Leon.Fox
کاربر سایت
Jill...کی از هیولایی بدش میاد که در آن واحد هم راکت شلیک کنه و هم ملت و آبکش کنه و هم با تن صداش (S.T.A.R.S) بقیه رو فراری بده؟:d
بدبخت با هر فرمی که Nemesis به خودش گرفت روبرو شد و یه آخ هم نگفت...

Jill...کی از هیولایی بدش میاد که در آن واحد هم راکت شلیک کنه و هم ملت و آبکش کنه و هم با تن صداش (S.T.A.R.S) بقیه رو فراری بده؟:d

افشین جان،خب منم همینو میگم دیگه.این نظرسنجی ربطی به داستان نداره.از لحاظ محبوبیته.در ضمن حمید خان،کسی قصد کوبیدن جیل رو نداره.خودت که می دونی.من خودم عاشق جیل هستم!

گرفتم نیما
راستی بچه ها این تریلر نمیسیس رو دیدین
پیشاپیش از حمید عذر می خوام اگر گذاشته این تریلر رو قبلا
اینجوری که از تریلر معلومه کنترل نمیسیس دست ماست
تو مدیافایر آپ کردم امیدوارم بسته نباشه
nemesis.MP4

گذاشتم لینکش دیگه تو همون پست هستبا این حساب با مزخرف ترین بازی توی کل سری RE طرف هستیم.
ولی خداییش از اون تیکه ای که گفتین چهار چشم،کنترل تایرنت 103 رو به دست می گیره خیلی خوشم اومد.بازی باید از لحاظ داستانی خیلی جالب باشه.میشه لینک تریلرشو برام بذارید؟
خب باید از داش افشین و لیون و حسین از همراهیشون تشکر کنم.
داش حسین کاشکی فقط با چاقو میرفتیم شکار لیکر. اون زنیکه چارچشم:-b با لگد لیکر بدبخت رو بیخ دیوار له کرد. دلم به حاله لیکره سوختافشین سعی کن یه جوری واسه PS3 هم ردیف کنی. هم من هستم هم حامد هم سینا، حسین و لیون هم که اعلام آمادگی کردن!!![]()
sorry for spam but...
---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------
آره خیلی خنده بود حالا کجاش میزد ؟؟![]()
زد لیکر بدبختو مقتول النسل کرد![]()

فکرش داره از خنده میترکونتم چه برسه عملیش کنم!!!بچه ها به نظر شما orc چقدر رو و از چه نظر روی شماره 6 تاثیر میذاره ؟
ینی از نظر فروش یا از نظر امتیازی که می گیره
باعث پیشگیری از اکشن تر شدن میشه به خاطر امتیاز پایین
یا بر عکس
یا با فروش بالا شماره 6 رو به سمت اکشن بیشتر سوق میده ؟؟؟؟
از نظر من عملکرد ORC تأثیر چندانی رو ساخت RE6 نداره، چون تقریباً از اول هم راه این دو بازی جدا بوده، ORC موفق باشه یا نباشه، مسئولین کپکام تصمیم خودشون رو برای سبک RE6 گرفتند، بازی بیشتر مبتنی بر اکشن میشه چون موفقیت این نسخه (از لحاظ فروش) رو تضمین میکنه. اگر بخش HORROR هم به بازی اضافه شده برای از دست ندادن طرفداران سریه کلاسیکه. به نظر من کپکام اونقدرها هم سرش به سنگ نخورده و به فکر هواداران نیست، هیچ وقت فروش بالای بازیش رو با دور کردن بازی از سلیقه گیمرهای امروزی از بین نمیبره.
نزارید تن آلبرت تو گور بلرزه تاپیک رو آپ کنید![]()
شوخی بود باو بی جنبه ها
بچه ها فک کنم کپکام مجبورمون کنه یه wiiu هم بیگیریم چون اینطوری که تو خبرا اومده می خوان بازم برای نینتندو رزی بسازن
آها راستی به نظر شما بهترین رزیدنت ایول تمام دوران کدوم شماره بوده ؟؟؟؟

وقتی برای اون کنسول دستی داغون داره اینجوری خودکشی می کنه مطمئن باش برای wiiu می ترکونهبرای نینتندو Wii ؟ یا 3DS ؟ :d بهترین رزیدنت اویل در تمام مدت عمر -29 - 28 سالم رزیدنت اویل ریمیک واسه گیم کیوب هست. حتی شاید از RE6 هم بهتر باشه.![]()
اگر خواستین دلایلش رو هم بگم
چقد خوبه این تاپیک معقول میره جلو.من میگم این orc اصن ارزش بازی کردن نداره.بچه ها به نظر شما orc چقدر رو و از چه نظر روی شماره 6 تاثیر میذاره ؟
ینی از نظر فروش یا از نظر امتیازی که می گیره
باعث پیشگیری از اکشن تر شدن میشه به خاطر امتیاز پایین
یا بر عکس
یا با فروش بالا شماره 6 رو به سمت اکشن بیشتر سوق میده ؟؟؟؟
حیف که فقط کریس
:-*
توش هست. وگرنه به هیچ وجه نمیخریدمش.:d هیچ امتیاز بالایی هم نمیگیره. میترسمم روی رزیدنت 6 تاثیر بد بذاره.