Nima Redfield
کاربر سایت
در کل توی بخش موسیقی نسخه های مدرن یعنی 4و 5 و6 و رولیشنز واقعا ضعیف کار شده
حتی به جرائت میشه گفت ضعیف ترین بخش نسخه های مدرن موسیقی اونها هست.
نسخه 4 که بجز تیراژ پایانی موسیقی انچنانی نداشت.البته موسیقی بخش کلیسا با محیط همخوانی داشت ولی قشنگ روش کار نشده بود.
نسخه 5 هم تنها موسیقی تیتراژ که اونم تنها به خاطر پایان داستان اصلی رزیدنت ایول که با مرگ وسکرپایان یافت حس غمناکی میداد و از این لحاظ میشه گفت قشنگه
البته اون موسیقی مبارزه کریس با جیل هم بد نبود ولی بیشتر جنبه حماسی داشت.کلا هیچ یک از موسیقی های 5 ترسناک نبودن همشون جنبه حماسی داشتن.من دوست دارم موسیقی در عین قشنگ بودن حس استرس و دلهره ایجاد کنه. چون حقیقت اینه که موسیقی که مناسب نام رزیدنت ایول باشه باید ویژگی القای ترس و دلهره توش حس بشه.مگه اینکه موسیقی مربوط به تیراژ پایانی یا یه صحنه حماسی باشه کهدر اینصضورت موسیقی میتونه حماسی باشه .االبته طبیعی هم هست که موسیقی 5 حماسی باشن چون قصد ساخت یه بازی ترسناک نداشتن.
موسیقی 6 و رولیشنز هم کلا از نظر من تعطیله نه جنبه حماسی قشنگی داره نه حس ترس نه چیز دیگه.
اما بهترین موسیقی رو واقعا میشه گفت در درجه اول کد ورونیکا داشت مخصوصا موسیقی سیوش .همه موسیقیهاش بجا کار گذاشته شده بودن.
بعدم موسیقی نسخه 3 و بعد نسخه دوم و نسخه اول
من حتی موسیقی ریمیک رو هم به اندازه موسیقیRE1 قشنگ نمیدونم
البته بحث اینکه کدوم نسخه موسیقی خوبی داشته به سلیقه هم ارتباط داره
چی؟موسیقی 5 بد بود؟:-oحتما از لحاظ ترسناکی میگی خوب نبوده.اینو قبول دارم.آهنگ هاش کلا حماسی بودن.ولی به عنوان یک موسیقی (صرف نظر از اینکه مال رزیدنت اویله)،آهنگ هاش شاهکار به تمام معنا بودن.باید هم حماسی باشه.چون کلا داستانش حماسی بود و قرار بود بزرگترین قهرمان سری رو پس از یک دهه مبارزه،به نبرد نهایی با بزرگترین شخصیت منفی سری بفرسته.اون هم در یک داستان به شدت حماسی و احساسی.پس حماسی بودن آهنگاش کاملا منطقی و قابل قبول بود.اگه ترسناک بودن رو کنار بذاریم،واقعا آهنگ های 5 بهترین آهنگ های کل سری بودن.هیچ شکی در این نیست.من پشت صحنه ی ضبط آهنگ هاش رو دیدم.چقدر عظیم و باشکوه بود.بیش از 100 نفر با هم،فقط آهنگ مبارزه با اکسلا رو می نواختند.طبیعی هم هست که شاهکار بشه.اینکه بگیم موسیقی 5 ضعیف کار شده واقعا بی انصافیه.مگه اینکه به قول تو،فقط از لحاظ ترسناک نبودنش بگیم که درسته.در مورد 4 و 6 هم که حرفت قبوله.خودم اول از همه گفتم!