بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
امیدوارم مطالب ساده زیر برای دوستان مفید واقع بشه... مرتبط با بحث هم هست. :)
:

مفاهیم:

پهنای باند چیست؟
به کانال مبادله ی اطلاعات پهنای باند یا bandwidth می گویند. برای فهم بهتر مفهوم پهنای باند کافی است این کانال را جاده و داده‌ ها را اتومبیل‌ها در نظر بگیرید. هر چقدر جاده پهن‌تر باشد ماشین‌های بیشتری می‌توانند از کنار یکدیگر عبور کنند. پهنای باند هم کانالی است که داده ‌ها از طریق آن مبادله می شوند.

اندازه گیری پهنای باند
مقدار اطلاعات را با بایت (کیلو بایت، مگابایت و...) اما پهنای باند را با بیت بر ثانیه (کیلوبیت بر ثانیه و...) اندازه گیری می‌کنند. اگر در صفحه ی با حجم 5 کیلوبایت 4 عکس با حجم هر یک 10 کیلوبایت قرار داشته باشد ؛ هنگامی که کاربر به سایت مراجعه کند 45 کیلوبایت از پهنای باند را اشغال می کند.

تفاوت پهنای باند با انتقال داده (Data Transfer)
پنهای باند در واقع به مثابه لوله ی آب و داده‌ ها میزان آبی هستند که در آن انتقال داده میشوند. مشخص است که لوله های آب قطرهای متفاوت دارند ، به عبارت دیگر یکی به منزله ی جاده و دیگری به منزله ی تعداد ماشین ‌ها است.

پ.ن: در تست های سایت speedtest.net عددهایی که در مورد سرعت دانلود و آپلود مشاهده میشود نرخ یا مقدار انتقال داده (Data Transfer) میباشند و این موضوع با پهنای باند متفاوت است...

با عرض معذرت تعریفی که قرار دادید کاملاً درست اما پ.ن. غلطه.
عددهایی که در speedtest نمایش داده می‌شوند پهنای باند شما می‌باشند. نه data transfer.

دوست عزیز با حرفتون اصلا موافق نیستم من خودم اینترنتم بی سیم هست وایرلس دارم این یه تستی بود که چند روزه پیش گرفتم فقط به پینگ و سرعت دانلود دقت کن
1136976496.png

یه تست پینگ هم براتون میزارم:

سلام
مستقیم از خود شهراد گرفتی ؟

با سلام خدمت استادمون سیگنال عزیز.
والا پینگ شما یکم غیر عادی هست اینو قبول کنید! چون اول از یه شرکت مرجع میگیرید و فکر نکنم اون شرکت تعداد یوزر بسیار زیادی به طور مستقیم داشته باشه چون با چندتا از دوستان اصفهانی حرف زدم اسمشو نشنیده بودن!
وایرلس هم در کل و در شرایط برابر پینگش بالاتر از اینترنت adsl هست. اینو که قبول دارید؟
یکی دوتا شرکت که انگشت شمار هستن بی سیم خوبی دارن که نمیشه تعمیم داد به همه! اکثریت اینترنت های بیسیم کشور متاسفانه اصلا کیفیت مطلوبی ندارن!
در مورد سایت سپید تست هم خودتون میتونید تعیین کنید که پهنای باندتون رو نمایش بده (در قسمت تنظیمات کیلوبیت) و یا سرعت دانلودتون رو نشون بده (در قسمت تنظیمات کیلوبایت)

....
دیروز شرکت بهم قول داد که فردا پینگتون رو درست میکنیم و الحق میشه گفت: الوعده وفا!
ztvabimydrkcp8sqhq8w.png

سلام
مستقیم از خود شهراد گرفتی ؟

نه از رسانه گرفتم
[B

یکی دوتا شرکت که انگشت شمار هستن بی سیم خوبی دارن که نمیشه تعمیم داد به همه! اکثریت اینترنت های بیسیم کشور متاسفانه اصلا کیفیت مطلوبی ندارن!

میتونم بدونم شما از رو چه حسابی این حرفو میزنی؟!!!:|
مگه الان وایرلس داری؟؟؟
من از ISP های دیگه هم اینترنت بی سیم گرفتم و راضی بودم

آخرین ویرایش:
مگه حتما باید داشته باشی تا یه چیزو بدونی؟
شما روی چه حسابی میگی همه خوبن؟
.........
توروخدا ببین چه جوری با احساسات مردم بازی میکنن!
پینگم رو بالا دیدید تا 122 هم اومده بود؟ الان شده 600 )x

پینگ دوباره خوب شد! اینها خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن؟! خدا آخر آقبت مارو با اینها بخیر کنه!
کاش همیشه اینجوری بمونه!

uksorp6mszvv10nrfju.png

سیگنال الان با 4.2.2.4 چند میگیری؟ بیا مسابقه! :d

مسعود جان منم باید آدین عزیز موافقم
چون منم وایرلس آواکستر دارم .
قبلا که 256 نا محدود داشتم خوب بود و هیچ مشکی نداشتم و پینگم همیشه پایین 300 و 250 بود
الانم که سرویس 1MB ولی محدود میگیرم همه چیز خوبه.

• Like
Reactions: aidin0000
با عرض معذرت تعریفی که قرار دادید کاملاً درست اما پ.ن. غلطه.
عددهایی که در speedtest نمایش داده می‌شوند پهنای باند شما می‌باشند. نه data transfer.

سلام
با عرض پوزش پ.ن هم صحیح میباشد و هرگز بیانگر پهنای باند شما نیست بلکه بیانگر Data Transfer یا به تعبیر دیگر Datarate شما هست! یک روخانه ی آب را در نظر بگیرید که ظرفیت عبور حجم زیادی از آب را دارا میباشد اما تنها باریکه ای از آب از آن عبور میکند، این یک مثال دیگر در مورد مقایسه ی پهنای باند و ترنسفر دیتا بود... ببینید فرضاً ISP شما از استاندارد ADSL2+ پشتیبانی میکنید و تنظیمات مودم شما هم در ایده آل ترین حالت سنکرون یا سازگاری با شبکه قرار دارد؛ حال در این شرایط شما تا پهنای باند 25 مگابیت بر ثانیه در اختیار خواهید داشت ولی این موضوع با مقدار Data Transfer ی که شرکت ISP شما در اختیار شما قرار داده است متفاوت میباشد و بر فرض مثال Datarate که همان Data Transfer هست را ISP شما روی 1 مگابیت بر ثانیه برای دانلود و آپلود تنظیم کرده است که در این حالت در هر سایتی که سرعت انتقال دیتا در خطتتان را اندازه گیری کنید قاعدتاً 1 مگابت بر ثانیه باید نمایش دهند در حالی که پهنای باند شما یا به تعبیر دیگر حداکثر توان خط شما بسیار بالاتر از این ها است...

با سلام خدمت استادمون سیگنال عزیز.
والا پینگ شما یکم غیر عادی هست اینو قبول کنید! چون اول از یه شرکت مرجع میگیرید و فکر نکنم اون شرکت تعداد یوزر بسیار زیادی به طور مستقیم داشته باشه چون با چندتا از دوستان اصفهانی حرف زدم اسمشو نشنیده بودن!
وایرلس هم در کل و در شرایط برابر پینگش بالاتر از اینترنت adsl هست. اینو که قبول دارید؟
سلام دوباره مسعود جان
ببین قطعاً همین طور هست چون مستقیماً به یک شرکت با پهنای باند بسیار بالا و قابل ارائه به ISP ها و شرکت های بزرگ وصل هستم و این شرکت شناخته شده نیست... ولی اینکه میگی وایرلس در شرایط برابر پینگش بالاتر از ADSL هست به نظر من هیچ دلیل منطقی و فنی نداره... اگه یک شرکت سرویس وایرلس ارائه میده و پینگ و سرعتش خوب نیست به این معنا نیست که این اشکال لزوماً مربوط سیستم وایرلس هست... سیگنال های انتقال دیتا به هر حال باید انتقال پیدا کنند حالا چه به صورت بی سیم یا به صورت باسیم و ADSL و یا حتی فیبر نوری... در واقع رسانه ی انتقال در ایران مشکل اینترنت به حساب نمی آید...(برای کاربران خانگی)

سیگنال جان من دلیلم رو سرعت بیشتر انتقال دیتا روی سیم میبینم تا روی هوا!
حتما این رو هم میدونید که ساختمان ها و حتی درختان و حتی ذرات معلق در هوا روی پینگ تاثیر میذاره در وایرلس.

مسعود جان منم باید آدین عزیز موافقم
چون منم وایرلس آواکستر دارم .
قبلا که 256 نا محدود داشتم خوب بود و هیچ مشکی نداشتم و پینگم همیشه پایین 300 و 250 بود
الانم که سرویس 1MB ولی محدود میگیرم همه چیز خوبه.
دنی جان من که نگفتم آیدین عزیز اشتباه کردن.
من مبنا رو روی 2 تا سرویس دهنده بزرگ بیسیم کشور یعنی ایرانسل و مبین نت قرار دادم!
منظورم از بیسیم وایمکس هم بود! جی پی آر اس هم بود! نه فقط وایرلس!
درکل میگم رضایت adsl بیشتر از بیسیم هست!
وگرنه آیدت عزیز سرویس 5 مگ دانلود و 1 مگ آپلود دارن باید هم راضی باشن!

سیگنال جان من دلیلم رو سرعت بیشتر انتقال دیتا روی سیم میبینم تا روی هوا!
حتما این رو هم میدونید که ساختمان ها و حتی درختان و حتی ذرات معلق در هوا روی پینگ تاثیر میذاره در وایرلس.

در ظاهر ممکنه تصور کنی که گرد و غبار و بارندگی و ... روی ارتباطات بی سیم زیاد تاثیر گذار هست اما در عمل اینطور نیست و این تجربه ی شخصی من هست که در شرایط مختلف آب و هوایی زمان پینگ و سرعتم را نسبت به دکل های بیس و یا سرورهای مختلف اندازه گیری کردم و هیچ تغییری نداشته...
بله از یک زاویه ی دیگه لوکیشن در سیستم وایرلس خیلی مهم هست و باید مانع فیزیکی ای در مقابل شما نباشه و قدرت سیگنال هم به اندازه ی کافی باشه یا اینکه وسیله ی ارتباطی یا مودم شما توانایی کافی در ارسال و دریافت سیگنال ها را داشته باشه...

در کل اگر همان ADSL را هم در نظر بگیریم عوامل مختلفی هست که روی کیفیت آن اثرات سوء داره مثل پارازیت و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or