بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرعت نت تقريبا نصف شده
90586573.png
با آیفون تست نگیر. با pc بگیر و روی یه سرور بهتر هم تست بگیر.

• Like
Reactions: Ἁlireza
آقا من میخوام از صبانت بگیرم، ولی میگه 128 بالاتر نمیدیم!!!! در حالی که توی مشهد هر چی بخوای میده، حتی 2 مگابایت! چی کار کنم؟؟ میشه یه کاری کرد ازشون 512 بگیرم؟ یا 1 مگ؟

اگر هم این که می‌گم اطلاعاتتون در زمینه شبکه ناقص و غلط هست قصد هیچ‌گونه بی‌احترامی رو ندارم و واقعیتی هست که می‌گم.
اگه شما هیچ منبعی رو حتی معتبرترین و به‌روزترین و کامل‌ترین دانشنامه دنیا رو هم نمی خوای قبول کنی که باز هم می‌گم بدون هیچ‌گونه ادعایی بحث با شما بی‌فایده هست.
"اشاره می‌کند؟" نمی‌دونم شاید فارسی من ضعیف شده!!! در هر حال این کاری که شما انجام می‌دی بازی با کلمات و سفسطه برای فرار و قبول نکردن هست.
فارسی رو می‌گذاریم کنار و تعریف پهنای باند در علوم کامپیوتر و شبکه از ویکی‌پدیا انگلیسی رو قرار می‌دم که کاملاً واضح گفته شده پهنای باند همان بیت‌ریت (به قول شما دیتاریت. شما هستی که مفهومشون رو قاطی کردی.) هست. واحد هم بیت یا بایت یا ... بر ثانیه. یعنی سرعت.
In computer networking and computer science, bandwidth[1], network bandwidth[2], data bandwidth[3] or digital bandwidth[4][5] is a bit rate measure of available or consumed data communication resources expressed in bits/second or multiples of it (kilobits/s, megabits/s etc.).
سلام دوباره

دوست عزیز ابتدا بنده به یک موضوع با ریشه ی اجتماعی دیگر که حاشیه ای هم هست اشاره میکنم و سپس برمیگردیم سر بحث علمی اصلی با شما: فرض میگیریم که شما اطلاعات کامل و به روزی در زمینه ی علوم کامپیوتری و مثلاً شبکه دارا میباشید ؛ حال آیا قبول دارید در این فروم یا فروم های دیگر با چند هزار کاربر چه بسا ممکن است افراد قوی تر از شما هم وجود داشته باشند؟ این از یک زاویه ی دید و زاویه ی دید دیگر هم اینکه بدون تردید افرادی با سطح اطلاعات پایین تر هم وجود دارند. اگر واقعاً یکی از رسالت های فروم آموزش و افزایش آگاهی هست آنوقت با این لحن نادرستی که شما صحبت میکنید بدون تردید فروم از یکی از رسالت های اصلی اش دور میشود و بیش از اینکه حالت آموزشی- تفریحی داشته باشد مکانی میشود برای توهین و تخریب شخصیت طرف مقابل... شما ممکن هست که در نظر خودتان فکر کنید که رفتاری که میکنید و لحن صحبت کردنتان تخریب شخصیت طرف مقابل نیست اما در عمل دارید این کار را انجام میدهید... شخصیت ها متفاوت هست دوست عزیز و ممکن است این طور برخورد شما در یک نفر هیچ اثری سوئی در او نداشته باشد اما برای یک نفر که دارای کرامت نفس هست و برای شخصیتش عزت و احترام قائل است ناراحت کننده باشد.... اینکه شما میگویید اطلاعات بنده ناقص هست و بعد میگویید قصد بی احترامی ندارم و واقعیتی هست که باید قبول کنید؛ در واقع نقض خودتان هست! یعنی شما میفرمایید که بی احترامی نمیکنید در حالی که عملاً دارید توهین میکنید! چرا فکر میکنید به خاطر اطلاعاتتان باید نسبت به دیگران احساس فخر داشته باشید؟ قطعاً افراد قدرتمند تر از شما در همین علوم رایانه وجود دارند؛ حال اگر آن ها با شما رفتار فخر آمیز داشته باشند شما چه احساسی خواهید داشت؟؟؟؟...

متاسفانه شما اشتباه فکر و رفتار میکنید و بدتر از همه جامعه هم اینطور رفتار میکند که اگر یک نفر اشتباهی هم کرد آن را پذیرا نیست و به قول یکی از اساتید این موضوع تبدیل به یک بد رفتاری اجتماعی شده است...

اگر اینجا واقعاً بحث میخواهد منصفانه پیش رود و حالت علمی و آکادمیک داشته باشد قطعاً بنده یا شما اگر با دلایل منطقی متوجه اشتباهمان شدیم باید عذرخواهی کنیم و به دانسته های طرف مقابل احترام بگذاریم! خود بنده در این فروم مدت زیادی نیست که وارد شده ام و کم و بیش در همین بخش اینترنت فعالیت میکنم اما زمانی اتفاق افتاده است که جایی که متوجه اشتباهم شده ام صریحاً عذرخواهی کرده ام! البته باز هم متاسفانه اکثر فروم های ایرانی اینطور هستند و در واقع وقتی در اجتماعات دنیای واقعی اکثر ما ایرانی ها نادرست رفتار میکنیم و حق را فقط برای خودمان میخواهیم؛ چه انتظاری هست که در اجتماعات مجازی درست رفتار کنیم؟... بعید میدانم بد رفتار تر از کاربران فروم های ایران در جایی از دنیا وجود داشته باشد... مقایسه ی فرهنگ صحیح استفاده از فروم و یا اجتماعات مجازی دیگر در کشورهای پیشرفته ی غربی با ایران مثل مقایسه ی یک طبیعت خوش آب و هوا و سبز با یک طبیعت بد و آب و هوا و کویری است...باز هم متاسفم از بی در و پیکر بودن رفتارهای مجازی در ایران...

=========================================

در مورد پست شما:

استناد به همان دانشنامه ی ویکی پدیا را قابل قبول فرض میکنیم، متن انگلیسی را هم بیشتر در نظر میگیریم چون متن فارسی بعضاً دارای اشکالاتی هست و کامل نیست..

دوست عزیز اینکه یک مفهوم به صورت دقیق و با شفاف سازی بیان بشود از نظر شما بازی با کلمات به حساب می آید؟؟؟ ببینید الان بنده در همان حوزه ی شبکه های کامپیوتری میخواهم در مورد بحث اصلی مان یعنی "پهنای باند" نظر بدهم و کاری به ریز این قضیه و تعریف این موضوع در برق ندارم.. چون حتماً میدانید در برق (منظورم مبحث مدارهای الکتریکی است) کلاً از یک زاویه ی دیگر به موضوع نگریسته میشود.

در واقعی اشکالی که بنده به اظهار نظر شما در مورد پهنای باند میگیریم در همان حوزه ی تعاریف مفاهیم شبکه هست و ربطی به حالت زیرساختی و ریشه ی آن که دقیقاً مربوط به الکتریسیته و برق هست ندارم...

اجازه بدید این موضوع را یکبار دیگه مرور کنیم تا شاید به سوی رفع مشکل و شفاف سازی قضیه رهنمون بشیم و در این حالت یا شما درست میگویید یا بنده. در واقع شما هنوز نتوانسته اید مفهومی که تعریف میکنید را به صورت شفاف و منطقی توضیح دهید تا بنده متقاعد شوم که شما درست میگویید و باز هم باید عرض میکنم که قطعاً اگر شما بتوانید این موضوع ساده را شفاف سازی کنید بنده حرف شما را میپذیرم و از شما تشکر هم میکنم که توانسته اید بر اطلاعات صحیحم بیفزایید.. در این حالت بحث بنده با شما در مورد پهنای باند خاتمه پیدا میکند.

بحث اصلی سر این موضوع هست که شما میگویید: دیتا ریت یا نرخ دیتا یا نرخ بیت همان پهنای باند هست و سپس به دانشنامه ی ویکی پدیا استناد میکنید و البته میفرمایید اعداد و ارقام به نمایش در آمده در تست های سایت speedtest.net همان پهنای باند میباشد.

یک سوال از شما دارم: آیا واقعاً ترجمه ی متنی که از دانشنامه ی ویکی پدیا به آن استناد کردید این میشود؟: پهنای باند همان نرخ بیت (یا نرخ دیتا) هست ؟؟
حالا باز دوباره ممکن هست بگویید شما با الفاظ بازی میکنید و بنده باز هم سخن شما را رد میکنم چون اساساً این متن ترجمه یا مفهومش این نمیشود که پهنای باند همان نرخ بیت هست!

شما دارید روی اشتباه خودتان که گفتید نرخ بیت همان پهنای باند است و آنچه در تست های speedtest.net می بینید همان پهنای باند است؛ پافشاری میکنید و توجیهاتی هم که مطرح میکنید اصلاً منطقی نیستند.... این موضوع کاملاً پیش پا افتاده و ساده است که اعداد و ارقام تست های speedtest.net نرخ دیتای انتقالی یا Data Transfer Rate می باشند و نشانده ی پهنای باند شما نمیباشد و حداکثر توان یا پهنای باند شما خیلی بالاتر میتواند باشد که مثلاً در مورد سرویس خودم به نظر میرسد که پهنای باند بی سیمم 8 تا 11 مگابیت بر ثانیه است... (این اطلاعات را از خودم نگفتم و متاسفانه لازم هست که عرض کنم که یکی از دوستان بنده یکی از مهندسان فنی شبکه ی شرکت سرویس دهنده ام هست)
این موضوع مثل این هست که بگویید مقدار سرعتی که در قسمت جزییات کانکشن شبکه ی شما نوشته شده است و معمولاً 100 مگابیت بر ثانیه است؛ همان سرعت اینترنت شما میباشد!!!! در حالی که همه میدانیم که اینطور نیست و آن در واقع حداکثر پهنای باندی قابل پشتیبانی سخت افزار یا کارت شبکه است..

در مورد پهنای باند تعریفی که قبلاً از دانشنامه ی ویکی پدیا به آن استناد کردید (ترجمه ی فارسی) باز هم درست بود و در واقع در متن انگلیسی هم گفته شده که پهنای باند به نرخ دیتا اشاره میکند (در همان حوزه ی شبکه و کامپیوتر منظورم هست):

In computer networking and other digital fields, the term bandwidth often refers to a data rate measured in bits per second, for example network throughput, sometimes denoted network bandwidth, data bandwidth or digital bandwidth

با استناد به همان دانشنامه ی ویکی پدیا تعریف دیتا ریت یا بیت ریت که بنده به کار میبرم این تعریف است:

In telecommunications and computing, bitrate (sometimes written bit rate, data rate or as a variable R or fb) is the number of bits that are conveyed or processed per unit of time.

کاملاً مشخص است که این تعریف در شبکه و کامپیوتر است! حال این اثبات حرف من که عرض کردم در تست های speedtest.net اعداد و ارقام به نماش در آمده مقدار دیتا ریت یا نرخ داده ی انتقالی شما است نه پهنای باند شما! در حالی که شما میگویید همان پهنای باند است!

سیگنال جان یادته چند پست پیش گفتم کساییی که در دانشگاه مجازی درس میخونن....
فکر کنم ایشون یه آنلاین 2طرفه گرفته! حالا آنلاین 2 طرفه یه همچین پینگی داره؟
اصلا چه جوری بهش مجوز دادن؟
من اتفاقا یه بحثی با بکب از کاربر ها داشتم سر این قضیه که پینگ اینترنت ماهواره ای پایین هست یا بالا! من میگفتم آنلاین 2 طرفه پینگش پاییینه! البته اینو از چندتا کاربر خارجی شنیده بودم.
خوشحال میشم نظر شمارم بدونم.
راستی اون عکس اصلا تقلبی نیست! خیالت راحت! پینگش همیشه اینجوریه!

سلام مسعود جان

همونی که دوستمون bardia67 در مورد زمان پینگ اینترنت ماهواره ای گفتند درسته و من در تکمیل صحبت ایشون یه کم بیشتر وارد ریز قضیه میشم... :

فرض میگیریم که وسیله ای مهم به نام ترانسیور در مرکز آنتن بشقابی (دیش) داریم که وسیله ی اصلی در ارسال و دریافت امواج الکترومغناطیس یا به تعبیر دیگه سیگنال های رادیویی هست... توی برق گفته میشه که مولفه های امواج الکترومغناطیس شبیه نور هست و به این خاطر روابطی که برای نور بیان میشه برای امواج الکترومغتاطیس هم صدق میکنه... در مورد مولفه ها؛ سرعت انتشار سیگنال های رادیویی در فضا را با سرعت نور یکی فرض میکنیم که آنگاه سرعت انتشار این امواج تقریباً 300000 کیلومتر بر ثانیه میشه. خوب ماهواره های مخابراتی و رادیو تلویزیونی در مدار GEO از کره ی زمین قرار دارند که به اون زمین ثابت گفته میشه... فاصله از این مدار تا زمین تقریبآً 35786 کیلومتر هست... حالا شما با یه کم فکر کردن و حساب و کتاب ساده به راحتی متوجه میشید که چه قدر زمان برای رسیدن سیگنال های رادیویی از دیش شما تا ماهواره و سپس از ماهواره تا دیش ISP لازم هست! و البته این را باید ضربدر 2 هم بکنید چون برگشت سیگنال هم از دیش ISP به سمت ماهواره و سپس رسیدن به دیش شما هم هست... وقتی خیلی ساده این مقدار را محاسبه کنیم می بینیم که چه زمان زیادی فقط در طی انتقال سیگنال از دیش ها تا ماهواره وجود داره! بعد زمان پینگی که بین خود سرورها وجود داره هم تازه هست! میخایم مدت زمان برای رسیدن سیگنال از دیش شما به ماهواره و سپس رسیدن اون از ماهواره به دیش ISP را محاسبه کنیم و البته اون را ضربدر 2 کنیم (برگشت سیگنال):

35786 تقسیم بر 300000 میشه به عبارتی 0.119 ؛ پس 119 میلی ثانیه زمان طول میکشه تا سیگنال رادیویی از دیش شما به ماهواره ی مخابراتی در لایه ی GEO برسه و اگه زمان فرآیندهای الکترونیکی که در خود ماهواره روی سیگنال انجام میشه را 0 فرض کنیم آنوقت همین زمان یعنی 119 میلی ثانیه برای رسیدن سیگنال رادیویی از ماهواره تا دیش ISP طول میکشه. یعنی در حقیقیت در ایده آل ترین حالت ممکن 238 میلی ثانیه طول میکشه که فقط ارتباط از دیش شما تا دیش ISP برقرار بشه که این زمان را ضربدر 2 باید بکنیم (به خاطر برگشت سیگنال) که میشه 476 میلی ثانیه!!! بعد تازه زمان پینگ در سرورها هم به این موضوع اضافه میشه! که در بهترین حالت زمان پینگ شما 500 میلی ثانیه میشه!!!!

این اطلاعات در ایدآل ترین حالت و به صورت تئوری بود و مطمئناً در عمل عوامل دیگری هم تاثیر گذار خواهد بود... پس با این تفاسیر اینترنت ماهواره ای برای گیم و ... که نیاز به زمان پینگ پایین هست مناسب نیست! ولی برای باز کردن صفحات وب و دانلود مناسب به نظر میرسه!

در حالت یک طرفه هم مشخص هست که باز هم زمان پینگ بالا وجود خواهد داشت!

پس نتیجه گیری این میشه که دوست شما به نظر من اون تست زمان پینگ را به اشتباه یا به صورت جعلی یا دروغ به شما داده...

در واقعی اشکالی که بنده به اظهار نظر شما در مورد پهنای باند میگیریم در همان حوزه ی تعاریف مفاهیم شبکه هست و ربطی به حالت زیرساختی و ریشه ی آن که دقیقاً مربوط به الکتریسیته و برق هست ندارم...

بحث اصلی سر این موضوع هست که شما میگویید: دیتا ریت یا نرخ دیتا یا نرخ بیت همان پهنای باند هست و سپس به دانشنامه ی ویکی پدیا استناد میکنید و البته میفرمایید اعداد و ارقام به نمایش در آمده در تست های سایت speedtest.net همان پهنای باند میباشد.

یک سوال از شما دارم: آیا واقعاً ترجمه ی متنی که از دانشنامه ی ویکی پدیا به آن استناد کردید این میشود؟: پهنای باند همان نرخ بیت (یا نرخ دیتا) هست ؟؟
حالا باز دوباره ممکن هست بگویید شما با الفاظ بازی میکنید و بنده باز هم سخن شما را رد میکنم چون اساساً این متن ترجمه یا مفهومش این نمیشود که پهنای باند همان نرخ بیت هست!

شما دارید روی اشتباه خودتان که گفتید نرخ بیت همان پهنای باند است و آنچه در تست های speedtest.net می بینید همان پهنای باند است؛ پافشاری میکنید و توجیهاتی هم که مطرح میکنید اصلاً منطقی نیستند.... این موضوع کاملاً پیش پا افتاده و ساده است که اعداد و ارقام تست های speedtest.net نرخ دیتای انتقالی یا Data Transfer Rate می باشند و نشانده ی پهنای باند شما نمیباشد و حداکثر توان یا پهنای باند شما خیلی بالاتر میتواند باشد که مثلاً در مورد سرویس خودم به نظر میرسد که پهنای باند بی سیمم 8 تا 11 مگابیت بر ثانیه است... (این اطلاعات را از خودم نگفتم و متاسفانه لازم هست که عرض کنم که یکی از دوستان بنده یکی از مهندسان فنی شبکه ی شرکت سرویس دهنده ام هست)

در مورد پهنای باند تعریفی که قبلاً از دانشنامه ی ویکی پدیا به آن استناد کردید (ترجمه ی فارسی) باز هم درست بود و در واقع در متن انگلیسی هم گفته شده که پهنای باند به نرخ دیتا اشاره میکند (در همان حوزه ی شبکه و کامپیوتر منظورم هست):

In computer networking and other digital fields, the term bandwidth often refers to a data rate measured in bits per second, for example network throughput, sometimes denoted network bandwidth, data bandwidth or digital bandwidth

با استناد به همان دانشنامه ی ویکی پدیا تعریف دیتا ریت یا بیت ریت که بنده به کار میبرم این تعریف است:

In telecommunications and computing, bitrate (sometimes written bit rate, data rate or as a variable R or fb) is the number of bits that are conveyed or processed per unit of time.

کاملاً مشخص است که این تعریف در شبکه و کامپیوتر است! حال این اثبات حرف من که عرض کردم در تست های speedtest.net اعداد و ارقام به نماش در آمده مقدار دیتا ریت یا نرخ داده ی انتقالی شما است نه پهنای باند شما! در حالی که شما میگویید همان پهنای باند است!

شرمنده من مثل شما وقت ندارم این همه تایپ کنم و سر یه موضوع ساده این قدر بحث کنم و از اجتماع و ریشه‌های اجتماعی و معضلات روانشناسی و ... درفشانی کنم. خلاصه می‌گم.
وقتی شما نمی‌خوای بفهمی که Data Transfer یعنی کل داده عبوری یا همون حجم ترافیک و Data Transfer Rate هست که واحد سرعته و تو Speed Test نمایش داده می‌شه، بنده اصراری ندارم.

وقتی مفهوم این جمله رو تحریف می‌کنید و هرچی بگم با reffers یا با "این مفهوم به آن موضوع اشاره می‌کند" منظورش تعریف کردن اون عبارت بوده نمی‌فهمید چی کار کنم؟
اشاره می‌کند؟ یعنی چی؟ نکنه منظورتون اینه با دست نشونه گرفته؟
نمی‌دونم شاید من تو فهمش مشکل دارم!!!
از نظر من اون جمله تعریفش هست و هر دو مساوی هم هستند. دیتاریت=پهنای باند با واحد بیت یا بایت بر ثانیه.
In computer networking and computer science, bandwidth[1], network bandwidth[2], data bandwidth[3] or digital bandwidth[4][5] is a bit rate measure of available or consumed data communication resources expressed in bits/second or multiples of it (kilobits/s, megabits/s etc.).
با IS A هم همون مشکل رو دارین؟؟؟؟

پهنای باند نرخ داده عبوری (در دسترس یا مصرف شده است.) اشاره هم نمی‌کند!!! یعنی همون که speed test نشون میده.

Some computer networking authors prefer less ambiguous terms such as bit rate, channel capacity and throughput rather than bandwidth in bit/s, to avoid this confusion.
می گه که برای این‌که پهنای باند با اون مفهوم آنالوگ برقی‌اش اشتباه (به قول شما قاطی) نشه، در بعضی نویسنده ها از عبارت های مثل نرخ داده و ... استفاده می‌کنند. یعنی هر دو عبارت یکی هستند که به جای هم به کار می‌رن. می‌فهمی؟؟؟؟ فقط اون 2 تعریف داره بقیه همون تعریف اصلی.
دیگه با این توضیحات هم نفهمی شرمنده!:"> کاری از دست من برنمی‌آد!:-s

• Like
Reactions: Ἁlireza
چرا سرعت دانلود بعضی از آی اس پی ها 10 برابر یکی دیگست . مثلا چرا با پارس آنلاین میشه 100 کیلوبایت دانلود کرد ولی مال من 14 در بهترین حالتش؟ نکنه اینها به 128کیلوبیت حساب میکنه اون به 128کیلو بایت .. یا اصلا رپطی به این خطوط اشتراکی یا خصوصی داره؟ یا..؟ لطفا یکی من رو کامل روشن کنه

شرمنده من مثل شما وقت ندارم این همه تایپ کنم و سر یه موضوع ساده این قدر بحث کنم و از اجتماع و ریشه‌های اجتماعی و معضلات روانشناسی و ... درفشانی کنم. خلاصه می‌گم.
وقتی شما نمی‌خوای بفهمی که Data Transfer یعنی کل داده عبوری یا همون حجم ترافیک و Data Transfer Rate هست که واحد سرعته و تو Speed Test نمایش داده می‌شه، بنده اصراری ندارم.

وقتی مفهوم این جمله رو تحریف می‌کنید و هرچی بگم با reffers یا با "این مفهوم به آن موضوع اشاره می‌کند" منظورش تعریف کردن اون عبارت بوده نمی‌فهمید چی کار کنم؟
اشاره می‌کند؟ یعنی چی؟ نکنه منظورتون اینه با دست نشونه گرفته؟
نمی‌دونم شاید من تو فهمش مشکل دارم!!!
از نظر من اون جمله تعریفش هست و هر دو مساوی هم هستند. دیتاریت=پهنای باند با واحد بیت یا بایت بر ثانیه.
با IS A هم همون مشکل رو دارین؟؟؟؟

پهنای باند نرخ داده عبوری (در دسترس یا مصرف شده است.) اشاره هم نمی‌کند!!! یعنی همون که speed test نشون میده.

می گه که برای این‌که پهنای باند با اون مفهوم آنالوگ برقی‌اش اشتباه (به قول شما قاطی) نشه، در بعضی نویسنده ها از عبارت های مثل نرخ داده و ... استفاده می‌کنند. یعنی هر دو عبارت یکی هستند که به جای هم به کار می‌رن. می‌فهمی؟؟؟؟ فقط اون 2 تعریف داره بقیه همون تعریف اصلی.
دیگه با این توضیحات هم نفهمی شرمنده!:"> کاری از دست من برنمی‌آد!:-s

دوست عزیز ؛ هیچ اشکالی نداره چون شما بلد نیستید محترمانه صحبت کنید! :))

آن قسمتی که در مورد Data Transfer Rate گفتید را بنده به آن اشکالی نگرفتم و آن را از قبل هم میدانستم و خودم اگر یادتان باشد در قسمتی از صحبتم در این تاپیک هم آن را گفتم! ;)

ولی خوب متاسفم برای شما که چیزی از صبر و احترام نمیدانید! ;)

پایان بحث در مورد این موضوع با شما را اعلام میکنم و دیگر بنده با شما ی با غرور کاذب صحبتی ندارم... در مورد تست های speedtest.net هم در آینده متوجه خواهید شد که اشتباه فکر میکرده اید و آن مقدار پهنای باند نیست! ;)

پایان بحث با شما

خوش باشید!

چرا سرعت دانلود بعضی از آی اس پی ها 10 برابر یکی دیگست . مثلا چرا با پارس آنلاین میشه 100 کیلوبایت دانلود کرد ولی مال من 14 در بهترین حالتش؟ نکنه اینها به 128کیلوبیت حساب میکنه اون به 128کیلو بایت .. یا اصلا رپطی به این خطوط اشتراکی یا خصوصی داره؟ یا..؟ لطفا یکی من رو کامل روشن کنه

در اصل سرعت دانلود شما به کیلوبایت در ثانیه باید پهنای باند شما به کیلوبیت تقیسم بر 8 و منهای 4 درصد باشه. یعنی 128 باید همون 14-16 باشه.
اما این که بعضی ISP ها سرعت‌های چندید برابر می‌دن برمی‌گرده به شرایط کشورمون و محدودیت 128 کیلوبایت و همچنین رقابت ISPها.
کاری که پارس‌آنلاین انجام می‌ده فعال کردن Burst تا 2 مگابیت برای تمام مشترکین (حتی 128) هست. یعنی اگر پهنای باند خالی داشته باشند، تا 2 مگابیت به شما سرعت می‌دن.
این موضوع در نهایت به نفع اون ISP هست. چون اولاً کاربر متوجه مصرف نشده و خیلی سریع ترافیکش رو مصرف می کنه تا یا دوباره مجبور شه تمدید کنه یا ترافیک اضافه بخره. از طرف دیگه هم مشترکینش بیشتر می‌شن چون معروف می‌شه که فلان ISP سرعت دانلود این قدر می‌ده.
شما خط اشتراکی 128 هم داشته باشید، بیش از 16 کیلوبایت در ثانیه نمی‌توانید دانلود داشته باشید.

دوست عزیز ؛ هیچ اشکالی نداره چون شما بلد نیستید محترمانه صحبت کنید! :))

آن قسمتی که در مورد Data Transfer Rate گفتید را بنده به آن اشکالی نگرفتم و آن را از قبل هم میدانستم و خودم اگر یادتان باشد در قسمتی از صحبتم در این تاپیک هم آن را گفتم! ;)

ولی خوب متاسفم برای شما که چیزی از صبر و احترام نمیدانید! ;)

پایان بحث در مورد این موضوع با شما را اعلام میکنم و دیگر بنده با شما ی با غرور کاذب صحبتی ندارم... در مورد تست های speedtest.net هم در آینده متوجه خواهید شد که اشتباه فکر میکرده اید و آن مقدار پهنای باند نیست! ;)

پایان بحث با شما

خوش باشید!

من هم امیدوارم روزی یاد بگیرید پهنای باند و دیتاریت هر دو یکی و برای اندازه‌گیری سرعت انتقال اطلاعات هستند و پهنای باند با ترافیک مصرفی فرق داره.
پهنای باند، دیتاریت واحد اندازه گیری سرعت انتقال اطلاعات نه ترافیک. واحدش هم تقسیم بر ثانیه داره توش. از جنس سرعته.
وقتی که شما منطق رو قبول ندارید و روی اشتباه خودتون پافشاری می‌کنید بحث با شما بی‌فایده و من هم دلیلی بر ادامه اون نمی‌بینم.
احترام هر کسی رو هم خودش حفظ می‌کنه. وقتی کسی برای خودش احترام قائل نشه دلیلی بر این نیست که دیگران اون رو حفظ کنند. هر چند که اگر می‌گم نمی‌دانید و نمی‌فهمید و روی اشتباه خودتون پافشاری می‌کنید قصد بی‌احترامی ندارم بلکه عین واقعیت هست. باز هم می‌گم. نمی‌دانید و نمی‌خواهید اشتباه خود را قبول کنید. غرور کاذب برای شماست که این قدر قبول اشتباه برای شما سخته.
شما بیشتر شاد باشید.

من هم امیدوارم روزی یاد بگیرید پهنای باند و دیتاریت هر دو یکی و برای اندازه‌گیری سرعت انتقال اطلاعات هستند و پهنای باند با ترافیک مصرفی فرق داره.
پهنای باند، دیتاریت واحد اندازه گیری سرعت انتقال اطلاعات نه ترافیک. واحدش هم تقسیم بر ثانیه داره توش. از جنس سرعته.
وقتی که شما منطق رو قبول ندارید و روی اشتباه خودتون پافشاری می‌کنید بحث با شما بی‌فایده و من هم دلیلی بر ادامه اون نمی‌بینم.
احترام هر کسی رو هم خودش حفظ می‌کنه. وقتی کسی برای خودش احترام قائل نشه دلیلی بر این نیست که دیگران اون رو حفظ کنند. هر چند که اگر می‌گم نمی‌دانید و نمی‌فهمید و روی اشتباه خودتون پافشاری می‌کنید قصد بی‌احترامی ندارم بلکه عین واقعیت هست. باز هم می‌گم. نمی‌دانید و نمی‌خواهید اشتباه خود را قبول کنید. غرور کاذب برای شماست که این قدر قبول اشتباه برای شما سخته.
شما بیشتر شاد باشید.

سلام
قصد نداشتم پاسخ شما را بدهم اما برای شفاف سازی برخی از مسائل مبهم این کار را انجام دادم:

ببینید دوست عزیز شما ابتدا اینکه من اشتباه خودم را نمیخواهم بپذیرم را برای همیشه دیگر تکرار نکن چون بدون تردید اینطور نیست و مشکل از عدم شفاف سازی و بیان یک مفهوم به صورت شفاف از طرف شماست! بله دوست عزیز بنده هیچ چیز نمیفهمم و آن کسی که فقط میفهمد شما هستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینهایی که الان در این پستتنان بیان کردید خیلی های آن موردی نبود که من بلد نباشم بلکه اختلاف من با شما سر تعریف نادرست یا فهم نادرست پهنای باند از طرف شماست!

آنجایی که گفتید "پهنای باند، دیتاریت واحد اندازه گیری سرعت انتقال اطلاعات نه ترافیک."

:
پهنای باند دیتا ریت نیست؛ حال میخواهید قبول کنید و حال میخواهید قبول نکنید ، البته ترافیک را درست فرمودید بله سرعت انتقال دیتا با ترافیک متفاوت است که این را میدانم...

بنده منطق را کاملاً قبول دارم و مشخص هست که چه کسی منطق را قبول ندارد! اشتباهی هم نکرده ام تا روی آن پافشاری کنم ، ضمناً من زودتر از شما تشخیص دادم که بحث با شما بی فایده است و برای همین در پست قبلی ام گفتم که پایان بحث اما تشخیص دادم همان طور که عرض کردم برای شفاف سازی نقاط مبهم برخی از موارد را ذکر کنم...

قطعاً هر کسی باید احترام خودش و دیگران حفظ کند، حال شما صادقانه به رفتار خودتان فکر کنید که آیا محترمانه رفتار کردید یا از روی تحقیر و توهین؟ مشخص هست که کم توهین نکردید ولی من تا حدااکثر ممکن با شما محترمانه رفتار کردم..

شما اصلاً در موقعیتی نیستید و اجازه ندارید که به بنده بگویید که اشتباه میکنم و نمیفهمم... اگر از نظر فرهنگ تربییتی و اجتماعی شما این ادبیات صحبت کردن درست و پذیرفته است از نظر بنده و خیلی ها این رفتار زشت و نادرست است و باز هم تکرار میکنم که شما اجازه ندارید و نباید اینطور صحبت کنید!

من اگر فرض محال بگیرید که یک موضوع را از طرف شما متوجه نمیشوم آنگاه دقیقاً شما هم همین طور هستید و منظور بنده را متوجه نمیشوید؛ پس آیا بنده هم باید به خودم اجازه دهم که بگویم شما نمیفهمید؟!!!

شما بیشتر بنده را یاد اساتیدی می اندازید که وارد کلاس میشوند؛ لپ تاپشان را روی میز قرار داده و باز میکنند؛ سپس بیش از اینکه در ساعت و زمان کلاس به دانشجو راهنمایی ها و اطلاعات مفید ارائه دهند از خودشان و مدارج عالی و مدارکی که کسب کرده اند و سفرهای خارجی که داشته اند تعریف میکنند!!! در حالی که یک شکل موج ساده ی سیگنال را هم نمیتوانند روی وایت برد دقیق و درست هم رسم کنند...

شما فرض بر این بگیرید که بحث کردن با بنده بی فایده است! ;) (زهی خیال باطل!)

مجدداً پایان بحث

ممنونم
شما هم شاد باشید.

============================

85909655951002417357.jpg

یا حضرت عباس.

1148103823.png
256 فن آوا :-&

شما هم به این سرور اسلام آباد پاکستان یه تست بزنید ببنیند چجوریه، چرا همچینه مال من!؟!

اینم سرعت دانلودم با IDM:

xymkh7cbyopnkxrcub88.jpg

در ضمن واسه این پینگ لعنتی نمیشه کاری کرد ؟ خیلی داغونه :(

پ.ن: در تست های سایت speedtest.net عددهایی که در مورد سرعت دانلود و آپلود مشاهده میشود نرخ یا مقدار انتقال داده (Data Transfer) میباشند و این موضوع با پهنای باند متفاوت است...

آقای محترم شما در حدی نیستید که به من اجازه دهید چطور و با چه ادبیاتی صحبت کنم یا نکنم.
شما؟ منطق؟ ;))
با وجود تهمت ها و بی‌احترامی‌های و نسبت دادن تمام صفات ناپسند اخلاقی به من، که همگی فقط مختص خودتون هست با این حال بنده هیچی نگفتم و باز هم محترمانه سعی کردم که به صورت علمی ساده‌ترین مفهوم شبکه (که شما نه تنها نمی‌دونی، بلکه غلط می‌دونی و بدتر از اون روی غلط خودت پافشاری می‌کنی و نمی‌خوای یاد بگیری) یعنی پهنای باند رو یاد بدهم که چیست چندین بار هم تعریفش رو تکرار کردم. امّا متأسفانه باز هم غرور کاذبتون اجازه نمی‌ده اشتباهتون رو قبول کنید.
بحث با شما بی‌فایده است.
لحن صحبت من با بقیه و همین طور شما و همین طور لحن صحبت شما با من گویای همه چیز هست. برای روشن‌تر شدن موضوع عکس از صفحه About از Speed Test.net و نقل قول خودتون رو قرار دادم.
متأسفم براتون.
خجالت هم خوب چیزیه.

شما با این همه ادعای فهم و کمال و پاس کردن کتاب های مختلف در زمینه ی شبکه استنادتان به این قسمت سایت speedtest.net بود؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! :)):)):))
قابل قبول نیست!
پایان نهایی بحث با شما سر این موضوع ، لطفاً دیگه ادامه ندید.
من هیچ ادعایی ندارم.
گفتید speedtest پهنای باند رو اندازه نمی‌گیره به همین خاطر از صفحه معرفی خودشون آوردم خودشون می گن ما پهنای باند رو اندازه می‌گیریم. حالا شما می‌گی اشتباهه برو بهشون بگو تصحیح کنن. وای خدا خیلی خنده‌داره =))
منبع قابل استناد که آوردم. متن کتاب گارسیا و کتاب تننباوم. منبع مستندتر از این نداریم. 95 درصد دانشگاههای دنیا یکی از این دو رو تدریس می‌کنند.
ویکی‌پدیا رو هم که قبول ندارید،
خود Speed Test رو هم که قبول ندارید.
ادعای منطق! هم که دارید.
متأسفانه دیگه کاری از دست من ساخته نیست!
ولی با این پست آخری دیگه واقعاً شاد شدم. حرف ها تون خیییلی خنده داره =))=))=))
دیگه ادامه ندم؟ چششششم به اینجا که رسید و همه چی معلوم شد دیگه ادامه نمی‌دم. شما همچنان روی غلط خودت پافشاری کن.

آخرین ویرایش:

[/COLOR]آقای محترم شما در حدی نیستید که به من اجازه دهید چطور و با چه ادبیاتی صحبت کنم یا نکنم.
شما؟ منطق؟ ;))
با وجود تهمت ها و بی‌احترامی‌های و نسبت دادن تمام صفات ناپسند اخلاقی به من، که همگی فقط مختص خودتون هست با این حال بنده هیچی نگفتم و باز هم محترمانه سعی کردم که به صورت علمی ساده‌ترین مفهوم شبکه (که شما نه تنها نمی‌دونی، بلکه غلط می‌دونی و بدتر از اون روی غلط خودت پافشاری می‌کنی و نمی‌خوای یاد بگیری) یعنی پهنای باند رو یاد بدهم که چیست چندین بار هم تعریفش رو تکرار کردم. امّا متأسفانه باز هم غرور کاذبتون اجازه نمی‌ده اشتباهتون رو قبول کنید.
بحث با شما بی‌فایده است.
لحن صحبت من با بقیه و همین طور شما و همین طور لحن صحبت شما با من گویای همه چیز هست. برای روشن‌تر شدن موضوع عکس از صفحه About از Speed Test.net و نقل قول خودتون رو قرار دادم.
متأسفم براتون.
خجالت هم خوب چیزیه.

شما با این همه ادعای فهم و کمال و پاس کردن کتاب های مختلف در زمینه ی شبکه استنادتان به این قسمت سایت speedtest.net بود؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! :)):)):))
قابل قبول نیست!

در ظاهر و نه در واقع قبول دوست عزیز... پایان بحث با شما ، دیگه شما خودتون را به دردسر نندارید و حرص نخورید...

به یاد داشته باشید که در تست های speedtest.net من یک زمانی به شما گفتم که آن مقدار پهنای باند نیست بلکه دیتا ترنسفر ریت هست و زمانی به حرف من خواهید رسید...

در پایان صحبتم به خاطر هرگونه دلخوری احتمالی از شما پوزش میطلبم....

پایان نهایی بحث با شما سر این موضوع ، لطفاً دیگه ادامه ندید.

باز هم شاد باشید

به مناسبت بیست و.... بهمن دارن اینترنتو کم کم قطع میکنن!
.....
دوستان اون دوستم توی فیسبوک آخرش گفت!
کسایی که در دانشگاه مجازی رشته مهندسی درس میخونن این تجهیزات رو براشون نصب میکنن!
کاملا هم رایگان هست! خیلتر هم داره! پهنای باندش 20 یا 30 مگابیت هست! پینگش با یاهو کمتر از 15 میلی ثانیه هست! در تهران هم 100 تا 120 نفری دارن! بقیه مردم هیچوقت نمیتونن مجوزشو بگیرن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or