بحث و تبادل نظر در مورد گرافیک بازی های نسل بعد

اتفاقا واسه من جای سواله تا وقتی یه گرافیک خوفناکی مثل Ryse هست، دوستان چرا رفتن سراغ DR3 :دی
چون بحث رفت سمت بازی های OW از طرفی محمد بنظرت Ryse رو باید با چی مقایسه کنیم ؟:d

تو سه تا عکس آخری جدا از کارکتر اصلی فقط به مدلینگ سربازها نورپردازی و سایه زنیشون دقت کنید ببیند چقدر با CG متفاوتن .
حالا مگه باید حتما مقایسه مستقیم کرد؟ :دی به نظر من بین بازی هایی که گیم پلی کامل رو نشون دادن Ryse جز 3 تا بازی برتر از نظر گرافیک بود. شلوغی محیط و حجم درگیری ها واقعا فوق العاده هست.
خوب من فکر میکنم مقایسه باید بر اساس سبک بازی ها باشه :d

آخرین ویرایش:
چون بحث رفت سمت بازی های OW از طرفی محمد بنظرت Ryse رو باید با چی مقایسه کنیم ؟:d
حالا مگه باید حتما مقایسه مستقیم کرد؟ :دی به نظر من بین بازی هایی که گیم پلی کامل رو نشون دادن Ryse جز 3 تا بازی برتر از نظر گرافیک بود. شلوغی محیط و حجم درگیری ها در کنار افکت های مختلفی که به کار رفته واقعا فوق العاده هست. ولی مثلا Dead Rising 3 گرافیکش که خیلی خوب بود ولی دیگه اینقدر عالی نبود که بیاد جز بازی های برتر :دی

بحثو دوباره آغاز میکنیم ! : خوشم میاد که TLOU رو با DR3 و RYSE مقایسه میکنن . برای مایکروسافتیا خیلی شگفت انگیزه خب . رو ایکس باکس گرافیک با جزییات بالا ندیدن خو تا حالا الهی !! . تا مهر صبر کنید B T S هم میاد کنسول نسل بعدیتون میگه بسم اله نمنم !! .

دو تا بازی سریالی نسل بعدی براتون زدن تاالان که فقط بچاپتون ! . جالبه کات سین های QB لایو اکشنه . کلی خندیدم

جزییات صورتو بافت موهای زنه در QB جالبه !! . تکنولوژی TRESS FX کجاست تویی که ادعات میشه ؟؟

همه ی بازیهای نسل بعدی سونی با 50 % اختلاف جزییات گرافیکی از X180 سرترن .

برای نسل بعدی من عنوان دیوید کیجو انتخاب کردم و بی صبرانه منتظرشمتا روی PS4 مثل PS3 دوباره تمام معادله ها رو به هم بزنه .

حالا مگه باید حتما مقایسه مستقیم کرد؟ :دی به نظر من بین بازی هایی که گیم پلی کامل رو نشون دادن Ryse جز 3 تا بازی برتر از نظر گرافیک بود. شلوغی محیط و حجم درگیری ها در کنار افکت های مختلفی که به کار رفته واقعا فوق العاده هست. ولی مثلا Dead Rising 3 گرافیکش که خیلی خوب بود ولی دیگه اینقدر عالی نبود که بیاد جز بازی های برتر :دی
من از Ryse به خاظر علایق شخصی به (یونان باستان و داستانهای اساطیری ... whatever ) خوشم اومد :دی از لحاظ گزافیکی هم عالی به نظر میرسید با موتور3 cry engine هم مثل اینکه داره ساخته میشه . توقعی که ازش دارم اینه که یه مقدار عمق گیم پلیش رو بیشتر کنن و فقط به QTE ها ختم نشه در صورتی که بخواد سبکش H&S باشه !

Ryse به صورت کلی بین همه بازیهایی که نشون دادن خیلی شاخ نبود، چندین بازی دیگه بهتر ازش بود. ولی اونا همشون سال های بعد میان در حالی که Ryse همین امسال میاد و لانچ تایتل هم هست. به عنوان لانچ تایتل واقعا خیره کنندست (هرچند انیمیشن هاش باید بهتر بشه که گفتن میشه).

اتفاقا واسه من جای سواله تا وقتی یه گرافیک خوفناکی مثل Ryse هست، فن های مایکروسافت چرا رفتن سراغ DR3 :دی حالا گرافیک این I: SS دقیقا چقدر از رقباش بیشتره؟ :-/ :دی
چیز خفنی ـه . من قبل از اینکه تریلر گیمپلیش رو ببینم زیاد سر گرافیکش بحث نمیکردم ولی این تریلر گیمپلی که اومده خیلی عالیه . تخریب پذیری فوق العاده با افکت ذره ای ـه محشر و جزئیات عالی تو کل شهر و ... گیمپلی 7 دقیقه ایش رو حتما ببین مطمئنم از infamous خوشت خواهد اومد :دی

===
از بحث open world هم که خارج بشیم میرسیم به the order 1886 :دی
اگه این چیزی که نشون دادن الکی و CG نباشه خارق العاده بود و به نظرم یکی از بهترینا بود در حد top 2

آخرین ویرایش:
تو بازیایی که گیم پلی داشتن the division واقعا یه چیز دیگه بود از همه نظر از باقی بازیا سرتر بود بقیه ی بازیارم که اینجا داره روشون بحث میشه مثل QB یا the order تا گیم پلی ازشون ندید نمیشه نظر داد بین گیم پلی ندارا ام تریلر استدیوی کیج(QD) عالی بود مخصوصا با در نظر گرفتن اینکه واسه HR تو این نسل یه همچین چیزی اون اولا درست کرده بود و گرافیک خود بازی خیلی بهتر از اون شد همونی که یه کاراکتر زن توش داشت تست بازیگری میداد

حالا جدای از این سناریوی تکراری که هر سال داره اتفاق میفته و به هر طریقی دوستان میخوان ثابت کنن انحصاری های سونی چیز خاصی نیستن و هر بازی ای از انحصاری ماکروسافت تا مولتی پلتفرم ها نسبت به انحصاری های سونی برتری دارن، این مقایسه Dead Rising 3 منو داغون کرد.
بازی ای که تنها نقطه قوتش نسبت به بقیه فقط یه لشکر هویج هست به قول فریدون که تازه همونم فریمش به زور دور و بر 15 میچرخید.

این استعداد عجیب دوستان تو بزرگ نمایی هر چیزی که بخوان واقعا برا من حیرت انگیزه.
@ یاکوزا :

چندتا از اون بزرگنمایی ها در مورد Dead Rising3 نشونمون بده ببنیم .
همین که Dead Rising 3 رو جزو بهترین گرافیک های E3 بدونیم خودش بزرگترین بزرگنمایی هست.

در حقیقت هیچ نکته ی خاصی تو DR3 وجود نداره که خیلی بهترش تو بازی های دیگه وجود نداشته باشه غیر از همون یه لشگر زامبی با فریم 15.
کی DR3 جزو بهترین گرافیک های E3 دونست؟!
ما داریم میگیم به نظرمون inFamous: SS بهترین گرافیک E3 رو داشته بعد شما ها دارید DR3 رو میذارید جلوش. یا منظورتون از این کار اینه که DR3 بهترین یا یکی از بهترین گرافیک های E3 هست. یا منظورتون اینه که گرافیک I: SS اونقدر ضعیف و پیش پا افتادست که حتی DR3 که جزو بهترین ها هم نیست ازش بهتره!
کدوم حقیقت؟ بعد بر چه اساسی بزرگنمایی هست؟
هیچی ولش کن...

آخرین ویرایش:
@ یاکوزا :

چندتا از اون بزرگنمایی ها در مورد Dead Rising3 نشونمون بده ببنیم .
همین که Dead Rising 3 رو جزو بهترین گرافیک های E3 بدونیم خودش بزرگترین بزرگنمایی هست.
کی DR3 جزو بهترین گرافیک های E3 دونست؟!
در حقیقت هیچ نکته ی خاصی تو DR3 وجود نداره که خیلی بهترش تو بازی های دیگه وجود نداشته باشه غیر از همون یه لشگر زامبی با فریم 15.
کدوم حقیقت؟ بعد بر چه اساسی بزرگنمایی هست؟
ما داریم میگیم به نظرمون inFamous: SS بهترین گرافیک E3 رو داشته بعد شما ها دارید DR3 رو میذارید جلوش. یا منظورتون از این کار اینه که DR3 بهترین یا یکی از بهترین گرافیک های E3 هست. یا منظورتون اینه که گرافیک I: SS اونقدر ضعیف و پیش پا افتادست که حتی DR3 که جزو بهترین ها هم نیست ازش بهتره!
هیچی ولش کن...
اولاً برو یه دور دیگه کامنت های قبلی منو بخون ببین بحث از کجا و سره چه موضوعی شروع شد، ببین اصلاً حرفی از بهتر بودن گرافیک DR3 نسبت به I:SS زدم ، بعد بیا توهمات خودت رو در غالب داستان و سناریوی تکراری به مایکرو فن ها نسبت بده.

آخرین ویرایش:
حالا جدای از این سناریوی تکراری که هر سال داره اتفاق میفته و به هر طریقی دوستان میخوان ثابت کنن انحصاری های سونی چیز خاصی نیستن و هر بازی ای از انحصاری ماکروسافت تا مولتی پلتفرم ها نسبت به انحصاری های سونی برتری دارن، این مقایسه Dead Rising 3 منو داغون کرد.
بازی ای که تنها نقطه قوتش نسبت به بقیه فقط یه لشکر هویج هست به قول فریدون که تازه همونم فریمش به زور دور و بر 15 میچرخید.

این استعداد عجیب دوستان تو بزرگ نمایی هر چیزی که بخوان واقعا برا من حیرت انگیزه.

DR3 بازیه خیلی خوبیه گرافیک بالاییم داره درسته که ممکنه اون زامبی ها خیلی هاشون اسکریپ باشن یا هوش مصنوعی فله ای روشون اجرا بشه ولی همون تعداد زامبیم که تعدادشون کم نیست قدرت pixel pushing و Polygon count بالایی میخواد در مورد فریم ریت , بازی تو مرحله ساخت هست و روی یه PC debugging environment اجرا میشده که نشون میده هنوز اپتیمایز نشده واسه همین امید زیادی به درست شدنش تو بازی نهایی هست.

DR3 بازیه خیلی خوبیه گرافیک بالاییم داره درسته که ممکنه اون زامبی ها خیلی هاشون اسکریپ باشن یا هوش مصنوعی فله ای روشون اجرا بشه ولی همون تعداد زامبیم که تعدادشون کم نیست قدرت pixel pushing و Polygon count بالایی میخواد در مورد فریم ریت , بازی تو مرحله ساخت هست و روی یه PC debugging environment اجرا میشده که نشون میده هنوز اپتیمایز نشده واسه همین امید زیادی به درست شدنش تو بازی نهایی هست.
من هنوز نسخه جدید رو بازی نکردم ولی با توجه به نسخه های قبلی میتونم بگم گیم پلیش به شدت تکراری و بی مزه هست(به نظر من).

اولاً برو یه دور دیگه کامنت های قبلی منو بخون ببین بحث از کجا و سره چه موضوعی شروع شد، ببین اصلاً حرفی از بهتر بودن گرافیک DR3 نسبت به I:SS زدم ، بعد بیا توهمات خودت رو در غالب داستان و سناریوی تکراری به مایکرو فن ها نسبت بده.
من کامنت های شما رو دیگه از بر شدم! به طوری که وقتی میبینم تو یه تاپیک پست دادید قبل از اینکه بازش کنم کامنتتون رو پیش بینی میکنم و جالبه که در 90% مواقع هم حدسم درست از آب در میاد!

بعدش هم من وقت ندارم برم دوباره کامنت های شما رو بخونم چون شدیدا دارم از زمانم استفاده میکنم تا آماده بشم برا چند ماه دیگه که قراره طبق روند معمول همون سناریوی تکراری به شما ثابت کنم گرافیک TLOU از Crysis 3 و Gears: J و Halo 4 و FarCry3 و احتمالا AC4 و COD و n تا بازی دیگه که اون موقع دست به دامنشون میشید بهتره :).

پ.ن: این برخوردهای تند و خصمانه و کلمه ی "توهمات" که به من نسبت دادی رو هم برای بار چندم نشنیده میگیرم. دفعه ی قبلی هم که از کلمه ی " گله " برای سونی فن ها استفاده کردی که اونو گذاشتیم به حساب اینکه منظورت رو اشتباه رسوندی. اگه جنبه ی بحث نداری لطف کن کامنت نده.

من کامنت های شما رو دیگه از بر شدم! به طوری که وقتی میبینم تو یه تاپیک پست دادید قبل از اینکه بازش کنم کامنتتون رو پیش بینی میکنم و جالبه که در 90% مواقع هم حدسم درست از آب در میاد!
ولی ما همیشه از کامنت های جذاب و متنوع شما سورپرایز میشیم ! درضمن مطمئن باش تا شما مجبورم نکنی مثل این دفعه (همین قضیه سناریو اینا ) بنده کوچکترین علاقه ایی به بحث کردن با شخص شما رو ندارم .
بعدش هم من وقت ندارم برم دوباره کامنت های شما رو بخونم چون شدیدا دارم از زمانم استفاده میکنم تا آماده بشم برا چند ماه دیگه که قراره طبق روند معمول همون سناریوی تکراری به شما ثابت کنم گرافیک TLOU از Crysis 3 و Gears: J و Halo 4 و FarCry3 و احتمالا AC4 و COD و n تا بازی دیگه که اون موقع دست به دامنشون میشید بهتره :).
اولاً کی و کجا من واسه مقایسه کردن دست به دامان اون تعدا بازی ایی که لیست کردی شدم؟ دوماً شما که همیشه خدا آماده و حاضر در صحنه اید فقط وقت ندارید تو یه تاپیک 7 صفحه ایی واسه ثابت کردن سقم و صحت حرفاتون دلیل و مدرک بیارین؟ سوماً شما کی هستی که بخوای به من چیزیو ثابت کنی؟؟ مثل اینکه جدی جدی خیلی خودت رو دست بالا گرفتی؟
پ.ن: این برخوردهای تند و خصمانه و کلمه ی "توهمات" که به من نسبت دادی رو هم برای بار چندم نشنیده میگیرم. دفعه ی قبلی هم که از کلمه ی " گله " برای سونی فن ها استفاده کردی که اونو گذاشتیم به حساب اینکه منظورت رو
وقتی همچین کامنتی های کیلویی میدی و رو هوا حرف میزنی و اونا به من نسبت میدی من نمی دونم اسمش رو چی بذارم ؟ توهم ، خیال ، رویا ، دروغ و . . . ! اگه من همچین حرفی زدم پس کامنتام باید موجود باشه و شما میتونی نقل قول کنی ولی وقتی حرفی رو به من نسبت میدی که نزدم واژه مناسب تر از توهم به ذهنم نمیرسه !

پ.ن :جنبه بحث داشتن یا نداشتن و کامنت دادنم کوچکترین ربطی به شما نداره دوست عزیز .

Quantum Break سلام میرسونه :biggrin1:
جواب سیلام که واجب ولی چرا سلام میرسونه ؟! :-/ من 1886 رو در مقابل i:ss گفتم نه اون /:)
البته به صورت کلی من با گرافیک Witcher 3 و MGS V بیشتر از بقیه بازی ها حال کردم :biggrin1:
پفففففففففف از خودم ناامید شد که با Illuvatar هم نظرم 8-|
بینم فقط من ذوق مرگ گرافیک MGS V شدم؟! :-/ :biggrin1:
The Division & Witcher هم خــــــــــیلی خوب بودن :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or