بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میگم امروز اسپیلیترم جرقه زد ولی هنوز کار میکنه و لینک مودم روشنه ولی گاهی اوقات تایم آوت داره.
از کجا بفهمم سالمه یا نه؟کجا دونه ای میفروشه؟

اگه تهرانی برو پایتخت طبقه منفی 1 اگر هم نستی بگرد دنبال یه مغازه ای که کابل شبکه و کلا از این جور چیزا میفروشه اونا معمولا دارن

پینگ تست آذربایجان:
77448758.png

پینگ تست آلمان:
77448804.png

سپید تست تهران:
2523556610.png

سپید تست آذربایجان:
2523559547.png

سپید تست آلمان:
2523560683.png

به مناسبت نسل جدید کنسول ها! :دی

من الان از مخابرات اینترنت مثلا نامحدود 512 گرفتم سرعتش 60 هست.
اما اگر محدودش رو میگرفتم سرعتش بالای 150 بود.
این یعنی چی!؟؟

محدود : سرعت بیشتر = پایان ترافیک سریع تر = Share کمتر

نامحدود : سرعت کمتر = ترافیک ناتمام = Share بیشتر

ما اینجا یه دوستم نداریم جواب ما رو بده ! من مودمم رو wifi کردم پینگم تا دیروز رو مودم قبلی 116 تا 114 بود الان 299 ! چیکار باید بکنم ؟ لطفا کمک کنید

هیچکار... انقدر حساسیت نداشته باشید =)

---------- نوشته در 02:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها کسی میدونه برای adsl مخابرات تهران مدارک رو باید به کجا ایمیل کنم؟

2020 یا 2828 تماس بگیرید راهنمایی می کنند.

هیچکار... انقدر حساسیت نداشته باشید =)

---------- نوشته در 02:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 PM ارسال شده بود ----------

2020 یا 2828 تماس بگیرید راهنمایی می کنند.

یه چی میگیا :| سلطان پینگ بودم الان ببین چی شدم :| لطفا اگر کسی میدونه کمک کنه :|

100% هکیه الان قیمت یک لینک 1 مگ با این اوضاع دلار حدود 900 تومن در میاد یک طرفه!!!!

اختیار داری حاجی ! من تا مطمئن نشدم بهش چیزی نگفتم. هکی نیست. ماهی 60 دلاره دادا !! میشه 240 !!! سرویس دهنده هم مال کشور فرانسه هست!!! حالا نمیشه این جا چیز بیشتری گفت . تو همه جا خا*****مال پیدا میشه !!! خیال راحت یه بار تست کردم. مشکل نداره. پینگش ولی نوسان داره چون امواجه از بدبختی !! ولی اگه درست تنظیم کنی یه پینگ 70 یا کمتر با 8.8.8.8 بهت میده !

ما اینجا یه دوستم نداریم جواب ما رو بده ! من مودمم رو wifi کردم پینگم تا دیروز رو مودم قبلی 116 تا 114 بود الان 299 ! چیکار باید بکنم ؟ لطفا کمک کنید

از این اتفاقات در ایران عجیب نیس من خودم پینگم تا دو ماه پیش همیشه زیر 150 بود ولی الان#:-s#:-s 300

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or