بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مشکل پکت لاست و لگ و تاخیر شدید توی گیم ها سراسری هست و ربطی به ISP نداره (به جز خدمات اینترنت مخابرات) دلیل اصلیش هم محدودیت روی پورت های مورد نیاز بازی هاست که روی اون پروتکل ها و پورت هاش بشدت پکت لاست وجود داره. البته دلایلی همچون عدم توانایی پاسخدهی به این تعداد کاربر و عدم تناسب پهنای باند به تعداد کاربران و اضافه شدن اینترنت 3G با سرعت های چند مگی وضعیت رو بشدت وخیم تر کرده ، در حقیقت حتی اگر کاربران اینترنت ایران 10 میلیون نفر هم باشن(طبق گزارش های خود مقامات رقم 40 میلیون اعلام میشه) پهنای باند 200 گیگابیت بر ثانیه جواب گوی یک دهم این کاربران هم نیست چه برسه به این تعداد وحشت ناک کاربر اینترنت.

مشکل پکت لاست و لگ و تاخیر شدید توی گیم ها سراسری هست و ربطی به ISP نداره (به جز خدمات اینترنت مخابرات) دلیل اصلیش هم محدودیت روی پورت های مورد نیاز بازی هاست که روی اون پروتکل ها و پورت هاش بشدت پکت لاست وجود داره. البته دلایلی همچون عدم توانایی پاسخدهی به این تعداد کاربر و عدم تناسب پهنای باند به تعداد کاربران و اضافه شدن اینترنت 3G با سرعت های چند مگی وضعیت رو بشدت وخیم تر کرده ، در حقیقت حتی اگر کاربران اینترنت ایران 10 میلیون نفر هم باشن(طبق گزارش های خود مقامات رقم 40 میلیون اعلام میشه) پهنای باند 200 گیگابیت بر ثانیه جواب گوی یک دهم این کاربران هم نیست چه برسه به این تعداد وحشت ناک کاربر اینترنت.

قبل از استارت نسل سه و چهار موبایل همینجا گفتم منتظر اختلالات شدید باشید.
پهنای باند کنونی کشور به هیچ وجه توانایی ساپورت رو نداره و زیر ساخت هم توانایی اضافه کردن سریع پهنای باند رو نداره.

برای من هم امروز نتم خیلی ناجور بود.از 800 به 300 کاهش داشت با off و on مودم هم بهتر نمیشد..الان یکم بهتر شده اخر شبی
کندی سرعت داشتم و با قند شکن ها دیگه هیچ یوتوبی نمیشد بدون بافر دید....

من يه مشكل احمقانه با نت خودم دارم
ربطي هم به مخابرات نداره
فقط سرويس من
فقط نت من اينطوريه
مثلا اپ استور يا تانگبو ***** نيستن و با همه ي نت ها راحت ميرم ولي با نت خودم بدون وي پي ان نميره
ميرم اپ استور موقع دانلود بايد وي پي ان روشن باشه بعدش كه دان شروع شد خاموش ميكنم :|
اين مشكل رو با خيلي جا هاي ديگه دارم :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

ربطي هم به مخابرات نداره
فقط سرويس من
فقط نت من اينطوريه
مثلا اپ استور يا تانگبو ***** نيستن و با همه ي نت ها راحت ميرم ولي با نت خودم بدون وي پي ان نميره
ميرم اپ استور موقع دانلود بايد وي پي ان روشن باشه بعدش كه دان شروع شد خاموش ميكنم :|

منم همین مشکل رو دارم ! مثلا app store روزا برام فیلـــــتره ! ساعت 2 به بعد که میشه راحت میتونم دانلود کنم :| نمیدونم قضیه چیه :|

در عرض 3 روز 10 گیگ حجم من خورده شد یعنی نمیدونم چی شد تموم شد !
در گجت که نصب کرده بودم حدود 3 گیگ دانلود و 500 مگ اپلود ثبت کرده در صورتی که 10 گیگ من پریده و نمیدونم 6.5 گیگ چجور رفته
هیچ کس هم رمز مودم وای فای نداره
گفتم شاید برنامه هایی دارم که اپدیت شدند یا ویروس گرفته دیشب ویندوز هم عوض کردم اما از 6 صبح تا 12 200 مگ حجم مصرف شده در صورتی که این زمان من خواب بودم
ایا ممکن هست مودم خودش حجم بخوره ؟! که تقریبا بعید میدونم
کلا چی کار کنم متوجه بشم چه چیزی داره از اینترنت مصرف میکنه ؟
امروز برنامه BWmeter نصب کردم و ***** کردم بعضی چیزها را ببینم وضعیت درست میشه یا نه
کلا کسی این مشکل براش پیش اومده ؟ راهنمایی یا راه حلی دارید
ممنون

یکی از نظرات:
comments.gif
گران کردن همه چیز اگر بد باشد گران کردن اینترنت مفید است، چون *****ینگ ما ضعیف است بهتر است برای اعمال محدودیت قیمت اینترنت را گران کرد تا فقط افرادی که واقعا به آن احتیاج دارند حاضر باشند پول آن را بپردازند.

هرچی سرمون میاد با این آدما و امثالش حقمونه! -.-

ربطي هم به مخابرات نداره
فقط سرويس من
فقط نت من اينطوريه

منم همین مشکلو دارم :( سایت های اپل که هیچ سایت پلی استیشن هم برای من همینطوریه !!! یعنی عملا PS4 داره خاک میخوره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or