بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
با عرض پوزش پ.ن هم صحیح میباشد و هرگز بیانگر پهنای باند شما نیست بلکه بیانگر Data Transfer یا به تعبیر دیگر Datarate شما هست! یک روخانه ی آب را در نظر بگیرید که ظرفیت عبور حجم زیادی از آب را دارا میباشد اما تنها باریکه ای از آب از آن عبور میکند، این یک مثال دیگر در مورد مقایسه ی پهنای باند و ترنسفر دیتا بود... ببینید فرضاً ISP شما از استاندارد ADSL2+ پشتیبانی میکنید و تنظیمات مودم شما هم در ایده آل ترین حالت سنکرون یا سازگاری با شبکه قرار دارد؛ حال در این شرایط شما تا پهنای باند 25 مگابیت بر ثانیه در اختیار خواهید داشت ولی این موضوع با مقدار Data Transfer ی که شرکت ISP شما در اختیار شما قرار داده است متفاوت میباشد و بر فرض مثال Datarate که همان Data Transfer هست را ISP شما روی 1 مگابیت بر ثانیه برای دانلود و آپلود تنظیم کرده است که در این حالت در هر سایتی که سرعت انتقال دیتا در خطتتان را اندازه گیری کنید قاعدتاً 1 مگابت بر ثانیه باید نمایش دهند در حالی که پهنای باند شما یا به تعبیر دیگر حداکثر توان خط شما بسیار بالاتر از این ها است...
نه دوست عزیز اشتباه متوجه شدین! سرعت اینترنت یعنی همون که در speedtest یا جاهای دیگه می‌بینید "نرخ انتقال داده" همون پهنای باند می‌باشد. واحد اون هم بیت یا بایت بر ثانیه هست. این با حجم انتقال داده یا همون Data Transfer که کل داده رد و بدل شده (یعنی مثلاً 2گیگ که دانلود می کنی، Data Transfer شما 2 گیگ هست) و Data Transfer Rate شما هر عددی می تونه باشه مثلاً 1 مگابیت در ثانیه.
این کلمه نرخ خیلی مهمه کلاً هر وقت بخوان سرعت یا نرخ کمیتی رو اندازه بگیرن یه مشتق از زمان ازش می گیرن که می‌شه نرخ اون کمیت و تو واحدش هم یه تقسیم بر زمان می‌افته.

پهنای باند هم نرخ انتقال داده هست Data Transfer Rate. یعنی سرعت اون و نه حجم داده مبادله شده یا Data Transfer

اون مثالی هم که پایین اوردین فکر کنم منظورتون این بوده که پهنای باند خط 25 مگابیت بوده که به شما اجازه استفاده 1 مگابیت از اون رو دادن درسته؟

در ظاهر ممکنه تصور کنی که گرد و غبار و بارندگی و ... روی ارتباطات بی سیم زیاد تاثیر گذار هست اما در عمل اینطور نیست و این تجربه ی شخصی من هست که در شرایط مختلف آب و هوایی زمان پینگ و سرعتم را نسبت به دکل های بیس و یا سرورهای مختلف اندازه گیری کردم و هیچ تغییری نداشته...
بله از یک زاویه ی دیگه لوکیشن در سیستم وایرلس خیلی مهم هست و باید مانع فیزیکی ای در مقابل شما نباشه و قدرت سیگنال هم به اندازه ی کافی باشه یا اینکه وسیله ی ارتباطی یا مودم شما توانایی کافی در ارسال و دریافت سیگنال ها را داشته باشه...
در کل اگر همان ADSL را هم در نظر بگیریم عوامل مختلفی هست که روی کیفیت آن اثرات سوء داره مثل پارازیت و ...
گرد و غبار و بارندگی روی کیفیت و قدرت سیگنال شما 100 درصد تأثیر گذار هست. به طور مستقیم روی پینگ تأثیرگذار نیست (یادمه پارسال هم سر این موضوع یه بحثی با مسعود داشتم) اطلاعات با پرنده که جابه‌جا نمی‌شن. اما افت سیگنال شما از یه حدی بالاتر بره نویز غلبه کرده و Data Loss شما بالاتر می‌ره. در نتیجه بعضی پکت ها ممکنه به مقصد نرسه و این retransmission که پیش می‌آد شما تأخیر بیشتری حس می‌کنید.

آخرین ویرایش:
http://www.rasane.com/
اینم اضافه کنم که سرعتم شبا 2 تا 8 صبح تا 8MB هم میره:)

شما چه سرویسی گرفتید ؟نوسان پینگ نداره ؟ پشتیبانی چطوره ؟ Timedout نداره ؟
در ضمن ارتباطی با این سایت ندارن ؟
http://www.rasaneh.com
اگر میشه این چندتا ایپی رو بی زحمت برای من پینگ کن
213.108.31.163
95.38.60.95
85.190.9.24

شما توی سایت speedtest.net میتونید مشخص کنید که پهنای باند شمارو نشون بده یا سرعت دانلودتون!
بالای سایت در قسمت تنظیمات (tools) میتونید مبنا رو به کیلوبیت تغییر بدید تا پهنای باند رو شنون بده و هم میتونید به کیلوبایت تغییر بدین تا سرعت دانلود یا ترانسفر ریت رو نشون بده!
.........
سیگنال یه عکس از پیگت با dns یاهو بذار. همون 4.2.2.4
.............
دوستان یه خبر عجیب!
یکی از دوستان توی فیسبوک گفت کسایی که رتبشون زیر 3000 بوده و دانشگاه مجازی درس میخونن بهشون اکانت اینترنت ماه*واره*ای میدن! خودشم گفت الان داره استفاده میکنه و حداقل دانلودش 2 مگابیت هست.
کسی از همچین چیزی خبر داره؟ من که خیلی شک دارم به همچین چیزی...

آخرین ویرایش:
آقا من دیگه کلا بیخیال اینترنت ایران شدم، اصلا امیدی بش نیست! دیگه فقط می خوام تو اینترنت بگردم، با این وضع خوشبختانه چیزی هم نمیتونم دانلود کنم. ما می توانیم....

1145615001.png

به خدا 512 دارم :|:|:|:|:|

فقط خدا می تونه یه کاری کنه....

نه دوست عزیز اشتباه متوجه شدین! سرعت اینترنت یعنی همون که در speedtest یا جاهای دیگه می‌بینید "نرخ انتقال داده" همون پهنای باند می‌باشد. واحد اون هم بیت یا بایت بر ثانیه هست. این با حجم انتقال داده یا همون Data Transfer که کل داده رد و بدل شده (یعنی مثلاً 2گیگ که دانلود می کنی، Data Transfer شما 2 گیگ هست) و Data Transfer Rate شما هر عددی می تونه باشه مثلاً 1 مگابیت در ثانیه.
این کلمه نرخ خیلی مهمه کلاً هر وقت بخوان سرعت یا نرخ کمیتی رو اندازه بگیرن یه مشتق از زمان ازش می گیرن که می‌شه نرخ اون کمیت و تو واحدش هم یه تقسیم بر زمان می‌افته.

پهنای باند هم نرخ انتقال داده هست Data Transfer Rate. یعنی سرعت اون و نه حجم داده مبادله شده یا Data Transfer

اون مثالی هم که پایین اوردین فکر کنم منظورتون این بوده که پهنای باند خط 25 مگابیت بوده که به شما اجازه استفاده 1 مگابیت از اون رو دادن درسته؟
پیش از اینکه با شما بحث را ادامه بدهم لازم هست که به یک نکته اشاره کنم و آن اینکه اصولاً انجمن محلی نیست که هر فرد وقتی اطلاعاتش را در اختیار دیگران قرار داد (به اشتراک گذاری کرد) کاملاً مطمئن باشد که صحیح است و اشتباه نیست. شما ابتدا در مورد یک قسمت پست های قبلی بنده گفتید که اشتباه هست ؛ بنده هم عرض کردم که خیر اشتباه نیست و صحیح است و الان هم مجدداً میفرمایید که اشتباه هست و در این حالت ظاهراً من مجدداً باید پاسخ بدهم که خیر اشتباه نیست و من صحیح میگویم!!! در واقع این جریان اشتباه و درست بودن را شما شروع کردید و هنوز هم ادامه میدهید ولی بنده در همین جا عرض میکنم که دیگر مبنای اینکه آنچه خودتان میدانید درست است و آنچه دیگران اطلاعات دارند اشتباه هست را نظر شخصی خودتان قرار ندهید و فقط لطفاً نظر خودتان را بدهید و بالاخره یا شما یا بنده یکی از ما آنچه که میگوییم صحیح است. اینجا محل به اشتراک گذاری اطلاعات است نه تحمیل یا غلبه ی دانسته های خودمان به انحاء مختلف بر طرف مقابل...

و اما نظر در مورد پست شما:

فرمودید که نرخ انتقال داده همان پهنای باند میباشد ، در صورتی که این صحبت شما از جای معتبری هست به بنده اطلاع دهید تا اطلاعاتم را به روز نگه دارم!

در تست های speedtest.net مقدار سرعت به نمایش درآمده مقدار Date Transfer Rate شما هست و این موضوع با پهنای باند و نیز مقدار حجم Data traffic فرق دارد!

فرمودید حجم انتقال داده همان Data Transfer هست در حالی که آن Data traffic هست و این مقدار حجم کل ترافیک رد و بدل شده (ارسال و دریافت) است... در واقع بهتر هست که عبارت Data Transfer Rate در اینجا به جای Data Transfer استفاده شود تا Data traffic با Data Transfer اشتباه گرفته نشود!

در مورد نرخ یا سرعت انتقال یک کمیت هم بله از قبل اطلاع داشتم که نسبت به زمان مشق گرفته میشود و کلاً در فیزیک این موضوع همین طور هست و البته الکترونیک و برق هم در واقع زیرمجوعه ی فیزیک به حساب می آیند...

در مورد پهنای 25 مگابیت بر ثانیه هم به استاندارد ADSL2+ اشاره کردم که به صورت تئوری گفته میشود که تا 25 مگابیت بر ثانیه میتواند انتقال دیتا داشته باشد. (همان سرعت منظورم هست... زیاد در اصطلاحات مختلف ریز نشویم)

گرد و غبار و بارندگی روی کیفیت و قدرت سیگنال شما 100 درصد تأثیر گذار هست. به طور مستقیم روی پینگ تأثیرگذار نیست (یادمه پارسال هم سر این موضوع یه بحثی با مسعود داشتم) اطلاعات با پرنده که جابه‌جا نمی‌شن. اما افت سیگنال شما از یه حدی بالاتر بره نویز غلبه کرده و Data Loss شما بالاتر می‌ره. در نتیجه بعضی پکت ها ممکنه به مقصد نرسه و این retransmission که پیش می‌آد شما تأخیر بیشتری حس می‌کنید.

اصولاً تجهیزات مخابراتی طوری تولید میشوند که گرد و غبار و بارندگی و ... کمترین تاثیرات را در ارتباطات رادیویی به وجود آورد... اگر دقت کنید بنده عرض کردم تجربه ی شخصیم هست که در بدترین شرایط آب هوایی و بارندگی و برف و ... چندین بار با سروها یا دکل های بیس تست پینگ و یا سرعت گرفته ام و در مقایسه با شرایط آب و هوایی مطلوب هیچ افت و تغییراتی نداشته ام...

سیگنال یه عکس از پیگت با dns یاهو بذار. همون 4.2.2.4

پینگ با سرور 4.2.2.4 :

64916363979004601257.jpg

شما توی سایت speedtest.net میتونید مشخص کنید که پهنای باند شمارو نشون بده یا سرعت دانلودتون!
بالای سایت در قسمت تنظیمات (tools) میتونید مبنا رو به کیلوبیت تغییر بدید تا پهنای باند رو شنون بده و هم میتونید به کیلوبایت تغییر بدین تا سرعت دانلود یا ترانسفر ریت رو نشون بده!
...

این صحبت درست نیست. در اصل فرقی نمیکنه که شما تنظیماتتون رو روی بیت باشه یا بایت. تنها فرقش اینه که سرعت رو به اون صورت (بیت یا بایت) نشون میده. و در هر حال هر دو عدد یکی هستن. هر کسی که یکم دانش رایانه ای داشته باشه میدونه که هر هشت بیت میشه یک بایت. پس وقتی میگیم 1024 بیت! یعنی میگیم 128 بایت. پس این هیچ فرقی نداره. اما همیشه تو بحث شبکه، سرعت و همه چیز به بیت بیان میشه.

و دوم اینکه(به نقل قول بالا ربطی نداره) دوستان تاحالا رفتن سرعت لینکشون رو تو تنظیمات مودم ببینن؟ در ابتدا سرعت شما یا همون پهنای باند به محدودیتی برمیگرده که آی اس پی برای اکانت شما میذاره. و بعد هم به لینکتون برمیگرده.
در نهایت همونطور که دوست عزیزمون گفتن تکنولوژی +ADSL2 فقط بصورت تئوریک تا 24مگابیت (یعنی هشت مگا بایت!) سرعت دانلود و 1.3 مگابیت سرعت آپلود پشتیبانی میکنه(که البته با بعضی از تکنولوژی ها سرعت آپلود رو تا 3.3 مگ میبرن)
البته این سرعت بستگی فوق شدید به فاصله شما، کیفیت خط و موارد دیگه داره. تو ایران هم که بحثش جداس.

این وسط کاملاً مشخصه که پهنای باند چیه، همینطور سرعت و بقیه چیزا. نمیدونم چرا بعضی دوستان بی جهت با کلمات بازی میکنن.

آخرین ویرایش:
این صحبت درست نیست. در اصل فرقی نمیکنه که شما تنظیماتتون رو روی بیت باشه یا بایت. تنها فرقش اینه که سرعت رو به اون صورت (بیت یا بایت) نشون میده. و در هر حال هر دو عدد یکی هستن. هر کسی که یکم دانش رایانه ای داشته باشه میدونه که هر هشت بیت میشه یک بایت. پس وقتی میگیم 1024 بیت! یعنی میگیم 128 بایت. پس این هیچ فرقی نداره. اما همیشه تو بحث شبکه، سرعت و همه چیز به بیت بیان میشه.
میشه پس منو حالی کنید پهنای باند چیه؟
و فرق پهنای باند و سرعت دانلود چیه؟
.......
مثلا من پهنای باند 1 مگابیت و سرعت دانلود 120 کیلوبایت دارم! اگر این جمله غلط باشه حرف شما درسته و اگر درست باشه حرف من درسته!
...............................
دوستان من امشب یه چیزی دیدم که هیچکدوم هیچوقت باور نمیکنید! اون دوستم گفت هیچی نگم! ولی فقط اینو میگم که اون دوستم با یاهو پینگش 12 بود! همین!

آخرین ویرایش:
میشه پس منو حالی کنید پهنای باند چیه؟
و فرق پهنای باند و سرعت دانلود چیه؟
.......
مثلا من پهنای باند 1 مگابیت و سرعت دانلود 120 کیلوبایت دارم! اگر این جمله غلط باشه حرف شما درسته و اگر درست باشه حرف من درسته!

اون چیزی که به شما میگن اصلا واقعیت نداره. پهنای باند یک مگابیت باید سرعت دانلودش 128کیلوبایت باشه. حالا پهنای باند من 256 هستش و سرعتم 170 کیلوبایت.
ببینید تو نرم افزار های دانلود سرعت شما رو به کیلوبایت مینویسن. حالا اگه نرم افزار های مانیتورینگ سرعت اینترنت داشته باشید مثل NetWork یا NetPeeker همون سرعت شما رو به کیلوبیت مینویسه براتون و این یکیه. یعنی سرعت دانلود با پهنای باند و سرعت مرور صفحات وب و اینا یکیه. و همه به کیلوبیت هستن جز نرم افزار های دانلود که میان به کیلوبایت مینویسن و اگه سرعت بالاتر باشه به مگابایت.
اون چیزی که شما از ISP میشنوید و میگن فلان پهنای باند رو به شما میدیم، یه چیز الکی و حرف هستش تو ایران. تو تمام آی اس پی ها هم متفاوته :دی
الان پارس آنلاین سرعت 1 مگ دارم من و با 230 کیلو بایت دارم دانلود میکنم. درصورتی که باید همون 128 باشه سرعت دانلودم.

خیلی راحته. تو نرم افزار های مدیریت پهنای باند آی اس پی ها، میان اکانت میسازن با محدودیت سرعت و حجم و تمام. فرقی نداره تو شبکه LAN هم مثلا شما میتونید پهنای باند رو کم کنید به 100 کیلوبیت مثلا برسونید درصورتی که پهنای باند تا 100مگابیت میتونه بالا بره مثلا.

فرمودید که نرخ انتقال داده همان پهنای باند میباشد ، در صورتی که این صحبت شما از جای معتبری هست به بنده اطلاع دهید تا اطلاعاتم را به روز نگه دارم!

اتفاقاً اطلاعاتتون جز به روز نبودن ناقص و حتی غلط هستش. شما هیچ درکی از مفهوم پهنای باند که یکی از ابتدایی ترین اصطلاحات شبکه هست ندارید.

منبع هم ویکیپدیا رو براتون قرار می‌دم از نظر شما معتبره استاد؟؟
لینک
پهنای باند
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
پهنای باند و میزان تاخیر پهنای باند از جمله واژه‌های متداول در دنیای شبکه‌های کامپیوتری است که به نرخ انتقال داده توسط یک اتصال شبکه و یا یک اینترفیس، اشاره می‌نماید.
توصیه می کنم بعد از مطالعه روی مسائل پایه‌ای شبکه کتاب‌های زیر رو مطالعه کنید.
کتاب Communication Networks نوشته Leon Garcia
کتاب Computer Networks نوشته Tanenbaum
لازم نیست آدم رو هر زمینه‌ای که اطلاعاتش ناقص (و بدتر از اون غلط) هست بیاد اظهار نظر کنه و بدتر از اون روی اون پافشاری هم داشته باشه.
بحث کردن با شما بی‌فایده است. مثل این‌که یه بچه دبستانی بیاد به شما بگه ضرب همون جمع هست!! یه مقدار بحث می کنی در نهایت می گی شما هر چی دلت می‌خواد بگو جز اینه؟
یا شاید هم من باید این همه کتاب معتبری که برای شبکه 1 و شبکه 2 و شبکه های پیشرفته پاس کردم و همه کتابای CCNA که خوندم و حفظ کردم باید برم بندازم دور.
پاراگراف اولت رو چندین بار خودت بخون و برای خودت تکرار کن.
بعد از اون هم نوبت نوشته ویکیپدیا هست.
بازم برات تکرار می کنم: پهنای باند=نرخ انتقال داده=سرعت.
واحدش هم بیت یا بایت بر ثانیه

بابا دکتر جون صبر کن منم از خودم دفاع کنم! :d البته مخلصتم هستم! ;)
ببین منم قبول دارم که پهنای باند و... توی ایران الکی هست!
شما هیج جای دنیا نمیتونید با سرویس 128 کیلوبیت 120 کیلوبایت دالنود کنید بجز ایران!
الان شرکت ها ی اینترنتی برای رقابت باهم و راضی نگه داشتن مشتریهاشون اسما یه پهنای باندی رو میفروشن ولی در عمل یه پورت بالاتر رو برات میبندن! که درحقیقت همون دیتا ریت تعریف شده توی مودمتون هست! تا اینجارو قبول داری؟
حالا میرسیم به پهنای باند! من گفتم با پهنای باند 1 مگابیت 120 کیلو (خودم) دانلود میکنم و 128 فقط روی ورق هست! و در عمل نمیتونید با 1024 کیلوبیت 128 کیلو دانلود خالص داشته باشد! اینم قبول دارین؟
به نظر من که خیلی سادست! معیار پهنای باند هرکسی مگابیت و کیلوبیت هست! مگابایت و کیلوبایت برای ترانسفر ریت و اون میزان حقیقی دیتایی که روی کامپیوترت ذخیره میکنی به کار میره! به اصطلاح عامیانه سرعت دانلود! تموم شد رفت! :d
.............
دوستان اینهارو بیخیال! هرکی میگه من بلدم و توی اینکار یه چیزی بلده برای من بیسواد توجیه کنه این دوستم چه جوری این پینگو داره؟ هیچی به من نگفت لعنتی! بخدا دارم سکته میزنم! :cursing::wallbash:
اینم عکسش:

9phzdftoo2pftdcxxvyk.jpg

اتفاقاً اطلاعاتتون جز به روز نبودن ناقص و حتی غلط هستش. شما هیچ درکی از مفهوم پهنای باند که یکی از ابتدایی ترین اصطلاحات شبکه هست ندارید.

منبع هم ویکیپدیا رو براتون قرار می‌دم از نظر شما معتبره استاد؟؟
لینک

توصیه می کنم بعد از مطالعه روی مسائل پایه‌ای شبکه کتاب‌های زیر رو مطالعه کنید.
کتاب Communication Networks نوشته Leon Garcia
کتاب Computer Networks نوشته Tanenbaum
لازم نیست آدم رو هر زمینه‌ای که اطلاعاتش ناقص (و بدتر از اون غلط) هست بیاد اظهار نظر کنه و بدتر از اون روی اون پافشاری هم داشته باشه.
بحث کردن با شما بی‌فایده است. مثل این‌که یه بچه دبستانی بیاد به شما بگه ضرب همون جمع هست!! یه مقدار بحث می کنی در نهایت می گی شما هر چی دلت می‌خواد بگو جز اینه؟
یا شاید هم من باید این همه کتاب معتبری که برای شبکه 1 و شبکه 2 و شبکه های پیشرفته پاس کردم و همه کتابای CCNA که خوندم و حفظ کردم باید برم بندازم دور.
پاراگراف اولت رو چندین بار خودت بخون و برای خودت تکرار کن.
بعد از اون هم نوبت نوشته ویکیپدیا هست.
بازم برات تکرار می کنم: پهنای باند=نرخ انتقال داده=سرعت.
واحدش هم بیت یا بایت بر ثانیه

متاسفم برای شما

شما اگر فرض بگیریم علامه ی دهر هم باشید اجازه ندارید اینطور صحبت کنید دوست عزیز... وقتی با شما محترمانه صحبت میکنم شما هم نباید به خودتان اجازه دهید اینطور صحبت کنید... الان بنده دارم بحث را به حاشیه میکشم تا شما شاید متوجه اشتباهتان بشوید.

شما آن چیزی که در ویکی پدیا نوشته شده است را با دقت نخوانده اید! و البته ویکی پدیا هم دانشنامه ی کاملاً معتبری نیست ولی اگر آن را معتبر فرض بگیریم هم باز هم صحبت شما دقیق نیست. دقت کنید نوشته شده : پهنای باند به نرخ انتقال داده توسط یک اتصال شبکه و یا یک اینترفیس اشاره می‌نماید ، در حالی که شما میگویید پهنای باند همان نرخ انتقال دیتا است!!!!!!!!!!!!!! بیشتر دقت کنید!

شما هزار کتاب در زمینه ی شبکه هم پاس کرده باشید وقتی نتوانید به طور ساده و روشن یک مفهوم ساده ی شبکه را بیان کنید چه فایده ای دارد؟... ضمناً بنده خودم رشته ی برق هستم و ممکن است بسیاری از مفاهیم شبکه و ... را بهتر از شما متوجه شوم...

بحث کردن با من بی فایده است یا شما؟ یا شما که حرف خودتان را آخر درست بودن و لا اشکال بودن می دانید!

چشم من پاراگراف اول پست قبلی ام را یک بار برای خودم خواندم؛ شما هم لطف کنید یک بار دیگر با دقت بخوانید! ;)

======================

اگر که محترمانه صحبت میکنید و نمیخواهید حرف خودتان بر کرسی بنشانید بحث را ادامه دهید وگرنه اگر باز هم ادعای فهم و کمال و ... میکنید بنده دیگر با شما بحثی ندارم.

خوش باشید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or