N.i.n.j.a
کاربر سایت
مگه چشه؟![]()
خفمون کردی با این مخابرات!!! فکر کنم تو یه سر و سری با این مخابرات داری ! دلت به سرعت دانلودت خوشه!! مثلا خیلی نتت خوبه!! حال میکنی با 200 کیلو بایت مثلا دانلود میکنی !! : دی !!! مجید مخابراتی !! :d
مگه چشه؟![]()
خفمون کردی با این مخابرات!!! فکر کنم تو یه سر و سری با این مخابرات داری ! دلت به سرعت دانلودت خوشه!! مثلا خیلی نتت خوبه!! حال میکنی با 200 کیلو بایت مثلا دانلود میکنی !! : دی !!! مجید مخابراتی !! :d
کسی نبود ؟اقا یه اتفاق عجیبرفتم یه مودم wifi گرفتم تا قبلش با چیز پی ان راحت یوتیوب رو باز میکردم ولی الان چیلتره
![]()
درست همین اتفاق برای دوستم که ماه پیش wifi گرفته بود افتاد! ولی برا من با همون یوزر پسوورد میرفتم تو یوتیوب ! جریان چیه ؟!!
من قبلا سرعتم 256 بوده الان 512 ش كردم هيچ تغييري احساس نميشه اصلا isp هم پارس انلاينه![]()
من که پینگ نزاشتمتوئم خودتو کشتی با این پینگت مجید! یک CoD آنلاین میزنی هی میای قپی میای میگی من پینگم حوبه.![]()
بابا خو شما نمیتونین درک کنیدخفمون کردی با این مخابرات!!! فکر کنم تو یه سر و سری با این مخابرات داری ! دلت به سرعت دانلودت خوشه!! مثلا خیلی نتت خوبه!! حال میکنی با 200 کیلو بایت مثلا دانلود میکنی !! : دی !!! مجید مخابراتی !! :d
به مخابرات توهین نکنید برا ما مجیدا سمبول ازادی از نت محدوده :d
من قبلا سرعتم 256 بوده الان 512 ش كردم هيچ تغييري احساس نميشه اصلا isp هم پارس انلاينه![]()
به قول دوستمون امروز كلا خرابه كلا يه ماهي هستم كلا هرچي شد ميام تغييراتو ميگم بهتون ولي فعلا كه خيلي خرابهآقا دمت گرم، منم می خواستم همچین کاری بکنم، ولی مثل اینکه خدا خواست یه سر به اینجا بزنم و پست شما را ببینم ...
اگه دوباره برگشتید به 256 هم خبرش را بدید ببینیم فرقی می کنه یا نه ...
کلا اگه امکان داره بنده را در جریان بذارید

پارس آنلاین فعلا خیلی خرابه. ولی زنگ زدم پروفایل رو رو گیم گذاشتن یکم بهتر شد.به قول دوستمون امروز كلا خرابه كلا يه ماهي هستم كلا هرچي شد ميام تغييراتو ميگم بهتون ولي فعلا كه خيلي خرابه
لعنت به این مخابرات بیشتر از دو ماهه سرعتم دانلودم رو به نصف سرعت قبلی رسوندهدوستان غرب کشور مال شما هم اینطوری شده؟
100% هکیه الان قیمت یک لینک 1 مگ با این اوضاع دلار حدود 900 تومن در میاد یک طرفه!!!!آره بابا! غرب و جنوب غرب و بیشتر جنوب همه خرابن. دقیقا شد 2 ماه الان. ! خیالت راحت دیگه حداقل تا بعد از عید درست نمیشه. اگه میتونی از این نت بهشتی بکش بیرون و نت ماهواره ای بگیر. من خودم پیگیرشم. شاید تا قبل از عید راش انداختم. سرعت 10 مگ. اکانت هک شده هم نیست. ماهی 240 ! قول داد سرعت دانلود بالای 2 یا 3 مگ باشه !