بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

در کل توی بخش موسیقی نسخه های مدرن یعنی 4و 5 و6 و رولیشنز واقعا ضعیف کار شده
حتی به جرائت میشه گفت ضعیف ترین بخش نسخه های مدرن موسیقی اونها هست.
نسخه 4 که بجز تیراژ پایانی موسیقی انچنانی نداشت.البته موسیقی بخش کلیسا با محیط همخوانی داشت ولی قشنگ روش کار نشده بود.
نسخه 5 هم تنها موسیقی تیتراژ که اونم تنها به خاطر پایان داستان اصلی رزیدنت ایول که با مرگ وسکرپایان یافت حس غمناکی میداد و از این لحاظ میشه گفت قشنگه
البته اون موسیقی مبارزه کریس با جیل هم بد نبود ولی بیشتر جنبه حماسی داشت.کلا هیچ یک از موسیقی های 5 ترسناک نبودن همشون جنبه حماسی داشتن.من دوست دارم موسیقی در عین قشنگ بودن حس استرس و دلهره ایجاد کنه. چون حقیقت اینه که موسیقی که مناسب نام رزیدنت ایول باشه باید ویژگی القای ترس و دلهره توش حس بشه.مگه اینکه موسیقی مربوط به تیراژ پایانی یا یه صحنه حماسی باشه کهدر اینصضورت موسیقی میتونه حماسی باشه .االبته طبیعی هم هست که موسیقی 5 حماسی باشن چون قصد ساخت یه بازی ترسناک نداشتن.
موسیقی 6 و رولیشنز هم کلا از نظر من تعطیله نه جنبه حماسی قشنگی داره نه حس ترس نه چیز دیگه.
اما بهترین موسیقی رو واقعا میشه گفت در درجه اول کد ورونیکا داشت مخصوصا موسیقی سیوش .همه موسیقیهاش بجا کار گذاشته شده بودن.
بعدم موسیقی نسخه 3 و بعد نسخه دوم و نسخه اول
من حتی موسیقی ریمیک رو هم به اندازه موسیقیRE1 قشنگ نمیدونم
البته بحث اینکه کدوم نسخه موسیقی خوبی داشته به سلیقه هم ارتباط داره

چی؟موسیقی 5 بد بود؟:-oحتما از لحاظ ترسناکی میگی خوب نبوده.اینو قبول دارم.آهنگ هاش کلا حماسی بودن.ولی به عنوان یک موسیقی (صرف نظر از اینکه مال رزیدنت اویله)،آهنگ هاش شاهکار به تمام معنا بودن.باید هم حماسی باشه.چون کلا داستانش حماسی بود و قرار بود بزرگترین قهرمان سری رو پس از یک دهه مبارزه،به نبرد نهایی با بزرگترین شخصیت منفی سری بفرسته.اون هم در یک داستان به شدت حماسی و احساسی.پس حماسی بودن آهنگاش کاملا منطقی و قابل قبول بود.اگه ترسناک بودن رو کنار بذاریم،واقعا آهنگ های 5 بهترین آهنگ های کل سری بودن.هیچ شکی در این نیست.من پشت صحنه ی ضبط آهنگ هاش رو دیدم.چقدر عظیم و باشکوه بود.بیش از 100 نفر با هم،فقط آهنگ مبارزه با اکسلا رو می نواختند.طبیعی هم هست که شاهکار بشه.اینکه بگیم موسیقی 5 ضعیف کار شده واقعا بی انصافیه.مگه اینکه به قول تو،فقط از لحاظ ترسناک نبودنش بگیم که درسته.در مورد 4 و 6 هم که حرفت قبوله.خودم اول از همه گفتم!

یادم میاد زمان عرضه‌ی RE4 مردم انگشت به دهان بودن. خودم هم باور نمی‌کردم این بازیه یا...؟! به قدری همه چیز نو و زیبا بود که اوایل اصلا اهمیت نمی‌دادیم هیچ بویی از RE نبرده! تو یک کلام، این بازی مردم رو شوکه کرده بود. احساسش ورای یک بازی بود. دوست دارم به اون زمان برگردم و تجربه‌ی اولم رو از این بازی تکرار کنم. دو سال بعد یه پورت افتضاح روی PC داشت که اگر اونو تجربه کردین RE4 رو به معنای کلمه از دست دادین.
ما دیگه بد عادت شده بودیم و بعد از این همه سال منتظر شوک بعدی بودیم! اینجا بود که بازی بزرگ RE5 زیر سوال رفت. بعد از این همه سال هیچ پیشرفتی توی گیم پلی نبود و ظاهرا یک کپی ناقص از RE4 به وجود اومده بود که توی صحرای داغ آفریقا همون ترس RE4 هم رنگ باخته بود. دلیلش واضحه؛ سازنده‌ها قصد نداشتن تم RE4 رو ادامه بدن اما چاره‌ای برای گیم‌پلی نبود. این‌جا جایی بود که داستان 13 ساله باید بسته می‌شد. راه دیگه‌ای نبود. الان هم خوشحالیم که داستان به RE6 بسط پیدا نکرد!
RE5 بازی قوی‌ای بود. منم بارها تمومش کردم. اگر دنبال ترس نبودیم واقعا لذت بخش بود. صداگذاری، افکت‌ها و موسیقی متن هم با اوج کیفیت انجام شده بود.

البته سرا جان،من خودم گفتم کات سین های 4 سینماتیکه.من 5 رو از لحاظ اکشن و هیجان گفتم.چون به اعتقاد من،درسته که اکشن برای گیم پلی آفته،ولی برای کات سین و داستان لازمه و خیلی هیجان و جذابیت اون رو بالا میبره.ساخت یک کات سین اکشن و پر کشمکش مثل مال 5 هم واقعا سخت و هنرمندانه است.مثلا همین کات سین ابتدایی 4 که گفتی واقعا سینماتیک بودولی خب هیچ هیجان و جذابیتی نداشت.منظور من این بود!;)

من جذابیت تو اکشن خلاصه نمی کنم ,برای من صحنه های قصر اسپنسر جذاب بود بقیه کات سین ها هیچ جذابیت ی نداشت به قل خودت هیجان داشت همین انگار همه چی هل هلکی بود داستان به اون خوبی ,بعد خلاصه شده تو حرکات نمایشی آلبرت وسکر ,واقعا چه جذابیتی من تعجب میکنم
واقعا به نظرت آهنگ های 6 خوب بودن؟نمیدونم چرا به جز یکی دو مورد خاص مثل آهنگ منوی اصلی بازی یا آهنگ جایی که شری ماجرای پدرش و کلیر رو برای جیک تعریف میکنه،هیچ آهنگ جالب دیگه ای ندیدم.آهنگ های 5 واقعا شاهکار و حماسی بودن.حتی یک موسیقی ضعیف و در حد 4 و 6 که خوشم نیاد ازش ندیدم.مثلا توی 6 آهنگ بخش مرسناریس و آهنگ اون منویی که فایل ها رو میخوندیم،واقعا افتضاح و حتی خنده دار بودن.در حالی که توی 5،هر دو مورد واقعا شاهکار و حداقل برای من یکی تکرار نشدنی بودن.اون آهنگ کوهستان توی 6 هم شاید برای قسمت دیگه ای عالی میشد،ولی به نظر من زیاد به اون مکان و موقعیت نمیومد.چون اون مکان اصلا احساسی و حماسی نبود.کلا سناریوی جیک و شری،اون جدیت و سنگینی لازم رو نداشت.با اینکه جیک و شری سنشون زیاد بود،ولی انگار یک بچه ی تازه کار و بی تجربه (شری) و لجباز و بی شعور (جیک) جلو میرفتن.به هر حال سلیقه ها فرق داره دیگه!

آره نیما موسیقی 6 من دوس داشتم حتی شده تو بازی کنترل کنار بزارم و آهنگ گوش کنم اون آهنگ کوهستان بهترین ترک منه حالا میگی اون فضا و اتمسفر بازی با آهنگ هم خونی نداره نظر شماست برای من اینطور نیست من 6 فقط بخاطر اون موسیقی به یاد میارم 5موسیقیش کاملا با گیمپلی و داستان هماهنگ بود و بی نقص بود من دوس داشتم و مخالفتی ندارم در این مورد ,ولی 6 موسیقی یه حالت خاطره انگیزی برام داشت اون کوهستان اون فضای سرد و برفی ,خیلی حال کردم ,واقعا چرا میگی همخونی نداره من موندم واقعا.
5 رو هم من خیلی خیلی بیشتر از 4 بازی کردم.تا جایی که توی تمام مراحش درجه ی S گرفتم و تمام اسلحه هاش رو هم تا آخرین درجه آپگرید و بعدش هم بی نهایت کردم.همش با با پولی که خودم به وسیله ی بازی کردن شبانه روزی بدست آورده بودم.بخش مرسناریسش که دیگه هیچی.حیف که سیوم رو داداشم سهوا پاک کرد.واقعا حیف.این قضیه مال دو سال پیشه.البته اصلا نمیخوام بگم که از 4 بهتره.اصلا.فقط میخوام بگم سلیقه ها فرق داره.شاید چون برای من داستان و موسیقی در اولویته،این حس رو نسبت بهش داشتم.پس شاید به 4 نرسه،ولی انصافا بازم نمیتونیم بگیم افتضاح بوده.حداقل به خاطر همین 4 مورد (داستان،گرافیک،موسیقی و کات سین ها).اینا از یک بازی،چیزی بیشتر از یک افتضاح میسازن!;)گرچه حتی از همون لحاظ آتمسفر و گیم پلی که گفتی هم به نظر من متوسط بود،افتضاح نبود.وگرنه قطعا این همه بازیش نمی کردم.درسته که به خاطر داستان و آهنگ هاش میرفتم.ولی بالاخره مجبور بودم گیم پلی و آتمسفرش رو هم پشت سر بذارم دیگه.من که شخصا اصلا بدم نیومد!:(

واقعا 5 بیشتر از 4 بازی کردی! جالبه , من وقتی یه بار بازی کردم دیگه رغبتی نداشتم چیز خاصی نداشت از نظرمن اگه کات سین های بازی جمع میکردن بصورت فیلم انیمیشن میدادن بیرون خیلی بهتر بود نیما دقت کن وقتی داستان اصلی بازی روایت داره میشه باید بازی از همه لحاظ در حد داستان باشه این بازی گرافیک و موسیقی خوبی داشت ولی طراحی‌ مراحل و کل روند گیمپلی در حالت سطحی بود (حالا نمیگم افتضاح) چیزی که تو 4 کاملا نقطه مقابل 5 بود.تو بازی اگه داستان خوب باشه ولی گیمپلی در حالت متوسط باشه بازی ارزش تکرارش میاد پایین,ولی اگه داستان در حد متوسط باشه ولی گیمپلی عالی باشه ارزش تکرار اون بازی به مراتب بیشتره.

نمی دونم چرا نوشته هام با نوشته هات قاطی شده

بچه ها،میدونید اسم آهنگساز اصلی رولیشنز 2 چیه؟نیما فخر آرا.:d

ایرانیه.تریلر مصاحبش رو هم معین بهم داد که همینجا مجددا ازش تشکر میکنم!;)

باعث افتخار ماست که یک ایرانی،در ساخت یک رزیدنت اویل نقش داره و شخصا باعث افتخار منه که یک ایرانی اونم هم نام خودم،در ساخت یک رزیدنت اویل حضور داره تازه شخصیت اصلیش هم کلیره.شخصیت مرد مورد علاقم یعنی بری هم توش حضور داره و تازه برای اولین بار،قابل بازی هم هست.حتی رنگ اصلی بازی هم نارنجیه که رنگمورد علاقه ی منه.کلا بازیش ایدا آل ذهنی منه.دیگه از این بهتر برای من امکان نداره!:x

- - -ویرایش - - -

واقعا 5 بیشتر از 4 بازی کردی! جالبه , من وقتی یه بار بازی کردم دیگه رغبتی نداشتم چیز خاصی نداشت از نظرمن اگه کات سین های بازی جمع میکردن بصورت فیلم انیمیشن میدادن بیرون خیلی بهتر بود نیما دقت کن وقتی داستان اصلی بازی روایت داره میشه باید بازی از همه لحاظ در حد داستان باشه این بازی گرافیک و موسیقی خوبی داشت ولی طراحی‌ مراحل و کل روند گیمپلی در حالت سطحی بود (حالا نمیگم افتضاح) چیزی که تو 4 کاملا نقطه مقابل 5 بود.تو بازی اگه داستان خوب باشه ولی گیمپلی در حالت متوسط باشه بازی ارزش تکرارش میاد پایین,ولی اگه داستان در حد متوسط باشه ولی گیمپلی عالی باشه ارزش تکرار اون بازی به مراتب بیشتره.

نمی دونم چرا نوشته هام با نوشته هات قاطی شده

اونکه قطعا.وقتی حرف از بازی میزنیم،مسلمه که آتمسفر و گیم پلی،نسبت به داستان،موسیقی و کات سین ها در اولویت هستن!

در ضمن،اینکه ما فکر میکنیم آتمسفر و گیم پلی 5 سطحی بوده،به خاطر اینه که قبلش شاهکراری مثل 4 رو تجربه کرده بودیم که قبل از اون کلا همچین چیزی رو در سری ندیده بودیم و برای اولین بار بود.ولی زمان 5 دقیقا قبلش یک بازی دیگه با همون سبک و دوربین رو دیده بودیم.تازه با آتمسفر و گیم پلی خیلی بهتر.همین مسئله هم باعث شد که 5 برامون اون تازگی و جذابیت کافی رو نداشته باشه.ولی مطمئن باش اگه 4 در کار نبود و بلافاصله بعد از نسخه های کلاسیک 5 میومد،الآن دیگه همچین فکری نمیکردیم و 5 رو یک شاهکار به تمام معنا تصور میکردیم.در واقع اولین بودن 4،خودش یکی از دلایل شاهکار تصور کردنشه.فکر میکنی اگه اول 5 میومد و بعد 4،الآن باز هم دیدگاه ها اینقدر نسبت به 4 مثبت و نسبت به 5 منفی بود؟ممکنه که بازم 4 بهتر فرض میشد.چون آتمسفر و گیم پلی بهتری داشت.ولی مسلما نه تا حدی که الآن تصور میکنیم.این نکته ای هست که علی هم بهش اشاره کرد و منطقی هم هست!

در ضمن،چطور 5 بعد از یکبار تموم کردن چیز خاصی نداره؟تازه یک خروار محتوای جدید به بازی اضافه میشه که بدست آوردنشون حتی از خود بازی اصلی هم بیشتر طول میکشه.از لوح های مخفی آبی رنگ (که برای من خیلی جالب بودن) بگیر تا لباس های جدید و باز کردن تمام کاراکترها و لباس ها در بخش مرسناریس و مهمتر از همه آپگرید کردن تمام اسلحه ها و بعدش بی نهایت کردنشون و در نهایت هم بازکردن اسلحه های مخفی مثل هیدرا و گاتلینگ گان!

آخرین ویرایش:
من بگم RE5 رو بیش از 16 بار تموم کردم، چی میگین؟:d
شاید باورتون نشه، اما جز معدود بازی هایی بود که تمام اچیومنت هاشو گرفتم و 100% کردم. تک تک مدال های آبی رو هم خودمم نشستم پیدا کردم بدون اینکه از Guide استفاده کنم (کلا قبل از اومدن به دنیای مجازی و اینترنت، بازی رو شروع کرده بودم).
با شخصیت های بازی به شدت حال کردم. طراحی فوق العاده بود. وسکر بزرگترین شخصیت منفی بازی های کامپیوتری (از نظر من) در بهترین حالت خودش قرار داشت. داستانش فوق العاده بود. دیالوگ هایی که وسکر به کریس میگفت کاملا حکمت آمیز بودن (:d). حتی نبود ترس هم رو هم میشه توجیه کرد ولی خب برای خودمون قابل قبول هست و مثل اسم رزیدنت ایول، نمیشه از بازی پاکش کرد.

پ.ن: البته من برای تمام RE ها وقت زیادی گذاشتم و همشون رو به دفعات زیادی تموم کردم. یه دوره بود که من و محمد (عمو کریس) با هم کل کل میکردیم و عکس میگذاشتیم از ریمیک. آخرش زیر یک ساعت و نیم تمومش کردیم جفتمون و مگنوم رو آزاد کردیم
yahoo_4.gif

من بگم RE5 رو بیش از 16 بار تموم کردم، چی میگین؟:d
شاید باورتون نشه، اما جز معدود بازی هایی بود که تمام اچیومنت هاشو گرفتم و 100% کردم. تک تک مدال های آبی رو هم خودمم نشستم پیدا کردم بدون اینکه از Guide استفاده کنم (کلا قبل از اومدن به دنیای مجازی و اینترنت، بازی رو شروع کرده بودم).
با شخصیت های بازی به شدت حال کردم. طراحی فوق العاده بود. وسکر بزرگترین شخصیت منفی بازی های کامپیوتری (از نظر من) در بهترین حالت خودش قرار داشت. داستانش فوق العاده بود. دیالوگ هایی که وسکر به کریس میگفت کاملا حکمت آمیز بودن (:d). حتی نبود ترس هم رو هم میشه توجیه کرد ولی خب برای خودمون قابل قبول هست و مثل اسم رزیدنت ایول، نمیشه از بازی پاکش کرد.

پ.ن: البته من برای تمام RE ها وقت زیادی گذاشتم و همشون رو به دفعات زیادی تموم کردم. یه دوره بود که من و محمد (عمو کریس) با هم کل کل میکردیم و عکس میگذاشتیم از ریمیک. آخرش زیر یک ساعت و نیم تمومش کردیم جفتمون و مگنوم رو آزاد کردیم:d

دمت گرم،علی جون.واقعا گل گفتی.در ضمن،حکمت آمیز رو هم خوب اومدی!;)منم دقیقا مثل تو 5 رو خیلی بازی کردم.البته یادم نیست که 100 درصد شد یا نه.ولی تمام چیزایی که در پست قبلیم گفتم رو گرفتم.اصلا هم خسته نشدم!;)

راستی،من فکر میکردم اگه ریمیک رو زیر 3 ساعت تموم کنیم،مثل نسخه ی PS1 راکت لانچر بی نهایت باز میشه؟این رو یک جای دیگه هم خوندم.مگنوم دیگه چه صیغه ایه؟:(

در ضمن،چطوری میشه اینقدر سریع،این بازی طولانی و سخت رو تموم کرد؟میشه لطفا توضیح بدی برام؟مرسی عزیزم!;)

راستی،مثل اینکه ماجرای آهنگساز رولیشنز،برای هیچکس مهم نبود.حالا اگه همین رو یکی دیگه میگفت،همه به به و چه چه میکردن و فقط 20 صفحه دربارش بحث میکردن.اصلا شاید هم براش تاپیک میزدن!:(

آخرین ویرایش:
دمت گرم،علی جون.واقعا گل گفتی.در ضمن،حکمت آمیز رو هم خوب اومدی!;)منم دقیقا مثل تو 5 رو خیلی بازی کردم.البته یادم نیست که 100 درصد شد یا نه.ولی تمام چیزایی که در پست قبلیم گفتم رو گرفتم.اصلا هم خسته نشدم!;)

راستی،من فکر میکردم اگه ریمیک رو زیر 3 ساعت تموم کنیم،مثل نسخه ی PS1 راکت لانچر بی نهایت باز میشه؟این رو یک جای دیگه هم خوندم.مگنوم دیگه چه صیغه ایه؟:(

در ضمن،چطوری میشه اینقدر سریع،این بازی طولانی و سخت رو تموم کرد؟میشه لطفا توضیح بدی برام؟مرسی عزیزم!;)

راستی،مثل اینکه ماجرای آهنگساز رولیشنز،برای هیچکس مهم نبود.حالا اگه همین رو یکی دیگه میگفت،همه به به و چه چه میکردن و فقط 20 صفحه دربارش بحث میکردن.اصلا شاید هم براش تاپیک میزدن!:(
دروغ چرا، من با محیط های RE5 حال کردم چون آفریقا و اون آفتاب سوزان و اون محیط های بیابونی رو دوست داشتم. شاید به خاطر اینکه توی کرمان هم تقریبا اینجوریه:d
حالا دقیقا درست یادم نیست. یا راکت لانچر رو آزاد میکرد یا مگنوم رو. یکیشون بعد از تموم شدن وضعیت Hard آزاد میشد. من حتی روی وضعیتی که هر وسیله ای رو توی هر صندوق بذاری، فقط از همون صندوق میشه برش داری رو هم تموم کردم:d مونده بود وضعیت Invisible Enemies که دیگه وقت نشد برمش:d

تنها راه حلش اینه که به خطر بسپری هر کلید به کدوم در میخوره (Hamlet, Sword, Shield, Armor) که پست سر هم در ها رو باز کنی. شاید اولین یا دومین بار گیج بشی و به خاطرت نمونه اما با گذشت زمان عمارت رو مثل کف دستت میشناسی:d

مطمعنا اگر 5 میومد و همین گیمپلی 4 داشت بله میشد بهش شاهکار!

ولی به این علت میگم 5 در اون حد و اندازه بود که اویل 5 نتونست از لحاظ گیمپلی به اویل 4 برسه اینطورمی گم نه این که 4 بهتر بود بلکه این 5 بود که بهتر نبود .

من به جز سینگل بازی چیزه دیگه ایی برام مهم نیست

در مورد نیما هم تبریک ,ولی از کسی انتظار نداشته باش اگه نتونه موزیک تمیزی بسازه همه می ریزن سرت

منم میگم محیط اویل 5 درسته ترسناک نبود ولی میتونه برای بعضیا جذابیت داشته باشه
اصلا حتما لازم نیست محیط ترس داشته باشه تا جذابیت داشته باشه
در مورد موسیقی خیلی از شما شاید بگین کلاسیک ها توی موسیقی بهتر بودن اما از نظر من مدرنها موسیقی بهتری نسبت به کلاسیکها داشتن

در مورد نیما هم تبریک ,ولی از کسی انتظار نداشته باش اگه نتونه موزیک تمیزی بسازه همه می ریزن سرت

من که نگفتم حتما موزیکش خوبه.گفتم همین که یک ایرانی داره اینکارو میکنه مایه ی افتخار ماست.اگر هم موزیک زیبا و بی نقصی بسازه (که تا الآن قابل قبول بوده) که یعنی ایرانی ها از کپکام هم شاخ ترند!;)

اسماعیل آره.منم زیاد روی ترس تمرکز ندارم.چون بیشتر داستان و جذابیت برام مهمه که انصافا 5 داشت و همچنین به قول خودت موسیقی شاهکار و بی نقص!;)

سلام
ریمیک با وجود شاهکار بودنش که هنوزم به عنوان یه شاهکار بهش نگاه میکنم نمیدونم چرا حس سری کلاسیکو بهم نمیده! همه چیزش مثل سری کلاسیکه. ولیییییییی :d همون داستان جو و اتمسفر و دی اکسید کربنشه! که منو خیلی تو حال و هوای نسخه چهارم برده. از همه نظر تاریک تر از شماره یک اصلی هست.

یادم میاد زمان عرضه‌ی RE4 مردم انگشت به دهان بودن. خودم هم باور نمی‌کردم این بازیه یا...؟! به قدری همه چیز نو و زیبا بود که اوایل اصلا اهمیت نمی‌دادیم هیچ بویی از RE نبرده! تو یک کلام، این بازی مردم رو شوکه کرده بود. احساسش ورای یک بازی بود. دوست دارم به اون زمان برگردم و تجربه‌ی اولم رو از این بازی تکرار کنم. دو سال بعد یه پورت افتضاح روی PC داشت که اگر اونو تجربه کردین RE4 رو به معنای کلمه از دست دادین.
ما دیگه بد عادت شده بودیم و بعد از این همه سال منتظر شوک بعدی بودیم! اینجا بود که بازی بزرگ RE5 زیر سوال رفت. بعد از این همه سال هیچ پیشرفتی توی گیم پلی نبود و ظاهرا یک کپی ناقص از RE4 به وجود اومده بود که توی صحرای داغ آفریقا همون ترس RE4 هم رنگ باخته بود. دلیلش واضحه؛ سازنده‌ها قصد نداشتن تم RE4 رو ادامه بدن اما چاره‌ای برای گیم‌پلی نبود. این‌جا جایی بود که داستان 13 ساله باید بسته می‌شد. راه دیگه‌ای نبود. الان هم خوشحالیم که داستان به RE6 بسط پیدا نکرد!
RE5 بازی قوی‌ای بود. منم بارها تمومش کردم. اگر دنبال ترس نبودیم واقعا لذت بخش بود. صداگذاری، افکت‌ها و موسیقی متن هم با اوج کیفیت انجام شده بود.

اره یادم هست ان موقع شبکه های ماهواره ای غیر بازی هم تبلیغ میکردند! یادمه هر روز زنگ میزدم به مغازه دارها که کی این بازی برای پلی استیشن 2 میاد! کلا یک نقطه عطف تو صنعت بازی بود. همه چیش نو بود! جدا از نام رزیدنت حتی داستانش هم تو بازی های ترسناک لنگه نداره! یک چیزی عجیب غریب! البته تا انجا که یادم میاد میکامی گفته بود من با مطالعه ی فراوان داستان را اماده کردم و کلی تحقیق کردیم. در هر صورت یادش بخیر. ان شا الله با اویل ویتین 2 دوباره انقلاب میکنه

در رابطه با نمره هم قسمت سوم متاش نمرش 88 هست. و فقط تو گیم رنکینگز هم نمره داره. نسخه اصلی هم پلی استیشن هست

Resident Evil 3: Nemesis for PlayStation - GameRankings

اره یادم هست ان موقع شبکه های ماهواره ای غیر بازی هم تبلیغ میکردند! یادمه هر روز زنگ میزدم به مغازه دارها که کی این بازی برای پلی استیشن 2 میاد! کلا یک نقطه عطف تو صنعت بازی بود. همه چیش نو بود! جدا از نام رزیدنت حتی داستانش هم تو بازی های ترسناک لنگه نداره! یک چیزی عجیب غریب! البته تا انجا که یادم میاد میکامی گفته بود من با مطالعه ی فراوان داستان را اماده کردم و کلی تحقیق کردیم. در هر صورت یادش بخیر. ان شا الله با اویل ویتین 2 دوباره انقلاب میکنه

در رابطه با نمره هم قسمت سوم متاش نمرش 88 هست. و فقط تو گیم رنکینگز هم نمره داره. نسخه اصلی هم پلی استیشن هست

امیدوارم بتونه چنین انقلابی رو تکرار کنه. حتی خاطره‌ی دوران رلیز RE4 دیوانه کنندس! هر کسی که مثل من و تو این انتظار رو کشیده می‌دونه چی می‌گم و دوباره می‌گم: هر کسی که این بازی رو اولین بار توی PC تجربه کرده، RE4 و جادویی که ازش حرف می‌زنیم رو به کل از دست داده.
رزیدنت ایول 4 با متای 96 سومین بازی تاریخ PS2 و دومی در GC هست اما همین بازی برای PC متای 76 گرفته.

خوشحال کنندس نیما! امیدوارم کاری درخور ساخته باشه!

آخرین ویرایش:

برعکس من اصلا تو نخ اویل نبودم،فقط اویل و دینو کریسیس دو رو دیده بودم،اون موقع کوچک بودم خیلی،خواهرم که شهر دیگه دانشجو بود بهش گفتم چند تا بازی ps2 بخره بیاره:d
اون هم رزیدنت اویل 4 و اون یکی که تو کشتی بود رو خریده بود:|
بازی رو که گذاشتم تا اون دهکده رفتم،همه خونه هم داشتن نگاه میکردن! :-oبعد اون یارو با اره برقی اومد سر لیان رو قطع کرد:| ما هم کپ کردیم همگی:| تا دو سال بازیش نکردم اصلا....ولی بعدش بالای 20 باری رفتمش،هنوزم نسخه HD رو رو ps3 دارم هر از گاهی یه نوکی بهش می زنیم:d
در کل خاطرات خوبی بود بهزاد جان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or