بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من چون DS و UC رو بازی نکردم میپرسم...
Alex Wesker تو این شماره ها بوده...؟ آخه من که یادم نمیاد تو شماره های اصلی دیده باشیمش...!!!
نه نبوده .. در واقع تو هیچ کدوم از RE حضور نداشته
سرنوتش مشخص نیست ولی تو Lost in Nightmares در موردش چیزایی گفته شده .

در مورد ویدئوهای جدیدی که در مورد گیم پلی RE:ORC بچه ها گذاشته بودن یه چیزی رو یادم رفته بود بگم:d...کافیه که فقط چهره ی کاراکترهای این بازی رو عوض کنیم اون وقت با یه نسخه ی جدید کال آف و یا بتلفیلد روبه رو میشیم......

خانمها و آقایان این شما و این هم بزرگترین سوءاستفاده از کاراکتر در قرن.....

Call of Evil: Raccoon city At War

سلام!!!
دیشب بیکار بودم یه ده بیست تا تریلر از این ORC (اورک!!! این جونورای چندشناک!!!=))) دانلود کردم.گرافیکش تر و تمیز بود.
ولی یه چیزی دیدم و دوباره خورد تو ذوقم!!!
مگه آمبرلا ها تجهیزاتشون پیشرفته تر نیست؟ مثلا وکتور میتونه تبدیل به یکی از یارای دشمن بشه و خودشو جای اونا جا بزنه.
ولی دیدم یکی از پلیسا هم همین کارو کرد:|
درسته باید تعادل برقرار بشه تو گیم پلی ولی حماقتش بیشتره!!!!
کاش اسم بازی رو همین ORC میذاشتن فقط.....

من به رای های پفکی اعتقادی ندارم نیما :d خودتم خوب میدونی که جیل از کلر مهمتره.
حمید جون به نظرم یکی از مسخره ترین مقایسه هاست
مگه هر شخصیتی که زن بود میشه باهم مقایسه کرد باید یه سری ویژگی داشته باشن که باهم رقابت کنن
اصن خیلی برای من مسخرست که بین کلیر و جیل یکی رو انتخاب کنم
-----------------------------------------------------------------------------
تونی جان احتمالا اونی که دیدی برای بخش مالتی بوده تو مالتی هم که هر چیزی ممکنه :دی

من به رای های پفکی اعتقادی ندارم نیما :d خودتم خوب میدونی که جیل از کلر مهمتره.
رای پفکی چیه برادر
کوتاه بیا

مگه هر شخصیتی که زن بود میشه باهم مقایسه کرد باید یه سری ویژگی داشته باشن که باهم رقابت کنن
برادر حرف دلت رو بزن مشکل اصلیت با این دو نفر چیه

-----------------------------------------------------------------------------
تونی جان احتمالا اونی که دیدی برای بخش مالتی بوده تو مالتی هم که هر چیزی ممکنه :دی

افشین آقا سه شلواره!بزن کف مرتبو به افتخارش!:clap:
قابل توجه نیما و حمید!بزنید گاراژ!!!

افشین آقا سه شلواره!بزن کف مرتبو به افتخارش!:clap:
قابل توجه نیما و حمید!بزنید گاراژ!!!

عزیز دل من طرفدار جیل هستم یعنی بعد از این همه مدت هنوززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز نفهمیدی اینو ؟ LOL

طرفدار که چه عرض کنم محبوب ترین شخصیت منه تو کل بازی که تو عمرم دیدم.:x

عزیز دل من طرفدار جیل هستم یعنی بعد از این همه مدت هنوززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز نفهمیدی اینو ؟ LOL

طرفدار که چه عرض کنم محبوب ترین شخصیت منه تو کل بازی که تو عمرم دیدم.:x
منم بابت اسپم شرمنده ولی بعضی مسائل هست نمیشه بازگو نکرد!:d
حمید،تو چرا اینجوری میکنی با من؟!:wallbash:
خوب منم دقیقا به خاطر اینکه جیلو دوست داری گفتم!
راستی یه چیزی(خداروشکر این یادم اومد که اسپم نشه!:d)
دیشب داشتم ورونیکا بازی میکردم.رسیدم به اون تابلوئه زیرش نوشته1126.اون تابلو رو باید ببری تو یه اتاق بذاری روبروی نقاشی اصلیش.خودتابلوئه اسکلته یه ملوان یا دزد دریاییه با اون کلاه مخصوص دریانوردا تو زمانای قدیم و نقاشی اصلی هم پرتره ی همون شخصه.امیخوام بدونم این مفهوم خاصی داره؟کسی اطلاعی چیزی داره؟با توجه به اینکه این تابلو تو کاخ اشفورده و خانواده ی اشفورد از قدیم الایام تو کار دارو سازیو این چیزا بودن.:-/
با دوباره بازی کردن ورونیکا به این نتیجه رسیدم که ایران خودرو برای ساختن206 اس دی از کلر الهام گرفته!
الان نیما منو با راکت لانچر میزنه!:-ss

حمید جان،رای پفکی چیه؟حالا مگه کسی گفت که کلیر از جیل مهم تره؟اصلا چه ربطی داشت؟گفتن کدوم رو بیشتر دوست دارین.نه اینکه کدوم مهم تره.سعی کن فرق بین این دو تا رو درک کنی! :d مگه آدم باید هر کسی که مهم تره رو بیشتر دوست داشته باشه؟اگه اینجوریه،همه باید طرفدار وسکر باشن.چون از همه مهم تره!
افشین جان،از تو انتظار نداشتم.مگه کلیر چی از جیل کم داره که باهش قابل مقایسه نیست؟چطور ایدا با جیل قابل مقایسه هست.اونوقت کلیر که مهم تره نیست؟بعدش هم اگه کریس و لیون با هم قابل مقایسه هستند،پس جیل و کلیر هم هستند.چون کریس و لیون 2 تا قهرمان مرد اصلی داستان هستند و جیل و کلیر هم دو تا قهرمان اصلی زن داستان.تو قبول نداری که کلیر بعد از جیل،مهم ترین شخصیت زن رزیدنت اویل محسوب میشه؟
اون تابلوهای توی کد ورونیکا هم مفهوم داستانی ندارن.بیشتر حالت معمایی دارن.
محمد خان،نذار دهنم باز بشه.تو خودت می دونی که چقدر روی کلیر تعصب دارم.یک دفعه دیدی پا شدم اومدم تهران...! (دیگه بقیشو خودت حدس بزن.) :d

منم بابت اسپم شرمنده ولی بعضی مسائل هست نمیشه بازگو نکرد!:d
حمید،تو چرا اینجوری میکنی با من؟!:wallbash:
خوب منم دقیقا به خاطر اینکه جیلو دوست داری گفتم!
راستی یه چیزی(خداروشکر این یادم اومد که اسپم نشه!:d)
دیشب داشتم ورونیکا بازی میکردم.رسیدم به اون تابلوئه زیرش نوشته1126.اون تابلو رو باید ببری تو یه اتاق بذاری روبروی نقاشی اصلیش.خودتابلوئه اسکلته یه ملوان یا دزد دریاییه با اون کلاه مخصوص دریانوردا تو زمانای قدیم و نقاشی اصلی هم پرتره ی همون شخصه.امیخوام بدونم این مفهوم خاصی داره؟کسی اطلاعی چیزی داره؟با توجه به اینکه این تابلو تو کاخ اشفورده و خانواده ی اشفورد از قدیم الایام تو کار دارو سازیو این چیزا بودن.:-/
با دوباره بازی کردن ورونیکا به این نتیجه رسیدم که ایران خودرو برای ساختن206 اس دی از کلر الهام گرفته!
الان نیما منو با راکت لانچر میزنه!:-ss

خب تو گفتی بزن تو گاراژ ماشینتو :d

حمید جان،رای پفکی چیه؟حالا مگه کسی گفت که کلیر از جیل مهم تره؟اصلا چه ربطی داشت؟گفتن
کدوم رو بیشتر دوست دارین.نه اینکه کدوم مهم تره.سعی کن فرق بین این دو تا رو درک کنی! :d مگه آدم باید هر کسی که مهم تره رو بیشتر دوست داشته باشه؟اگه اینجوریه،همه باید طرفدار وسکر باشن.چون از همه مهم تره!

نیما پفکی یعنی ملاک مهمتر بودن تو دوست داشتن باشه. تازه من نمیدونستم از نظر محبوببیت دارین مقایسه میکنین که ! اگه از نظر دوست داشتن باشه که دیگه مقایسه نداره چون سلیقه ها متفاوته ولی شما تو اون تاپیک داشتین یکی و سرکوب میکردین فکر کنم. ولی اگه میخواین بدونید که فقط کدوم کرکتر طرفدار بیشتری داره مشکلی نداره ادامه بدین.

میگم بچه ها تو اینجا به جز حامد و سینا و من فرد دیگری این "اورک" رو میخره؟؟؟
بعد یک سوال دیگه
چه فرقی میکنه که جیل یا کلیر تو اون نظر سنجی رأی بیشتری بیاره؟؟
به قول افشین مقایسه این دوتا کاملا مسخرست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or