفشه استفاده می کنم با سرعت 700 دانلود میکنه.
در کل بخوای حساب کنی نه نمی ارزه ولی با این وضع خاکبرسری نت اگه دنبال دانلود شبانه هستی میتونه جای اونو برات پر کنه.
همیشه با سرعت بالا دانلود میکنید ؟ قطعی و ... هم که نداره ؟ در هر ساعت از شبانه روز هم که بخوایم میشه استفاده کرد از این 15 گیگ ـه طرح فشفشه دیگه ؟

اقا این پارس انلاین که دیگه داغون شد رفت :|
الان شده افلاین اگه باورتون نمیشه :دی
نصفه شبا که دلمون خوش بود الان دیگه رایگان نیست :) سرعتم هم از رو 120 که دو ساله ثابت بود اومده رو 40 !!!!
رسما خسته نباشید پارس انلاین :))
زنگ زدم بهشون همه موارد رو توضیح دادم در مورد پهنای باند گفتن عادیه ! منم گفتم اکی :x در مورد نصفه شبا هم گفتم گفتش که این کارو کردیم شما با سرعت بیش تری تو این محدوده ساعت دانلود کنید!!! :o
بعد گفتم تو یه کلام این کارتون کلاه برداریه گفت مواظب حرفت باش داریم بهتر میکنیم طلب کاری؟ :| عین این جمله رو به من گفت ! :|:| من چی بگم الان؟ فقط قطع کردم تلفن رو این قدر اعصابم خرد شد ...
الانم دارم زنگ میزنم کلا سرویسو غیرفعال کنن میخوام از یه isp دیگه نت بگیرم :دی
تو فکر اسیا تک هستم الان . من فقط میخوام سرعت دانلودم رو همین 120 باشه با قیمت خوب :دی قطعی هم کم باشه .
یه isp ممنون میشم بگید که هم در زمینه پینگ تو بازی های انلاین عالی باشه (عالیی یعنی عالی :| نه خوب ) و قطع و وصلیش هم کم باشه .
خواهشا بدون فکر هم جواب ندین چون سرنوشت سازه (:دی:p ) . ولی بی شوخی از کجا نت بگیرم ؟
اسیاتک چه طوره؟ شاتل که شنیدم کلاه برداریه خالصه . های وب هم که شنیدم خیلی خوب نیس .
ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنین دوستان .

همیشه با سرعت بالا دانلود میکنید ؟ قطعی و ... هم که نداره ؟ در هر ساعت از شبانه روز هم که بخوایم میشه استفاده کرد از این 15 گیگ ـه طرح فشفشه دیگه ؟
در هر ساعت از روز میتونی اون 15 گیگ رو مصرف کنی ولی بهتره که شب ها این کارو نکی چون سرعت شبا افتضاحه(40 kb).چیزی که خودم اون موقع ازش ترس داشتم این بود که سرعت دانلود پایین باشه و قبل از این که بخوای حجم (همون 15 گیگ)رو مصرف کنی وقت تموم بشه که اینطور نبود.در مورد قطعی هم (من هم توی تهران های وب دارم هم توی شمال (چالوس)) توی تهران پینگ خوب بود قطعی هم کم ولی امان از شمال :( پینگ که بالا...قطعی هم انواع اقسام کوتاه بلند طولانی مقطعی...البته کلا وضعیت نت توی شمال کشور افتضاحه.من دو تا پیشنهاد برات دارم : 1-اگر سرعت دانلود برات مهمه و نمی تونی زیاد سیستم رو برای دانلود روشن بزاری از های وب سرویس 8 مگ (اسما 8 مگ هست ولی کمتره با این حال بهتر از سرویس های دیگست) 8 گیگ حجم ماهیانه 25 هزار تومان رو تهیه کن و بعد برای دانلود همین فشفشه 15 گیگ 9 هزار تومان رو بگیر(البته برای استفاده از فشفشه باید به اندازه زمان فشفشه اعتبار زمانی اشتراک داشته باشید.مثلا برای اون فشفشه 40 گیگ یک ماهه 30 هزار تومان که فقط یک بار میتونید تهیه اش کنید(نامردا اونو فقط برای جذب مشتری گذاشتن) باید سرویس سه ماه تهیه کنید و اگر سرویس یک ماهه گرفتید نمی تونید اون فشفشه رو بگیرید.2-راه دوم اینکه اگه برات سرعت زیاد مهم نیست از پیشگامان سرویس نامحدود 1 مگ ماهیانه 50 هزار تومان رو بگیر (پینگش خوبه 120-130-140....حداقل حجم تبادل اطلاعات و این مذخرفات رو هم نداره فقط مشکلش قعطی های زیاده...خیلی قطعی داره.مثلا همین امروز 3 بار در طول روز به مدت 3 ساعت قطع شد.یعنی در مجموع من امروز 9 ساعت دسترسی به نت نداشتم.سرعت دانلود هم روی 115 فیکسه.سرویسی نیست که من امتحان نکرده باشم (فقط مخابرات رو تجربه نکردم چون همش از قدیم درمورش اینور و اونور بد شنیدم ). همه شرکت ها رو تجربه کردم بهترین راه همین این دوتاست

آخرین ویرایش:
اقا این پارس انلاین که دیگه داغون شد رفت :|
الان شده افلاین اگه باورتون نمیشه :دی
نصفه شبا که دلمون خوش بود الان دیگه رایگان نیست :) سرعتم هم از رو 120 که دو ساله ثابت بود اومده رو 40 !!!!
رسما خسته نباشید پارس انلاین :))
زنگ زدم بهشون همه موارد رو توضیح دادم در مورد پهنای باند گفتن عادیه ! منم گفتم اکی :x در مورد نصفه شبا هم گفتم گفتش که این کارو کردیم شما با سرعت بیش تری تو این محدوده ساعت دانلود کنید!!! :o
بعد گفتم تو یه کلام این کارتون کلاه برداریه گفت مواظب حرفت باش داریم بهتر میکنیم طلب کاری؟ :| عین این جمله رو به من گفت ! :|:| من چی بگم الان؟ فقط قطع کردم تلفن رو این قدر اعصابم خرد شد ...
الانم دارم زنگ میزنم کلا سرویسو غیرفعال کنن میخوام از یه isp دیگه نت بگیرم :دی
تو فکر اسیا تک هستم الان . من فقط میخوام سرعت دانلودم رو همین 120 باشه با قیمت خوب :دی قطعی هم کم باشه .
یه isp ممنون میشم بگید که هم در زمینه پینگ تو بازی های انلاین عالی باشه (عالیی یعنی عالی :| نه خوب ) و قطع و وصلیش هم کم باشه .
خواهشا بدون فکر هم جواب ندین چون سرنوشت سازه (:دی:p ) . ولی بی شوخی از کجا نت بگیرم ؟
اسیاتک چه طوره؟ شاتل که شنیدم کلاه برداریه خالصه . های وب هم که شنیدم خیلی خوب نیس .
ممنون میشم سریع تر راهنماییم کنین دوستان .
سراغ هر سرویسی رفتی برو الا آسیاتک مذخرفی هست به تمام معنا...شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک همه باهم داداشن هیچ فرقی باهم ندارن هر سه تا مذخرف.های وب خیلی بهتر از آسیاتک هست هرجور که بخوای حساب کنی.
هشدار : سعی نکنید که سرویس های اسیاتک رو تجربه کنید چون مثل باتلاق می مونه رفتی توش دیگه بیرون اومدن کار راحتی نیست.هزار تا دردسر و بدبختی داره تخلیه کردنش

سراغ هر سرویسی رفتی برو الا آسیاتک مذخرفی هست به تمام معنا...شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک همه باهم داداشن هیچ فرقی باهم ندارن هر سه تا مذخرف.های وب خیلی بهتر از آسیاتک هست هرجور که بخوای حساب کنی.
هشدار : سعی نکنید که سرویس های اسیاتک رو تجربه کنید چون مثل باتلاق می مونه رفتی توش دیگه بیرون اومدن کار راحتی نیست.هزار تا دردسر و بدبختی داره تخلیه کردنش

جدا نفهمیدم از این حرفی که زدی :|
یه دلیل بیاری ممنون میشم :دی فک کنم تعصبی گفتی که های وب بهتره :دی

جدا نفهمیدم از این حرفی که زدی :|
یه دلیل بیاری ممنون میشم :دی فک کنم تعصبی گفتی که های وب بهتره :دی
آره آخه های وب واسه بابامه :d همه یه ماه 20 مگ نامحدود مهمون من:bighug:
اولا همه ISP ها دزدن...این هیچ.اما آسیاتک جزو شاه دزدهاست.پینگ اسیاتک داغون ولی واسه های وب خیلی بهتره.تا حالا از طرف های وب احساس نکردم که داره از حجمم دزدی میشه ولی آسیاتک لامصب همین جوری چشم به هم میزدم تموم میشد اصلا عجیب.آسیاتک سرویس های نامحدودش حداقل تبادل اطلاعات داره یعنی همون محدود رو دارن به اسم نامحدود میدن:|.ولی نامحدود های های وب واقعا نامحدود هستند(برای تهیه نامحدود های های وب حتما باید تماس بگیریدو حتما هم باید یکساله اشتراک بگیرید ولی اگه کسی دنبال نامحدوده هست فقط باید بره سراغ پیشگامان(هم ارزونه-هم پینگش خوبه-هم حداقل تبادل اطلاعات نداره و هم سرعت دانلود فیکسی داره...فقط لامصب نمی دونم چرا اینقدر قطعی داره:d)به نظر من یه بار برای همیشه باید همه کاربر های اینترنت دست به دست هم بریزیم توی خیابون ها تظاهرات کنیم شاید فرجی شد...ولی همه منتظریم شاید یک روزی بهتر بشه...هر روز بدتر از دیروز

دزدی دووباره از یه دزدی
مثلا یه جنس دزدی رو بفروشی دوباره اونو بدزدی دوباره بفروشی
یه سرویس 2 مگ گذاشته با 216 گیگ شبانه رایگاناین سرویس همون روزانه هست با 6 گیگ دانلود که تو سال میشه 72 گیگ و اگه تو روز استفاده نکنی میشه 216 یگ شبانه
حالا حساب کنید اگه 2 مگ یکساله با 4 گیگ بگیری میشه 232 تومن میتونه 24 گیگ اضافه که چون نداریم قیمت 50 گیگ دانلود اضافه رو نصف میکنیم میشه 112/2=56 که با قبلی میشه 288 تومن ولی دارن میدن 291 تومن
خیلی باحالن
امروز دیگه اعصابم خورد شد از دست حرفاشون گفتم مگه شما به جغدا هم سرویس میدین که شما بخاطر وبگردی اونا رایگان و حذف کردید گفت ما که استفاده میکنیم
یعنی این پارس افلاین عند دزدهاست
هم از نامحدودا زد هم حجمی

- - -ویرایش - - -

شهراد چطورـه ؟
دانلود شبانه داره ؟
من پیگیری کردم کلی شبکه رو
بخش بخش هست مثلا یکی تو یه مرکز عالی میده تو یه مرکز دیگه افتضاح
مثلا تو همین کرج من با پارس شبا 1 مگ میزدم پسر خالم به 150 نمیرسید
اسیاتک هم چک کردم همینطوره بگرد تو منطقت پیدا کن کسی که اون شبکه رو داره و گر نه هیچ نتیجه گیری خوبی نمیتونی بکنی

آره آخه های وب واسه بابامه :d همه یه ماه 20 مگ نامحدود مهمون من:bighug:
اولا همه ISP ها دزدن...این هیچ.اما آسیاتک جزو شاه دزدهاست.پینگ اسیاتک داغون ولی واسه های وب خیلی بهتره.تا حالا از طرف های وب احساس نکردم که داره از حجمم دزدی میشه ولی آسیاتک لامصب همین جوری چشم به هم میزدم تموم میشد اصلا عجیب.آسیاتک سرویس های نامحدودش حداقل تبادل اطلاعات داره یعنی همون محدود رو دارن به اسم نامحدود میدن:|.ولی نامحدود های های وب واقعا نامحدود هستند(برای تهیه نامحدود های های وب حتما باید تماس بگیریدو حتما هم باید یکساله اشتراک بگیرید ولی اگه کسی دنبال نامحدوده هست فقط باید بره سراغ پیشگامان(هم ارزونه-هم پینگش خوبه-هم حداقل تبادل اطلاعات نداره و هم سرعت دانلود فیکسی داره...فقط لامصب نمی دونم چرا اینقدر قطعی داره:d)به نظر من یه بار برای همیشه باید همه کاربر های اینترنت دست به دست هم بریزیم توی خیابون ها تظاهرات کنیم شاید فرجی شد...ولی همه منتظریم شاید یک روزی بهتر بشه...هر روز بدتر از دیروز

نامحدود های های وب واقعا نامحدود هستن یعنی هرچی دانلود کنی سرعت رو نمیارن پایین ؟ بعد تو الان اسم سرویست چیه و با چه سرعتی دانلود می کنی ؟
این پیشگامان هم که میگی قطعی زیاد داره شاید مربوط به منطقه ایی که تست کردی باشه یا به نظرت کلا همه جا قطعی زیاد داره ؟
الان رفتم تو وب سایت پیشگامان اصلا سرویس نامحدود نداره که :|

دوستان داخل تهران (ترجیحا منطقه 3) اگر کسی از فن آوا سرویس میگیره یه آمار بده لطفا. پینگ داخلی/خارجی، سرعت دانلود در روز/ساعات شبانه، وضعیت قطعی و Packet loss و کلا تجربه های شخصی.
تعرفه مورد نظرم 1 مگ با 6گیگ ترافیک ماهیانه (28300 تومن) هست.

پیشاپیش ممنون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or