بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کلیر بعد از وقایع RE2 , برای پیدا کردن برادرش میزنه به دل شعبه آمبرلا تو فرانسه , اونجا دستگیرش میکنن و شوتش میکنن تو جزیره .
تو جزیره با استیو آشنا میشه و بعد به کاخ خانوادگی آشفورد میرسه . اونجا آلفرد آشفورد رو میبینه و چند بار آلفرد بهش حمله میکنه .
بعد از مدتی با آلبرت وسکر کبیر رو به رو میشه و یه فص کتک میخوره
از طرفی الکسیا خواهر آلفرد از سر کلش پیدا میشه . در نهایت جزیره در شرف نابودی هست که با کمک استیو بوسیله هواپیما فرار میکنن .
میرن به پایگاهی در قطب . از طرفی کریس هم میاد ( از طریق لیان میفهمه )
استیو به ویروس T_VERONICA آلوده میشه و در نهایت کشته میشه
الکسیا هم توسط کریس کشته میشه .
در آخر آلبرت وسکر کبیر با کریس رو در رو میشه ( دوباره ) و یه کتک جانانه بهش میزنه . پایگاه در حال نابودی بود و کریس فرار میکنه
پایان

کل بازی حول ویروس T_VERONICA و بازگشت آلبرت وسکر کبیر میچرخه
آلبرت جسد استیو رو که حامل ویروس تی ورونیکا بود رو با خودش میبره
این 1 از 100 پارت داستانی بازی بود که گفتم .
خلاصه خلاصه
بازی خیلی داستان سنگینی داره .
باز اگه جایی سوال داشتی بپرس
یعنی سینا مردی ها!!! مرد!!!
حاجی من عمرا نمیتونم داستان رو مثل تو خلاصه کنم...
هم خوب خلاصه کردی هم کلیاتش رو خیلی خوب گفتی!!!ایولا!!!

کلیر بعد از وقایع RE2 , برای پیدا کردن برادرش میزنه به دل شعبه آمبرلا تو فرانسه , اونجا دستگیرش میکنن و شوتش میکنن تو جزیره .
تو جزیره با استیو آشنا میشه و بعد به کاخ خانوادگی آشفورد میرسه . اونجا آلفرد آشفورد رو میبینه و چند بار آلفرد بهش حمله میکنه .
بعد از مدتی با آلبرت وسکر کبیر رو به رو میشه و یه فص کتک میخوره
از طرفی الکسیا خواهر آلفرد از سر کلش پیدا میشه . در نهایت جزیره در شرف نابودی هست که با کمک استیو بوسیله هواپیما فرار میکنن .
میرن به پایگاهی در قطب . از طرفی کریس هم میاد ( از طریق لیان میفهمه )
استیو به ویروس T_VERONICA آلوده میشه و در نهایت کشته میشه
الکسیا هم توسط کریس کشته میشه .
در آخر آلبرت وسکر کبیر با کریس رو در رو میشه ( دوباره ) و یه کتک جانانه بهش میزنه . پایگاه در حال نابودی بود و کریس فرار میکنه
پایان

کل بازی حول ویروس T_VERONICA و بازگشت آلبرت وسکر کبیر میچرخه
آلبرت جسد استیو رو که حامل ویروس تی ورونیکا بود رو با خودش میبره
این 1 از 100 پارت داستانی بازی بود که گفتم .
خلاصه خلاصه
بازی خیلی داستان سنگینی داره .
باز اگه جایی سوال داشتی بپرس

وسکر اگه کبیر بود که با دارو خودشو قوی نمیکرد!همون تیرآهنا که عموکرس ریخت رو سرش تفاوت هوش رو نشون میده!دسرپنیر!!!!!!!

یه سوال مهم دارم کسی میدونه اون resident evil:remake‏ که تو گیم کیوب بود تو اکس باکس پورت شده یا نه تو پی سی چی
resident evil:0چی؟
ممنون
فقط برای کنسول گیم کیوب هست. میتونین روی PC با مبدل دلفین بازیش کنین.
Resident Evil Zero رو هم همینطور.

جواب نمیدین؟

---------- نوشته در 10:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 AM ارسال شده بود ----------

ممنون
میشه این دلفینم یه کم توضیح بدی
چطوری گیرش بیارم بعد باید بازی GCرو بگیرم تو کامپیوتر اجرا کنم؟
خیلی تو کف زیرو ام همه رو بازی کردم جز اون

جواب نمیدین؟

---------- نوشته در 10:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 AM ارسال شده بود ----------

ممنون
میشه این دلفینم یه کم توضیح بدی
چطوری گیرش بیارم بعد باید بازی GCرو بگیرم تو کامپیوتر اجرا کنم؟
خیلی تو کف زیرو ام همه رو بازی کردم جز اون

با یه سرچ ساده تو گوگل میتونستی گیرش بیاری ضمنا سیستمت هم باید سی پی یو قوی داشته بشه تنظیمات خاصی هم نداره

Download Dolphin

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصاحبه ی اختصاصی 411mania با سازندگان 6 Resident Evil

http://forum.bazicenter.com/thread65359/#post2130102

وسکر اگه کبیر بود که با دارو خودشو قوی نمیکرد!همون تیرآهنا که عموکرس ریخت رو سرش تفاوت هوش رو نشون میده!دسرپنیر!!!!!!!
نه دیگه عمو با اینکه خودم کریس رو دوست دارم اما ضعفش ناجور نمایان بود توی این صحنه. وسکر مثل گربه ای که با طعمه-ش بازی میکنه داشت دو فص کتک به قول سینا بهش میزد.
ولی با این حال رفت و تو شماره پنجم اومد تا عرض اندام کنه! که بازم کتک خورد منتها کمتر از همیشه!!!:d

بله خود منم با دلفين zero رو امتحان كردم سنگينه ولي واقعا يه re به تمام معناس يه re كلاسيك با كيفيت عالي البته به پاي resident evil:remake نميرسه ولي هردوشون عالي هستن;)

نه دیگه عمو با اینکه خودم کریس رو دوست دارم اما ضعفش ناجور نمایان بود توی این صحنه. وسکر مثل گربه ای که با طعمه-ش بازی میکنه داشت دو فص کتک به قول سینا بهش میزد.
ولی با این حال رفت و تو شماره پنجم اومد تا عرض اندام کنه! که بازم کتک خورد منتها کمتر از همیشه!!!:d
تونی عزیزم،میدونم که تورو آلودت کردن!خودم سالمت میکنم!پادزهرتو گیرمیارم!:d
ولی ایتو یادت نره که وسکربه خودش دارو زده!اون موقع که سالم و عادی بود،به تایرانت متوسل شد چون خودشم میدونست که کرس،بری نیست که بهش باج بده!بعدشم رفت خوشو فنا ناپذبر کرد!من افتخارم اینه که کرس که یه آدم معمولیه،مثه صخره جلوی وسکر فناناپذیر وای میسه!:x

بچه ها حالا که صحبت دلفین شد یه سوال دارم! من سیو رزیدنت ایول 0 که یه فایل به اسم data.bin هستش رو دانلود کردم ولی نمیدونم این سیو رو چطوری تو شبیه ساز دلفین استفاده کنم. اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه. ممنون

تونی عزیزم،میدونم که تورو آلودت کردن!خودم سالمت میکنم!پادزهرتو گیرمیارم!:d
ولی ایتو یادت نره که وسکربه خودش دارو زده!اون موقع که سالم و عادی بود،به تایرانت متوسل شد چون خودشم میدونست که کرس،بری نیست که بهش باج بده!بعدشم رفت خوشو فنا ناپذبر کرد!من افتخارم اینه که کرس که یه آدم معمولیه،مثه صخره جلوی وسکر فناناپذیر وای میسه!:x

شما رو نمیدونم،ولی من به آدمی که با دوتا مشت یه صخره رو پایین میاره نمیگم معمولی :دی

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها حالا که صحبت دلفین شد یه سوال دارم! من سیو رزیدنت ایول 0 که یه فایل به اسم data.bin هستش رو دانلود کردم ولی نمیدونم این سیو رو چطوری تو شبیه ساز دلفین استفاده کنم. اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه. ممنون
نقل قول از فروم دلفین:
[TABLE="class: tborder"]
[TR]
[TD="class: trow2 post_content"] Goto tools GC memory card manager, on the left side navigate to the memory card A (should be there by default) and on the right side navigate to the save file, click on the <--- import GCI button

PS - make a backup of the memory card before attempting

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: trow1 post_buttons"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
راست و دروغ پای خودش :دی

عزیزجان درسته که حاجی وسکراین کریس بنده خداروبدجوری کتک کاریش کرده ولی...
ولی اخراویل 5این اقاکریس انتقام تموم کتکهایی روکه حاجی وسکربه کریس وخواهرکوچولوش زده بودرومیگیره
اون فریاداخرحاج وسکرتواخراویل5هم هنوزتوگوشمه که باتمام توان دادزد:کررریییسسسس!!وبعدش بوووم!

55056227618218527399.jpg

پیرس نیوانز (Piers Nivans) و نگاهی بر نقش, تجربیات و گذشته ی داستانیش در Resident Evil 6

او یکی از اعضای تیم B.S.A.A آمریکای شمالی هست که در بخش SOU یا نیروهای عملیاتی ویژه کار میکند . پیرس چهره جوان B.S.A.A میباشد که ذاتا در تیراندازی مهارت خاصی دارد درست مانند فرمانده خود کرس ردفیلد. پرس نیوانز به سبب هوش و ذکاوت فوق العاده بالایی که دارد به عنوان " مردی که هرگز هدف را از دست نمیدهد" شناخته شده است. از دیگر ویژ گی های او میتوان به این مورد اشاره کرد که او حس مسئولیت پذیری و ذکاوت هوش و قدرت تشخیص بالایی دارد و همین ویژگی های بارز او سبب شده تا او بتواند در تیم حضور پیدا کند و یک دوست قابل اعتماد و با ارزش برای کرس شود. پیرس احترام زیادی برای کرس قائل است و تصمیم دارد تا روزی فرمانده جدید گروه شود.
سرگذشت پیرس در Edonia :

پیرس یکی از اعضای تیم B.S.A.A به فرماندگی کرس در Edonia استو دیگر اعضای تیم شامل Ben Airhart, Carl Alfonso, Finn Macauley و Andy Walker میباشد . تیم B.S.A.A بنا به علتی که هنوز شناخته شده نیست در یک مکان خاص جیک مولر و پرتنر او یعنی شری را ملاقات میکنند مدتی بعد آنها زنی را ملاقات میکنند که گمان میکردند ایدا ونگ است در یک لحظه آن زن بمب ویرسی که شامب هزاران سرنگ آلوده به ویروس C است را به طرف آنها پرتاب میکند Ben, Carl, Finn و Andy در اثر انفجار بمب آلوده میشوند یکی از سربازان تیم که آلوده شده به طرف پیرس و کرس حمله میکند و آنها مجبور میشوند تا از خودشان دفاع کنند ...
شش ماه بعد
پس از آن حادثه غم انگیز پیرس و کرس در حال نوشیدن الکل و سیگار کشیدن در یکی از بار های Edonia هستند در ابتدا کرس هیچ چیزی از بایوتروریسم B.S.A.A و کشته شدن دوستان و سربازان تیمش در آن حادثه ای که شش ماه پیش رخ داد بیاد نمیآورد . با این حال پیرس سعی میکند تا آن حوادث را به یاد او بیاورد و او را مجبور کند تا حقیقت را بپذیرد و او را متقاعد کند تا دوباره به تیم B.S.A.A برگرداند و به ماموریت آنها در Lanshiang کمک کند.

Lanshiang

در حین ماموریت در Lanshiang کرس و پیرس باهم قرار میگذارند تا همدیگر را در یک مکان خاص از یک خانه ی آپارتمانی که Ace of Spades نامیده میشود ملاقات کنند ناگهان آنها پیغام مهمی دریافت میکنند کرس و پیرس به راه می افتند تا فرماندهان نیروی United Nations را که احتملا توسط J'avo گروگان گرفته شده اند نجات دهند. آنهادر طول مسیرشان با یک J'avo جهش یافته از نوع 5 (بر طبق استاندارد های B.S.A..A ) بر خورد میکنند درهمین حال آنها متوجه میشوند که در قسمت Point Three of Diamonds که منطقه ای در Lanshiang است که باید پاکسازی شود مشکلی بوجود آمده است کرس و پیرس شروع به مبارزه میکنند تا زمانی که از هم جدا میشوند پیرس میباست تا با شلیک گلوله به طرف تعداد زیادی از جاوو ها که با عجله به طرف کرس حمله ور شده بودند او پشتیبانی کند . سرانجام آنها در مقصد نهایی به یکدیگر میپیوندند تا از حمله جاوو ها جلوگیری کنند تا زمانی که نیروهای پشتیبان برسند آنها موقعیت خودشان را حفظ میکنند تا اینکه نیروهای پشتیبان سر میرسند و به آنها کمک میکنند تا کار جاوو ها را تمام کنند.
در آن لحظه آنها یا زنی روبرو میشنود که که آنها مطمعن هستند که او مسئول فاجعه ی غم انگیز Edonia است و در آن در لحظه است که لیان اس کندی از را میرسد و ......

کرس آخر بازی میمیره و پیرس نیوانز فرمانده بعدی گروه میشه! حالا ببینید کی من گفتم.

آخرین ویرایش:
با یه سرچ ساده تو گوگل میتونستی گیرش بیاری ضمنا سیستمت هم باید سی پی یو قوی داشته بشه تنظیمات خاصی هم نداره

Download Dolphin
حمید جان خیلی ممنون.
من resident evil 0 , umbrella cheronicles , umbrella darkside رو تهیه کردم (دی وی دی های مربوط به Wii)
از دلفین نسخه ی 64 بیتی استفاده کنم (ویندوز 7 64 بیتی دارم، کارت گرافیک 5470 رم 4 گیگ و سی پی یو core i3 330m 2.13ghz) لب تاپ دارم.
از دیسک بازی ISO بگیرم بهتر هست؟ بعد برای اینکه افت فریم نداشته باشم چیکار کنم تو تنظیمات گرافیک و رزولوشن و... .
راستی برای بازی کردن و داستان باید اول 1 تا 3 بعد 0 و بعد آمبرلاها رو بازی کنم؟
خیلی ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or