بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان اصفهانی که پارس آنلاین دارن، سرعت شما هم افتضاحه ؟ :-/
تا حالا نشده بود اینقدر بیاد پایین دیگه ! :| دانلودم الان دقیقا رو 5 کیلوبایت قفله ! :|

دقیقا منم که شاتل دارم همینجوریم
زنگ زدم پشتیبانی میگه ما مشکلی نداریم و شاید شما دانلودتون قطع نمیشه و از این حرفا.
همین ماه حداقل 100 تومن برای خرید حجم دادم...همین رو میدم نامحدود میگیرم
یک راه حلی پیدا کردم که هزینه بر هست .. من مودم عوض کردم تا الان درست بوده و چیزی کم نشده تو هم امتحان کن ببین چی میشه

با عرض پوزش از کاربران عزیز بازی سنتر ولی باید این مطلب رو هم اضافه کنیم به اخبار تاپیک :
لینک مطلب اصلی
نکته ی مورد نظر :
امام جمعه مشهد در خاتمه با بیان اینکه امروز بزرگ‌ترین آفت در کشور وزارت ارتباطات است و در حالی که مقام معظم رهبری دستور دادند که از افزایش سرعت اینترنت پرهیز شود با این حال شاهد زیر پا گذاشتن دستورالعمل ایشان هستیم و امروز اینترنت در جیب‌ تمام بچه‌ها قرار دارد که همین مسئله به تنهایی باعث توسعه فحشا در جامعه است.
فقط در انتها بگم این شخص علی و نقی و تقی نیست که جدی گرفته نشه ، این شخص آدم کله گنده ای محسوب میشه.
خواهشا فقط این مطلب رو به خاطر بسپارید و از گفتن مطالب و عصبانیت جدا خودداری کنید.

با عرض پوزش از کاربران عزیز بازی سنتر ولی باید این مطلب رو هم اضافه کنیم به اخبار تاپیک :
لینک مطلب اصلی
نکته ی مورد نظر :
امام جمعه مشهد در خاتمه با بیان اینکه امروز بزرگ‌ترین آفت در کشور وزارت ارتباطات است و در حالی که مقام معظم رهبری دستور دادند که از افزایش سرعت اینترنت پرهیز شود با این حال شاهد زیر پا گذاشتن دستورالعمل ایشان هستیم و امروز اینترنت در جیب‌ تمام بچه‌ها قرار دارد که همین مسئله به تنهایی باعث توسعه فحشا در جامعه است.
فقط در انتها بگم این شخص علی و نقی و تقی نیست که جدی گرفته نشه ، این شخص آدم کله گنده ای محسوب میشه.
خواهشا فقط این مطلب رو به خاطر بسپارید و از گفتن مطالب و عصبانیت جدا خودداری کنید.

اینا کی میمیرن پس ؟!

ما هزاری هم توصیه کنیم باز بعضی راه خودشون رو می رن!

دوستان از منابع معتبر و اخبار مرتبط فقط مطلب قرار بدید، اخبار مربوط به حوزه های ی دیگر رو نمی خوایم به این مشکلمون مربوط کنیم، شاید انواع و اقسام افراطیهای موجود بنا به اقتضا و منافعشون نظرات مخالف داشته باشن، اما وقتی تاثیری در روند کار دولت نداره نباید عنوان بشه

همین نقل قولها ناخواسته اظهارات بی ارزش رو مهم جلوه می کنه! نکنید! وقتی اینجا جایی نیست که بشه جواب درخور این افراد ناآگاه رو داد، نقل قول نکنید عزیزان!!

لینک مطلب اصلی
نکته ی مورد نظر :
ایشون به جناب وزیر هم گفته بودن "پیر مردی که پایش لب گور هست و میخواهید *** بوک ***** نباشد":|
یکی نی به خودش بگه:|
یه لحظه از مشهدی بودنم خجالت کشیدم:|

درود
آقا اینجا کسی اینترنت نامحدود مخابرات مرکز پیام نور تهران داره؟! :-/
سرعتش و پینگ و... چجوریاس؟!
خواستم از پارس آنلاین بگیرم گفت پورت خالی نداریم
یکی از شلوغترین و بد قلقترین مرکز هاست !
اون موقه که تو فن اوا کار میکردم هر روز داستان داشتیم :|

ما هزاری هم توصیه کنیم باز بعضی راه خودشون رو می رن!

دوستان از منابع معتبر و اخبار مرتبط فقط مطلب قرار بدید، اخبار مربوط به حوزه های ی دیگر رو نمی خوایم به این مشکلمون مربوط کنیم، شاید انواع و اقسام افراطیهای موجود بنا به اقتضا و منافعشون نظرات مخالف داشته باشن، اما وقتی تاثیری در روند کار دولت نداره نباید عنوان بشه

همین نقل قولها ناخواسته اظهارات بی ارزش رو مهم جلوه می کنه! نکنید! وقتی اینجا جایی نیست که بشه جواب درخور این افراد ناآگاه رو داد، نقل قول نکنید عزیزان!!
کی گفته تاثیری نداره ؟

یک راه حلی پیدا کردم که هزینه بر هست .. من مودم عوض کردم تا الان درست بوده و چیزی کم نشده تو هم امتحان کن ببین چی میشه
حرفم پس میگیرم شارژم دوباره خورد !
و جالبیه قضیه این هست من نیم گیگ شارژ کردم اما میزان مصرفی در سایت حدود 380 تا زده و شارژم تموم شد
خدایا این شادی از ما نگیر بلند بگو امیییین :دی

من گفتم :|
مشكلي با سرعت نت داريد يكم بيشتر خرجش كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk
الان چه ربطی به اون جمله ای که من نقل قول کردم داره این حرف ؟ :| مثلا اومدی تو این تاپیک بگی زیاد خرج نت میکنی ؟ اوکی باو تو خوبی 8-| فقط اول بخون ببین چی رو نقل قول کردم ...

حرفای ایشون رو دست کم نگيرين .
تو بعضی از مسايل وزارت مربوطه هم نتونست حريفشون بشه.
نمیتونم بگم چون ممکنه بن بشم کسی میخواد بدونه بیاد خصوصي

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

من گفتم :|
مشكلي با سرعت نت داريد يكم بيشتر خرجش كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

تو جامعه به جز شما که خانوادتون خرج اینترنتتون میکنند افراد بسیاری هستند که اینترنت رو با قیمت معقول و کیفیت مناسب نیاز دارن
توی این بحث هم صحبت سر همین موضوعه نه چیزی که شما میفرمایید

84514772537889397311.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or