GrAy MooN
کاربر سایت
اگر هم این که میگم اطلاعاتتون در زمینه شبکه ناقص و غلط هست قصد هیچگونه بیاحترامی رو ندارم و واقعیتی هست که میگم.
اگه شما هیچ منبعی رو حتی معتبرترین و بهروزترین و کاملترین دانشنامه دنیا رو هم نمی خوای قبول کنی که باز هم میگم بدون هیچگونه ادعایی بحث با شما بیفایده هست.
"اشاره میکند؟" نمیدونم شاید فارسی من ضعیف شده!!! در هر حال این کاری که شما انجام میدی بازی با کلمات و سفسطه برای فرار و قبول نکردن هست.
فارسی رو میگذاریم کنار و تعریف پهنای باند در علوم کامپیوتر و شبکه از ویکیپدیا انگلیسی رو قرار میدم که کاملاً واضح گفته شده پهنای باند همان بیتریت (به قول شما دیتاریت. شما هستی که مفهومشون رو قاطی کردی.) هست. واحد هم بیت یا بایت یا ... بر ثانیه. یعنی سرعت.
سلام دوبارهIn computer networking and computer science, bandwidth[1], network bandwidth[2], data bandwidth[3] or digital bandwidth[4][5] is a bit rate measure of available or consumed data communication resources expressed in bits/second or multiples of it (kilobits/s, megabits/s etc.).
سیگنال جان یادته چند پست پیش گفتم کساییی که در دانشگاه مجازی درس میخونن....
فکر کنم ایشون یه آنلاین 2طرفه گرفته! حالا آنلاین 2 طرفه یه همچین پینگی داره؟
اصلا چه جوری بهش مجوز دادن؟
من اتفاقا یه بحثی با بکب از کاربر ها داشتم سر این قضیه که پینگ اینترنت ماهواره ای پایین هست یا بالا! من میگفتم آنلاین 2 طرفه پینگش پاییینه! البته اینو از چندتا کاربر خارجی شنیده بودم.
خوشحال میشم نظر شمارم بدونم.
راستی اون عکس اصلا تقلبی نیست! خیالت راحت! پینگش همیشه اینجوریه!
در واقعی اشکالی که بنده به اظهار نظر شما در مورد پهنای باند میگیریم در همان حوزه ی تعاریف مفاهیم شبکه هست و ربطی به حالت زیرساختی و ریشه ی آن که دقیقاً مربوط به الکتریسیته و برق هست ندارم...
بحث اصلی سر این موضوع هست که شما میگویید: دیتا ریت یا نرخ دیتا یا نرخ بیت همان پهنای باند هست و سپس به دانشنامه ی ویکی پدیا استناد میکنید و البته میفرمایید اعداد و ارقام به نمایش در آمده در تست های سایت speedtest.net همان پهنای باند میباشد.
یک سوال از شما دارم: آیا واقعاً ترجمه ی متنی که از دانشنامه ی ویکی پدیا به آن استناد کردید این میشود؟: پهنای باند همان نرخ بیت (یا نرخ دیتا) هست ؟؟
حالا باز دوباره ممکن هست بگویید شما با الفاظ بازی میکنید و بنده باز هم سخن شما را رد میکنم چون اساساً این متن ترجمه یا مفهومش این نمیشود که پهنای باند همان نرخ بیت هست!
شما دارید روی اشتباه خودتان که گفتید نرخ بیت همان پهنای باند است و آنچه در تست های speedtest.net می بینید همان پهنای باند است؛ پافشاری میکنید و توجیهاتی هم که مطرح میکنید اصلاً منطقی نیستند.... این موضوع کاملاً پیش پا افتاده و ساده است که اعداد و ارقام تست های speedtest.net نرخ دیتای انتقالی یا Data Transfer Rate می باشند و نشانده ی پهنای باند شما نمیباشد و حداکثر توان یا پهنای باند شما خیلی بالاتر میتواند باشد که مثلاً در مورد سرویس خودم به نظر میرسد که پهنای باند بی سیمم 8 تا 11 مگابیت بر ثانیه است... (این اطلاعات را از خودم نگفتم و متاسفانه لازم هست که عرض کنم که یکی از دوستان بنده یکی از مهندسان فنی شبکه ی شرکت سرویس دهنده ام هست)
در مورد پهنای باند تعریفی که قبلاً از دانشنامه ی ویکی پدیا به آن استناد کردید (ترجمه ی فارسی) باز هم درست بود و در واقع در متن انگلیسی هم گفته شده که پهنای باند به نرخ دیتا اشاره میکند (در همان حوزه ی شبکه و کامپیوتر منظورم هست):
In computer networking and other digital fields, the term bandwidth often refers to a data rate measured in bits per second, for example network throughput, sometimes denoted network bandwidth, data bandwidth or digital bandwidth
با استناد به همان دانشنامه ی ویکی پدیا تعریف دیتا ریت یا بیت ریت که بنده به کار میبرم این تعریف است:
In telecommunications and computing, bitrate (sometimes written bit rate, data rate or as a variable R or fb) is the number of bits that are conveyed or processed per unit of time.
کاملاً مشخص است که این تعریف در شبکه و کامپیوتر است! حال این اثبات حرف من که عرض کردم در تست های speedtest.net اعداد و ارقام به نماش در آمده مقدار دیتا ریت یا نرخ داده ی انتقالی شما است نه پهنای باند شما! در حالی که شما میگویید همان پهنای باند است!
می گه که برای اینکه پهنای باند با اون مفهوم آنالوگ برقیاش اشتباه (به قول شما قاطی) نشه، در بعضی نویسنده ها از عبارت های مثل نرخ داده و ... استفاده میکنند. یعنی هر دو عبارت یکی هستند که به جای هم به کار میرن. میفهمی؟؟؟؟ فقط اون 2 تعریف داره بقیه همون تعریف اصلی.Some computer networking authors prefer less ambiguous terms such as bit rate, channel capacity and throughput rather than bandwidth in bit/s, to avoid this confusion.
شرمنده من مثل شما وقت ندارم این همه تایپ کنم و سر یه موضوع ساده این قدر بحث کنم و از اجتماع و ریشههای اجتماعی و معضلات روانشناسی و ... درفشانی کنم. خلاصه میگم.
وقتی شما نمیخوای بفهمی که Data Transfer یعنی کل داده عبوری یا همون حجم ترافیک و Data Transfer Rate هست که واحد سرعته و تو Speed Test نمایش داده میشه، بنده اصراری ندارم.
In telecommunications and computing, bitrate (sometimes written bit rate, data rate or as a variable R or fb) is the number of bits that are conveyed or processed per unit of time.
وقتی مفهوم این جمله رو تحریف میکنید و هرچی بگم با reffers یا با "این مفهوم به آن موضوع اشاره میکند" منظورش تعریف کردن اون عبارت بوده نمیفهمید چی کار کنم؟
اشاره میکند؟ یعنی چی؟ نکنه منظورتون اینه با دست نشونه گرفته؟
نمیدونم شاید من تو فهمش مشکل دارم!!!
از نظر من اون جمله تعریفش هست و هر دو مساوی هم هستند. دیتاریت=پهنای باند با واحد بیت یا بایت بر ثانیه.
In computer networking and computer science, bandwidth[1], network bandwidth[2], data bandwidth[3] or digital bandwidth[4][5] is a bit rate measure of available or consumed data communication resources expressed in bits/second or multiples of it (kilobits/s, megabits/s etc.).
با IS A هم همون مشکل رو دارین؟؟؟؟
پهنای باند نرخ داده عبوری (در دسترس یا مصرف شده است.) اشاره هم نمیکند!!! یعنی همون که speed test نشون میده.
می گه که برای اینکه پهنای باند با اون مفهوم آنالوگ برقیاش اشتباه (به قول شما قاطی) نشه، در بعضی نویسنده ها از عبارت های مثل نرخ داده و ... استفاده میکنند. یعنی هر دو عبارت یکی هستند که به جای هم به کار میرن. میفهمی؟؟؟؟ فقط اون 2 تعریف داره بقیه همون تعریف اصلی.
دیگه با این توضیحات هم نفهمی شرمنده! کاری از دست من برنمیآد!
چرا سرعت دانلود بعضی از آی اس پی ها 10 برابر یکی دیگست . مثلا چرا با پارس آنلاین میشه 100 کیلوبایت دانلود کرد ولی مال من 14 در بهترین حالتش؟ نکنه اینها به 128کیلوبیت حساب میکنه اون به 128کیلو بایت .. یا اصلا رپطی به این خطوط اشتراکی یا خصوصی داره؟ یا..؟ لطفا یکی من رو کامل روشن کنه
دوست عزیز ؛ هیچ اشکالی نداره چون شما بلد نیستید محترمانه صحبت کنید!
آن قسمتی که در مورد Data Transfer Rate گفتید را بنده به آن اشکالی نگرفتم و آن را از قبل هم میدانستم و خودم اگر یادتان باشد در قسمتی از صحبتم در این تاپیک هم آن را گفتم!
ولی خوب متاسفم برای شما که چیزی از صبر و احترام نمیدانید!
پایان بحث در مورد این موضوع با شما را اعلام میکنم و دیگر بنده با شما ی با غرور کاذب صحبتی ندارم... در مورد تست های speedtest.net هم در آینده متوجه خواهید شد که اشتباه فکر میکرده اید و آن مقدار پهنای باند نیست!
پایان بحث با شما
خوش باشید!
من هم امیدوارم روزی یاد بگیرید پهنای باند و دیتاریت هر دو یکی و برای اندازهگیری سرعت انتقال اطلاعات هستند و پهنای باند با ترافیک مصرفی فرق داره.
پهنای باند، دیتاریت واحد اندازه گیری سرعت انتقال اطلاعات نه ترافیک. واحدش هم تقسیم بر ثانیه داره توش. از جنس سرعته.
وقتی که شما منطق رو قبول ندارید و روی اشتباه خودتون پافشاری میکنید بحث با شما بیفایده و من هم دلیلی بر ادامه اون نمیبینم.
احترام هر کسی رو هم خودش حفظ میکنه. وقتی کسی برای خودش احترام قائل نشه دلیلی بر این نیست که دیگران اون رو حفظ کنند. هر چند که اگر میگم نمیدانید و نمیفهمید و روی اشتباه خودتون پافشاری میکنید قصد بیاحترامی ندارم بلکه عین واقعیت هست. باز هم میگم. نمیدانید و نمیخواهید اشتباه خود را قبول کنید. غرور کاذب برای شماست که این قدر قبول اشتباه برای شما سخته.
شما بیشتر شاد باشید.
پ.ن: در تست های سایت speedtest.net عددهایی که در مورد سرعت دانلود و آپلود مشاهده میشود نرخ یا مقدار انتقال داده (Data Transfer) میباشند و این موضوع با پهنای باند متفاوت است...
من هیچ ادعایی ندارم.شما با این همه ادعای فهم و کمال و پاس کردن کتاب های مختلف در زمینه ی شبکه استنادتان به این قسمت سایت speedtest.net بود؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
قابل قبول نیست!
پایان نهایی بحث با شما سر این موضوع ، لطفاً دیگه ادامه ندید.
[/COLOR]آقای محترم شما در حدی نیستید که به من اجازه دهید چطور و با چه ادبیاتی صحبت کنم یا نکنم.
شما؟ منطق؟
با وجود تهمت ها و بیاحترامیهای و نسبت دادن تمام صفات ناپسند اخلاقی به من، که همگی فقط مختص خودتون هست با این حال بنده هیچی نگفتم و باز هم محترمانه سعی کردم که به صورت علمی سادهترین مفهوم شبکه (که شما نه تنها نمیدونی، بلکه غلط میدونی و بدتر از اون روی غلط خودت پافشاری میکنی و نمیخوای یاد بگیری) یعنی پهنای باند رو یاد بدهم که چیست چندین بار هم تعریفش رو تکرار کردم. امّا متأسفانه باز هم غرور کاذبتون اجازه نمیده اشتباهتون رو قبول کنید.
بحث با شما بیفایده است.
لحن صحبت من با بقیه و همین طور شما و همین طور لحن صحبت شما با من گویای همه چیز هست. برای روشنتر شدن موضوع عکس از صفحه About از Speed Test.net و نقل قول خودتون رو قرار دادم.
متأسفم براتون.
خجالت هم خوب چیزیه.