بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

میگم بچه ها تو اینجا به جز حامد و سینا و من فرد دیگری این "اورک" رو میخره؟؟؟
بعد یک سوال دیگه
چه فرقی میکنه که جیل یا کلیر تو اون نظر سنجی رأی بیشتری بیاره؟؟
به قول افشین مقایسه این دوتا کاملا مسخرست
اوه!!! سلام داداش اسفندیار عزیز!!! کم پیدایی؟
اره! به قول داداش احد:
از این بازی حمایت میکنیم!!!
اون تکه آخر هم موافقم.

اینم به خاطر آقا نیمای گل

32599313014969480867.jpg

احتمالا خوابی هست که استیو شبا در مورد کلر میدیده :d

اگه تونستیم آنلاین بزنیم من هانک میشم تا باهاش کلیر و جیل رو بکشم خیال همه راحت بشه!!
yahoo_19.gif
yahoo_19.gif
yahoo_19.gif
yahoo_19.gif
yahoo_19.gif
yahoo_19.gif

یه مو از سر جیل کم شه کاری میکنم که همون ماسکتو درسته قورت بدی :))

آخرین ویرایش:
اوه!!! سلام داداش اسفندیار عزیز!!! کم پیدایی؟
اره! به قول داداش احد:

اون تکه آخر هم موافقم.
ما هستیم دادا!! فقط چون بقیه از ما تکمیل تر هستن ما جرأت اظهار نظر در جمع بزرگان نداریم!!

خوبه!! پس اعلام آمادگی میکنید!!
اگه تونستیم آنلاین بزنیم من هانک میشم تا باهاش کلیر و جیل رو بکشم خیال همه راحت بشه!!>:)>:)>:)>:)>:)>:)

رای پفکی چیه برادر
کوتاه بیا

برادر حرف دلت رو بزن مشکل اصلیت با این دو نفر چیه

خدا شفات بده فقط همین
من با این دوتا مشکل داشته باشم... زرشک
افشین آقا سه شلواره!بزن کف مرتبو به افتخارش!:clap:
قابل توجه نیما و حمید!بزنید گاراژ!!!

:))
بترکی محمد :دی
با این حرکت ممکن بود کاری کنی که من تا آخر عمر رنگ جیل و کلیر رو نبینم :دی

حمید جان،رای پفکی چیه؟حالا مگه کسی گفت که کلیر از جیل مهم تره؟اصلا چه ربطی داشت؟گفتن کدوم رو بیشتر دوست دارین.نه اینکه کدوم مهم تره.سعی کن فرق بین این دو تا رو درک کنی! :d مگه آدم باید هر کسی که مهم تره رو بیشتر دوست داشته باشه؟اگه اینجوریه،همه باید طرفدار وسکر باشن.چون از همه مهم تره!
افشین جان،از تو انتظار نداشتم.مگه کلیر چی از جیل کم داره که باهش قابل مقایسه نیست؟چطور ایدا با جیل قابل مقایسه هست.اونوقت کلیر که مهم تره نیست؟بعدش هم اگه کریس و لیون با هم قابل مقایسه هستند،پس جیل و کلیر هم هستند.چون کریس و لیون 2 تا قهرمان مرد اصلی داستان هستند و جیل و کلیر هم دو تا قهرمان اصلی زن داستان.تو قبول نداری که کلیر بعد از جیل،مهم ترین شخصیت زن رزیدنت اویل محسوب میشه؟
اون تابلوهای توی کد ورونیکا هم مفهوم داستانی ندارن.بیشتر حالت معمایی دارن.
محمد خان،نذار دهنم باز بشه.تو خودت می دونی که چقدر روی کلیر تعصب دارم.یک دفعه دیدی پا شدم اومدم تهران...! (دیگه بقیشو خودت حدس بزن.) :d

نیما کی اصن گفت کلیر بده یا خوب من می گم هر کدوم از این شخصیت ها یه نوع متفاوت و منحصر به فردن
نیما واقعا دارم میارم بالا :دی
انقدر این تیکه های تکراری رو تایپ کردی :دی
باو من اصن به داستان کاری ندارم تمام حرفات هم قبول ولی مشکل اینه که اصن تو این نظرسنجی داستان مهم نیست
اگر یکم فک می کردی اینجوری سوتی نمیدادی :دی
بعد یک سوال دیگه
من می خرم ولی چون که فقط رزیدنت ایول می خرم
نمی دونم اگر فرصت کنم آنلاین هم شاید بازی کنم
البته فعلا رو ایکس شت :دی

من می خرم ولی چون که فقط رزیدنت ایول می خرم
نمی دونم اگر فرصت کنم آنلاین هم شاید بازی کنم
البته فعلا رو ایکس شت :biggrin1:

اسفندیار آخه اینم سوال بود پرسیدی... تو فکر کن کسی نخره...!!!
Count me another
;)
بابا بیخیال شید دیگه... اون نظرسنجی بیشتر جنبه ی Fun داره...
هم Clair، هم Jill یا Chris ،Leon یا هر شخص دیگه ای مهمه و برای طرفدارانش محبوب و این قضیه هم قابل احترامه...

خدا شفات بده فقط همین
من با این دوتا مشکل داشته باشم... زرشک
من دیگه امیدی به شفا پیدا کردن ندارم :)

اقا افشین مگه اویل چند تا قهرمان اصلی زن داره
می خوای بکنیمش ایدا و جیل
یا ایدا کلر
مسلما ایدا رای کمتری میاره
و فقط این دو می مونن
اگه مشکلتون فقط جنبه فان تاپیکه شما بیا من درستش میکنم
تک تک به هرکسی که مسخره بازی دربیاره پیغام میدم همون جور که قبلا دادم.

من دیگه امیدی به شفا پیدا کردن ندارم :)

اقا افشین مگه اویل چند تا قهرمان اصلی زن داره
می خوای بکنیمش ایدا و جیل
یا ایدا کلر
مسلما ایدا رای کمتری میاره
و فقط این دو می مونن
اگه مشکلتون فقط جنبه فان تاپیکه شما بیا من درستش میکنم
تک تک به هرکسی که مسخره بازی دربیاره پیغام میدم همون جور که قبلا دادم.
ای بابا هنوزم تویی که
باشه بابا تو درست می گی انقد اینجا اسپم نده تو این تاپیک که نباید در مورد تاپیک دیگه صحبت کنی
در ضمن جمع کن خودتو دیگه هرچی بت رو دادم بسه
اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد رزیدنت ایول نه بحث و تبادل نظر در مورد تاپیک X Vs. Y

افشین جان،خب منم همینو میگم دیگه.این نظرسنجی ربطی به داستان نداره.از لحاظ محبوبیته.در ضمن حمید خان،کسی قصد کوبیدن جیل رو نداره.خودت که می دونی.من خودم عاشق جیل هستم!

گرفتم نیما

راستی بچه ها این تریلر نمیسیس رو دیدین
پیشاپیش از حمید عذر می خوام اگر گذاشته این تریلر رو قبلا
اینجوری که از تریلر معلومه کنترل نمیسیس دست ماست :|
تو مدیافایر آپ کردم امیدوارم بسته نباشه
nemesis.MP4

درود
صحبتی راجع به بحث بی موردتون ندارم وفقط ازتون خواهش میکنم احترام هم رو نگه دارید، اینجا تاپیک جنگ و دعوا نیست.
راستی بچه ها این تریلر نمیسیس رو دیدین
nemesis.MP4

دیدم:)) اگر اینجوری باشه دقیقاً نمسیس نقش یک تانک با کنترل از راه دور رو داره:d، البته شاید کنترلش دست ما نباشه، ولی در کل ایده مزخرفیه.

هر روز که به تارخ انتشار نزدیکتر میشیم، حس من نسبت به این بازی بدتر و بدتر میشه، خدا کنه دیگه چیز مزخرف جدیدی نشون ندند:|

هر روز که به تارخ انتشار نزدیکتر میشیم، حس من نسبت به این بازی بدتر و بدتر میشه، خدا کنه دیگه چیز مزخرف جدیدی نشون ندند:|
علی با این حساب فکر کنم یکی از اون 2 نفری که تو نظرسنجی امتیاز 100 دادن به این بازی تو بودی...
;)
بی شوخی بچه ها... فکر می کنید کیا امتیاز 100 دادن...؟ فن واقعی به اونا میگن...

درود
صحبتی راجع به بحث بی موردتون ندارم وفقط ازتون خواهش میکنم احترام هم رو نگه دارید، اینجا تاپیک جنگ و دعوا نیست.

دیدم:)) اگر اینجوری باشه دقیقاً نمسیس نقش یک تانک با کنترل از راه دور رو داره:d، البته شاید کنترلش دست ما نباشه، ولی در کل ایده مزخرفیه.

:دی
یه چرتی هس دیگه
برای داستانش بازی کن :دی
حالا اصن بازی رو می خری یا نه ؟؟؟؟

علی با این حساب فکر کنم یکی از اون 2 نفری که تو نظرسنجی امتیاز 100 دادن به این بازی تو بودی...
;)

نه دیگه اونا فن رو رد کردن الان کولر رو اسپیلیت شدن :دی
-----
راستی شاید این تنها بازی رزیدنت ایولی باشه که من از کم امتیاز گرفتنش خیلی خوشحال میشم و امیدوارم امتیاز هاش خیلی پایین باشه گرچه بعیده :دی

سلام

اسفندیار جان منم بازیش رو میگیرم البته بیشتر به خاطر انلاینش , انلاین هستیم در خدمت شما :d با Knife میریم لیکر میکشیم :d:))
تو RE2 لیکر هاش انقدر وحشناک بودن ادم سکته میکرد ! بعد با شاتگان فقط میشد راحت بزنیمشون ! حالا تو ORC با Knife میریم به جنگ لیکر ها !!! :d
بازیش حقشه میانگین امتیازاش زیر 70 بشن , مثلا 10:d ! ولی من میگم 89-80 رو میگیره .

نه بابا من غلط بکنم:d
اونایی که امتیاز 100 پیش بینی کردند فنه COD یا در بهترین شرایط فنه L4D هستند.

:دی
یه چرتی هس دیگه
برای داستانش بازی کن :دی
حالا اصن بازی رو می خری یا نه ؟؟؟؟
چرا که نه، چند وقتیه افسرده شدم، بهترین راه برای شاد بودن همین ORC هست، کلی بخندیما:d مخصوصاً قسمت‌های نمسیس دارش رو.

راستی شاید این تنها بازی رزیدنت ایولی باشه که من از کم امتیاز گرفتنش خیلی خوشحال میشم و امیدوارم امتیاز هاش خیلی پایین باشه گرچه بعیده :دی

منتقدها عاشقند، معلوم نیست شاید از مالتی بازی خوششون بیاد و امتیازات رو مورد عنایت قرار بدند! اصلاً شاید بهترین نسخه کل سری شناخته بشه، شاید، کی میدونه؟!:d برای همینه که گفتم حتی اگر 100 هم بگیره باز برای من مزخرفی بیش نیست.

سلام
تو RE2 لیکر هاش انقدر وحشناک بودن ادم سکته میکرد ! بعد با شاتگان فقط میشد راحت بزنیمشون ! حالا تو ORC با Knife میریم به جنگ لیکر ها !!! :d
بازیش حقشه میانگین امتیازاش زیر 70 بشن , مثلا 10:d ! ولی من میگم 89-80 رو میگیره .
تازه کجاش رو دیدی؟ قابلیت این رو گذاشتند نمسیس رو با چاقو میوه خوری پوست بکنی و اووفش کنیo:-)8->

حقش صفر هم نسیت، ولی دیگه آش کشک خالست، برامون پختند و ما باید بخوریم.

سلام!!!
خب در مورد کنترل نمسیس باید بگم که یه تریلر دیدم که Four-Eyes همون دختر به ظاهر ژاپنیه توی گروه آمبرلا ها با تزریق یه سرنگ به Mr.X یا همون تایرانت لباس سبز و کچل،کنترل اونو به دست میگیره و حتی قسمتایی از گیم پلیش رو هم نشون میده.
ولی در مورد نمسیس کی جرات میکنه جلوش وایسه؟
کی از هیولایی بدش میاد که در آن واحد هم راکت شلیک کنه و هم ملت و آبکش کنه و هم با تن صداش (S.T.A.R.S) بقیه رو فراری بده؟:-/:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or