بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خطر قطع اینترنت ایران جدی است
آفتاب- لیلا باران چشمه: خطر قطع اینترنت ایران بوسیله امریکا یک خطر جدی است و اگر امریکا این کار را انجام دهد، در عرض یک روز مخابرات ایران دچار مشکلات جدی خواهد شد و کلیه سیستم‌های مخابراتی، سرویس VOIP، سرویس تلفن همراه و سرویس اینترنتی دانشگاهها و مراکز آموزشی، اطلاعات فرودگاه از کار می‌افتد.
خسرو مترجمی، مدیر شبکه آموزشی ITC، در امریکا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار آفتاب، ضمن بیان این مطلب افزود: کاری که امریکا می‌خواهد انجام دهد، از یک بمب اتم مخرب‌تر است و هیچ خرجی برای امریکا ندارد.

به گفته وی، از نظر امریکا اینترنت متعلق به وزارت دفاع امریکا است و امریکا پلیس اینترنت است و تشخیص داده که ایران شایستگی ندارد، بنابراین اینترنت ایران را قطع می‌کند.

مترجمی که خود مدیر یک شبکه آموزشی فارسی زبان IT در امریکا است با اشاه به اجلاس WSIS که در تونس برگزار شد، تصریح کرد:
در اجلاس تونس بیشتر بحث بر سر تبعیض حاکمیت اینترنت بود و اینکه تنها یک کشور نباید رهبریت اینترنت را داشته باشد، بلکه این حاکمیت و رهبری باید از طریق یک شورا بر شبکه اینترنت اعمال شود، اما هیچ توجهی به مساله مهم احتمال جدی قطع اینترنت ایران از طرف امریکا نشد. وی خاطرنشان کرد: ما باید هرچه زودتر افکار عمومی مردم امریکا را نسبت به تصمیم دولت امریکا روشن کنیم به دلیل اینکه مردم امریکا حق آموزش را برای کلیه مردم جهان الزامی می‌دانند و شبکه اینترنت نیز یک شبکه آموزشی است و باید نظرشان را درباره عمل کشورشان مبنی بر قطع اینترنت ایران و محروم کردن میلیونها جوان ایرانی از حق آموزش، فقط به دلایل سیاسی جویا شویم.
مترجمی تصریح کرد: ما باید همین حالا به فکر باشیم و از این اقدام جلوگیری کنیم، این اتفاق یک فاجعه ملی است و هیچ حرکتی نمی تواند در چنین زمان کوتاهی و ظرف فقط یک روز چنین لطمه‌ای را به ایران وارد کند.
........
انشالله! :gunner:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_117830264954427&view=permalink&id=126852927385494

سلام دوستان
من اینترنتمو از عصر انتقال داده ها میگیرم حجم 3 گیگ با سرعت دانلود 14 !! ماهیانه15000 . هر چند که تو سایت عصر انتقال 11000 اما برای اکانت من نوشته محاسبه هزینه طبق قانون فلان جا ! فلان جا هم نمایندگی نامحترمشونه تو شهر ما.یعنی دزدی از پس دزدی.
آیا واقعا یه همچین چیزی الان کسی داره استفاده میکنه؟! کسی هست که الان به این سرعت راضی باشه؟! با پینگ 400 برا باکو!
انقدر خوشبختیم بقیه آی اس پی ها برای منطقه ما پورت ندارن . هی میگن چون اونجا مشتری زیاده پرتها نمونده!!

کسی تا حالا سرویس 1 مگ هفده هزار تومنی اینجارو استفاده کنه؟

سلام!
اینترنتمون قطع بشه!!؟:-o
هووووورااااا !!بر می گردیم سر چراغ نفتی مون!!!=))
بیچاره می شیم که:((
حالا این واقعا جدی یا لاف آمریکاست؟؟
من اینترنت 1 مگ عصر انتقالو دارم

سلام!
اینترنتمون قطع بشه!!؟:-o
هووووورااااا !!بر می گردیم سر چراغ نفتی مون!!!=))
بیچاره می شیم که:((
حالا این واقعا جدی یا لاف آمریکاست؟؟
من اینترنت 1 مگ عصر انتقالو دارم

همچینکاری امکان نداره ...
ایران اینترنت رو از امریکا نمیخره بلکه با شرکت های که قرارداد داره هست ...
تحریم هم نمیشه کرد چون اینترنت یک چیزی هست که با اینکار دید همه کشور ها عوض میشه و ... جالب نیست ...

درضمن قطع بشه بهتر هم هست ... دیگه کلا راحت میشیم !!!!
ولی خیر اینکار عملی نیست و نخواهد شد ... قرارداد و قوانین بین المللی و ... چیزی نیست که بشه راحت اینطوری زیر پا گذاشت ...

تحریم هایی که رو سایت ها هست شدنی هست که میبینیم ... ولی اون خیر!

• Like
Reactions: TOP Game
ایشا.... ! :d

قطع شه راحت شیم بابا این کاره اینا خیلی بدتر از نداشتن اینترنته من الان از مبین نت دارم سرعتش خرابه با 1 مگ دارم 12 KB دانلود می کنم ! :-s

بهتر نیست دیگه این بحث رو ادامه ندیم؟ جز اینکه بیشتر دلمون برای بدبختیه خودمون بسوزه و بدبختی وضعیت اینترنت ایران، فایده ی دیگه ای نداره!

ایشا.... ! :d

قطع شه راحت شیم بابا این کاره اینا خیلی بدتر از نداشتن اینترنته من الان از مبین نت دارم سرعتش خرابه با 1 مگ دارم 12 KB دانلود می کنم ! :-s
لول
سرعت اینترنت 128 مخابرات از سرعت شما خیلی‌ بهتره:دی
اشتباه کردی از مبین نت گرفتی‌!

آخرین ویرایش:
وایمکس و وایرلس در ایران به درد نمیخوره!

سلام مسعود ؛ خوبی؟
ناسلامتی من سرویس وای-فای با بالاترین کیفیت را دارم ؛ نزن این حرف را دادا مسعود! :d
به نظر من تقریباً فرقی بین کیفیت اینترنت در استاندارهای مختلف (مثل ADSL ، وایمکس و ..) در ایران وجود نداره...

بهتره بگی وایمکس و وای-فای (دو استاندارد شبکه ی بی سیم) ؛ هر چند که در ایران وای-فای را بیشتر به صورت Indoor میشناسند و برای Outdoor اون (مثل سرویس من) از کلمه ی وایرلس تنها استفاده میکنند...

مسعود جان خدمتت عرض کنم که پهنای باند رادیو مودم من تا دکل اصلی 11 مگابیت بر ثانیه است یعنی تا 11 مگابیت بر ثانیه حداکثر میتوانم با دکل اصلی انتقال دیتا داشته باشم ، همچنین پهنای باند دکل های اصلی با یکدیگر 200 مگابیت بر ثانیه است. مودم رادیویی یا رادیو مودم یا به اصطلاح متداول ترش همان رادیو (به خاطر اینکه ارتباط با دکل ها به صورت رادیویی یا ارسال و دریافت سیگنال های رادیویی است) که از آن استفاده میکنم (و از نوع Outdoor هست) ؛ ساخت یک شرکت مخابراتی آمریکای شمالی است که در مناطقی از کانادا سرویس های مختلف مخابراتی از اینترنت و ... نیز ارائه میدهد: http://bellaliant.ca/english/about/index.shtml

این تست هم مربوط به این شرکت هست:

96644995531568550659.png

سلام
امیدوارم مطالب ساده زیر برای دوستان مفید واقع بشه... مرتبط با بحث هم هست. :)
:

مفاهیم:

پهنای باند چیست؟
به کانال مبادله ی اطلاعات پهنای باند یا bandwidth می گویند. برای فهم بهتر مفهوم پهنای باند کافی است این کانال را جاده و داده‌ ها را اتومبیل‌ها در نظر بگیرید. هر چقدر جاده پهن‌تر باشد ماشین‌های بیشتری می‌توانند از کنار یکدیگر عبور کنند. پهنای باند هم کانالی است که داده ‌ها از طریق آن مبادله می شوند.

اندازه گیری پهنای باند
مقدار اطلاعات را با بایت (کیلو بایت، مگابایت و...) اما پهنای باند را با بیت بر ثانیه (کیلوبیت بر ثانیه و...) اندازه گیری می‌کنند. اگر در صفحه ی با حجم 5 کیلوبایت 4 عکس با حجم هر یک 10 کیلوبایت قرار داشته باشد ؛ هنگامی که کاربر به سایت مراجعه کند 45 کیلوبایت از پهنای باند را اشغال می کند.

تفاوت پهنای باند با انتقال داده (Data Transfer)
پنهای باند در واقع به مثابه لوله ی آب و داده‌ ها میزان آبی هستند که در آن انتقال داده میشوند. مشخص است که لوله های آب قطرهای متفاوت دارند ، به عبارت دیگر یکی به منزله ی جاده و دیگری به منزله ی تعداد ماشین ‌ها است.

پ.ن: در تست های سایت speedtest.net عددهایی که در مورد سرعت دانلود و آپلود مشاهده میشود نرخ یا مقدار انتقال داده (Data Transfer) میباشند و این موضوع با پهنای باند متفاوت است...

جا نمونده بود از مبین نت بگیری؟
وایمکس و وایرلس در ایران به درد نمیخوره! اون 3G هم که میاد در حد دیال آپ خواهد بود.
دوست عزیز با حرفتون اصلا موافق نیستم من خودم اینترنتم بی سیم هست وایرلس دارم این یه تستی بود که چند روزه پیش گرفتم فقط به پینگ و سرعت دانلود دقت کن
1136976496.png

یه تست پینگ هم براتون میزارم:

آخرین ویرایش:
تعداد سایت هایی که من می تونم ببینم از تعداد انگشتان دست کمتر شده
امیدوارم هر چه زودتر به چشم انداز سند پیشرفت کشور در سال 1404 که قطع کامل اینترنت هست برسیم
فقط می تونم بگم برای خودمون متاسفم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or