من بیام وسط قید جایزه رو باید بزنید اونوقته که معلوم میشه چی به چیه در ضمنهیچ کسی احتیاج نیست . بیخودی از زیرش در نرو .
من نگران تو هستم . خودت رو کشیدی عقب میگی لنگش کن![]()
اینقدر اسپم نده
من بیام وسط قید جایزه رو باید بزنید اونوقته که معلوم میشه چی به چیه در ضمنهیچ کسی احتیاج نیست . بیخودی از زیرش در نرو .
من نگران تو هستم . خودت رو کشیدی عقب میگی لنگش کن![]()
من جایزه میدم . 1 عدد لیوان با طرح آلبرت وسکر .( یا هر طرحی که خود برنده ها خواستن )من بیام وسط قید جایزه رو باید بزنید اونوقته که معلوم میشه چی به چیه در ضمن
اینقدر اسپم نده
تو جواب بده نمیخواد نگران تو مسابقه بودن من باشی من اسپانسر این مسابقه هستم:dمن جایزه میدم . 1 عدد لیوان با طرح آلبرت وسکر .( یا هر طرحی که خود برنده ها خواستن )
تو فقط بیا . جدی میگم حامد باید بیای . خودت رو راحت کشیدی کنار بعد میای تیکه میندازی .
یه چند تا هم من اسپم بدم ! به جایی که بر نمیخوره !
من پایه هستم یه جایزه خفن برای این مسابقه در نظر گرفته بودم میخواستم یکم بگذره رو کنم چیهآقا پایه هستین جمع بشیم و یه جایزهی خفن آماده کنیم؟ طوری که همه مثل مور و ملخ بریزن توی تاپیک؟![]()
این پایه بودن معنیش در نظر گرفتن وجهی در قالب کمک برای خرید یک جایزهی خوب هستمنم پایه م :d

من پایه نیستم :dاین پایه بودن معنیش در نظر گرفتن وجهی در قالب کمک برای خرید یک جایزهی خوب هستمثلا من نظرم روی اکشن فیگور هست
همچنان پایهاید شما؟![]()
من بیام با افتخار از آخر اول میشم بیخود زور نزن منو بکشونی تو مسابقه اومدن من هم از نظر اقتصادی هم از نظر کاری برام راحت تره پس بزار همین بیرون بمونمیعنی چی ؟؟ تو چی میخواستی بدی ؟؟؟ بیا مطرح کن .
ما به فکر خودمون هستیم .کلا دست جمعی ثوابش بیشتره . شما هم بیا تو میدون .
منم بعد از تو نفر یکی مونده به آخر پس .عطاش , اتاش رو به لقاش بخشیدم .من بیام با افتخار از آخر اول میشم بیخود زور نزن منو بکشونی تو مسابقه اومدن من هم از نظر اقتصادی هم از نظر کاری برام راحت تره پس بزار همین بیرون بمونم
ولی فکر کنم 8 تاش غلط بود