بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

در عرض 3 روز 10 گیگ حجم من خورده شد یعنی نمیدونم چی شد تموم شد !
در گجت که نصب کرده بودم حدود 3 گیگ دانلود و 500 مگ اپلود ثبت کرده در صورتی که 10 گیگ من پریده و نمیدونم 6.5 گیگ چجور رفته
هیچ کس هم رمز مودم وای فای نداره
گفتم شاید برنامه هایی دارم که اپدیت شدند یا ویروس گرفته دیشب ویندوز هم عوض کردم اما از 6 صبح تا 12 200 مگ حجم مصرف شده در صورتی که این زمان من خواب بودم
ایا ممکن هست مودم خودش حجم بخوره ؟! که تقریبا بعید میدونم
کلا چی کار کنم متوجه بشم چه چیزی داره از اینترنت مصرف میکنه ؟
امروز برنامه BWmeter نصب کردم و ***** کردم بعضی چیزها را ببینم وضعیت درست میشه یا نه
کلا کسی این مشکل براش پیش اومده ؟ راهنمایی یا راه حلی دارید
ممنون
wireless network watcher برنامه ایه که نشون میده چه کسانی به اینترنت وصلن(غیر از خودت اگه کسی باشه)
چندتا موردم امنیتی بهت میگم
1.اگه فقط خودت با یک دیوایس از اینترنت استفاده میکنی مودمو بزار رو حالت bridge
2.شب ها یا مواقعی که استفاده نمیکنی حتما مودمو خاموش کن بعد ببین بازم حجمت میره یا نه؟
3.بهتره یه آنتی ویروس و فایروال قوی داشته باشی و هرروز آپدیتش کنی.
4. به سرویس دهندت زنگ بزن بگو گزارشات مصرفتو چک کنه اگه مک آدرس متفاوت دید بگه.
5.اگه سرویس دهندت امکان محدود کردن اینترنت برای یک مک آدرس رو داره بهش بگو همین کارو کنه.
همین دیگه. ولی مودمو خاموش کن اگه دیدی مصرف میشه زنگ بزن به سرویس دهندت کاری رو که گفتم بکن.

اینترنت ارزان می‌شود؟

جلسه مشترک وزیر ارتباطات با شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنتی و اپراتورهای ثابت و سیار با تأکید بر کاهش قیمت اینترنت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جلسه مشترک وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با مدیران شرکت‌های انتقال‌ داده‌ها (PAP) و اپراتورهای ارتباطات ثابت و سیار روز شنبه با موضوع "توسعه خدمات محتوایی و حمایت از تولید محتوا در داخل کشور" برگزار شد.

در این جلسه که اکثر بازیگران تأثیرگذار در حمایت از تولید محتوا حضور داشتند، کاهش قیمت اینترنت براساس تولید محتوای داخلی مورد تأکید قرار گرفت.

تعدادی از شرکت‌های ندا (PAP) از کاهش قیمت اینترنت بر مبنای محتوای میزبانی‌ها (هاست) داخل کشور خبر دادند و وزیر ارتباطات نیز با حمایت از این اقدام، خواستار کاهش قیمت ارائه خدمات اینترنتی بر روی محتواهای تولید شده در داخل کشور شد.

در حال حاضر 40 درصد تولید محتوای مورد استفاده کشور بر روی هاست‌های داخلی قرار دارد که براساس نتیجه حاصل از این جلسه، ترتیبی اتخاذ خواهد شد که ارائه خدمات اینترنتی برای استفاده از این بخش از محتوا با قیمت ارزان‌تری صورت گیرد.

در همین حال به نظر می‌رسد در کنار شاخص‌های کمی اشاره شده در پیش‌نویس طرح ساماندهی پروانه‌های PAP، PSTN، ISDP و ISP که اخیراً توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه شده است، برای تمدید پروانه‌های این گروه از شرکت‌ها، شاخص‌های کیفی مانند ایجاد بستر مناسب برای استفاده ارزان‌تر از تولید محتوای داخل کشور ملاک عمل قرار گیرد.

ديروز اينترنت بد جور افت كرده بود گوگل رو بزور باز ميكرد ٥ دقيقه طول ميداد زنگ زدم پشتيباني شاتل(از شاتل ميگيرم) پرسيدم قضيه چيه گوگلو بزور باز ميكنه گفتش سايت سلامو بزنين ببينين اينم طول ميكشه باز كنه (نميدونم چيه ولي صد در صد هاستش ايرانيه) گفتم نه طول نكشيد گفتش پس ببينين سروراي گوگل مشكل داره :| منم گفتم باشه شما خوبين قطع كردم همين امروز رفتم شركت درخواست تخليه دادم .دوستان حالا به نظر شما من الان پارس انلاين بگيرم كه پينگ بهتر تايم اوت كمتري داشته باشه يا هاي وب ؟(مشهد هستم)
راستي اين سيستم مديريت ترافيك پارس انلاين كه تازه انجام دادن اثري داشته روي پينگ ؟ خودشون كه ميگن اره ولي ميخواستم از خودتون بپرسم

آخرین ویرایش:
این باز حرف زد شک نکنید همین روزاست باز گرون میشه . نحس ترین مسئول تاریخ وزارت ارتباطات ... :| صد رحمت به قبلی که از کره شمالی دکتراش رو گرفته بود بهترین دوره نت مملکت توی زمان خودش بود انصافا ، همه مسخرش میکردن ولی تازه معلوم شد چه کسی بود ... :|

در عرض 3 روز 10 گیگ حجم من خورده شد یعنی نمیدونم چی شد تموم شد !
در گجت که نصب کرده بودم حدود 3 گیگ دانلود و 500 مگ اپلود ثبت کرده در صورتی که 10 گیگ من پریده و نمیدونم 6.5 گیگ چجور رفته
هیچ کس هم رمز مودم وای فای نداره
گفتم شاید برنامه هایی دارم که اپدیت شدند یا ویروس گرفته دیشب ویندوز هم عوض کردم اما از 6 صبح تا 12 200 مگ حجم مصرف شده در صورتی که این زمان من خواب بودم
ایا ممکن هست مودم خودش حجم بخوره ؟! که تقریبا بعید میدونم
کلا چی کار کنم متوجه بشم چه چیزی داره از اینترنت مصرف میکنه ؟
امروز برنامه BWmeter نصب کردم و ***** کردم بعضی چیزها را ببینم وضعیت درست میشه یا نه
کلا کسی این مشکل براش پیش اومده ؟ راهنمایی یا راه حلی دارید
ممنون

IPSـت چیه؟
منم همین مشک رو با شاتل دارم.....انگاری داره حجم مصرفی تو ساعات غیر رایگان رو 3 یا 4 برابر حساب میکنه
ساعات رایگان هم هر نیم ساعت قطع میشه

این باز حرف زد شک نکنید همین روزاست باز گرون میشه . نحس ترین مسئول تاریخ وزارت ارتباطات ... :| صد رحمت به قبلی که از کره شمالی دکتراش رو گرفته بود بهترین دوره نت مملکت توی زمان خودش بود انصافا ، همه مسخرش میکردن ولی تازه معلوم شد چه کسی بود ... :|
اختلالات UDP از زمان همون شخص شروع شد محض اطلاع.

آخرین ویرایش:
ظاهرا دوستانی که جدیدا گیمر شدن نمی تونن به خاطر بیارن بلاهایی رو که از سال 88 به بعد بر سر اینترنت این کشور آوردن و تا همین دو سال پیش هم فاجعه بار ترین اختلالات رو دولت قبلی عامدانه در اینترنت ایجاد می کرد و به احدی هم پاسخگو نبود! در تمام اون دوران کمترین تلاشی برای افزایش پهنای باند صورت نگرفت و تمام آمارشون، مثل آمار های دیگر ساختگی و خلاف واقع بود.

اینکه شروع اختلالات از چه زمانی بوده مهم نیست، مهم اینه که عادت کنیم پیگیر خواسته های به حق خودمون باشیم و در مورد کیفیت اینترنت خودمون هم تلاش کنیم و توقع مردم رو بالا ببریم تا کارها به ثمر بنشینه و وضعیت تغییر کنه!

ظاهرا دوستانی که جدیدا گیمر شدن نمی تونن به خاطر بیارن بلاهایی رو که از سال 88 به بعد بر سر اینترنت این کشور آوردن و تا همین دو سال پیش هم فاجعه بار ترین اختلالات رو دولت قبلی عامدانه در اینترنت ایجاد می کرد و به احدی هم پاسخگو نبود! در تمام اون دوران کمترین تلاشی برای افزایش پهنای باند صورت نگرفت و تمام آمارشون، مثل آمار های دیگر ساختگی و خلاف واقع بود.

اینکه شروع اختلالات از چه زمانی بوده مهم نیست، مهم اینه که عادت کنیم پیگیر خواسته های به حق خودمون باشیم و در مورد کیفیت اینترنت خودمون هم تلاش کنیم و توقع مردم رو بالا ببریم تا کارها به ثمر بنشینه و وضعیت تغییر کنه!

درسته ولی دیگه باید به چه طریق پی گیر مشکلات باشیم ؟ مشکلاتی که برای همه واضحه از لایه های مختلف routing شبکه بوجود میاد و هرکی خودشو میزنه به اون راه و نمیخواد سریح و مستقیم پاسخگو باشه .
مسئولین به جای اینکه مسئول وضع وجیع اینترنت ایران باشن هر روز جلسه میزارن در مورد رابطه اینترنت با پیوستگی فرهنگی و توسعه خدمات و .........
در صورتی که خود مخابرات گواهی نامه سطح کیفی خدمات (SLA)رو رعایت نمیکنه ! (از مخابرات سرویس داشتم پینگ داخلیش 500 بود روزی 2 بار زنگ میزدم پشتیبانی میگفتن همینه که هست)

مشکلات همین الان هم معلومه ولی تا مسئولی نباشه که مشکلات رو شفاف پیگیری کنه و مرحله به مرحله اونا رو رفع کنه هیچ پیشرفتی برای اینترنت حاصل نمیشه (خودتون شاهد نظریه های متفاوت در مورد مشکل UDP بودید)

بچه ها اگه دنبال این هستید که بی دردسر بازی کنید یا باید یه حرکت دسته جمعی بزنیم یا منتظر باز شدن مدرسه ها باشید تا پهنای باند کشور یه خورده سبک تر بشه ...

نه خودتون رو با اسپم ها تلف کنید نه دنبال معجزه باشید نه منتظر بمونید یه نفر دیگه پاشه بره مشکل ما رو پیگیری کنه .
وسلام.

درود
آقا اینجا کسی اینترنت نامحدود مخابرات مرکز پیام نور تهران داره؟! :-/
سرعتش و پینگ و... چجوریاس؟!
خواستم از پارس آنلاین بگیرم گفت پورت خالی نداریم

wireless network watcher برنامه ایه که نشون میده چه کسانی به اینترنت وصلن(غیر از خودت اگه کسی باشه)
چندتا موردم امنیتی بهت میگم
1.اگه فقط خودت با یک دیوایس از اینترنت استفاده میکنی مودمو بزار رو حالت bridge
2.شب ها یا مواقعی که استفاده نمیکنی حتما مودمو خاموش کن بعد ببین بازم حجمت میره یا نه؟
3.بهتره یه آنتی ویروس و فایروال قوی داشته باشی و هرروز آپدیتش کنی.
4. به سرویس دهندت زنگ بزن بگو گزارشات مصرفتو چک کنه اگه مک آدرس متفاوت دید بگه.
5.اگه سرویس دهندت امکان محدود کردن اینترنت برای یک مک آدرس رو داره بهش بگو همین کارو کنه.
همین دیگه. ولی مودمو خاموش کن اگه دیدی مصرف میشه زنگ بزن به سرویس دهندت کاری رو که گفتم بکن.

من روی گوشیم و کامپیوترم برنامه نصب کردم تا بدونم چه چیزی چقدر اینترنت ممصرف میکنه ... و بعدکه چک کردم گوشیم 34 مگ و کامپیوتر هم 8 مگ بردهبود .. من رفتم بیرون اومدم دیدم 700 مگ پریده ! زنگ زدم اعتراض ثبت کردم حالا اگر جواب بده.
فرداش رمزمودم و وای فای تغییر دادم و از سیمبل هم استفاده کردم اما باز دوباره مثل قبل مصرف کامپیوتر 16مگ و موبایل 5 مگ بود اما نیم گیگ شارژ جدید من پرید !
مک ادرس همش یکی هست و مودم خودم بوده
من از اسیاتک میگیرم
موندم چیکارکنم اعصابم خورد کردهو اینها هم قبولنمیکنندمقصر هستند چون من تا دو هفته قبل شرکت دیگه بودم و این جور مشکلی نداشتم از وقتی اسیا تک اومدم این جوری شده

کسی شماره مدیرعامل اسیاتک نداره به خودش زنگ بزنم شاید فرقی کرد !

من روی گوشیم و کامپیوترم برنامه نصب کردم تا بدونم چه چیزی چقدر اینترنت ممصرف میکنه ... و بعدکه چک کردم گوشیم 34 مگ و کامپیوتر هم 8 مگ بردهبود .. من رفتم بیرون اومدم دیدم 700 مگ پریده ! زنگ زدم اعتراض ثبت کردم حالا اگر جواب بده.
فرداش رمزمودم و وای فای تغییر دادم و از سیمبل هم استفاده کردم اما باز دوباره مثل قبل مصرف کامپیوتر 16مگ و موبایل 5 مگ بود اما نیم گیگ شارژ جدید من پرید !
مک ادرس همش یکی هست و مودم خودم بوده
من از اسیاتک میگیرم
موندم چیکارکنم اعصابم خورد کردهو اینها هم قبولنمیکنندمقصر هستند چون من تا دو هفته قبل شرکت دیگه بودم و این جور مشکلی نداشتم از وقتی اسیا تک اومدم این جوری شده

کسی شماره مدیرعامل اسیاتک نداره به خودش زنگ بزنم شاید فرقی کرد !

دقیقا منم که شاتل دارم همینجوریم
زنگ زدم پشتیبانی میگه ما مشکلی نداریم و شاید شما دانلودتون قطع نمیشه و از این حرفا.
همین ماه حداقل 100 تومن برای خرید حجم دادم...همین رو میدم نامحدود میگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or