بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

درود برهمه
وقتی برای اون کنسول دستی داغون داره اینجوری خودکشی می کنه مطمئن باش برای wiiu می ترکونه

برای من فقط و فقط رزیدنت ایول 2 بهترین رزیدنت ایول تمام عمرم بوده :x اگر خواستین دلایلش رو هم بگم :دی

خبری شده اینقدر شایعه درست میکنید؟:d

دلیل ازت نمیخوام افشین جون، ما همدیگرو درک میکنیم، اینقدر خاطره با شماره دوم دارم که نمیتونم به غیر از این نسخه نام دیگه‌ای ببرم.:x من ریمیک نسخه دوم رو میخوام:((:d

سلام دوستای رزیدنت اولی.:x چقد خوبه این تاپیک معقول میره جلو.
>:d<

من میگم این orc اصن ارزش بازی کردن نداره.:-& حیف که فقط کریس:x:-*;;) توش هست. وگرنه به هیچ وجه نمیخریدمش.:d هیچ امتیاز بالایی هم نمیگیره. میترسمم روی رزیدنت 6 تاثیر بد بذاره.:-s:(

پس بهتره نخری چون کریس نیست
اصن کریس تو اتفاقات راکون سیتی نبود
تریلری هم ازش پخش نشده که تو بخش مالتی پلیر باشه

درود برهمه

خبری شده اینقدر شایعه درست میکنید؟:d

دلیل ازت نمیخوام افشین جون، ما همدیگرو درک میکنیم، اینقدر خاطره با شماره دوم دارم که نمیتونم به غیر از این نسخه نام دیگه‌ای ببرم.:x من ریمیک نسخه دوم رو میخوام:((:d

کپکام گفته می خواد برای 3ds بازم رزی بسازه
راضیم ازت علی شماره 2 باورنکردنی بود
بزار اینجا یه کنسرت 160000 نفری بزارم پولشو میدم شماره 2 رو با کارگردانی کامیا ریمیک کنن :دی

سلام بچه ها... چطورید...؟
چند روزی نبودم کلی دلم تنگیده بود براتون...
کلی هم از بحثا عقب افتادم...
بحثتون سر ORC داغه داغه ها... و یه جورایی احساس می کنم که داره کم کم طرفدار پیدا میکنه... البته به غیر از علی جان....
;)
که همچنان تو جبهه ی مخالفاست...
علی فکرش رو بکن این بازی ریلیز شه و تو خوشت بیاد...
چه شود... ;)

درودی دگر بار

خیلی خلوت شده اینجا! شده عین راکون سیتی بعد از انفجار بمب اتم!

افشین جون منتظرم ببینم چه میکنی، البته اگه بتونی با این مسئولین کپکام سرو کله بزنی:|:d
علی فکرش رو بکن این بازی ریلیز شه و تو خوشت بیاد...
چه شود... ;)
فکرش رو هم نکن:d، خدا نکنه...
آخه برای چی از افتضاح خوشم بیاد؟! آی... این ORC بیاد یک شکست نافرم بخوره، دلم خنک میشه>:d<
البته شرمنده لیان جون به بازی مورد علاقت توهین کردم:d

درودی دگر بار

افشین جون منتظرم ببینم چه میکنی، البته اگه بتونی با این مسئولین کپکام سرو کله بزنی:|:d

فکرش رو هم نکن:d، خدا نکنه...
آخه برای چی از افتضاح خوشم بیاد؟! آی... این ORC بیاد یک شکست نافرم بخوره، دلم خنک میشه>:d<
علی با آواتارت هلاکم کردی :دی
ای جان
ینی راضیما راضی حالا یه آهنگ درخواست کن از سایلنت هیل یا رزی یا حتی یه آهنگ راک :دی

به خاطر توام که شده من این کارو می کنم ;)
منم خیلی دوس دارم orc نه بفروشه نه امتیاز بگیره فک کن تو بازی لیان و کلیر و جیل و کارلوس وو تمام شخصیت هایی که دوست داریم رو بکشیم :-&
از اینکه 60 دلار هم برای بازی می خوام بدم اصن راضی نیستم
احتمالا بعد از تموم کردنش برای دوره درمانی شروع کنم شماره کلاسیک رو دوباره از زیرو بازی کنم :دی

بابا یه بار به این "اورک" از دید آمبرلا ها نگاه کنین نه از دید شخصیت های اصلی!!!
همه چی با هم جور در میاد!
از دید لیونی=یه آشغال به تمام معنا!!!!
از دید آمبرلا=؟؟؟؟!!!!!!

ای بابا
عالم و آدم می دونن که orc بازی جالبی نیست
مطئمنا برای رزیدنت ایول باز ها نیست درست از دید آمبرلاست ولی از لحاظ داستانی مطمئنا روش کار نشده چون تیم سازنده تجربشون تو ساختن بازی مالتی بوده
نمی دونم کپکام چقدر می خواد از اتفاقات داستانی تو بازی استفاده کنه ولی کشتن جیل و کلیر و لیان چندان ایده قشنگی نیست و فقط یه ایده کودکانست
به دیدگاه خاصی احتیاج نیست
کپکام باید دیدگاه ثابت طرفداراش رو در نظر بگیره
من از این بازی طرفداری کردم ولی فقط جنبه فان داره و چیز خاصی وبزرگی نیست

درودی دگر بار

شما صاحب اختیاری علی جون... راحت باش...
;)
بعداً به خدمتت میرسم...
انفجار بمب اتم رو خوب اومدی راستی...

مطئمنا برای رزیدنت ایول باز ها نیست درست از دید آمبرلاست ولی از لحاظ داستانی مطمئنا روش کار نشده چون تیم سازنده تجربشون تو ساختن بازی مالتی بوده
اما من باهات مخالفم افشین... به نظرم CapCom دیگه نمیاد این حماقت رو بکنه و نوشتن سناریوی بازی رو هم به Slant Six بده.... من که بعید میدونم. یعنی اگه اینجوری باشه که من هم به جبهه ی علی میپیوندم....

شما صاحب اختیاری علی جون... راحت باش...
;)
بعداً به خدمتت میرسم...
انفجار بمب اتم رو خوب اومدی راستی...

اما من باهات مخالفم افشین... به نظرم CapCom دیگه نمیاد این حماقت رو بکنه و نوشتن سناریوی بازی رو هم به Slant Six بده.... من که بعید میدونم. یعنی اگه اینجوری باشه که من هم به جبهه ی علی میپیوندم....

خب ینی تو می گی این بازی بخش سینگل قوی داره؟؟؟
ولی تو هیچ کدوم از تریلر هایی که پخش شده هیچ موضوع داستانی پیچیده ای رو مطرح نکرده فقط یه یسری در گیری و قدرت های بخصوص تیم رو نشون دادن
نمی دونم تو بخش مالتی چطور میشه شاید فوق العاده باشه
ولی مطمئنا بخش سینگل خیلی قوی نداره
برای من بیشتر قدم زدن و راه رفتن تو راکون سیتی مهم
راستی بچه ها تریلری از اداره پلیس نشون ندادن؟

---------- نوشته در 10:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 AM ارسال شده بود ----------

راستی تو این gdc قرار نیست چیزی از رزی نشون بدن حمید ؟؟؟؟؟

راستی بچه ها تریلری از اداره پلیس نشون ندادن؟
یه تریلر دیدم که برای 5ثانیه!!! اداره پلیس رو نشون میده که دارن توی طبقه دوم کنار همون پله اضطراری قرمز میجنگن.
بابا بریزین بیرون این حرفا رو!!! ببینیم آمبرلا چه غلطی کرده!!!:d

خب ینی تو می گی این بازی بخش سینگل قوی داره؟؟؟
ولی تو هیچ کدوم از تریلر هایی که پخش شده هیچ موضوع داستانی پیچیده ای رو مطرح نکرده فقط یه یسری در گیری و قدرت های بخصوص تیم رو نشون دادن
نمی دونم تو بخش مالتی چطور میشه شاید فوق العاده باشه
ولی مطمئنا بخش سینگل خیلی قوی نداره
نه. منظورم اینه که کلیت داستان چیز جالبیه. شاید Singleش قوی نباشه که بعید میدونم. اما چیزی که من از تریلرها و توضیحات بچه ها متوجه شدم اینه که Umbrella به دنبال به قول معروف Cleaning the Mess هستش... درست؟ و عده ای هم به دنبال Leon... (البته اینجاش رو زیاد مطمئن نیستم.) و یه گروه Third Party هم داریم...
خُب اینا همشون نشان از یه سناریوی قوی داره که CapCom میخواد به نوعی یه FlashBack بزنه... و مطمئناً نمیاد این فرصت رو خراب کنه...
برای من بیشتر قدم زدن و راه رفتن تو راکون سیتی مهم
وحشیانه باهات موافقم... همه چیز بازی به این می ارزه...
تصور قدم زدن تو کوچه پس کوچه ها، فروشگاه ها، ایستگاه راه آهن، فاضلاب ها و .... Raccoon City یه حس فوق العادست...
-----
باور می کنید دیشب داشتم دوباره تریلر رو میدیدم و متوجه یه چیز جالب شدم...
شاید اونطوری که من فکر می کنم نباشه اما اون پمپ بنزینی که درگیری توش به وجود میاد... خیلی شبیه پمپ بنزینی بود که تو RE3 با Jill داخلش بودیم... مخصوصاً اون تابلوی Stellaش....

نه. منظورم اینه که کلیت داستان چیز جالبیه. شاید Singleش قوی نباشه که بعید میدونم. اما چیزی که من از تریلرها و توضیحات بچه ها متوجه شدم اینه که Umbrella به دنبال به قول معروف Cleaning the Mess هستش... درست؟ و عده ای هم به دنبال Leon... (البته اینجاش رو زیاد مطمئن نیستم.) و یه گروه Third Party هم داریم...
خُب اینا همشون نشان از یه سناریوی قوی داره که CapCom میخواد به نوعی یه FlashBack بزنه... و مطمئناً نمیاد این فرصت رو خراب کنه...

وحشیانه باهات موافقم... همه چیز بازی به این می ارزه...
تصور قدم زدن تو کوچه پس کوچه ها، فروشگاه ها، ایستگاه راه آهن، فاضلاب ها و .... Raccoon City یه حس فوق العادست...
-----
باور می کنید دیشب داشتم دوباره تریلر رو میدیدم و متوجه یه چیز جالب شدم...
شاید اونطوری که من فکر می کنم نباشه اما اون پمپ بنزینی که درگیری توش به وجود میاد... خیلی شبیه پمپ بنزینی بود که تو RE3 با Jill داخلش بودیم... مخصوصاً اون تابلوی Stellaش....
خب امیدوارم حرفات درست دربیاد
در مورد راکون سیتی واقعا خوشحالم
یه چیزی که خیلی دوست دارم تو بازی باشه و البته زیاد هم امیدوار نیستم که باشه
بارون توی بازی
تو اون مدتی که جیل به خاطر تکل خشن نمسیس مصدوم بود و تو کلیسا خوابیده بود :دی
تو راکون سیتی بارون می بارید
به نظرتون همیچین چیزی رو تو بازی گنجوندن ؟؟؟؟؟

خب امیدوارم حرفات درست دربیاد
در مورد راکون سیتی واقعا خوشحالم
بارون توی بازی
فکر نکنم حس و حال اونو داشته باشه، افشین
ولی من دوست دارم از طرف آمبرلایی ها هم که شده یه باری به قضیه نگاه کنم!

بارون توی بازی
میخوامت افشین فجیعاً...
ولی بارون هم بیاد با توجه به جو بازی، دیگه اون حس سابق رو نمیده... فکر نکنم تو اون وسط و میون اون همه صدای تیر و تفنگ بشه صدای بارون رو شنید اصلاً...

بازی مافیا 1 یادمه بعد از پایان بازی یه قسمت به اسم free ride باز میشد هرجای شهر دوست داشتی میرفتی اگه اینم این مدلو داشته باشه جالب میشه با دوستان میریم پیاده روی تو راکون سیتی
فکرشو بکن کنار یه بشکه که توش آتیشه جمع شدیم هوا هم سرده بعد داریم خاطراتو زنده میکنیم هـــــــــی روزگـــــــــار! :-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or