بیا باز الکی دلمونو خوش کردیم نگو No Hope Left اینه تیزر رسمی Resident Evil: Retribution فردا به نمایش در خواهد آمد
آخرین ویرایش:
آقا این چه ربطی به اون داره؟! الکی هایپ زدایی نکن، بذار تو حال خودمون خوش باشیم:d این دو موضوع بی ربطند، هنوز هم امید هست.بیا باز الکی دلمونو خوش کردیم نگو No Hope Left اینه http://forum.bazicenter.com/thread55748/#post1816260
عزیزه دل از E32011 به بعدشو چه قبلش کلی نمایشگاه اومدو رفتو یه دله خوشی به ما ندادن که:dآقا این چه ربطی به اون داره؟! الکی هایپ زدایی نکن، بذار تو حال خودمون خوش باشیم:d این دو موضوع بی ربطند، هنوز هم امید هست.
و این توضیح رو هم اضافه کنم که ما داریم درمورد مهمترین عامل صحبت میکنیم.قبلا گفته بودم بازم میگم:رزیدنت اویل تنها در صورتیکه برگرده توی عمارت،احیا میشه!درمورد این مسئله اصلا شک ندارم!میتونید برید یه باز از1تا5 بازی کنید تا ببینید که از 2 به بعد رو به افول رفت و تنها توی ورنیکا کمی خودشو نشون داد!بنابراین به گزینه ی1 رای دادم!
من ریمیک رو چندین بار بازی کردم ولی بعد که بادقت فکر کردم دیدم ریمیک هم به اندازه ی1 ترسناک و جذاب نیست!1 تکرار نشدنیه![]()

:shocked::-o
(قبل از شنیدن خبر)
:-o

:confused:
unish::baby::angry::censored::cursing:
:hurted::scare::thumbdown:wallbash::wacko::unsure:

:discussion::crying1::surrender: (بعد از شنیدن خبر شامل این گروه ها میشن!!!!)خبر چی؟؟قیافه فن ها وقتی رفتن تو دیوار: از راست به چپ ----->
:shocked::-o
(قبل از شنیدن خبر)
:-o
:confused:
unish::baby::angry::censored::cursing:
:hurted::scare::thumbdown:wallbash::wacko::unsure:
:discussion::crying1::surrender: (بعد از شنیدن خبر شامل این گروه ها میشن!!!!)
البته این برای فیلمشه!!! در مورد RE6 یه پست جدید میاد!!!

این حرفت درسته که تو محیط بسته ترس بیشتری موجوده ولی اینم در نظر بگیر که راه فرار موجوده یعنی یه جور خیال جمعی برای طرف هست که اگه نشد در میرم و بیخیالش میشم ولی تو اون فیلم فراری در کار نبود من به شخصه از موجوداتش و دشمنانش بیشتر میترسیدم تا بسته بودن محیطش نمونشم همین اکبرا که گفتی تو اویل 5 واقعا برای اولین بار ترسش منو میخکوب کرد درسته بار اول میبینی میترسی ولی بار دوم اون ترسه کمتر و کمتر میشه و در نهلیت اون ترس زیر پوستی که گفتی فقط میمونهچون نظر سنجی بازنویسی شد،گفتم پستمو تکرار کنم!
و این توضیح رو هم اضافه کنم که ما داریم درمورد مهمترین عامل صحبت میکنیم.
مثال میزنم:شما شب تو یه کوچه باغ قدم بزن.تو همین تهرانش هست.اونجا نه موزیکی داری،نه زامبی!اما حس ترس خیلی خوب بهت القا میشه.
حالا بشین توی خونت و آهنگ ترسناک گوش کن یا فیلم زامبی دار ببین.آیا به اندازه ی قدم زدن توی یه کوچه باغ در یه شب تاریک حس ترس بهت القا میشه؟!من که فکر نمیکنم.
به همین دلیله که میگم شما وقتی میشینی اویل1تا5رو بازی میکنی حس میکنی که به ترتیب که میای جلو بازی برات آسونتر میشه.یه بار اینو امتحان کنیدمثلا امروز1 رو بازی کنید،فردا2،پس فردا3 و...
این که همه ی این عوامل با هم یه مجموعه رو میسازن،شکی توش نیست.درسته که نبود هرکدوم مجموعه رو لنگ میذاره ولی الان بحث مهمترینشونه.
حامد فیلم پارانرمال 2و3ش که فان بود!ولی کلا اون حس زیر پوستی که بهت میداد به خاطر این بود که همش تو یه محیط بسته بود.به شما القا میشه که تو این خونه گیر افتادی.بهت القا شده که راه فراری نیست.فکر میکنی اگه پارانرمال تو یه جای وسیع بازی میشد بازهم اینقدر میترسیدی؟بیشتر فیلمهای ترسناک رو اگه دقت کنی تو یه محیط بسته هستن.مهمترینشون کلبه ی وحشت.به شما حتی اجازه ی خروج از کلبه و ورود به جنگلو نمیده!تو همین اویل1 راه خروج از خونه رو میبنده!چون میکامی میدونه تو برای اینکه خوب بترسی باید محدود بشی!
تو سایلنت هیل هم شما تو یه شهر کوچیک گیر میوفتی.خیلی کوچیک!که اونم تو خود خیابونا کاری نداری و بیشتر باید تو اتاقا و خونه ها بگردی که همشون محیط های کوچیکن!
اینکه میگن نمسیس باعث ترسه من اصلا اینو قبول ندارم.نمیدونم چرا عامل ترس اویل 3 رو توی نمسیس میبینید!حامد خودت شاهد بودی که نمسیس رو اسفندیار سرکار میذاشت و بازیش میداد!نمسیس باعث سختی بازی شده ولی اون ترسناکیه اویل3 از نمسیس نیست.اینو همه اشتباه میکنن!بیشتر این کوچه های تنگ و تاریک راکونه که شمارو میترسونه و زیر پوستت ترسو القا میکنه!چنان استادانه این کارو انجام داده که حتی ماها که ادعای اویل خوری داریم متوجه نشدیم و فکر میکنیم نمسیسه که عامل ترسشه!وگرنه تو اویل5 اون زامبی ها که بهشون میگی اکبر!:dصد درجه از نمسیس حیوون ترن!پس چرا ترس اویل5 به اندازه ی3 نیست؟!
آره اینم من قبول دارمخب دلیلش واضجه محمد: چون اکبراش انقدر گنده هستن که نمیتونن بدواند!! ولی نمسیس میدوید.منم که دیدی اونکارا رو میکردم حاصل عقده هایی هست که از نمسیس داشتم(و البته تجربه)
ولی به نظر من موسیقی و محیط به یک اندازه ترسناکن.
من همون مثال خودت رو میزنم. فرض کن داری توی همون پارک با همون شرایط قدم میزنی. اگه یک موسیقیه آروم و ریلکس پخش بشه من یکی همونجا میخوابم.:d ولی اگه در همون شرایط موسیقیه ترسناکی بزارن ترسم صد برابر میشه!!! هی اطرافمو نیگاه میکنم که یه وقت قافل گیر نشم.
نمونه ی این حالت یک جا تو اویل هست که خوب میتونید لمسش کنید:
توی اویل3 وقتی دارید از اتاق استارز بر میگردید. سر پله ها که میرسید صدای شکستن شیشه میاد. بعد اگه صبر کنید یک موسیقیه مرموز و ترسناک رو میشنوید که من دفعه اول خوب یادمه همونجا خوشکم زد. جرات نداشتم از جام تکون بخورم چون موسیقیه اونجا باعث تولید آدرنالین توی بدنم میشد.
بچه ها یه خبر شاید برای شما زیاد جالب نباشه اما واسه من هست ویلیام بیرکین در Resident Evil :Revelations حضور داره.![]()
![]()
مرسی حمید ولی فک کنم منظورت retribution باشه؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------
علی جان اگه اجازه بدی من یه خورده بیشتر فک کنم رو حرفات تا بتونیم دقیق تر بحث کنیم

افشین جان شما بزرگواری و مختار، بنده در مقام شاگردیم.علی جان اگه اجازه بدی من یه خورده بیشتر فک کنم رو حرفات تا بتونیم دقیق تر بحث کنیم