بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درود

هم قطاران گرامی، از خیر جایزه خفن و نیمه خفن و غیرخفن بگذرید، همین طوری هم مطرح کردن این سؤالات و پاسخ دادن بهشون جذاب هست، دیگه نمکش رو زیاد نکنید، من که به شخصه به جایزه و این جور مسائل فکر نمی‌کنم:d

درود

هم قطاران گرامی، از خیر جایزه خفن و نیمه خفن و غیرخفن بگذرید، همین طوری هم مطرح کردن این سؤالات و پاسخ دادن بهشون جذاب هست، دیگه نمکش رو زیاد نکنید، من که به شخصه به جایزه و این جور مسائل فکر نمی‌کنم:d
سلام و درود
باشه!!!
ما که باورمون شد!!:d
احد سوالات پدر مادر دارنا!!!!!

این پایه بودن معنیش در نظر گرفتن وجهی در قالب کمک برای خرید یک جایزه‌ی خوب هست :دی مثلا من نظرم روی اکشن فیگور هست :دی
همچنان پایه‌اید شما؟ :دی

من میگم جاییزش رزیدنت اویل 6 باشه :d یعنی هر کی برنده شد رزیدنت اویل 6 اوریجینال رو وقتی اومد هدیه میگیره حالا چند روز اینور اونور:d

جواب سوال دوم
7 نفر توی بازی بودن. نفزاتم به ترتیب زیر هست.

RE0: بیلی کوئن و دکتر مارکوس
RE1: وسکر
RE3: نیکلای
RE4: جک کراوزر
RECV: آلکسیا آشفرد
RE5: جیل

کسانی که شرکت کردن و متناسب با این سوال جواب درست یا تقریبا (بیشتر از 4 نفر) درست رو داده بودند عبارتند از:
Little John سینا بود که تونست 2 امتیاز بگیره
(البته به دلایل شخصی خود سینا بهم تاکید کرده که کلا از این مسابقه انصراف میده):|:(
safety & peace تونی بود که تونست 2 امتیاز بگیره
بقیه دوستان نهایت به 3 نفر اشاره کرده بودند و خیلی ها اصلا مشخص نکرده بودند که مثلا وسکر تو کدوم بازی بوده (فقط نوشتن وسکر)
کمترین تعداد نصف +1 بود یعنی اگر کسی از 6 تا به 3 تا +1 (4 شخصیت اشاره میکرد) حداقل 2 امتیاز میگرفت ولی همچین چیزی محقق نشد (به جز این دو نفر)
--------------------------
لیست افراد با امتیازاتشون:
جدول امتیازات
little john (سینا) 12
wild-violet (بنفشه) 10
safety & peace (تونی) 12
heart broken (علی) 10
T.M.D.B.B (اسفندیار) 0
hmd2009 (حمید) 0
نیما ردفیلد (نیما) 0
Big.Boss (حسین) 0
alfisisili (محمد) 0
COH master (علیرضا) 0
BlackRainbow (جاشوا) 0
با امید شرکت کننده های بیشتر در مسابقه ی بعدی

---------- نوشته در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 AM ارسال شده بود ----------

انتظار میرفت بچه های تاپیک بیشتر خودنمایی کنن ولی از دوستان جدید هم استقبال میشه خوش آمدید:x
این سوال خیلی سخت بود قبول دارم
منتظر سوال بعدی باشید.

آخرین ویرایش:
:-?

پس آدا نخوده..؟اویل 2؟؟؟

بیلی و نیکلای کجا مرده بودن یا مرگ ظاهری داشتن که بعد سالهای سال مشخص شد زنده ان درصورتی که هردو نصف روز هم طول نکشید که معلوم شد زنده ان حتی کمتر..

جوابی هس؟؟شاید سوال رو درست متوجه نشدم ؟؟ هممممممممممم ...شایدم من اشتباه میکنم و طور دیگه حساب کردم که اشتباه در اومده؟؟

پاک گیج شدم:-??

:-/
ایدا تو همون نسخه شماره 2 معلوم میشه زندس وقتی بازوکا رو میده به لیان
در مورد بیلی و نیکلای هم باید احد بیاد خودش بگه

سلام رفقای Zombie Killer و B.O.W بترکون...
چطوریایید... چقدر دلم تنگیده بود براتون. چه کردید بابا... دمتون گرم. تاپیک به مرز انفجار رسیده...
فکر کنم دیگه تهِ تریلرها و RE: ORC و ... درآوردید بس که راجع بهش صحبت کردید.

RE0: بیلی کوئن و دکتر مارکوس
RE1: وسکر
RE3: نیکلای
RE4: جک کراوزر
RECV: آلکسیا آشفرد
RE5: جیل
ربکا چمبرز در آخر RE0 مرگ بیلی رو اعلام میکنه که دیگه کسی باهاش کار نداشته باشه ( بیلی اعدامی بود ) _ جیمز مارکوس هم 10 سال قبل از RE0 ترور میشه ولی نمیمیره و بعد دوباره برمیگرده
وسکر تو RE1 برای خودش یه مرگ ساختگی طراحی میکنه
نیکلای تو RE3 جایی که داره برای آخرین بار با جیل حرف میزنه یکدفعه بلعبده میشه ولی نمیمیره
جک کراوزر که دیگه تابلو ئه
الکسیا آشفورد هم تابلوئه
جیل تو RE5 قسمت LIN وقتی با وسکر از پنجره پرت میشن پایین . جسدشون پیدا نمیشه و مرگشون اعلام میشه

آخرین ویرایش:
سلام رفقای Zombie Killer و B.O.W بترکون...
چطوریایید... چقدر دلم تنگیده بود براتون. چه کردید بابا... دمتون گرم. تاپیک به مرز انفجار رسیده...
فکر کنم دیگه تهِ تریلرها و RE: ORC و ... درآوردید بس که راجع بهش صحبت کردید.

سلام لیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان ولکامبک! :d مسابقه داریم میزاریم با جاییزه هستی ؟:)

عجب!!! فکر میکردم نصفشون اشتباه بود! لااقل فرمانده یه ارفاقی روی بقیه اسمایی که نوشته بودم میدادی!!!:d
4 تا رو درست گفتی دیگه:d
قانون قانونه برای همه یکسانه
چراغ قرمز فرمانده، وزیر، پادشاه نمیشناسه

سلام لیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان ولکامبک! :d مسابقه داریم میزاریم با جاییزه هستی ؟:)
فکر کن نباشم... همچین میام جوابای غلط غولوط میدم که آمار برنده هاتون بره بالا... :d
میگم بچه ها، راجع به ORC حرفیدید تموم شد؟ خداییش منو بگو الکی چه امیدی به این بازی داشتم... لعنتیا گند زده بودن به اسم RE.

شدیدا منتظر سوالات بعدی هستیما....سخت تر نشه یهو سوالات:-s
منتظر باشید سوال بعدی به زودی رو خواهد شد :d
فکر کن نباشم... همچین میام جوابای غلط غولوط میدم که آمار برنده هاتون بره بالا... :d
میگم بچه ها، راجع به ORC حرفیدید تموم شد؟ خداییش منو بگو الکی چه امیدی به این بازی داشتم... لعنتیا گند زده بودن به اسم RE.
1% فکر کن این orc حال و حوصله برامون گزاشته باشه منو بگو میخواستم برای ps3 بخرمش پولمو تو جوب میریختم بهتر از این بود

سلام دوستان
یه درخواست از RE بازیهای عزیز داشتم :d
دوستان من ویدیوهای Resident Evil Retrospective رو میخواستم.کلا 6 قسمته.
اگر کسی لینک دانلود بده ممنون میشم.من هر چی گشتم همشون هیلتر بودن.فعلا چیز پی ان و ... ندارم.
مرسی;;)

فکر کنم من تنها نفری باشم تو تاپیک که هنوز REORC رو بازی نمکردم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or