دوستان شکر به میون کلومتون دیدم صفحه قبل حرف از اختلاف گرافیک cut sense با داخل بازی the last of us چون منم تازه تمومش کردم به صراحت میگم اختلافشون مثل زمین و زیر زمینه:d
این کامنت کیه پ؟ :dنمی دونستم 343 و اپیک به صورت مخفیانه جلوی ماکرو فن ها از بازی انحصاری آینده ی X1 رو نمایی کردن ! چون تمام استودیوهایی که نام بردم اونایی بودن که توی E3 نمایش داشتن
نکنه ND به صورت مخفیانه جلوی سونی فن ها از بازی انحصاری آیندش رونمایی کرده ما بی خبریم؟!:d در مورد آینده بذار به موقع اش بحث کنیم .تا اینجا به صورت کلی QB بهترین کیفیت بصری توی E3 بوده اصلاً جای هیچ گونه شک و بحثی هم نداره ؛ ولی مشخص کردن بهترین گرافیک نسل بعد ، وقتی هنوز N@ughty Dog یا Santa Monica از بازی نسل بعدشون رو نمایی نکردن عین بچه گربه ای می مونه که سعی داره دُم خودش رو بگیره اصولاً Ready at Dawn یا Evolution Studio یا حتی Quantic Draem هیچ وقت جزو صف اول استودیو های سونی نبودن و نیستن در صورتی که امثال Remedy و T10 خط اول جبهه ی ماکرو ـن
این کامنت کیه پ؟ :d
:
نکنه ND به صورت مخفیانه جلوی سونی فن ها از بازی انحصاری آیندش رونمایی کرده ما بی خبریم؟!:d در مورد آینده بذار به موقع اش بحث کنیم .
در کل منظورم نمایش داشتن یا نداشتن نبود منظور اینکه هنوز استدیوهای به قول خودت خط اول مایکرو هم از بازی هاشون رونمایی نکردن ( البته از هیلو جدید یه CG دیدیم ) + اینکه بنظرم اون 5 استدیو جدید مایکرو به قول فیل اسپنسر(کلاس بالا:d ) که یکیش Black tusk بود، اونا رو هم نمیشه دست کم گرفت .
آخه بحث اینکه شما هر وقت میخواین جای استدیوهای تراز اول مایکروسافت عوض میکنید!:d یعنی تا دیروز که بحث Alan wake میشد ، دوستان ps فن ذره ایی رئوفت و گذشت از خودشون نشون نمیدادن و با قدرت تمام به ترول و تخریب این بازی میپرداختن که ST داره رزولوشنش داغونه ، تکسچراش ضعیفه و . . .(حتی تعریف های DF هم براشون ارزشی نداشت ! ). حالا چطور شده که یهو Remedy از لحاظ گرافیکی میشه جزو استدیوهای درجه یک خدا عالمه :dاز ماکرو دو تا از استودیوهای مطرح گرافیکیش (REMEDY و T10) نمایش داشتن ولی استودیو هایی که از سونی نمایش داشتن در رده ی دوم استودیو های مطرح گرافیکی بودن الان فکر نمی کنم بشه شفاف تر از این توضیح داد خدایی یه پست انقدر تفسیر می خواد تا منظورش منتقل بشه ؟ اگرم حرفی از ND و SM زدم فقط و فقط به دلیل این بود که هر سال بهترین گرافیک زمان خودشون رو ارائه دادن اخیراً هم ND این کار رو در ابعاد کل نسل انجام داد
در مورد قسمت قرمز لابد T10 و remedy جزو استودیوهای خط پشمک ماکرو به حساب میان ؟!
===
برای یه بازی Open World چیزی ورای فک براندازه !!! به خصوص برای عاشقان ACTUAL IN GAME ! برید حالش رو ببرید
به قول DF گیم پلی بازی CGI ـه آغا CGI
آخه بحث اینکه شما هر وقت میخواین جای استدیوهای تراز اول مایکروسافت عوض میکنید!:d یعنی تا دیروز که بحث Alan wake میشد ، دوستان ps فن ذره ایی رئوفت و گذشت از خودشون نشون نمیدادن و با قدرت تمام به ترول و تخریب این بازی میپرداختن که ST داره رزولوشنش داغونه ، تکسچراش ضعیفه و . . .(حتی تعریف های DF هم براشون ارزشی نداشت ! ). حالا چطور شده که یهو Remedy از لحاظ گرافیکی میشه جزو استدیوهای درجه یک خدا عالمه :d
البته من منکر این نیستم که Remedy یا turn 10 از لحاظ گرافیکی فوق العاده کار میکنن ولی فکر میکنم حداقل واسه رمدی هنوز زوده بهش بگیم درجه یک ، شاید در آینده بشه اونم جزو بهترین ها دونست (فرضاً بعد QB ) ولی الان نه .
در مورد Infamous Second Son شخصاً وقتی مدل سازی بازی بخصوص کارکتر اصلی دیدم جا خوردم و تا به الان از لحاظ مدلینگ بین بازی های OW بهترین میدونمش، ولی وقتی گیم پلیش دانلود کردم جدا از مبحث مدلینگ ، تو بقیه موارد جوری نبود که بگم wow یه سرو گردن از بقیه سره . . .!
البته گرافیکش که مسلماً واسه یه بازی OW عالیه ولی خوب watch Dogs ، MGS V و حتی dead rising 3 هم فوق العاده بودن .فرضاً همین DR3 ببین .تو عکس آخری تعداد زامبی ها ببین !
انیمیشن های صورت توی Cut-Scene !!. چند برابر بهتر از این توی CS های TLOU موجوده.پیشنهاد میکنم ویدئو رو از سورس اصلی ببینید چون نسبت تصویر تو سایت بازی سنتر به هم میخوره:
انیمیشن صورت
[video=aparat;SoxK1]http://www.aparat.com/v/SoxK1[/video]
به همه بگیم به توهم بگیم؟ عکسهای حجیم و سایز بالا رو تامبل بزارید لطفاً .این Ryse برای لانچ تایتل گرافیکش خدایی عالیه
ضمن یاداوری گذاشتن عکس به صورت تامبل ( روش گذاشتن عکس بند انگشتی یا thumbl) عرض شود خدمتت که از زامبی نمیشه توقع هوش مصنوعی فوق العاده یا مدل سازیهای عالی داشت منم نمیگم باید داشته باشن. بلاخره زامبی هستن. شما داری یه لشکر هویج نشون میدی و افتخار میکنی بهش!. مثل جریان اردک ها توی وان حمام تک دموی ps3 هست. اگر 3 هزار میلیارد زامبی هم توی صحنه باشه (یا اردک) تا وقتی مثل هویج هستن فایده نداره.تو عکس آخری تعداد زامبی ها ببین !
حالا مگه من گفتم اولیش گرافیک بود ؟آخرین چیزی که در مورد The Order نظرمو جلب کرد گرافیکش بود . لا مصب اصلا از یادم نمیره تریلرش . (Holy Mother of Mist )
تشبیه بازی به همشهری کین بی دلیل نبودهtlou همشهری کین ـه این نسل شد رفت