حمید نکنه کپکام بهت پولی میده یا وعده اون پک اویل که کاپشن لیون رو باهاش میدن( 1000 و خورده ای دلاریه!!) رو بهت دادن که انقدر طرفداری از اویل6 میکنی؟؟
تا میگیم بالا چشش ابروهه تو بر میگردی میگی نه خیر تتو کرده!!!:d
اگه چیزی هست آقا ما هم هستیم
ممنون افشین جان، این روش رو امتحان می کنم؛ ولی من همیشه ویکتور رو انتخاب می کردم و باهاش بازی می کردم!
راستی بازی زیاد که نمونده؟
دو تا DLC ای که اومده حجم هر کدومش 1 گیگ میشه بخش آفلاین و جزء داستان بازی هست؟
بچه ها کی گفته کپکام تبلیغ نمیکنه؟
کپکام گفته هر چی پیش خرید کرده بودین رو کنسل کنین و از فروشگاه های خودش یه بار دیگه پیش خرید کنین RE 6 رو تا یه چتر! با لوگوی آمبرلا دو دستی تقدیمتون کنیم!:d
Whether you are sheltering from the rain or the sunshine, everyone will know you belong to the most disastrously inept and totally badass conglomerate ever to not exist.
یعنی از دست این کپکام. مثلاً من بازی رو پیش خرید کنم یه چتر برام میفرسته، اون وقت بچه محلا میگن، عه تو عضو آمبرلا بودی و نگفتی؟ :d الآن واقعاً من ترغیب شدم برم یه نسخه از سایتشون پیش خرید کنم.
خجالتم نمیکشه این کپکام که !:d
اخه امبرلاهم شدنشان افتخار؟!فرض کن مثلا چتر رو گرفتی دستت و داری تو خیابون و زیر نور خورشید راه میری که یه دفعه کریس از ناکجا جفت پا میاد تو صورتت! کلا این کپکام کمپانی رسواییه!!!
عروسک نمسیس اگه میدن من شخصا میرم از فروشگاهشون خرید میکنم!! :d
بچه ها کی گفته کپکام تبلیغ نمیکنه؟
کپکام گفته هر چی پیش خرید کرده بودین رو کنسل کنین و از فروشگاه های خودش یه بار دیگه پیش خرید کنین RE 6 رو تا یه چتر! با لوگوی آمبرلا دو دستی تقدیمتون کنیم!:d
Pre-order Resident Evil 6, get an Umbrella umbrella | VG247
کلیر بعد از وقایع RE2 , برای پیدا کردن برادرش میزنه به دل شعبه آمبرلا تو فرانسه , اونجا دستگیرش میکنن و شوتش میکنن تو جزیره .سلام ببخشید بچه ها من یک سوال داشتم من بازی CODE VERONICA X HD رو تازه تموم کردم ولی خوب داستان رو نفهمیدم میشه خیلی خلاصه بگید توی کدوم بحره ی زمانی بود و یک مقدار داستانش ؟؟؟؟
ممنون .