بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

افشین جان،خب منم همینو میگم دیگه.این نظرسنجی ربطی به داستان نداره.از لحاظ محبوبیته.در ضمن حمید خان،کسی قصد کوبیدن جیل رو نداره.خودت که می دونی.من خودم عاشق جیل هستم!

نه شما برو دنبال کلر نیما جان جیل صاحب داره :))

گرفتم نیما

راستی بچه ها این تریلر نمیسیس رو دیدین
پیشاپیش از حمید عذر می خوام اگر گذاشته این تریلر رو قبلا
اینجوری که از تریلر معلومه کنترل نمیسیس دست ماست :|
تو مدیافایر آپ کردم امیدوارم بسته نباشه
nemesis.MP4

سلام. مرسی افشین. این تریلر رو استثنا فکر کنم من اینجا نزاشتم تو پیج گذاشتم فقط.;)

خب باید از داش افشین و لیون و حسین از همراهیشون تشکر کنم.
افشین سعی کن یه جوری واسه PS3 هم ردیف کنی. هم من هستم هم حامد هم سینا، حسین و لیون هم که اعلام آمادگی کردن!!
داش حسین کاشکی فقط با چاقو میرفتیم شکار لیکر. اون زنیکه چارچشم:-b با لگد لیکر بدبخت رو بیخ دیوار له کرد. دلم به حاله لیکره سوخت=))

با این حساب با مزخرف ترین بازی توی کل سری RE طرف هستیم.

ولی خداییش از اون تیکه ای که گفتین چهار چشم،کنترل تایرنت 103 رو به دست می گیره خیلی خوشم اومد.بازی باید از لحاظ داستانی خیلی جالب باشه.میشه لینک تریلرشو برام بذارید؟

با این حساب با مزخرف ترین بازی توی کل سری RE طرف هستیم.

ولی خداییش از اون تیکه ای که گفتین چهار چشم،کنترل تایرنت 103 رو به دست می گیره خیلی خوشم اومد.بازی باید از لحاظ داستانی خیلی جالب باشه.میشه لینک تریلرشو برام بذارید؟
گذاشتم لینکش دیگه تو همون پست هست
تو مدیافایر هم آپش کردم نوشته nemesis.mp4
مگه مدیافایر رو هم بستن تو ایران؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

خب باید از داش افشین و لیون و حسین از همراهیشون تشکر کنم.
افشین سعی کن یه جوری واسه PS3 هم ردیف کنی. هم من هستم هم حامد هم سینا، حسین و لیون هم که اعلام آمادگی کردن!!
داش حسین کاشکی فقط با چاقو میرفتیم شکار لیکر. اون زنیکه چارچشم:-b با لگد لیکر بدبخت رو بیخ دیوار له کرد. دلم به حاله لیکره سوخت=))

راستشو بخوای اینجا اکثر دوستام ایکس باکس دارن حالا ببینم چیکار می تونم بکنم
آره خیلی خنده بود حالا کجاش میزد ؟؟ :دی
زد لیکر بدبختو مقتول النسل کرد :دی

---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

آره خیلی خنده بود حالا کجاش میزد ؟؟ :دی
زد لیکر بدبختو مقتول النسل کرد :دی
sorry for spam but...
مقتول النسل!!!!!!!!!!!!
=))=))=))
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
لغت کاملا به جایی بود افشین. نابودم کردی!!!
وای خدا مردم از خنده!!=))=))=))=))
منم حتما این کارو تو اویل باید رو لیکرا تست کنم.
پسر فرض کن داری آنلاین بازی میکنی همه با با لگد به جون لیکرا بیوفتن!!
=))=))=))=))=)) فکرش داره از خنده میترکونتم چه برسه عملیش کنم!!!

خودمونیم ها!!! ولی من داره از ایم اورک بیشتر و بیشتر خوشم میاد!!!
یادمه از بس نمسیس منو میکشت همیشه ارزو داشتم یه بار نمسیس باشم و حالا اون ارزو به حقیقت پیوسته!!!:d

بچه ها به نظر شما orc چقدر رو و از چه نظر روی شماره 6 تاثیر میذاره ؟
ینی از نظر فروش یا از نظر امتیازی که می گیره
باعث پیشگیری از اکشن تر شدن میشه به خاطر امتیاز پایین
یا بر عکس
یا با فروش بالا شماره 6 رو به سمت اکشن بیشتر سوق میده ؟؟؟؟

یا بر عکس

از نظر من عملکرد ORC تأثیر چندانی رو ساخت RE6 نداره، چون تقریباً از اول هم راه این دو بازی جدا بوده، ORC موفق باشه یا نباشه، مسئولین کپکام تصمیم خودشون رو برای سبک RE6 گرفتند، بازی بیشتر مبتنی بر اکشن میشه چون موفقیت این نسخه (از لحاظ فروش) رو تضمین میکنه. اگر بخش HORROR هم به بازی اضافه شده برای از دست ندادن طرفداران سریه کلاسیکه. به نظر من کپکام اونقدرها هم سرش به سنگ نخورده و به فکر هواداران نیست، هیچ وقت فروش بالای بازیش رو با دور کردن بازی از سلیقه گیمرهای امروزی از بین نمیبره.

از نظر من عملکرد ORC تأثیر چندانی رو ساخت RE6 نداره، چون تقریباً از اول هم راه این دو بازی جدا بوده، ORC موفق باشه یا نباشه، مسئولین کپکام تصمیم خودشون رو برای سبک RE6 گرفتند، بازی بیشتر مبتنی بر اکشن میشه چون موفقیت این نسخه (از لحاظ فروش) رو تضمین میکنه. اگر بخش HORROR هم به بازی اضافه شده برای از دست ندادن طرفداران سریه کلاسیکه. به نظر من کپکام اونقدرها هم سرش به سنگ نخورده و به فکر هواداران نیست، هیچ وقت فروش بالای بازیش رو با دور کردن بازی از سلیقه گیمرهای امروزی از بین نمیبره.

پس بهتره بگیم کپکام به اشتباه افتاده
چون اشماره کلاسیک استایل بدی نداشتن و فروش کمی هم نکردن
حتی رزیدنت ایول 2 سال 98 که واقعا بازیکن ها و کنسول به این گستردگی نبود
نسخه معمولی 4.96 میلیون و نسخه دوال شاک 1.2 میلیون ینی در مجموع 6.16 میلیون نسخه فروخت ولی شماره 5 تو نسل حاضر که صنعت گیم و گیمر ها به شدت رشد کردن و زیاد شدن 5.8 میلیون فروخت
که این خودش نشون میده بازی پیشرفت نکرده و این فروش در مقایسه با سال 98 از نظر من یه شکست برای نو آوری در تغییر سبک بازی بوده
در کل رزیدنت ایول اون جوری که بوده دوست داشتنی تر تا اینکه بخواد تغییر بده خودش رو

آخرین ویرایش:
نزارید تن آلبرت تو گور بلرزه تاپیک رو آپ کنید :دی
شوخی بود باو بی جنبه ها :دی

بچه ها فک کنم کپکام مجبورمون کنه یه wiiu هم بیگیریم چون اینطوری که تو خبرا اومده می خوان بازم برای نینتندو رزی بسازن

آها راستی به نظر شما بهترین رزیدنت ایول تمام دوران کدوم شماره بوده ؟؟؟؟

نزارید تن آلبرت تو گور بلرزه تاپیک رو آپ کنید :دی
شوخی بود باو بی جنبه ها :دی

بچه ها فک کنم کپکام مجبورمون کنه یه wiiu هم بیگیریم چون اینطوری که تو خبرا اومده می خوان بازم برای نینتندو رزی بسازن

آها راستی به نظر شما بهترین رزیدنت ایول تمام دوران کدوم شماره بوده ؟؟؟؟

برای نینتندو Wii ؟ یا 3DS ؟ :d بهترین رزیدنت اویل در تمام مدت عمر -29 - 28 سالم رزیدنت اویل ریمیک واسه گیم کیوب هست. حتی شاید از RE6 هم بهتر باشه.:x

برای نینتندو Wii ؟ یا 3DS ؟ :d بهترین رزیدنت اویل در تمام مدت عمر -29 - 28 سالم رزیدنت اویل ریمیک واسه گیم کیوب هست. حتی شاید از RE6 هم بهتر باشه.:x
وقتی برای اون کنسول دستی داغون داره اینجوری خودکشی می کنه مطمئن باش برای wiiu می ترکونه

برای من فقط و فقط رزیدنت ایول 2 بهترین رزیدنت ایول تمام عمرم بوده :x اگر خواستین دلایلش رو هم بگم :دی

سلام دوستای رزیدنت اولی.:x چقد خوبه این تاپیک معقول میره جلو.
>:d<
یا بر عکس
من میگم این orc اصن ارزش بازی کردن نداره.:-& حیف که فقط کریس:x:-*;;) توش هست. وگرنه به هیچ وجه نمیخریدمش.:d هیچ امتیاز بالایی هم نمیگیره. میترسمم روی رزیدنت 6 تاثیر بد بذاره.:-s:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or