بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اصفهان سروری هست که باهاش تست گرفتید هست...
46 با سرور های داخلی زیاد جالب نیست اما بدم نیست(از 6..7 تا 100..110با سرورهای داخلی دیده میشه که شما حد میانی هستی)با تهران بگیری نتیجه بهتر میشه
مهم پینگ با سرور های خارجی هست....

خودش مگه سرور رو انتخاب نمیکنه ؟ چه جوری باید خودم سرور تهران رو انتخاب کنم ؟
و چه جوری با سرور های خارجی میتونم تست کنم ؟

خودش مگه سرور رو انتخاب نمیکنه ؟ چه جوری باید خودم سرور تهران رو انتخاب کنم ؟
و چه جوری با سرور های خارجی میتونم تست کنم ؟
رو نقشه جغرافیایی نقطه هایی دیده میشه که هر کدوم معرف مکان سرور هست روش کلیک کنی با اون تست میگیره..لزومی نداره حتما begin test رو بزنی...رو نقاط کلیک کن

سلام دوستان, من یه مبین نت وایمکس 512دارم با طرح 20 گیگ یکساله, الان تقریبا 25 روزه فعال شده و تو این مدت نهایتا 500 مگ دانلود داشتم, بقیه بازی انلاین(بتل) بوده میانگین روزی 4_5 ساعت. الان رفتم دیدم از بیست گیگ 13 تا بیشتر نمونده! شنیده بودم مبین نت دزدی میکنه ولی باورم نشد, این به نظرتون مصرفش طبیعی بوده تو 25 روز بدون دانلود 7 گیگ بره؟ میخوام خودمو جر بدم از عصبانیت

سلام دوستان, من یه مبین نت وایمکس 512دارم با طرح 20 گیگ یکساله, الان تقریبا 25 روزه فعال شده و تو این مدت نهایتا 500 مگ دانلود داشتم, بقیه بازی انلاین(بتل) بوده میانگین روزی 4_5 ساعت. الان رفتم دیدم از بیست گیگ 13 تا بیشتر نمونده! شنیده بودم مبین نت دزدی میکنه ولی باورم نشد, این به نظرتون مصرفش طبیعی بوده تو 25 روز بدون دانلود 7 گیگ بره؟ میخوام خودمو جر بدم از عصبانیت

بستگي داره كه چه بازي اي رو با چه سرعتي بريد
مثلا بازي سنگيني مثل ماينكرفت
ساعتي ٣٠٠ مگ به طور ميانگين ميبره
هرچه سرعت بيشتر. ترافيك بيشتري هم كم ميشه ازتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

بعله درسته.مصرف بتل فیلد بالا هست معمولا ساعتی 80 تا 100 مگ کم میکنه(برا ایکس باکس که اینطوره).شما 25 روز روزی 4/5 ساعت بازی کردین که این حجم مصرف کاملا طبیعی هست.

شما 30 گیگ ماهانه استفاده داری با این اوصاف....چجوری رو 20 گیگ یساله حساب کردی؟:d

روزی 4 ساعت bf میزنی بعد میخوای حجمت همون 20گیگ بمونه؟:| شما حدودا روزی 250-200 مگ مصرف میکنی.

من امروز گرفتم نتم رو حجمی کردم توی چهار ساعت 5 گیگم رفت:| فقط هم لست انلاین بازی کردم:|
گند بزنن به این نت مسخره
تلو دستی حدود 40 مگ میبره با احتساب پارتی چت...
فکر کنم یه اشتباهی میکنی...من سابقه 6 ساعت تلو یکضرب داشتم...هر دست 20 دقیقه(surviver mode) نهایت دوگیگ...

تلو دستی حدود 40 مگ میبره با احتساب پارتی چت...
فکر کنم یه اشتباهی میکنی...من سابقه 6 ساعت تلو یکضرب داشتم...هر دست 20 دقیقه(surviver mode) نهایت دوگیگ...

میدونی اخه من قبلش نامحدود داشتم سرعتش 40 کیلوبایت بود بعدش اون توی بیست دقیقه عمرا 40 مگ دان کنه:| ولی الان با این امروز یه پنج ساعت بازی کردم اینقدر کم کرد حالا فردا هم بازی میکنم اگر دیدم اینطوری هست بازم زنگ میزنم هر چی از دهنم در بیاد بهشون میگم:|

میدونی اخه من قبلش نامحدود داشتم سرعتش 40 کیلوبایت بود بعدش اون توی بیست دقیقه عمرا 40 مگ دان کنه:| ولی الان با این امروز یه پنج ساعت بازی کردم اینقدر کم کرد حالا فردا هم بازی میکنم اگر دیدم اینطوری هست بازم زنگ میزنم هر چی از دهنم در بیاد بهشون میگم:|

ترافيك مصرفي بازي هاي آنلاين ربط چنداني به سرعت نت نداره
٥١٢ مخابراط عمرا نميتونه بيشتر از ١٥٠ مگ رو توي يك ساعت دان كنه
ولي با ماينكرفت راحت ساعتي ٣٠٠ مگ رو ميبره

ترافيك مصرفي بازي هاي آنلاين ربط چنداني به سرعت نت نداره
٥١٢ مخابراط عمرا نميتونه بيشتر از ١٥٠ مگ رو توي يك ساعت دان كنه
ولي با ماينكرفت راحت ساعتي ٣٠٠ مگ رو ميبره

:(( به غلط کردن افتادم:(( من همون نامحدود سرعت پایین خودم رو میخوام:(( حالا حتی اگر روزی یک گیگ هم مصرف کنه مشکلی نداره ولی اخه 5 گیگ؟:(((((((((((((((

- - -ویرایش - - -

هک نشدی ؟:دی پسوورد مودمت اگه admin ه عوض کن:دی اگه هم که نیست پس خاک بر سر isp دزد بی همه چیزه بی ... :| :دی

میدونی من اسیاتک دارم و یه چند روزی بود نتم تموم شده بود و منم تمدید کرده بودم و همون یک مگ نامحدود رو گرفتم بعدش الان یه چهار یا پنج روزی هست که گذشته :| از دیشب گذاشتم دموی فیفا دان بشه دیدم امروز هم دان نشد دیگه عصبی شدم و از اونجایی که میشه سرعت رو عوض کرد منم عوض کردم و محدود کردم! حالا میگم شاید به خاطر این چند روز یه چند گیگی کم کرده:(( اگر فردا هم همینقدر کم کنه زنگ میزنه هر چی از دهنم در میاد رو بهشون میگم:>

بعدش در رابطه با هک!! مگه ADSL هم هک میشه؟:o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or