اگر منظورتون پست من هست ، خیر شاتل هست.:arrowu:
مخابراته دیگه؟
برعکس اینجا(خوزستان) یه هفته ایی میشه پینگ خراب شده اول حول و حوش 110 120 پینگ داشتم الان زیر 170 ندارم
بلهاگر منظورتون پست من هست ، خیر شاتل هست.
اسیا تک به هیچ عنوان از شاتل بد تره در مورد های وب هم نظری ندارم دوستان دیگه که اطلاع دارن میتونن بگن ولی مخابرات پینگش خوبه فقط یه چند روزیه یکم خراب شده که احتمالا درست شه بازم یه مشکلی هم داره که نامحدود ندارهسلام دوستان :bighug:
همشهری های عزیز در حال حاضر بهترین شرکت از نظر پینگ کدومه؟
من اهواز هستم الان سرویس 8mb شاتل دارم که پینگش چند وقتیه هست افتضاح شده با لندن 300 !!!
سرعت دانلودم مشکلی نداره همونی که باید باشه هست ولی پینگ خراب شده
مخابرات، آسیا تک، های وب کدوم برای بازی بهتره؟یه آخر هفته آدم بیکار میشه می خواد یکم تفریح کنه اونم نمیشه!
بله
شاتل هیجا اینطور پینگ نداره تعجب کردم!!!
اسیا تک به هیچ عنوان از شاتل بد تره در مورد های وب هم نظری ندارم دوستان دیگه که اطلاع دارن میتونن بگن ولی مخابرات پینگش خوبه فقط یه چند روزیه یکم خراب شده که احتمالا درست شه بازم یه مشکلی هم داره که نامحدود نداره
باز اخر هفته شد پینگ مخابرات 600 شد![]()
ای بابا ! من فکر می کردم اوضاع خودم خیلی خرابه با پینگ 300 :d
دودل شدم! با همین شاتل بمونم فکر کنم
اتفاقا شاتل خیلی جاها همچین پینگی میده با سرویس گیم خودش ولی مشکل پینگ رو قبلا هم گفته بودم به DNS و زیرساخت مخابراتی منطقه بستگی داره که شاید برای استان تهران بهتر باشه.بله
شاتل هیجا اینطور پینگ نداره تعجب کردم!!!
اسیا تک به هیچ عنوان از شاتل بد تره در مورد های وب هم نظری ندارم دوستان دیگه که اطلاع دارن میتونن بگن ولی مخابرات پینگش خوبه فقط یه چند روزیه یکم خراب شده که احتمالا درست شه بازم یه مشکلی هم داره که نامحدود نداره
خیلی جالب نیست ( یعنی خوبه ها:d خط خودم 3 مگ بیشتر نمیکشه:d ولی با 8 مگ داون استریم خیلی خوب نیست) اگه پرش لینک نداری مشکلی نیست.