بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من کلا هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم فقط یه سری سایت واسم باز میشه با سرعت لود خیلی سریع مثل سنجش و گوشی بازار ، حتی همینBC رو هم نمیتونم باز کنم الان با گوشی دارم پست میدم !!!
پارس چرت لاین دارم :|
زدن پورت ها رو بستن سایتایی باز میشه که سروراش داخله ایران باشه
yahoo_4.gif

ملی شدی
yahoo_4.gif
فقط من بدبختو ملی کردن !؟ :d

آخرین ویرایش:
دوستان من کلا هیچ سایتی رو نمیتونم باز کتم فقط یه سری سایت واسم باز میشه با سرعت لود خیلی سریع مثل سنجش و گوشی بازار ، حتی همینBC رو هم نمیتونم باز کنم الان با گوشی دارم پست میدم !!!
پارس چرت لاین دارم :|
زدن پورت ها رو بستن سایتایی باز میشه که سروراش داخله ایران باشه :d
ملی شدی :d

دوستانی که با بروکسی اتیش فیسکتابو نمیتونن باز کنن با یه فریگیتی چیزی یه لحظه برن تو تنظیماته امنییتیه پروفایلشون و تیکه https رو فعال کنن تا با بروگسی اوکی شه

فکر نمیکنم 16 با 32 زیاد فرقی داشته باشن .
این 16 تا کانکشن هم عملکردشون اینطوریه که هر کانکشن قطعی لحظه ای کانکشن های دیگه رو جبران میکنه ، که معمولا با 8 تا ، حداکثر تا 16 تا جواب گوی اینترنت ذغالی ما هستش . دیگه 32 لازم نیست .

آقا اصلا نت ایران مگه چقدر ظرفیت داره که این همه کانکشن یهو بخوای بگیریم ؟. فوقش با 5 ، 6 تا کانکشن همزمان کل نت میپوکه :d

فکر نمیکنم 16 با 32 زیاد فرقی داشته باشن .
این 16 تا کانکشن هم عملکردشون اینطوریه که هر کانکشن قطعی لحظه ای کانکشن های دیگه رو جبران میکنه ، که معمولا با 8 تا ، حداکثر تا 16 تا جواب گوی اینترنت ذغالی ما هستش . دیگه 32 لازم نیست .

بستگی به سرویست داره
برای من با شاتل از 8تا کانکشن بیشتر هیچ فرقی نداشت
اما الان با مخابرات برای دانلود از بعضی سرورها، 1 فایل با 16 کانکشن حدود 70دانلود میده که 4تا فایل به این صورت باهم قرار میدم هرکدومو هم با 70 دانلود میکنه که میشه 280! درهرحال بازم max سرعتم نمیشه چون از سرور خوبش 380 دانلود دارم با 2تا کانکشن!

پس از سه روز قطع بودن اینترنت بسیار خوب مخابرات تهران :| امروز با کلی ور رفتن وصل شد، هیچ سایتی غیر از بازی سنتر باز نمیشه
خود سایت مخابرات رو وا نمی که :|

شانسمون میخوایم یه ویدئو PS4 دانلود کنیم اصلا نمیاره ... :| تا اینکه سایت مخابرات اومد سریعا اعلام خرابی کردیم،

اگر وصل نمیشد خیلی سنگین تر بود :|

تورنت رو از kat.ph میگیرم. این Tracker ها رو هم وارد می کنم تو Properties:
دانلود tracker txt

من هم تورنت استفاده میکنم اما نمیدونم سید چیه .! خیلی شنیدم ولی نمیدونم چیه !!! میشه یه توضیحی بدی بعد اینایی رو که گذاشتی باید کجا وارد کنم. چی هستن اصلا ؟؟؟

کسی نرم افزاری میشناسه که بیشتر از 16 کانکشن واسه دانلود استفاده کنه و تو ویندوز هم کار کنه. مثلا 20 یا بیشتر !! تحت ویندوز باشه .! این نرم افزاری که شایان گذاشت تحت چی هست ؟؟؟ میشه رو پی سی نصب کرد اصلا ؟؟؟؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or