بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
دوستان کسی اطلاع نداره چطور میشه برای خط فیبر نوری اینترنتی جز مخابرات گرفت ؟
من پارسال میخواستم بگیرم از هر شرکتی پرسیدم هیچکدوم نمیتونستن روی فیبر نوری سرویس بدن ( به پارس آنلاین هزینه ی سرویس رو هم دادم دیگه نرفتم پس بگیرم !!!)
آخر سر اینترنت 512 مخابرات گرفتم که این یک ساله همیشه سرعتم ثابت 65 بود اما اونم 1 ماهی هست سرویس رو تخلیه کردن ! دلیلش رو هم که پرسیدم گفتن اینجا چیزی ثبت نشده !
اگر جایی رو میدونید که سرویس بده و ارزش هم داشته باشیه لطفا راهنماییم کنین
ممنون
پ.ن:3جی ایرانسل رو تست کنین تا اخر تابستون سرعتش بازه و اگه گوشیتون قوی باشه تا 1 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنه اما پینگش افتضاحه

مخابرات برای همه امروز اینطوریه ؟:|

z1ivb8psusf7hzkkhcgb.png

مخابرات همین الان:| نکبت های حرومزاده ی دزد:| فقط تایم اوت :((
90691367645036971211.png

:(( به غلط کردن افتادم:(( من همون نامحدود سرعت پایین خودم رو میخوام:(( حالا حتی اگر روزی یک گیگ هم مصرف کنه مشکلی نداره ولی اخه 5 گیگ؟:(((((((((((((((

- - -ویرایش - - -

میدونی من اسیاتک دارم و یه چند روزی بود نتم تموم شده بود و منم تمدید کرده بودم و همون یک مگ نامحدود رو گرفتم بعدش الان یه چهار یا پنج روزی هست که گذشته :| از دیشب گذاشتم دموی فیفا دان بشه دیدم امروز هم دان نشد دیگه عصبی شدم و از اونجایی که میشه سرعت رو عوض کرد منم عوض کردم و محدود کردم! حالا میگم شاید به خاطر این چند روز یه چند گیگی کم کرده:(( اگر فردا هم همینقدر کم کنه زنگ میزنه هر چی از دهنم در میاد رو بهشون میگم:>

بعدش در رابطه با هک!! مگه ADSL هم هک میشه؟:o
آسیاتک رو نمیدونم هک میشه یا نه. ولی مخابرات تا 1 ماه پیش میشد.

آخرین ویرایش:
اینجا کسی 128 نامحدود پارس آنلاین داره؟
تو اون 10 گیگی که هر ماه داده میشه با سرعت 2 مگ، سرعت دانلود چقدره؟ تو 5 گیگی که میشه 512 چقدر؟ بعدش چقدر؟ :دی
کلا راضی هستین؟
بعد اون 10 گیگ و... بین روز ها پخش میشه و مثلا روزی 300 مگ سرعت دانلود بالاس یا همش یه جا داده میشه؟

نگیری ها ... داغونهههههه ... تا 10 گیگ سرعت 250 ایناس بعد 60 بعد 15 :| کلا بعدش میتونی بری ISNA اخبار بخونی فقط :دی

سلام
میخواستم بدونم کسی اینجا از مبین نت برای گیم (مخصوصا wow) استفاده میکنه؟ وضعش چطوره و از چه طرحی استفاده میکنه؟
با تشکر
سلام. من استفاده نمیکنم ولی فامیلمون استفاده میکنه(2مگ) افتضاحه به معنای واقعی. قطعی زیاد سرعت افتضاح پینگ بی نهایت:| اصلا توصیه نمیشه!

من با 4.2.2.4 حدود 70 درصد تایم اوت دارم ولی ISP ـم شاتل نیست ...
مشکل سراسریه ...

چند وقته اين طوري شده؟
مشكلي نداريد تو بازي انلاين؟
من پینگام این طوریه, ولی وحشتناک لگ دارم, نه BF4 نه Dota 2 نمی تونم بازی کنم

11xmh7ajs8zbbo5zf18e.jpg
5v22wfca629h3eueimw3.jpg

آخرین ویرایش:
@morgoth
الان چند روزی هست هی قاطی می کنه دوباره درست می شه . اما امروز تا ساعت 1 ظهر خوب بود از 1 به بعد اینجوری شد(البته الان یکم بهتر شده ساعت 2 با 4.2.2.4 کلا تایم اوت بود) :

82001389433550290843.png

آخرین ویرایش:
امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه وزرای صنعت‌، فرهنگ و ارتباطات

419230_326.jpg

در ایران برای داشتن اینترنت پرسرعت به یک عدد وزیر ارتباطات (سمت راست) برای زیرساخت‌ها، یک عدد وزیر فرهنگ (سمت چپ) برای تهیه بسته فرهنگی اینترنت پرسرعت جهت مقابله با دلواپسی‌های احتمالی و یک عدد وزیر صنعت معدن و تجارت (وسط) برای سفارش کشتی‌های با لنگرهای پرقدرت‌تر برای قطع احتمالی اینترنت نیاز است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or