بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان :bighug:
همشهری های عزیز در حال حاضر بهترین شرکت از نظر پینگ کدومه؟
من اهواز هستم الان سرویس 8mb شاتل دارم که پینگش چند وقتیه هست افتضاح شده با لندن 300 !!!
سرعت دانلودم مشکلی نداره همونی که باید باشه هست ولی پینگ خراب شده
یه آخر هفته آدم بیکار میشه می خواد یکم تفریح کنه اونم نمیشه! =((
مخابرات، آسیا تک، های وب کدوم برای بازی بهتره؟

اگر منظورتون پست من هست ، خیر شاتل هست.
بله
شاتل هیجا اینطور پینگ نداره تعجب کردم!!!

سلام دوستان :bighug:
همشهری های عزیز در حال حاضر بهترین شرکت از نظر پینگ کدومه؟
من اهواز هستم الان سرویس 8mb شاتل دارم که پینگش چند وقتیه هست افتضاح شده با لندن 300 !!!
سرعت دانلودم مشکلی نداره همونی که باید باشه هست ولی پینگ خراب شده
یه آخر هفته آدم بیکار میشه می خواد یکم تفریح کنه اونم نمیشه! =((
مخابرات، آسیا تک، های وب کدوم برای بازی بهتره؟
اسیا تک به هیچ عنوان از شاتل بد تره در مورد های وب هم نظری ندارم دوستان دیگه که اطلاع دارن میتونن بگن ولی مخابرات پینگش خوبه فقط یه چند روزیه یکم خراب شده که احتمالا درست شه بازم یه مشکلی هم داره که نامحدود نداره

بله

اسیا تک به هیچ عنوان از شاتل بد تره در مورد های وب هم نظری ندارم دوستان دیگه که اطلاع دارن میتونن بگن ولی مخابرات پینگش خوبه فقط یه چند روزیه یکم خراب شده که احتمالا درست شه بازم یه مشکلی هم داره که نامحدود نداره

راستش نامحدود بودنش برام مهم نیست، چون دانلود زیادی ندارم فقط سرعت بالا و پینگ عالی برای بازی نیاز دارم
مخابرات خوزستان توی سایتش زده بیشتر از 2mb نمی ده!!! :| منم کمتر از 8mb نمی خوام
نکته جالب اینه که آسیاتک توی سایتش نوشته که پینگ حداکثر 150 کرده! یعنی حرف free زدن؟ :d
اینترنت پرسرعت +ADSL2مقدار حداکثر میزان تاخیر مجاز (Latency ) بر اساس توافق نامه سطح خدمات- پارامتر b

150 میلی ثانیه

ای بابا ! من فکر می کردم اوضاع خودم خیلی خرابه با پینگ 300 :d
دودل شدم! با همین شاتل بمونم فکر کنم

r8bmbn9b2f91iah29ph9.png

:bighug::d

بله

اتفاقا شاتل خیلی جاها همچین پینگی میده با سرویس گیم خودش ولی مشکل پینگ رو قبلا هم گفته بودم به DNS و زیرساخت مخابراتی منطقه بستگی داره که شاید برای استان تهران بهتر باشه.

روش جديد کاهش قيمت اينترنت

يک فعال بازار اينترنت گفت: حدود 30 درصد اينترنت ايران را ترافيک داخلي تشکيل مي‌دهد که در نتيجه قيمت اينترنت بايد کاهش مي‌يافت؛ اما با عدم تفکيک قيمت ترافيک داخلي و خارجي در تعرفه اينترنت، هنوز مردم طعم اين ارزاني را نچشيده‌اند.
وايمکس نيوز اردشير منتصري اظهار داشت: اخيرا وزارت ارتباطات جلسه‌اي با شرکت‌هاي اينترنتي داشت که در آن راه‌هاي کاهش قيمت اينترنت براي مصرف‌کننده بررسي شد. مديرعامل انتقال‌هاي داده‌هاي عصر تلکام افزود: در اين جلسه عنوان شد که هم‌اکنون حدود 30 درصد اينترنت ايران متشکل از پهناي باند داخلي است که در نتيجه بايد از قيمت اينترنتي که تماما از پهناي باند خارجي بود، ارزان‌تر تمام شود، اما هنوز مردم طعم اين ارزاني را در قيمت اينترنت نچشيده‌اند. زيرا تفاوت تعرفه ترافيک داخلي و ترافيک خارجي در قيمت اينترنت کابر نهايي لحاظ نمي‌شود. اين ارائه دهنده خدمات ADSL ادامه داد: به عنوان يک راه‌حل، تشويق شرکت‌هاي اينترنتي به استفاده بيشتر از داده داخلي پيشنهاد شد تا به کاهش قيمت نهايي اينترنت منجر شود. منتصري ادامه داد: همچنين قرار است تعرفه‌ ترافيک داخل کمتر از تعرفه ترافيک بين‌الملل تعيين شود و با تفکيک تعرفه اين دو سرويس در قيمت اينترنت، ارزاني براي مردم محسوس‌تر شود. به گزارش فارس: هم‌اکنون قيمت هر گيگابايت ترافيک حدود 3 هزار تومان است که اگر تعرفه ترافيک داخلي، نيم‌بها نيز تعيين شود، هر گيگابايت ترافيک داخلي حدود 1500 تا 2000 هزار تومان تعرفه‌گذاري خواهد شد.

با 8.8.8.8 برا منم داغونه ولی 600 ـم نیست :دی

دقیقا برای منم مین وضعه
پینگ 8.8.8.8 همین
4.2.2.4 هم همون 120 ایناست که به نظر من پینگ 8.8.8.8 بیشتر مد نظر هست
این ttl لعنتی 34 35 36 37 این وضع رو درست کرده
این مشکل هم فقط به خاطره dns هست

آخرین ویرایش:

میخواستم بدونم ظرفیت خط چقدره و بعد خطم مشکل نویز داره یا نه ؟

سرویسم 8 مگ / های وب هست

خیلی جالب نیست ( یعنی خوبه ها:d خط خودم 3 مگ بیشتر نمیکشه:d ولی با 8 مگ داون استریم خیلی خوب نیست) اگه پرش لینک نداری مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or