بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

زنگ زدم میگه با قند شکن پروکـ/سی فر برو :|
چنین قند شکنی داریم ؟:-/
مشکل از خوده پی تی نیست ؟

پشتیبانی گفت با پراکــسی فــایر برو؟! :|
پی تی که فـــــیلتر نیس! منم مخابرات دارم مشکلی نیس ispهای دیگه هم مشکلی باهاش ندارن

سرویس 4 مگابیت مکسنت. :d

attachment.php

spider-troll-face-d5DN4v.jpg

پشتیبانی گفت با پراکــسی فــایر برو؟! :|
پی تی که فـــــیلتر نیس! منم مخابرات دارم مشکلی نیس ispهای دیگه هم مشکلی باهاش ندارن
آها ****** فایر رو میگه :| ... به من میگه شیلتر شکن ـه به اسم پروکاسی فر :|
سطح سواد رو نگا تو رو قرآن !!

آقا من طرح بعثت مخابرات مشهدو دارم توی ساعات رایگان از 12 تا 3 سرعت روی 60kps بعد میره روی 120 میخواستم ببینم کس دیگه ای هم همین مشکلو داره؟

آقا من طرح بعثت مخابرات مشهدو دارم توی ساعات رایگان از 12 تا 3 سرعت روی 60kps بعد میره روی 120 میخواستم ببینم کس دیگه ای هم همین مشکلو داره؟
منم همینو دارم:دی
مشکل نیست که!:دی مال همه همینطوریه

ولی من یک پیشنهاد دارم برات
اینکه بجای یک پارت دو پارت با هم بزاری

الان ساعت 12 ـه دو پارت گزاشتم هر کدوم 50-60 کیلوبایت سرعت میده ولی اگه یک پارت بزاری اینقدر سرعت نمیده
من از 12 تا 7 صبح 2.8 گیگ میتونم بگیرم
طرح بعثت مخابرات

آخرین ویرایش:
ای کاش من تستی که پارسال از اینترنت ماهوار ه اییم گرفته بودم رو نگه میداشتم و الان میذاشتم تو تاپیک تا کل مسعودروبخوابونم :d
اگه این دلار قیمتش بالا نمیرفت من همچنان از نت ماهوار ه ایی استفاده میکردم. سرعت دانلودم روی ۱.۵ مگ بر ثانیه بود :> اشتراک ۴ مگ داشتم. به غیر از این یه ۲مگ هم داشتم یکی از شرکت ست گت روسیه و اون یکی اوپن اسکای ایتالیا

اقا یه اتفاق عجیب :| رفتم یه مودم wifi گرفتم تا قبلش با چیز پی ان راحت یوتیوب رو باز میکردم ولی الان چیلتره :| :| درست همین اتفاق برای دوستم که ماه پیش wifi گرفته بود افتاد! ولی برا من با همون یوزر پسوورد میرفتم تو یوتیوب ! جریان چیه ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or