بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من بیام وسط قید جایزه رو باید بزنید اونوقته که معلوم میشه چی به چیه در ضمن
اینقدر اسپم نده
من جایزه میدم . 1 عدد لیوان با طرح آلبرت وسکر .( یا هر طرحی که خود برنده ها خواستن )
تو فقط بیا . جدی میگم حامد باید بیای . خودت رو راحت کشیدی کنار بعد میای تیکه میندازی .
یه چند تا هم من اسپم بدم ! به جایی که بر نمیخوره !
حامد باید بیای بیخودی دلیل نتراش . اسپانسرم . فلانم .......................
تو خودت ....... حالا ببینا

آخرین ویرایش:
من جایزه میدم . 1 عدد لیوان با طرح آلبرت وسکر .( یا هر طرحی که خود برنده ها خواستن )
تو فقط بیا . جدی میگم حامد باید بیای . خودت رو راحت کشیدی کنار بعد میای تیکه میندازی .
یه چند تا هم من اسپم بدم ! به جایی که بر نمیخوره !
تو جواب بده نمیخواد نگران تو مسابقه بودن من باشی من اسپانسر این مسابقه هستم:d

حامد جون،از قدیم گفتن معماچو حل گشت،آسان شود!واسه تو که جوابا رو میدونی آسونه،نه منی که هنوز DC ,UC رو هم بازی نکردم!:d
جاییزه اگه یه دست لباس عموکرس میدین من هر7تا اسمو پیدا میکنم!;;)

آخرین ویرایش:
به شرطی که همه باشن . از جمله آقا حامد ( داور , اسپانسر و ( دلایلی که میاره)........................)لازم نیست
فقط 1 نفر اونم احد بیاد سوال بزاره
دوستانیکه موافق هستن توجه داشته باشن قیمت دلار بالا پایین میشه ها . یکدفعه دیدید جنس 70 تومنی شد 140 تومن ( اکشن فیگورها تو این مایه ها هستن )
بیخودی رو هوا و خیلی لارژ ..........

آخرین ویرایش:
این پایه بودن معنیش در نظر گرفتن وجهی در قالب کمک برای خرید یک جایزه‌ی خوب هست :دی مثلا من نظرم روی اکشن فیگور هست :دی
همچنان پایه‌اید شما؟ :دی
من پایه نیستم :d
خداحافظ جمع :d
ما تو همون تاپیک سایلنت هیلمون بمونیم ، اومدن اینجا همش ضرره:d

اکشن فیگور باشه من خودم میتونم تهیه کنم (بازار) ولی من نظرم بیشتر از اینا بود
در ضمن سینا و ممد خودتون میدونید من بیام وسط اون ته جدول میمونم ولی اینطوری کسی هست که به فکر شما ها (جایزه) باشه پس بهتره من همینجایی که هستم باشم

یعنی چی ؟؟ تو چی میخواستی بدی ؟؟؟ بیا مطرح کن .
ما به فکر خودمون هستیم .کلا دست جمعی ثوابش بیشتره . شما هم بیا تو میدون .
من بیام با افتخار از آخر اول میشم بیخود زور نزن منو بکشونی تو مسابقه اومدن من هم از نظر اقتصادی هم از نظر کاری برام راحت تره پس بزار همین بیرون بمونم

من بیام با افتخار از آخر اول میشم بیخود زور نزن منو بکشونی تو مسابقه اومدن من هم از نظر اقتصادی هم از نظر کاری برام راحت تره پس بزار همین بیرون بمونم
منم بعد از تو نفر یکی مونده به آخر پس .عطاش , اتاش رو به لقاش بخشیدم .
مسخره کردی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or