سلام بر دوستان گلم
افشین جان خیلی خیلی زیبا بودن اهنگها هم پیانو به زیبایی نواخته شده هم گیتار خیلی خوشم اومد دستای هنرمندی دارین تبریک میگم
حالا میخوام بدونم ضرورت حضور خانم ردفیلد توی داستان چیه از اونجایی که من میدونم کلیر ردفیلد برای پیدا کردن برادرش به شهر راکون رفت و بعد از نجات پیدا کردن و خروج از شهر از شری و لیون جدا شد و بازم به دنبال برادرش رفت که عاقبت در داستان کد ورونیکا برادرش رو پیدا میکنه خب حالا به نظرتون داستان کلیر اینجا تموم نمیشه اقا احد و اقا نیمای عزیز که میگید لیون هر جا وارد شده تمام دشمناشو کاملا از بین برده و دلیلی برای حضور بعدی نداره ایا به نظر شما داستان کلیر ردفیلد با پیدا کردن برادرش تموم نشد؟کلیر ردفیلد به چه مناسبت بایدحضور داشته باشه دلیل منطقی و هدفی که کلیر باید دنبال کنه چیه ؟
اگر هانک توی داستان باشه دلیل داره اگر لیون باشه دلیل داره اگر کریس باشه دلیل داره چون جزو بی اس ای ای هستش دلیل حظور کلیر ردفیلد چیه؟
نمیخواستم اینو بگم ولی چاره ای نیست باید بگم الان میتونم به جرات بگم الان بی خاصیت ترین شخصیت رزیدنت اویل همین کلیر ردفیلده بعد از کد ورونیکا چه حرکتی کرد توی داستان دیجنریشن چه حرکت فوق العاده ای داشت؟اونی که ما دیدیم لیون و انجلا میلر بودن که با کرتیس میلر روبرو شدن یکی اینجا توضیح بده نقش کلیر ردفیلد و حرکت تاریخی که کرد توی داستان دیجنریشن چی بوده؟
خواهش می کنم
در مورد کلیر باید بگم انقدر ها هم بدردنخور نیست چون تو Terra-Save کار میکنه که با فعالیت های ویروسی اگر اشتباه نکنم مبارزه میکنه که اگه به دیالوگ های دیجنریشن رجوع کنیم
بعد از اینکه رون دیویس به کلیر میگه
Inoculation would have been
entirely possible had Terra-Save not backed us
into an adversarial corner.
واکسيناسيون منحصرا زماني امکانپذير بود که "ترا-سيو" ما رو به دشمني متهم نميکرد
کلیر متوجه اشتباهش میشه
و دیالوگی بین کلیر و لیان رد وبدل میشه
We just ended up
making things worse.
That's not true.
The villains here
are the ones who used the virus.
But worse than them
are the ones who made it.
Seven years ago,
our lives were changed forever...
...by the virus from Umbrella Corp.
Umbrella collapsed
but their viral legacy
continues to spread.
I'm gonna scrub this virus
from the face of the Earth.
You chose the role of rescuer
rather than fighter, like me.
You chose a path that
your brother and I couldn't follow.
You weren't wrong.
کلیر :ما فقط باعث شديم مسائل بدتر بشن
لیان:اين درست نيست
آدمايي که اينجان همون رذلهايي هستن
که اين ويروس رو بکار ميبردن
اما بدتر از اينا، کسايي هستن که ويروس رو ميسازن
هفت سال قبل، زندگيهامون
براي هميشه بهخاطر
ويروس ساخته شده شرکت آمبرلا
دستخوش تغيير شد
آمبرلا فرو پاشيد
اما ميراث مرگبارشون به پخش شدن ادامه داد
من ميخوام ريشه اين ويروس رو تو زمين بخشکونم
تو هم مثل من بيشتر نقش
نجاتدهنده
رو انتخاب کردي تا
جنگنده
تو راهي رو انتخاب کردي که من و برادرت
نميتونيم ادامه بديم
تو اشتباه نکردي
خوب از تمام اینا میشه نقش کلیر رو از لیان تمییز داد
درسته کلیر در هیچ شماره دیگه ای نبوده ولی همونطور که ما فرض می کنیم لیان دایره داره
کلیر هم میتونه به همون اندازه مفید باشه البته من برخلاف خود لیان فکر میکنم اون بیشتر نقش جنگنده رو داشته تا ناجی ولی کلیر بیشتر ناجی بوده و خودش رو محدود به دولت نکرده
من همیشه گفتم نقش جیل و کریس کاملا به نقطه آخرش رسیده و میشه فقط استفاده تجاری کرد و هی برای bsaa ماموریت گذاشت ولی اگه سری re رو شبیه یه سکه بدونیم الان موقع اینه که روی دیگشو ببینیم یعنی لیان و کلیر که باید به هدفشون برسن همون طور که کریسو جیل به هدفشون یعنی نابودی وسکر رسیدن