بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سیگنال جان و بردیای عزیز اول جواب منو بدید! توروخدا دارم دیوونه میشم نصف شبی! :((
سلام مسعود جان
همون موقع میخواستم پاسخت را بدم ولی این bardia67m پهنای باند را با دیتا ریت قاطی کرده و منم هر چه تلاش کردم نتونستم تفهیمش کنم! این عکس یه جورایی همون طور که دوستمون گفتند جعلی میزنه! :))
شوخی کردم، چی بگم آخه خودم هم فکر نمیکنم این پینگ از ایران بتونه برای یه کاربر خونگی باشه. به نظر من اینترنت ماهواره ای معمولی (فقط دریافت) نمیتونه این زمان پینگ را داشته باشه اما فکر میکنم که اینترنت ماهواره ای ارسال و دریافت با ترانسیور میتونه این زمان پینگ پایین را داشته باشه!

دیدم خبر جالبیه گفتم همگی فیض ببریم:d
.....................
رسانه‌های محلی هند اعلام کردند مرکز ارایه‌دهنده خدمات اینترنتی BSNL از این پس امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت با قیمت ارزان را برای کلیه روستائیان این کشور فراهم می‌کند.ه گزارش آی تی تک به نقل از ایندیاتایمز، بر اساس طرح جدید مرکز BSNL که با نام Rural USOF صورت می‌گیرد، ساکنان کلیه روستاهای هند از این پس می‌توانند با پرداخت ماهانه ۹۹ روپیه با سرعت ۲ مگابیت در ثانیه به اینترنت متصل شوند. این سرویس به کاربران امکان می‌دهد که با پرداخت مبلغ یاد شده ماهانه ۴۰۰ مگابایت اطلاعات را به صورت رایگان از اینترنت بارگذاری کنند.
بخش دیگر این طرح BBG Rural USOF نام دارد که بر اساس آن روستاییان هندی می‌توانند با پرداخت مبلغ مذکور، ماهانه به صورت رایگان یک گیگابایت اطلاعات را با سرعت ۲ مگابیت در ثانیه بارگذاری کنند.
دولت هند هم‌اکنون سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای را آغاز کرده است تا به موجب آن دسترسی کلیه مردم این کشور را به اینترنت پرسرعت افزایش دهد. در حال حاضر بیش از ۹ میلیون هندی به خطوط پهن‌باند اینترنتی دسترسی دارند.
آن دسته از روستاییان هندی که قصد استفاده از دو سرویس یاد شده را دارند، می‌توانند هزینه‌های مربوط به آن‌ها را با قبض تلفن خود پرداخت کنند.
منبع
...............................
:|=))

دیدم خبر جالبیه گفتم همگی فیض ببریم:d
.....................
رسانه‌های محلی هند اعلام کردند مرکز ارایه‌دهنده خدمات اینترنتی BSNL از این پس امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت با قیمت ارزان را برای کلیه روستائیان این کشور فراهم می‌کند.ه گزارش آی تی تک به نقل از ایندیاتایمز، بر اساس طرح جدید مرکز BSNL که با نام Rural USOF صورت می‌گیرد، ساکنان کلیه روستاهای هند از این پس می‌توانند با پرداخت ماهانه ۹۹ روپیه با سرعت ۲ مگابیت در ثانیه به اینترنت متصل شوند. این سرویس به کاربران امکان می‌دهد که با پرداخت مبلغ یاد شده ماهانه ۴۰۰ مگابایت اطلاعات را به صورت رایگان از اینترنت بارگذاری کنند.
بخش دیگر این طرح BBG Rural USOF نام دارد که بر اساس آن روستاییان هندی می‌توانند با پرداخت مبلغ مذکور، ماهانه به صورت رایگان یک گیگابایت اطلاعات را با سرعت ۲ مگابیت در ثانیه بارگذاری کنند.
دولت هند هم‌اکنون سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای را آغاز کرده است تا به موجب آن دسترسی کلیه مردم این کشور را به اینترنت پرسرعت افزایش دهد. در حال حاضر بیش از ۹ میلیون هندی به خطوط پهن‌باند اینترنتی دسترسی دارند.
آن دسته از روستاییان هندی که قصد استفاده از دو سرویس یاد شده را دارند، می‌توانند هزینه‌های مربوط به آن‌ها را با قبض تلفن خود پرداخت کنند.
منبع
:|=))

بابا اینا که وضعشون از ما هم خرابتره که! :d
ولی خو برا روستا خیلیه!!!
البته روستایی ما بدبختا تلفن ندارن که بخوان اینترنت داشته باشن....
حالا 99 روپیه چقدر میشه؟

ویرایش:اره مسعود ولی کلی گفتم.

شوخی کردم، چی بگم آخه خودم هم فکر نمیکنم این پینگ از ایران بتونه برای یه کاربر خونگی باشه. به نظر من اینترنت ماهواره ای معمولی (فقط دریافت) نمیتونه این زمان پینگ را داشته باشه اما فکر میکنم که اینترنت ماهواره ای ارسال و دریافت با ترانسیور میتونه این زمان پینگ پایین را داشته باشه!
سیگنال جان یادته چند پست پیش گفتم کساییی که در دانشگاه مجازی درس میخونن....
فکر کنم ایشون یه آنلاین 2طرفه گرفته! حالا آنلاین 2 طرفه یه همچین پینگی داره؟
اصلا چه جوری بهش مجوز دادن؟
من اتفاقا یه بحثی با بکب از کاربر ها داشتم سر این قضیه که پینگ اینترنت ماهواره ای پایین هست یا بالا! من میگفتم آنلاین 2 طرفه پینگش پاییینه! البته اینو از چندتا کاربر خارجی شنیده بودم.
خوشحال میشم نظر شمارم بدونم.
راستی اون عکس اصلا تقلبی نیست! خیالت راحت! پینگش همیشه اینجوریه!

بابا اینا که وضعشون از ما هم خرابتره که! :d
یکم امیدوار شدم.
حالا 99 روپیه چقدر میشه؟
مجتبی گرفتی مارو؟ :دی
توی روستاهای ایران 50% اصلا نمیدونن adsl چیه! حالا 2 مگ پیشکش!

متاسفم برای شما

شما اگر فرض بگیریم علامه ی دهر هم باشید اجازه ندارید اینطور صحبت کنید دوست عزیز... وقتی با شما محترمانه صحبت میکنم شما هم نباید به خودتان اجازه دهید اینطور صحبت کنید... الان بنده دارم بحث را به حاشیه میکشم تا شما شاید متوجه اشتباهتان بشوید.

شما آن چیزی که در ویکی پدیا نوشته شده است را با دقت نخوانده اید! و البته ویکی پدیا هم دانشنامه ی کاملاً معتبری نیست ولی اگر آن را معتبر فرض بگیریم هم باز هم صحبت شما دقیق نیست. دقت کنید نوشته شده : پهنای باند به نرخ انتقال داده توسط یک اتصال شبکه و یا یک اینترفیس اشاره می‌نماید ، در حالی که شما میگویید پهنای باند همان نرخ انتقال دیتا است!!!!!!!!!!!!!! بیشتر دقت کنید!

شما هزار کتاب در زمینه ی شبکه هم پاس کرده باشید وقتی نتوانید به طور ساده و روشن یک مفهوم ساده ی شبکه را بیان کنید چه فایده ای دارد؟... ضمناً بنده خودم رشته ی برق هستم و ممکن است بسیاری از مفاهیم شبکه و ... را بهتر از شما متوجه شوم...

بحث کردن با من بی فایده است یا شما؟ یا شما که حرف خودتان را آخر درست بودن و لا اشکال بودن می دانید!

چشم من پاراگراف اول پست قبلی ام را یک بار برای خودم خواندم؛ شما هم لطف کنید یک بار دیگر با دقت بخوانید! ;)

======================

اگر که محترمانه صحبت میکنید و نمیخواهید حرف خودتان بر کرسی بنشانید بحث را ادامه دهید وگرنه اگر باز هم ادعای فهم و کمال و ... میکنید بنده دیگر با شما بحثی ندارم.

خوش باشید!
اگر هم این که می‌گم اطلاعاتتون در زمینه شبکه ناقص و غلط هست قصد هیچ‌گونه بی‌احترامی رو ندارم و واقعیتی هست که می‌گم.
اگه شما هیچ منبعی رو حتی معتبرترین و به‌روزترین و کامل‌ترین دانشنامه دنیا رو هم نمی خوای قبول کنی که باز هم می‌گم بدون هیچ‌گونه ادعایی بحث با شما بی‌فایده هست.
"اشاره می‌کند؟" نمی‌دونم شاید فارسی من ضعیف شده!!! در هر حال این کاری که شما انجام می‌دی بازی با کلمات و سفسطه برای فرار و قبول نکردن هست.
فارسی رو می‌گذاریم کنار و تعریف پهنای باند در علوم کامپیوتر و شبکه از ویکی‌پدیا انگلیسی رو قرار می‌دم که کاملاً واضح گفته شده پهنای باند همان بیت‌ریت (به قول شما دیتاریت. شما هستی که مفهومشون رو قاطی کردی.) هست. واحد هم بیت یا بایت یا ... بر ثانیه. یعنی سرعت.
In computer networking and computer science, bandwidth[1], network bandwidth[2], data bandwidth[3] or digital bandwidth[4][5] is a bit rate measure of available or consumed data communication resources expressed in bits/second or multiples of it (kilobits/s, megabits/s etc.).

و اما در جواب مسعود عزیز. همون طور که می‌دونی، اون کیلوبیت در ثانیه یا کیلوبایت در ثانیه فرقشون هم یه ضریب 8 هست، هر دو واحد برای پهنای باند و نرخ اطلاعات هستند. ولی خوب همون طور که گفتی لزوماً اون پهنای باند اسمی که ISP به شما می‌فروشه لزوماً همون سرعت شما نیست (البته بیشتر در ایران این‌طوره.) یعنی 128 کیلو بیت به شما می‌دن بعد DownStream Rate رو 2 مگابیت می‌بندند بعد آخر سرعت دانلود شما یه چیز دیگه می‌شه که کوچکتر یا مساوی Downstream Rate هست بسته به شلوغی شبکه.

و اما تعریف کامل و دقیق پهنای باند. این قسمت رو عیناً از چپتر 3 آخرین ویرایش کتاب Garcia و Widjaja که تو معتبرترین دانشگاه‌های دنیا تدریس می‌شه قرار می‌دم و داستان اینکه چطور پهنای باند به شبکه وارد شد و تعریفش این شد:
تعریف اصلی پهنای باند (آنالوگ): رنج پهنای باند فرکانس‌هایی هست که از یک کانال عبور می‌کند. که با نمودار amplitude response function نمایش داده می‌شه.
به طور مثال پهنای یک باند یک سیم مسی، می‌تونه از 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز باشه برای انتقال صوت و این پهنای فرکانسی رو پوشش بده.
و حالا این که چطور به شبکه‌‌های کامپیوتری وارد شد:
سرعت انتقال اطلاعات یا همون Data Transfer Rate به میزان داده‌هایی گفته می‌شه که در واحد زمان از یک کانال عبور پیدا می کنند. واحدش هم بیت یا بایت بر ثانیه هست.
اما حداکثر میزان داده عبوری (حداکثر سرعت، Max Data Transfer Rate) از یک کانال چطور بدست می‌آید؟
و این رابطه شانون بود که از روی پهنای باند یا W تعیین می کرد. به این صورت:
C=W log 2 (1+SNR) bits/second
که این میزان، پهنای باند دیجیتال نامیده شد.
تو مخابرات پهنای باند با مفهوم اصلی و اول یعنی حداکثر رنج فرکانسی قابل عبور و در شبکه کامپیوتر با مفهوم دوم یعنی حداکثر میزان داده‌ای که می‌شه روی این پهنای فرکانسی سوار کرد اطلاق می‌شه.

میشه پس منو حالی کنید پهنای باند چیه؟
و فرق پهنای باند و سرعت دانلود چیه؟
.......
مثلا من پهنای باند 1 مگابیت و سرعت دانلود 120 کیلوبایت دارم! اگر این جمله غلط باشه حرف شما درسته و اگر درست باشه حرف من درسته!
دوستان من امشب یه چیزی دیدم که هیچکدوم هیچوقت باور نمیکنید! اون دوستم گفت هیچی نگم! ولی فقط اینو میگم که اون دوستم با یاهو پینگش 12 بود! همین!

شما خودت حساب کن. سرعت انتقال سیگنال اگه وایرلس و تو فضا باشه دقیقاً اندازه سرعت نوره و اگه تو کابل باشه 2/3 سرعت نور. سرعت نور هم 300000 کیلومتر بر ثانیه. فاصله هم از Google Earth ببین. ببین می‌شه اصلا یکی از ایران همچین پینگی داشته باشه؟ مگه اینکه یاهو نزدیک ایران سرور زده باشه!!!

اینترنت ماهواره ای هم حدالاقل پینگش 250 میلی‌ثانیه هست. یعنی یه سیگنال بره حتی تا یه ماهواره LEO بیشتر طول می کشه تا این. مدار geosynchronous که 35,780 کیلومتر فاصله داره. خودت تأخیر رو حساب کن. RTT معمولی یه ماهواره 1 تا 1.5 ثانیه است!!!!
اینجا رو بخون

آخرین ویرایش:
نه من مرض دارم بیام اینو بگم!
من نگفتم تو مرض داری یا رفیقت ' به جا اینکه اینطوری جواب بدی یکم اون بالا رو بکار بنداز که حرف هایی که میرنی منطقی باشه که البته اگرم نمیتونی, دلیلشو میدونم که ... .
http://www.wipmania.com/en/ping/4.2.2.4/?s=&point=world
اینجا میتونی چک کنی که حتی خیلی از کشور های اروپایی اون پینگ رو نمیگیرن حالا شخصی تو ایران با اینترنت ماه واره ای 14-12 بگیره دیگه ....

سعی کن همیشه حرفایی که میزنی نشانه شخصیتت باشه نه اینکه با این حالت تهاجمی جواب منو بدی , نه با شما صنمی دارم نه چیزی . و مطمئن هم باش تو زمینه پینگ خیلی اطلاعاتم از شما بیشتره :)

کسی از شرکت سیستک سرویس گرفته ؟ قیمت هاشون چطوره خوبه ؟

در چند کلمه
دزد - دروغگو - افرادی بی سواد - بی ادب - پر رو
قطعی و Timedout زیاد به طوری که اصلا امکان نداره بتونی از اینترنت استفاده کنی

شما خودت حساب کن. سرعت انتقال سیگنال اگه وایرلس و تو فضا باشه دقیقاً اندازه سرعت نوره و اگه تو کابل باشه 2/3 سرعت نور. سرعت نور هم 300000 کیلومتر بر ثانیه. فاصله هم از Google Earth ببین. ببین می‌شه اصلا یکی از ایران همچین پینگی داشته باشه؟ مگه اینکه یاهو نزدیک ایران سرور زده باشه!!!

اینترنت ماهواره ای هم حدالاقل پینگش 250 میلی‌ثانیه هست. یعنی یه سیگنال بره حتی تا یه ماهواره LEO بیشتر طول می کشه تا این. مدار geosynchronous که 35,780 کیلومتر فاصله داره. خودت تأخیر رو حساب کن. RTT معمولی یه ماهواره 1 تا 1.5 ثانیه است!!!!
اینجا رو بخون
پس این لعنتی چه اینترنتی داره؟ من که هیچجوره باورم نمیشه! اما داره و خودم دیدم!

من نگفتم تو مرض داری یا رفیقت ' به جا اینکه اینطوری جواب بدی یکم اون بالا رو بکار بنداز که حرف هایی که میرنی منطقی باشه که البته اگرم نمیتونی, دلیلشو میدونم که ... .
http://www.wipmania.com/en/ping/4.2.2.4/?s=&point=world
اینجا میتونی چک کنی که حتی خیلی از کشور های اروپایی اون پینگ رو نمیگیرن حالا شخصی تو ایران با اینترنت ماه واره ای 14-12 بگیره دیگه ....

سعی کن همیشه حرفایی که میزنی نشانه شخصیتت باشه نه اینکه با این حالت تهاجمی جواب منو بدی , نه با شما صنمی دارم نه چیزی . و مطمئن هم باش تو زمینه پینگ خیلی اطلاعاتم از شما بیشتره :)
میدونم شما اطلاعاتتون خیلی بالاست! وبرای خودتون بالاست!
پس بهتره اول معنی حرفتو بفهمی و بعد که کمی جوییدیش و تونستی به شکل محترمانه ای بیانش کنی مطمئن باش به شکل محترمانه ای حداقل از جانب من جواب میگیری! به قول خودت که هیچ صنمی باهم نداریم! :)

میدونم شما اطلاعاتتون خیلی بالاست! وبرای خودتون بالاست!
پس بهتره اول معنی حرفتو بفهمی و بعد که کمی جوییدیش و تونستی به شکل محترمانه ای بیانش کنی مطمئن باش به شکل محترمانه ای حداقل از جانب من جواب میگیری! به قول خودت که هیچ صنمی باهم نداریم! :)

فکر کنم اگر یکم بالاتر رو ببینی میتونی متوجه بشی که کی اول احساس غرور و ... گرفتش و چجوری جواب منو داد .....
کاملا محترمانه صحبت کرده بودم اگر نفهمیدی شاید به دلیل این هست که زبون اصلیت فارسی نیست :)
در مورد اطلاعاتم هم بگم اونقدر بالا هست که بدونم اینترنت ماه واره ای امکان دادن پینگ 12-14 رو نداره :)
دیگه فروم ایرانی همینه کاریشم نمیشه کرد ....

در مورد اطلاعاتم هم بگم اونقدر بالا هست که بدونم اینترنت ماه واره ای امکان دادن پینگ 12-14 رو نداره :)

qoz راست میگه منم یه دو 3 تا دوست دارم با اینترنت ماه واره ای بهترین ping اونا تو سرور cod4 ایران 80 90 بود ولی یه چیز جالب بگم با اینترنت ماه واره ping 14 15 که نمیشه ولی داداشم از خوابگاه دانشگاشون تونست برای یه مدت 30 40 دقیقه ای سرور cod 4 با ping 20 یا 15 یا نهایت 25 بازی کنه حتی گاهی اوقات Ping به 7 هم میرسید واقعا جای تعجب داشت واسم :d

سرعت نت تقريبا نصف شده
90586573.png

اگر واقعا دوستته
معنی این چی بود؟
غیر از این بود که دارم دروغ میگم اینجا؟

دیگه فروم ایرانی همینه کاریشم نمیشه کرد ....
خوب نیا!
.........
qoz راست میگه منم یه دو 3 تا دوست دارم با اینترنت ماه واره ای بهترین ping اونا تو سرور cod4 ایران 80 90 بود ولی یه چیز جالب بگم با اینترنت ماه واره ping 14 15 که نمیشه ولی داداشم از خوابگاه دانشگاشون تونست برای یه مدت 30 40 دقیقه ای سرور cod 4 با ping 20 یا 15 یا نهایت 25 بازی کنه حتی گاهی اوقات Ping به 7 هم میرسید واقعا جای تعجب داشت واسم :d
سرور داخلی؟ یا خارجی؟
وقتی با داخلی 7 گرفته حتما با یاهو 40 50 بوده!

معنی این چی بود؟
غیر از این بود که دارم دروغ میگم اینجا؟

خوب نیا!
.........

سرور داخلی؟ یا خارجی؟
وقتی با داخلی 7 گرفته حتما با یاهو 40 50 بوده!

اگر واقعا دوستته = برو ازش بپرس اگر دوستت باشه جوابتو میده که چرا این پینگو میگیره . غیره اینه ؟

و فروم ایرانی هم نمیام کلا , اگر میخواستم بیام با ایدی قبلیم میومدم که ماله 2-3 سال پیشه که هم تو افراد فعال و Premium بودم .

در مورد این جمله اخرتم: من پینگ خودم به سرور های ایران 20 و یاهو 300 . دلیلی نمیشه چون پینگش ایران خوبه خارج هم خوب باشه ... البته ارتین هم گفته که سرور cod4 ایران

گفتم توی فیس بوک دوستمه! اگه پسر خالم بود که خودم هم همون کارو میکردم!
بهشم گفتم چه جوریاست گفت نمیتونم بگم! فقط مطمئن باش اسمشو تا الان نشنیدی! والا دیگه چیزی نمیدونم!
برای همین اومدم به شما گفتم که گفتین این پینگ ممکن نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or