بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حمید نکنه کپکام بهت پولی میده یا وعده اون پک اویل که کاپشن لیون رو باهاش میدن( 1000 و خورده ای دلاریه!!) رو بهت دادن که انقدر طرفداری از اویل6 میکنی؟؟
تا میگیم بالا چشش ابروهه تو بر میگردی میگی نه خیر تتو کرده!!!:d
اگه چیزی هست آقا ما هم هستیم:>

حمید نکنه کپکام بهت پولی میده یا وعده اون پک اویل که کاپشن لیون رو باهاش میدن( 1000 و خورده ای دلاریه!!) رو بهت دادن که انقدر طرفداری از اویل6 میکنی؟؟
تا میگیم بالا چشش ابروهه تو بر میگردی میگی نه خیر تتو کرده!!!:d
اگه چیزی هست آقا ما هم هستیم:>

:)) اتفاقا من از سناریو جیک به شدت بدم میاد ولی به نظر من روی هم رفته رزیدنت اویل 6 منو راضی کرده!

ممنون افشین جان، این روش رو امتحان می کنم؛ ولی من همیشه ویکتور رو انتخاب می کردم و باهاش بازی می کردم!
راستی بازی زیاد که نمونده؟
دو تا DLC ای که اومده حجم هر کدومش 1 گیگ میشه بخش آفلاین و جزء داستان بازی هست؟

عزیزمن شماچراویکتورروبرمیداری؟
به نظرمنم کاراکترقدرتمندتوبازی لپوهستش!
بعدش همش بالپورفتم واون اخربازی بودش که بایدانتخاب کنی طرف لیون بشی یامخالف لیون!
منم شدم مخالف لیون ولیون بیچاره روازبین بردم(خدامرگم بده)
حالاعذاب وجدان گرفتم ازمرگ لیون وبایددوباره تااخربرم اینوتاایندفعه بالیون همکاری کنم ودخل اون برسای لعنتی روبیارم
خداییش بااینکه این عملیات راکون گندزده به هرچی اویله ولی بخش مولتی پلیرش جالبه ها!
برای من که بدنبودش

بچه ها کی گفته کپکام تبلیغ نمیکنه؟
کپکام گفته هر چی پیش خرید کرده بودین رو کنسل کنین و از فروشگاه های خودش یه بار دیگه پیش خرید کنین RE 6 رو تا یه چتر! با لوگوی آمبرلا دو دستی تقدیمتون کنیم!:d

http://www.vg247.com/2012/07/24/pre-order-resident-evil-6-get-an-umbrella-umbrella/

کپکام گفته هر چی پیش خرید کرده بودین رو کنسل کنین و از فروشگاه های خودش یه بار دیگه پیش خرید کنین RE 6 رو تا یه چتر! با لوگوی آمبرلا دو دستی تقدیمتون کنیم!:d

Whether you are sheltering from the rain or the sunshine, everyone will know you belong to the most disastrously inept and totally badass conglomerate ever to not exist.

:)) یعنی از دست این کپکام. مثلاً من بازی رو پیش خرید کنم یه چتر برام میفرسته، اون وقت بچه محلا میگن، عه تو عضو آمبرلا بودی و نگفتی؟ :d الآن واقعاً من ترغیب شدم برم یه نسخه از سایتشون پیش خرید کنم.

خجالتم نمی‌کشه این کپکام که !:d

:)) یعنی از دست این کپکام. مثلاً من بازی رو پیش خرید کنم یه چتر برام میفرسته، اون وقت بچه محلا میگن، عه تو عضو آمبرلا بودی و نگفتی؟ :d الآن واقعاً من ترغیب شدم برم یه نسخه از سایتشون پیش خرید کنم.

خجالتم نمی‌کشه این کپکام که !:d

فرض کن مثلا چتر رو گرفتی دستت و داری تو خیابون و زیر نور خورشید راه میری که یه دفعه کریس از ناکجا جفت پا میاد تو صورتت!=)) کلا این کپکام کمپانی رسواییه!!!=))

فرض کن مثلا چتر رو گرفتی دستت و داری تو خیابون و زیر نور خورشید راه میری که یه دفعه کریس از ناکجا جفت پا میاد تو صورتت!=)) کلا این کپکام کمپانی رسواییه!!!=))
اخه امبرلاهم شدنشان افتخار؟!
ماکه بچه محلامون همه رزیدنتی هستنداگه بدونندکه توخونمون یه دونه چتربانشان امبرلادارم میان وخونمون روباخاک یکسان میکنند!!!!
حالاچه برسه به اینکه باچترتوخیابون راه بری
چقدرخوب بودیه لباسی چیزی بالوگوی stars ویالوگویbsaaمیداد!خیلی بهتربود
واقعااین کپکوم اخرمشنگاست!

عروسک نمسیس اگه میدن من شخصا میرم از فروشگاهشون خرید میکنم!! :d

اون موجود به اون عظمت عروسک؟!اکشن فیگور یه چیزی :دی
همون عروسک هم اگه فشارش بدی نعره بکشه:S.T.A.R.S!!!!! من می خرم:d
بعد فکر کن بدیش دست بچه :دی

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید بچه ها من یک سوال داشتم من بازی CODE VERONICA X HD رو تازه تموم کردم ولی خوب داستان رو نفهمیدم میشه خیلی خلاصه بگید توی کدوم بحره ی زمانی بود و یک مقدار داستانش ؟؟؟؟

ممنون .

Pre-order Resident Evil 6, get an Umbrella umbrella | VG247

من دیگه موندم کپکام چه تبلیغی باید بکنه اون از اون کالکتور منحصر بفردش با امضاهای سازندگان بازی و مدال های قهرمانان و کتاب و اون توپ ویروسی و کلی خرت و پرت دیگه اون از از اون ژاکت و کاپشن لیان مردونه و زنونه اینم از چتر امبرلا! احتمالا دفعه بعد خود C-Virus رو به اونایی که رزیدنت اویل 6 رو پیش خرید کنن هدیه میدن. :d

بچه ها اینم عکسش!:d

Untitled-4.jpg

سلام ببخشید بچه ها من یک سوال داشتم من بازی CODE VERONICA X HD رو تازه تموم کردم ولی خوب داستان رو نفهمیدم میشه خیلی خلاصه بگید توی کدوم بحره ی زمانی بود و یک مقدار داستانش ؟؟؟؟

ممنون .
کلیر بعد از وقایع RE2 , برای پیدا کردن برادرش میزنه به دل شعبه آمبرلا تو فرانسه , اونجا دستگیرش میکنن و شوتش میکنن تو جزیره .
تو جزیره با استیو آشنا میشه و بعد به کاخ خانوادگی آشفورد میرسه . اونجا آلفرد آشفورد رو میبینه و چند بار آلفرد بهش حمله میکنه .
بعد از مدتی با آلبرت وسکر کبیر رو به رو میشه و یه فص کتک میخوره
از طرفی الکسیا خواهر آلفرد از سر کلش پیدا میشه . در نهایت جزیره در شرف نابودی هست که با کمک استیو بوسیله هواپیما فرار میکنن .
میرن به پایگاهی در قطب . از طرفی کریس هم میاد ( از طریق لیان میفهمه )
استیو به ویروس T_VERONICA آلوده میشه و در نهایت کشته میشه
الکسیا هم توسط کریس کشته میشه .
در آخر آلبرت وسکر کبیر با کریس رو در رو میشه ( دوباره ) و یه کتک جانانه بهش میزنه . پایگاه در حال نابودی بود و کریس فرار میکنه
پایان

کل بازی حول ویروس T_VERONICA و بازگشت آلبرت وسکر کبیر میچرخه
آلبرت جسد استیو رو که حامل ویروس تی ورونیکا بود رو با خودش میبره
این 1 از 100 پارت داستانی بازی بود که گفتم .
خلاصه خلاصه
بازی خیلی داستان سنگینی داره .
باز اگه جایی سوال داشتی بپرس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or