بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ای کاش رزیدنت اویل ۶ مثل قدیم میساختن که فقط Survival Horror بود .
الان که قراره Action
همباشه خدا کنه قسمت بیشتر Horror باشه تا Action .
امیدوارم یه بازی ترسناک از آب دربیاد و مثل ۵ نباشه .

اون اویل های سری قدیم رو دیگه فراموش کن چون دیگه تکرار نمیشه اینو بچسب (لیانو) :d
---------
منم تنها دل خوشیم به قسمتی که با لیانیم هستش البته هنوز خیلی چیزا تو بازی هست که ما نمی دونیم ولی محیط هایی که اول تریلر نشون داده شد منو یاده قدیم انداخت >:d:d

1_24_2012_9_07_45_AM.jpg

این یعنی چی یعنی امیدی به دیدن کلر تو بازی هست ؟

1_24_2012_9_07_45_AM.jpg

هست باور کن آلیسن هم نمیگه
باو مگه یادتون نیس رزومه اون زنه که توش نوشته بود رزیدنت ایول 6 رو ترکوندن سریع و خبر و تکذیب کردن
کلا این بازی خیلی مخوف ساخته شده 2 سال دارن میسازنش ولی هیچ خبری درز نکرده میشه هر انتظاری داشت

---------- نوشته در 10:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 AM ارسال شده بود ----------

slm
آقا یه لحظه
degeneratin توی 2008 اتفاق می افته re6 هم همچنین فقط ماه دقیقشو نمی دونم ولی 99.99999999% دیجنریشن قبل از 6 اتفاق می افته وووووو کلیر تو دیجنریشن تازه لیان رو می بینه پس ممکنه تو اینم باشه ولی کلیر هیچ حرفی از شری نمی زنه و اگه شری رو هم داشته باشیم به حتم می خواد دهن کلیر رو آسفالت کنه(مال داداششم کرد چه بهتر هم فال هم تماشا)اما این رفیقش چرا جولوشو میگیره(به کریس هم میگه قربان) ابن طرف اسمشون نیار به چه درد می خوره سوالیه شاید جوابش جایی که اون کچله و دختره هستنه. اون آقاهه هم اگه هانک باشه که به به ولی هانک قیافش به آلمانیا نمی خورد مگه(البته زیاد رو اون صورت تو re3 فک کنم حساب نکنیم بهتر باشه)
افشین نشستی تریلرو فریم به فریم دیذی ها:-b
با این اوصاف(اون کلیسا)احتمالا همه ی کاراکتر ها میرن اون جا سرده شاید دنباله دختره و شایدم کچله ولی اون دوتای دیگه(کچله و.)فرار کردن رفتن به چین احتمالا یه چیزی ور دارن بعدم برن مصر(با توجه به no hope left)یا آمریکا و....
اگه اشلی تو بازی باشه همونطور که گفتم ازش به عنوتن سیبل استفاده می کنم(فقط من ننه بابای اینو بببینم همه ی عقده هاموروشون خالی می کنم)
راستی همی دونم دامنشن کی اتفاق می افته ولی احتمال زیاد بعد مستقیم بعد از دیجنیشن هست و اونجا به احتمال قوی لیان بیلی روهم ملاقات میکنه پس لیان از خیلی چیزا باید تو این شماره خبر داشته باشه و شاید اخبازی هم از این دختر اسکله ربکا بدست بیاد و ربکاو کلیر و اینا بره برا اویل 7
راستی آقا نفهمیدید این سایته nohopeleft با این شمایل داغونش چه ربطی به یازی داره اصلا رف در باره ی این عکسا چی میگه داشب من رفتم باید سن وارد میکردی؟!؟یعنی می خواد تغییر کنه؟
خوابم میاد قاطی شد ببخشید
خداحافظ
یا علی
ایول دمت گرم ترکوندی
شرط می بندم کلیر هم هست تو بازی ولی به احتمال خیلی زیاد قابل بازی نباشه
به قول خودتم بهتره رو رو عکس اپیلاگ هانک حساب باز نکنیم از اون موقع کپکام هرچقدر خواسته چهره ها رو تغییر داده چه برسه به یه عکس اپیلاگ
دقیقا نشستم با kmplayer فریم به فریم دیدم :دی
یه سری از حرفاتو نگرفتم باید فریم به فریم بخونم متوجه بشم :دی ولی اون ربکا اسکله رو خوب اومدی =))

اول از همه اینا مال دیروز هستن،عمو ببین و حال کن:
bhm4uyylv9melx1amcdo.jpg
mgs8u1iqwcinaf4d6u8t.jpg
3cvg9jt7on2tc7kjnlxw.jpg
iugfizhgyx5y09v6ui0v.jpg
عکس اولی مال وضعیت Easy بود
دومی مال Normal بود
سومی و چهارمی اثرات عکس دومس هستن!!!

خب داشتین در مورد چی بحث میکردین؟ اها شری.....
خب DS رو که همتون بازی کردین.اونجا این بچه کره .............. بیشتر رو اعصاب ادم راه مرف.همش فرار میکرد حتی بعد از اینکه با کلیر و لیان اشنا شد باهاشون اومد.ولی خودمونیم ها خیلی نترس بود!!!

بچه ها میشه در مورد هانک توضیح بدین ؟
من درست نمی شناسمش
چرا شما میگین این پسره جوونه هانکه ؟ آخه این سنش به هانک نمی خوره ؟
از کجا می دونین ساخته ی دست وسکر نیست ؟ (یعنی آزمایشگاهی باشه نوعی کولون!)
لطفا برام توضیح بدین

بچه ها میشه در مورد هانک توضیح بدین ؟
من درست نمی شناسمش
چرا شما میگین این پسره جوونه هانکه ؟ آخه این سنش به هانک نمی خوره ؟
از کجا می دونین ساخته ی دست وسکر نیست ؟ (یعنی آزمایشگاهی باشه نوعی کولون!)
لطفا برام توضیح بدین
به نقل از سايت فارسي Resident Evil - صفحه اصلي
تقریبا چیزی درباره ی هانک معلوم نیست، حتی نام اصلی او. تنها چیزی که درباره ی گذشته او معلوم است این است که در سال 1996در جزیره راکسفورد تعلیم دیده است. او در ماموریت های زیادی موفق شده است که در اکثر آنها، تنها کسی بوده که زنده مانده برای همین به او لقب آقای مرگ یا همان Mr.death را داده اند. او در گروه نیروی ویژه آمبرلا، بخش سازمان امنیتی کار می کند. او فردی بی رحم، سرد، ساکت و عاری از احساس است.

Raccoon city incident

در 22سپتامبر سال 1998، هانک به همراه چند تن دیگر از اعضای تیم USS برای دزدیدن جی ویروس از ویلیام بیرکین به آزمایشگاه زیرزمینی آمبرلا واقع در شهر راکون رفتند. آنها بیرکین را پیدا کردند. هانک سعی کرد با او مذاکره کند ولی بیرکین راضی نمی شد که دسترنج تمام عمرش را به آنها بدهد. او با وجود هندگانی که داشت نمی توانست با اعضای USS مقابله کند به همین دلیل سعی کرد به آرامی از آنجا فرار کند ولی به یک لیوان برخورد کرد و آن را شکست که صدای آن باعث شد یکی از اعضای USS خشابش را روی او خالی کند. هانک زیر دستش را سرزنش کرد زیرا ممکن بود با این کارش به ویروس صدمه وارد کند. او جی ویروس را برداشت و همراه بقیه گروهش به سوی راه خروج رفتند. در راه یکدفعه بیرکین که به هیولایی به نام جی تبدیل شده بود به آنها حمله کرد و پس از کشتن تمام اعضای گروه هانک، چند تا از شیشه هایی که در آنها تی ویروس بود را شکست که این عمل باعث پخش شدن ویروس در شهر راکون شد. هانک پس از خارج شدن از آزمایشگاه به خلبانش زنگ زد و گفت که روی سقف سازمان پلیس منتظرش باشد و خودش با خونسردی تمام به آنجا رفت و با آن هلی کوپتر از شهر خارج شد. معلوم نیست که پس از سقوط آمبرلا چه بلایی سر او آمد. (احتمالا در revelations معلوم خواهد شد)

لقب H&K vp70 هانک ماتیلدا است.

در گزارش وسکر، وسکر با تنفر گفته بود: هانک به اندازه ی من سرد و بی رحم است. احتمالا دلیل تنفر او از هانک مردن رقیب و بهترین دوستش ویلیام بیرکین است.

اون چيزي كه مسلمه اينه كه كپكام در رزيدنت اويل 6 به طور كامل نظر فن هاي بازي رو در نظر گرفته.البته حداقل به خاطر منافع خودش هم كه شده،بايد اين كارو مي كرده.حالا به هر دليلي كه بوده،از نظر من قابل تحسين است!

ولي اين در نظر گرفتن خواسته ي فن ها خودش 2 بخش داره كه يك بخش اون خوب و ستودني و بخش ديگرش اشتباه و نااميد كننده است.بخش خوبش مربوط ميشه به گيم پلي كه من شخصا واقعا بابت اين قضيه خوشحالم.چون كپكام در رزيدنت اويل 6 خواسته رضايت هر دو گروه فن رزيدنت اويل رو جلب كنه.بنابراين يك سناريوي كلاسيك و ترسناك (ليون) و يك سناريوي مدرن و اكشن (كريس) رو درست كرده كه واقعا جالب و خلاقانه است.
ولي بخش بدش اينه كه متاسفانه كپكام در مورد داستان هم خواسته ي فن ها رو لحاظ كرده.درسته كه خواسته ي فن ها خيلي مهمه.ولي بايد ديد كه اين خواسته بر چه مبنايي است.همونطور كه مي دونيد،حضور كريس و ليون در بازي فقط و فقط به خاطر اصرار فن هاي بازي بوده و نه به خاطر داستان.خواستار اين موضوع فن هايي بودند كه بدون در نظر گرفتن داستان و اولويت شخصيت ها فقط مي خواستند 2 تا شخصيت مرد آرتيست و حرفه اي رزيدنت اويل رو با هم ببينند!من حاضرم رگم رو گرو بذارم كه كپكام در ابتدا قصد داشته كه كلير و ليون شخصيت هاي اصلي رزيدنت اويل 6 باشند!(بازم ميگم.من با حضور ليون مشكلي ندارم.مشكل من بيشتر با كريس است.) چون در رزيدنت اويل 5 به سرگذشت كريس و جيل پرداخته شد و نقششون تموم شد.در رزيدنت اويل 6 هم بايد به سرگذشت كلير و ليون پرداخته مي شد.حتي دارك سايد گواهي بر اين ادعاست.چون خط داستاني كلير و ليون به طور خلاصه در دارك سايد گردآوري شد.بنابراين 100 درصد قرار بوده كه در رزيدنت اويل 6 به همين خط داستاني پرداخته بشه.همونطور كه خط داستاني كريس و جيل در UC گرد آوري شد و بعدش در رزيدنت اويل 5 داستانشون رو تموم كردند.خداييش منطقيه كه كريس در 3 تا بازي پشت سر هم حضور داشته باشه و كلير از 11 سال پيش تا حالا هيچ جا نباشه؟(دلايل بيشترش رو در پست قبليم به طور مفصل توضيح دادم.) اين موضوع زماني اوج مي گيره كه ما مي بينيم به جز كريس و ليون،بازي يك خط داستاني سوم هم داره كه هر دو پارتنر اصلي كلير يعني شري و استيو در اون حضور دارند.ولي خبري از خود كلير نيست!(بنابر اظهارات احد و دلايل منطقي كه آورده،اون پسره استيو است!) همين حضور شري و استيو نشون دهنده ي اينه كه اول قرار بوده كلير شخصيت اصلي بازي باشه و به وسيله ي اون با شري و استيو روبرو بشيم.ولي وقتي كه به خاطر فن ها،كريس و ليون رو آوردند توي بازي،مجبور شدند كه شري و استيو رو مستقيم و بدون حضور كلير وارد بازي كنند.يك لحظه فكر كنيد.واقعا نمي شد كه شخصيت اصلي اين خط داستاني كلير باشه و با پيشبرد داستان،كلير با شري و استيو روبرو بشه؟خداييش اينطوري جذابيت داستان بيشتر نمي شد؟تازه اينطوري هم خواسته ي فن ها كه حضور كريس و ليون بود برآورده مي شد و هم به اصل داستان خدشه اي وارد نمي شد.نه مثل الآن كه هر 4 پارتنر كلير (كريس،ليون،شري و استيو) توي بازي حضور داشته باشند.ولي اثري از خود كلير نباشه كه واقعا مضحكه!از هر لحاظ كه حساب كنيم،كلير بايد توي اين بازي حضور مي داشت.
یعنی واقعا در بین 3 تا سناریو،هیچ جایی برای کلیر نبود؟اين همه سال كپكام به نظر فن ها توجه نكرد.اونوقت درست زماني تصميم مي گيره به خواسته ي فن ها توجه كنه كه نوبت كلير بوده!اينم از شانس منه ديگه.خداييش اگه بد ميگم،بگيد بد ميگي!البته شاید به قول افشین هنوز امیدی باشه که البته بعید می دونم.در ضمن من قصدم توهین به نظر کسی نیست.فقط دارم مثل بقیه نظر خودم رو میگم.
اون دختره هم شریه.من نمی دونم شما چرا به این اشلی گیر دادید؟شخصیت بی عرضه ای مثل اشلی چطور می تونه در طول 4 سال اینقدر تغییر کنه؟بعدش هم اشلی توی داستان چیکاره است؟توی 4 لیون جونش رو نجات دد و نقشش کلا تموم شد.اشلی چه می فهمه آمبرلا چیه؟ویروس چیه؟در حالی که شری و پدر و مادرش در دل داستان بودند!بعدش هم سرنوشت شری مبهمه.ولی اشلی چی؟تازه اشلای چرا باید همراه استیو باشه؟حداقل شری هم مثل استیو توسط وسکر دزدیده شد.ولی اشلی چی؟حتی اگه اشلی هم توی بازی حضور داشته باشه،این دختره که دیدیم شری است.شک نکنید!

آخرین ویرایش:
نه دیگه قبل از اینکه تریلری منتشر بشه IGN خبر رو لیک کرد. اینها فرضیات اون زمانه. بعد از اینکه اخبار کامل اومد نظرات عوض شد. هر ثانیه‌ای که از مراسم میگذشت اخبار تند تند عوض میشد. واسه همین حرفهایی که قبل از اخبار جدید زده میشه هم خود به خود باطل میشه.

به فرض كه اينطور كه شما ميگيد باشه
لحظه اي كه اخبار تازه ليك شد، شما فكر ميكرديد كه رزيدنت اويل 6 ادامه رزيدنت اويل 5 هست ديگه، يعني Sequel
قطعن اين فكرو ميكرديد. همه اين فكرو ميكردن.
با اينحال هم وسكر نميتونست تو اويل 6 باشه چون آلبرت وسكر تو اويل 5 كشته شد. غير از اينه؟ البته اگر نگيد كه دلايل زيادي داريد براي زنده بودنش!
اگر داريد خوشحال ميشم بدونم.

شايد هم فكر ميكرديد كه ريبوت هست كه وسكر توش حضور داره
كه همونطور كه مي دونيد براي سري اصلي بعيده مگر اينكه اسپين اوف باشه.
گرچه بعيد بود كه اويل 6 يه Prequel باشه.

اما سايت ايكس باكس اعلام كرده كه بازي در سال 2013 اتفاق ميوفته
با اين حال هم فرضيه شما اشتباهه.

يه چيز جالب ديگه اي كه من از صحبت هاي اعضا تعجب كردم
اين بود كه damnation و degeneration رو با داستان بازي حساب مي كنيد!!
در صورتي كه اين فيلم ها هيچ ارتباطي به بازي ندارن.

آخرین ویرایش:
چه بهش بیاد چه نیاد،من از همون اویل2،شری رو با عنوان بوووووووووق(همون اسمشو نبر)خطاب میکردم!واقعا اسباب زحمت بود!الانم همه رو به زحمت انداخته اسمشو نبر خانم!!!:d
خوب محمد آقا، شما از یک بچه تو این شرایط چه توقعی دارید؟! پا به پای شما بیاد و همکاری کنه؟! البته دیگه این شری اون شری نیست که ازش دفاع کنم:d فرشته هم زیر دست آلبرت وسکر بره، هیولا ازش در میاد! دیدید چه بلایی سر جیل بدبخت آور؟! البته اینا همش حدسیاته.

آقا من صد در صد مطمئنم حتی در حد یک نام در یک فایل هم که شده کلر در بازی هست. اصلاً همه چیز برای حضورش مهیاست: وجود لیان، وجود کرس، وجود شری و ... .
قبلاً هم گفتم نیازی نیست که سازندگان تمامی اطلاعات رو منتشر کنند. در مورد RE5 هم همین بود. تو کدوم تریلر دیدیم که جیل تو بازی حضور داره؟!

اون چيزي كه مسلمه اينه كه كپكام در رزيدنت اويل 6 به طور كامل نظر فن هاي بازي رو در نظر گرفته.البته حداقل به خاطر منافع خودش هم كه شده،بايد اين كارو مي كرده.حالا به هر دليلي كه بوده،از نظر من قابل تحسين است!

ولي اين در نظر گرفتن خواسته ي فن ها خودش 2 بخش داره كه يك بخش اون خوب و ستودني و بخش ديگرش اشتباه و نااميد كننده است.بخش خوبش مربوط ميشه به گيم پلي كه من شخصا واقعا بابت اين قضيه خوشحالم.چون كپكام در رزيدنت اويل 6 خواسته رضايت هر دو گروه فن رزيدنت اويل رو جلب كنه.بنابراين يك سناريوي كلاسيك و ترسناك (ليون) و يك سناريوي مدرن و اكشن (كريس) رو درست كرده كه واقعا جالب و خلاقانه است.
ولي بخش بدش اينه كه متاسفانه كپكام در مورد داستان هم خواسته ي فن ها رو لحاظ كرده.درسته كه خواسته ي فن ها خيلي مهمه.ولي بايد ديد كه اين خواسته بر چه مبنايي است.همونطور كه مي دونيد،حضور كريس و ليون در بازي فقط و فقط به خاطر اصرار فن هاي بازي بوده و نه به خاطر داستان.خواستار اين موضوع فن هايي بودند كه بدون در نظر گرفتن داستان و اولويت شخصيت ها فقط مي خواستند 2 تا شخصيت مرد آرتيست و حرفه اي رزيدنت اويل رو با هم ببينند!من حاضرم رگم رو گرو بذارم كه كپكام در ابتدا قصد داشته كه كلير و ليون شخصيت هاي اصلي رزيدنت اويل 6 باشند!(بازم ميگم.من با حضور ليون مشكلي ندارم.مشكل من بيشتر با كريس است.) چون در رزيدنت اويل 5 به سرگذشت كريس و جيل پرداخته شد و نقششون تموم شد.در رزيدنت اويل 6 هم بايد به سرگذشت كلير و ليون پرداخته مي شد.حتي دارك سايد گواهي بر اين ادعاست.چون خط داستاني كلير و ليون به طور خلاصه در دارك سايد گردآوري شد.بنابراين 100 درصد قرار بوده كه در رزيدنت اويل 6 به همين خط داستاني پرداخته بشه.همونطور كه خط داستاني كريس و جيل در UC گرد آوري شد و بعدش در رزيدنت اويل 5 داستانشون رو تموم كردند.خداييش منطقيه كه كريس در 3 تا بازي پشت سر هم حضور داشته باشه و كلير از 11 سال پيش تا حالا هيچ جا نباشه؟(دلايل بيشترش رو در پست قبليم به طور مفصل توضيح دادم.) اين موضوع زماني اوج مي گيره كه ما مي بينيم به جز كريس و ليون،بازي يك خط داستاني سوم هم داره كه هر دو پارتنر اصلي كلير يعني شري و استيو در اون حضور دارند.ولي خبري از خود كلير نيست!(بنابر اظهارات احد و دلايل منطقي كه آورده،اون پسره استيو است!) همين حضور شري و استيو نشون دهنده ي اينه كه اول قرار بوده كلير شخصيت اصلي بازي باشه و به وسيله ي اون با شري و استيو روبرو بشيم.ولي وقتي كه به خاطر فن ها،كريس و ليون رو آوردند توي بازي،مجبور شدند كه شري و استيو رو مستقيم و بدون حضور كلير وارد بازي كنند.يك لحظه فكر كنيد.واقعا نمي شد كه شخصيت اصلي اين خط داستاني كلير باشه و با پيشبرد داستان،كلير با شري و استيو روبرو بشه؟خداييش اينطوري جذابيت داستان بيشتر نمي شد؟تازه اينطوري هم خواسته ي فن ها كه حضور كريس و ليون بود برآورده مي شد و هم به اصل داستان خدشه اي وارد نمي شد.نه مثل الآن كه هر 4 پارتنر كلير (كريس،ليون،شري و استيو) توي بازي حضور داشته باشند.ولي اثري از خود كلير نباشه كه واقعا مضحكه!از هر لحاظ كه حساب كنيم،كلير بايد توي اين بازي حضور مي داشت.
یعنی واقعا در بین 3 تا سناریو،هیچ جایی برای کلیر نبود؟اين همه سال كپكام به نظر فن ها توجه نكرد.اونوقت درست زماني تصميم مي گيره به خواسته ي فن ها توجه كنه كه نوبت كلير بوده!اينم از شانس منه ديگه.خداييش اگه بد ميگم،بگيد بد ميگي!البته شاید به قول افشین هنوز امیدی باشه که البته بعید می دونم.در ضمن من قصدم توهین به نظر کسی نیست.فقط دارم مثل بقیه نظر خودم رو میگم.
اون دختره هم شریه.من نمی دونم شما چرا به این اشلی گیر دادید؟شخصیت بی عرضه ای مثل اشلی چطور می تونه در طول 4 سال اینقدر تغییر کنه؟بعدش هم اشلی توی داستان چیکاره است؟توی 4 لیون جونش رو نجات دد و نقشش کلا تموم شد.اشلی چه می فهمه آمبرلا چیه؟ویروس چیه؟در حالی که شری و پدر و مادرش در دل داستان بودند!بعدش هم سرنوشت شری مبهمه.ولی اشلی چی؟تازه اشلای چرا باید همراه استیو باشه؟حداقل شری هم مثل استیو توسط وسکر دزدیده شد.ولی اشلی چی؟حتی اگه اشلی هم توی بازی حضور داشته باشه،این دختره که دیدیم شری است.شک نکنید!

کاملا تایید میشه.

RESIDENT EVIL 6 - Xbox.com
چی رفته اینجا هذیون نوشته؟
The highly anticipated "Resident Evil 6" is finally here. Set in 2013, 10 years after the Raccoon City incident, the world faces the horror of a global scale bioterrorism attack. Immersive gameplay experience, horror, excitement, deep emotion and dense storyline, set in an epic scale. More horror, more realistic and more drama. The best horror entertainment experience ever.
حالا جالب اینجاست که نوشته 10 سال پس از حوادث شهر راکون!!! یه جمع تفریق میکردن بد نبود.....

The highly anticipated "Resident Evil 6" is finally here. Set in 2013, 10 years after the Raccoon City incident, the world faces the horror of a global scale bioterrorism attack. Immersive gameplay experience, horror, excitement, deep emotion and dense storyline, set in an epic scale. More horror, more realistic and more drama. The best horror entertainment experience ever
:))=))=))=))=))=))=))=))
تورو خدا اینو!!!
خودش خودشو بعد از یک ویرگول نقض کرده و نفهمیده!!!=))=))=))=))=))

دوست دارم تونی!!!
yahoo_6.gif

بچه ها با توجه به اطلاعاتی که علی سیف داد و دستش هم درد نکنه
این هانک که نمیشه این پسره باشه !!! با این حساب هانک اگه بخواد خیلی هم جوون باشه 37-38 سالشه !!! ولی این پسر حداقل 10 سال جوونتر می زنه
ماجرا چیه ؟!!! چرا شما فکر می کنین این پسره همون mr.death هست ؟
اینکه استیو باشه محتمل تره ؟ شاید گذشته ی خودش رو فراموش کرده ؟!

اول از همه اینا مال دیروز هستن،عمو ببین و حال کن:
bhm4uyylv9melx1amcdo.jpg
mgs8u1iqwcinaf4d6u8t.jpg
3cvg9jt7on2tc7kjnlxw.jpg
iugfizhgyx5y09v6ui0v.jpg
عکس اولی مال وضعیت Easy بود
دومی مال Normal بود
سومی و چهارمی اثرات عکس دومس هستن!!!

خب داشتین در مورد چی بحث میکردین؟ اها شری.....
خب DS رو که همتون بازی کردین.اونجا این بچه کره .............. بیشتر رو اعصاب ادم راه مرف.همش فرار میکرد حتی بعد از اینکه با کلیر و لیان اشنا شد باهاشون اومد.ولی خودمونیم ها خیلی نترس بود!!!
به قول قدیمیا،شیر مادرت حلالت!:dاحد باید یک نشان جیل کوب،بزنه روی یقت!
تو یکی از ستارگان درخشان نوظهور عرصه ی رزیدنت اویلی!:x:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or