بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان مخابرات دار

من 128 محدود دارم ساعت 12 که میخوام بزارم رو دانلود چرا بعضی از سایتا سرعت خرابه بعضی از سایتا سرعت خیلی خوبه

مثلا از سایت Downloadha و Uploadbaz که حتی اکانت پرمیوم هم ازش دارم سرعت 10-40 ولی با یک سایت دیگه(اسمش یادم نیست) سرعت 140 بود:|
شما هم اینطورییین؟
تازه ساعت 12 میزارم از این دو سایت صبح بلند میشم میبینم خودش گیر کرده و جلو هم نرفته:|

بچه ها شما میگید اگه
سرویس محدود باشه.سرعت دانلود بیشتر.ترافیک زودتر تموم میشه و share کم تر
سرویس نا محدود باشه.سرعت دانلود کمتر.ترافیک بیشتر , share بیشتر
من الان صبانت 128 دارم سرعت دانلودم 50 هم نمیرسه پس برم قرارداد رو ببندم

دوستان مخابرات دار

من 128 محدود دارم ساعت 12 که میخوام بزارم رو دانلود چرا بعضی از سایتا سرعت خرابه بعضی از سایتا سرعت خیلی خوبه

مثلا از سایت Downloadha و Uploadbaz که حتی اکانت پرمیوم هم ازش دارم سرعت 10-40 ولی با یک سایت دیگه(اسمش یادم نیست) سرعت 140 بود:|
شما هم اینطورییین؟
تازه ساعت 12 میزارم از این دو سایت صبح بلند میشم میبینم خودش گیر کرده و جلو هم نرفته:|

اتفاقا این دو تا سایت خیلی سرعتاشون خوبه فقط دانلودها بعضی شبا خیلی شلوغه سایتش برا همین سرعتش کمه ! :دی
از اپلود باز هم من قبلا 120 میگرفتم تازگیا یکمی سروراش مشکل داره Resume نمیکنه وگر نه سرعتش 120 ثابته !
پ.ن : با VP*N دان نمیکنی یحتمل ؟

اتفاقا این دو تا سایت خیلی سرعتاشون خوبه فقط دانلودها بعضی شبا خیلی شلوغه سایتش برا همین سرعتش کمه ! :دی
از اپلود باز هم من قبلا 120 میگرفتم تازگیا یکمی سروراش مشکل داره Resume نمیکنه وگر نه سرعتش 120 ثابته !
پ.ن : با VP*N دان نمیکنی یحتمل ؟
نه
بابا قاطی کرده چند روزه

اصلا یک حالت گیری داره:
میره روی 10 گیر میکنه باز میاد 90 باز 40 گیر میکنه و از آخر میبینی کلا گیر کرد و جلو نمیره اصلا:|
ولی همون لحظه برم از یک سرور دیگه که درسته بزار راحت رو 120-140 میره:|
من به آپلود باز بدجوری محتاجم :دی الان نمیدونم چیکار کنم:دی سریالامو نمیدونم از کجا دی ال کنم:|

یه سوال !
کسی راهی یا برنامه ای میشناسه که برای دانلود فایل از 16 تا کانکشن هم بیشتر بگیره ؟ مثلا IDM بیشترین تعداد کانکشنی که متصل میکنه 16 تا هست
Prozgui Download Accelerator تو Ubuntu با 32 تا کانکشن دانلود میکنه .
مگه چقدر تاثیر داره؟
شما موقعی که با 16 کانکشن دانلود میکنی ، چند تا کانکشن برای باز کردن صفحات و ... میتونه بسازه (از اونها IDM استفاده نمیکنه) ولی تو Prozgui از 32 تا کانکشن استفاده میکنه که کلن نت رو قورت میده یعنی موقعی که داره دانلود میکنه ، وبگردی بی وبگردی .
معمولا زیاد تو سرعت دانلود تأثیر نداره مثلا بجای 150 تا 170 (کیلوبایت) دانلود میکنه (من کلا دانلود هام رو تو اوبنتو انجام میدم)

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم 16 با 32 زیاد فرقی داشته باشن .
این 16 تا کانکشن هم عملکردشون اینطوریه که هر کانکشن قطعی لحظه ای کانکشن های دیگه رو جبران میکنه ، که معمولا با 8 تا ، حداکثر تا 16 تا جواب گوی اینترنت ذغالی ما هستش . دیگه 32 لازم نیست .

زنگ زدم پشتیبانی مخابرت
میگم نمیتونم سایت های غیر چیلتر رو باز کنم میگه شاید مشکل از خودشونه :|
میگم همه راحت میرن میان میگه بزار رست کنم :|
میگه کسی نیست اونجا یکم سح سوادش بالا تر باشه قطع میکنه :|:دی
یک مشت بی سواد دیپلم کامپوتر رو گذاشتن اونجا رست کنن :| ...
یکی دیگه زنگ زدم میگه شبکه رو دیسبل کن بعد انیبل کن :| ...
کسی هست اینجا مثل مشکل باز کردن پرشین تولز رو داشته باشه ؟
فرومش رو میگما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or