بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

شما اسم خودتونو گذاشتین رزیدنت اویلررررررررررررررر.اصلا چه دلیلی داره بین کاراکترا فرق بزارین.خب ببینم هر کدومشون نبودن که اصلا داستان پیش نمیرفت.چی میگین اگر این نبود اگر اون نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اه اه اه مثل اینه که بگیم اگر یکی از اعضای داخلی بدن نباشه مشکلی پیش نمیاد.مگه میشه.)x.بابا این همه بحث .همین سوال دوستمون g-virusبه این خوبی:)

ماوین جان دستت درست خیلی عالی بود تاریخچه امبرلا من از این قسمتش خیلی خوشم اومد:
جزیره‌ی اسپنسر: جزیره‌ای در اقیانوس آرام که " آلکس وسکر " در آن به پژوهش‌های سری می‌پرداخت.آلکس دوازدهمین نفر از سی گزینه ی نهایی پروژه ی کودکان وسکر است. او در جریان پروژه ی کودکان وسکر که توسط اوزول ای اسپنسر طراحی شده بود، قرار گرفت. هدف از این پروژه، ساخت دنیایی جدید بود که در آن انسانهایی با ضریب هوشی بسیار بالاتر و اشتباهاتی بسیار کمتر زندگی می کردند. آلکس نیز از پدر و مادری نخبه متولد شده بود و به اعتقاد اسپنسر، یقینا دارای DNA برتر نیز بود. او در جریان اجرای پروژه، یکی از کمتر کسانی بود که توانست در آزمایش ها موفق شود؛ آزمایش هایی که حتا خودش هم از آن بی خبر بود. او با آموزشهایی که دیده بود،درآینده به استخدام شرکت آمبرلا در آمده و به عنوان پژوهشگر در آنجا مشغول به کار می شود.

از دید اسپنسر، آلکس یکی از مناسب‌ترین گزینه‌های دارای آبنده‌ی روشن در میان دیگر گزینه‌ها بود. آلکس نیز نسبت به اسپنسر، وفادار نشان داد و اینها سبب شد تا اسپنسر یک پروژه‌ی مخفیانه را به آلکس بسپارد. آلکس مطالعات و پژوهش‌های خود را پیرامون ویروسی که از اسپنسر گرفته بود، در این جزیره آغاز کرد و هدف از این پروژه جاویدان کردن اسپنسر بود. آلکس موفق به این کار بزرگ شد، اما خیانت های اسپنسر به او، سبب شد تا راه دیگری را در پیش بگیرد.
ای کاش اطلاعات بیشتری در مورد الکس داشتیم
احد جان در مورد وسکر بهتره بگم یه چیزایی در شخصیت انسان ذاتی هستش و یه چیزایی اکتسابی من فکر میکنم جاه طلبی و به دنبال جاودانگی بودنش ذاتی باشه و این بی اخلاقی و کارهای غیر انسانی اکتسابی بوده و از بدو کودکی که توسط اسپنسر دزدیده شد و رفتارهایی که باهاش شده اینجوری بارش اورده یه جورایی عقده ای شده بچه مردم و کلا فکر میکنم ویروس توی رفتار البرت وسکر هیچ تغییری ایجاد نکرده و اینها نتیجه تربیت شدن در شرکت امبرلاست حالا با توجه به نکته هایی که ماوین عزیز گفت اخرش ویروس جی توی بدن البرت وسکر بوده یا اون ویروسی که بیرکین بهش داد اگر ویروس جی بوده چرا وسکر رو اونجوری نکرده که یه چشم زیادی داشته باشه و تغییر شکل بده؟
راستش داش احد به نظر تو توی اویل 4 ایدا داشت از لیون استفاده میکرد یا لیون برای پیشبرد ماموریتش مجبور بود مبارزه کنه ؟ اگر داشت استفاده ابزاری میکرد چرا ایدا خودش زودتر از لیون با سادلر رو در رو شد چرا اینقدر جون لیون رو نجات داد؟من فکر کنم علاقه اونا به هم باعث این داستان شده
بچه ها در مورد این که از لیون استفاده ابزاری شده کسی حرف خاصی نداره ؟در اخر شما اخرین مبارز رو برای نابودی ویروس و مبارزه با سازندگان اونها کی میدونید؟به نظر من لیون اس کندی اخرین منجیه

editorial16.jpg

البرت وسکر کبیر

7-امروز توی کتاب Archives یک چیزی خوندم که خیلی حال کردم.توی بخش بیوگرافی کلیر نوشته بود که گرچه کلیر یک شهروند معمولی بود،ولی قادر بود که از همه چیز از چاقو گرفته تا موشک انداز استفاده کند!مهارت های کلیر با جیل والنتاین برابری می کند! (این رو دیگه نمی تونید انکار کنید.چون خود کاپکوم گفته.اگر هم باور نمی کنید،به کتاب مراجعه کنید.
غلط کرد گفت دیگه نمیگه
اخه نیما خودت فکر کن یه شهروند معمولی چه طوری میشه به راکت انداز اشنایی داشته باشه حالا جیل والنتاین چون پلیس بوده و جزو نیروهای ویژه قابل قبوله ولی کلیر ردفیلد به چه مناسبت باید راکت لانچر و انواع اسلحه رو بلد باشه کار کنه اونوقت میگن لیون رو بزرگش کردن عجبا:|:|:|:|:|:d

شما اسم خودتونو گذاشتین رزیدنت اویلررررررررررررررر.اصلا چه دلیلی داره بین کاراکترا فرق بزارین.خب ببینم هر کدومشون نبودن که اصلا داستان پیش نمیرفت.چی میگین اگر این نبود اگر اون نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اه اه اه مثل اینه که بگیم اگر یکی از اعضای داخلی بدن نباشه مشکلی پیش نمیاد.مگه میشه.)x.بابا این همه بحث .همین سوال دوستمون g-virusبه این خوبی:)
احمد جون قرار شد هر کی یه تحلیل از شخصیت لیان داشته باشه ولی خوب اینجوری شد
ماوین جان دستت درست خیلی عالی بود تاریخچه امبرلا من از این قسمتش خیلی خوشم اومد:
جزیره‌ی اسپنسر: جزیره‌ای در اقیانوس آرام که " آلکس وسکر " در آن به پژوهش‌های سری می‌پرداخت.آلکس دوازدهمین نفر از سی گزینه ی نهایی پروژه ی کودکان وسکر است. او در جریان پروژه ی کودکان وسکر که توسط اوزول ای اسپنسر طراحی شده بود، قرار گرفت. هدف از این پروژه، ساخت دنیایی جدید بود که در آن انسانهایی با ضریب هوشی بسیار بالاتر و اشتباهاتی بسیار کمتر زندگی می کردند. آلکس نیز از پدر و مادری نخبه متولد شده بود و به اعتقاد اسپنسر، یقینا دارای DNA برتر نیز بود. او در جریان اجرای پروژه، یکی از کمتر کسانی بود که توانست در آزمایش ها موفق شود؛ آزمایش هایی که حتا خودش هم از آن بی خبر بود. او با آموزشهایی که دیده بود،درآینده به استخدام شرکت آمبرلا در آمده و به عنوان پژوهشگر در آنجا مشغول به کار می شود.

از دید اسپنسر، آلکس یکی از مناسب‌ترین گزینه‌های دارای آبنده‌ی روشن در میان دیگر گزینه‌ها بود. آلکس نیز نسبت به اسپنسر، وفادار نشان داد و اینها سبب شد تا اسپنسر یک پروژه‌ی مخفیانه را به آلکس بسپارد. آلکس مطالعات و پژوهش‌های خود را پیرامون ویروسی که از اسپنسر گرفته بود، در این جزیره آغاز کرد و هدف از این پروژه جاویدان کردن اسپنسر بود. آلکس موفق به این کار بزرگ شد، اما خیانت های اسپنسر به او، سبب شد تا راه دیگری را در پیش بگیرد.
احد جان در مورد وسکر بهتره بگم یه چیزایی در شخصیت انسان ذاتی هستش و یه چیزایی اکتسابی من فکر میکنم جاه طلبی و به دنبال جاودانگی بودنش ذاتی باشه و این بی اخلاقی و کارهای غیر انسانی اکتسابی بوده و از بدو کودکی که توسط اسپنسر دزدیده شد و رفتارهایی که باهاش شده اینجوری بارش اورده یه جورایی عقده ای شده بچه مردم و کلا فکر میکنم ویروس توی رفتار البرت وسکر هیچ تغییری ایجاد نکرده و اینها نتیجه تربیت شدن در شرکت امبرلاست حالا با توجه به نکته هایی که ماوین عزیز گفت اخرش ویروس جی توی بدن البرت وسکر بوده یا اون ویروسی که بیرکین بهش داد اگر ویروس جی بوده چرا وسکر رو اونجوری نکرده که یه چشم زیادی داشته باشه و تغییر شکل بده؟
راستش داش احد به نظر تو توی اویل 4 ایدا داشت از لیون استفاده میکرد یا لیون برای پیشبرد ماموریتش مجبور بود مبارزه کنه ؟ اگر داشت استفاده ابزاری میکرد چرا ایدا خودش زودتر از لیون با سادلر رو در رو شد چرا اینقدر جون لیون رو نجات داد؟من فکر کنم علاقه اونا به هم باعث این داستان شده
بچه ها در مورد این که از لیون استفاده ابزاری شده کسی حرف خاصی نداره ؟در اخر شما اخرین مبارز رو برای نابودی ویروس و مبارزه با سازندگان اونها کی میدونید؟به نظر من لیون اس کندی اخرین منجیه

editorial16.jpg
اصولا لیان یک ابزار که به اشتباه ازش استفاده شده
البته قرار بوده اول از لیوان استفاده بشه
همین طور کلیر ردفیلد و کریس ردفیلد و کل ایل و تبارشون
قادرن یک داستان یک نفر رو دنبال کنن البته اونا از جنس کاغذ نیستن
البته ما بهشون افتخار می کنیم چون از زمانی که چشمشون دنیا رو دیده میتونن از دندون مصنوعی شات گان بسازن
البته بعضی ها میگن کلیر ردفیلد شبا کارش نمیزاره بخوایه و این معلوم نیست ایشون شبا چیکار می کنن که نمی تونن بخوابن
البته یه خانومم دیگه هم هست که می گن خیلی مرموز کلا بلده از شخصیت های کاغذی
به صورت ابزاری استفاده کنه :d
لیان هم که یه قهرمان کاغذی بی شعور بی تربیت که کلا الافه ول این ور اون ور بی خود و بی جهت زرتی میاد تو داستانا فک کنم چون از جنس کاغذ باد میبرتش اینور اونور ولی ردفیلد همیشه میره جایی که خطر هست تا اونو نابود کن البته اصلا فضول نیستن ایشون
کلا بچه دوست دارن هی!
وسکر هم از اون خوباشه!:d
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
اینو فقط هادی بخونه
پسر جون گوش کردی آهنگ هارو
خیلی نامردی:(
غلط کرد گفت دیگه نمیگه
اخه نیما خودت فکر کن یه شهروند معمولی چه طوری میشه به راکت انداز اشنایی داشته باشه حالا جیل والنتاین چون پلیس بوده و جزو نیروهای ویژه قابل قبوله ولی کلیر ردفیلد به چه مناسبت باید راکت لانچر و انواع اسلحه رو بلد باشه کار کنه اونوقت میگن لیون رو بزرگش کردن عجبا:|:|:|:|:|:d

نه دیگه نگرفتی کلا میشه الان من بلدم مثلا با تانک اسکی برم ولی باید تو موقعیتش قرار بگیرم:d
حالا کلیر جای خود داره:d

آخرین ویرایش:

editorial16.jpg
جیگر اگه بازی به همین منوال پیش بره یه خورده ضایست که لیون همه چی رو نابود کنه بازم میگم اگر بازی به همین منوال پیش بره و کپکام تا همین حد روی لیان حساب کنه.اخه زحمت هارو یکی دیگه بکشه اونوقت...مگر اینکه سازندگان بازی یه روند دیگه رو برای لیان در نظر بگیرن ونقش پر رنگشوپر رنگترکنند

قربانت ممنون؛ اون که چیزی نبود اصل کاری مقاله تایم‌لاین هست که داره یواش یواش تکمیل میشه.

لیان خیلی خوب دیده شد.
خوب بهش پرداخته شد. این خیلی مهمه که چه قدر به یه شخصیت پرداخته بشه.
اگه رو یه شخصیت خیلی خوب رو ویژگی هاش زوم کنن ممکنه حتا تو یه داستان بی ربط هم حسابی گل کنه.
اما در مجموع لیان گزینه خوبی برای منجی بودن هست چون دایره فعالیت بیشتری رو نسبت به بقیه داره.
محبوبیت، کار کردن برای دولت، پیش زمینه از B.O.W و مخصوصا قرار گرفتن در عمق فاجعه راکون و ...

اما به نظرم کلا یه قهرمان کاغذیه. :دی

احمد جون قرار شد هر کی یه تحلیل از شخصیت لیان داشته باشه ولی خوب اینجوری شد

اصولا لیان یک ابزار که به اشتباه ازش استفاده شده
البته قرار بوده اول از لیوان استفاده بشه
همین طور کلیر ردفیلد و کریس ردفیلد و کل ایل و تبارشون
قادرن یک داستان یک نفر رو دنبال کنن البته اونا از جنس کاغذ نیستن
البته ما بهشون افتخار می کنیم چون از زمانی که چشمشون دنیا رو دیده میتونن از دندون مصنوعی شات گان بسازن
البته بعضی ها میگن کلیر ردفیلد شبا کارش نمیزاره بخوایه و این معلوم نیست ایشون شبا چیکار می کنن که نمی تونن بخوابن
البته یه خانومم دیگه هم هست که می گن خیلی مرموز کلا بلده از شخصیت های کاغذی
به صورت ابزاری استفاده کنه
لیان هم که یه قهرمان کاغذی بی شعور بی تربیت که کلا الافه ول این ور اون ور بی خود و بی جهت زرتی میاد تو داستانا فک کنم چون از جنس کاغذ باد میبرتش اینور اونور ولی ردفیلد همیشه میره جایی که خطر هست تا اونو نابود کن البته اصلا فضول نیستن ایشون
کلا بچه دوست دارن هی!
وسکر هم از اون خوباشه!
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
اینو فقط هادی بخونه
پسر جون گوش کردی آهنگ هارو
خیلی نامردی:(

نه دیگه نگرفتی کلا میشه الان من بلدم مثلا با تانک اسکی برم ولی باید تو موقعیتش قرار بگیرم
حالا کلیر جای خود داره
اینا رو درباره لیان شوخی گفتی؟!
خب اگه جدی گفتی بگو ببینم چرا این شخصیت کاغذی اینقدر نزد کپکام و طرفداراش محبوبیت داره؟ تا اونجایی که نقش اصلی رو توی این دو تا انیمیشن اخیر داره ایفا میکنه؟

خب اگه جدی گفتی بگو ببینم چرا این شخصیت کاغذی اینقدر نزد کپکام و طرفداراش محبوبیت داره؟ تا اونجایی که نقش اصلی رو توی این دو تا انیمیشن اخیر داره ایفا میکنه؟
البته من فکر میکنم دلیل این محبوبیت و حضور مفرط ( :دی ) شخصیت پردازی خوب در مورد لیان هست. لیان برخلاف کریس و جیل محدود به آمبرلا، وسکر و ... نیست. یه شخصیت با دایره فعالیت گسترده.
طراحی و شخصیت پردازی هنرمندانه.
اینا خیلی اهمیت دارن.
چه برای مخاطب؛ چه برای سازنده.

کاغذی هست به این خاطر که شخصیت فانتزی و کلاسیکی هستش.

نه برادر
اینا رو برای یه عده ای گفتم
واقعا این چکیده از صحبت های یکسری افراد هست:دی

سلام بر دوستان گلم
افشین جان خیلی خیلی زیبا بودن اهنگها هم پیانو به زیبایی نواخته شده هم گیتار خیلی خوشم اومد دستای هنرمندی دارین تبریک میگم
حالا میخوام بدونم ضرورت حضور خانم ردفیلد توی داستان چیه از اونجایی که من میدونم کلیر ردفیلد برای پیدا کردن برادرش به شهر راکون رفت و بعد از نجات پیدا کردن و خروج از شهر از شری و لیون جدا شد و بازم به دنبال برادرش رفت که عاقبت در داستان کد ورونیکا برادرش رو پیدا میکنه خب حالا به نظرتون داستان کلیر اینجا تموم نمیشه اقا احد و اقا نیمای عزیز که میگید لیون هر جا وارد شده تمام دشمناشو کاملا از بین برده و دلیلی برای حضور بعدی نداره ایا به نظر شما داستان کلیر ردفیلد با پیدا کردن برادرش تموم نشد؟کلیر ردفیلد به چه مناسبت بایدحضور داشته باشه دلیل منطقی و هدفی که کلیر باید دنبال کنه چیه ؟
اگر هانک توی داستان باشه دلیل داره اگر لیون باشه دلیل داره اگر کریس باشه دلیل داره چون جزو بی اس ای ای هستش دلیل حظور کلیر ردفیلد چیه؟
نمیخواستم اینو بگم ولی چاره ای نیست باید بگم الان میتونم به جرات بگم الان بی خاصیت ترین شخصیت رزیدنت اویل همین کلیر ردفیلده بعد از کد ورونیکا چه حرکتی کرد توی داستان دیجنریشن چه حرکت فوق العاده ای داشت؟اونی که ما دیدیم لیون و انجلا میلر بودن که با کرتیس میلر روبرو شدن یکی اینجا توضیح بده نقش کلیر ردفیلد و حرکت تاریخی که کرد توی داستان دیجنریشن چی بوده؟
Claire-in-Darkside-Chronicles-claire-redfield-15844209-1440-900.jpg

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان گلم
افشین جان خیلی خیلی زیبا بودن اهنگها هم پیانو به زیبایی نواخته شده هم گیتار خیلی خوشم اومد دستای هنرمندی دارین تبریک میگم
حالا میخوام بدونم ضرورت حضور خانم ردفیلد توی داستان چیه از اونجایی که من میدونم کلیر ردفیلد برای پیدا کردن برادرش به شهر راکون رفت و بعد از نجات پیدا کردن و خروج از شهر از شری و لیون جدا شد و بازم به دنبال برادرش رفت که عاقبت در داستان کد ورونیکا برادرش رو پیدا میکنه خب حالا به نظرتون داستان کلیر اینجا تموم نمیشه اقا احد و اقا نیمای عزیز که میگید لیون هر جا وارد شده تمام دشمناشو کاملا از بین برده و دلیلی برای حضور بعدی نداره ایا به نظر شما داستان کلیر ردفیلد با پیدا کردن برادرش تموم نشد؟کلیر ردفیلد به چه مناسبت بایدحضور داشته باشه دلیل منطقی و هدفی که کلیر باید دنبال کنه چیه ؟
اگر هانک توی داستان باشه دلیل داره اگر لیون باشه دلیل داره اگر کریس باشه دلیل داره چون جزو بی اس ای ای هستش دلیل حظور کلیر ردفیلد چیه؟
نمیخواستم اینو بگم ولی چاره ای نیست باید بگم الان میتونم به جرات بگم الان بی خاصیت ترین شخصیت رزیدنت اویل همین کلیر ردفیلده بعد از کد ورونیکا چه حرکتی کرد توی داستان دیجنریشن چه حرکت فوق العاده ای داشت؟اونی که ما دیدیم لیون و انجلا میلر بودن که با کرتیس میلر روبرو شدن یکی اینجا توضیح بده نقش کلیر ردفیلد و حرکت تاریخی که کرد توی داستان دیجنریشن چی بوده؟
در مورد اهمین نقش کلر در طول RE نکاتی وجود داره.
در صورتی که ما خط اصلی داستان بازی رو جنگ های دائمی کریس و جیل با وسکر بدونیم؛ خب کلر نقش مهمی رو داشته چون توی این خط بیشتر حضور داشته.
اما این خط داستانی خیلی محدود هست و بسیاری از نسخه ها رو پوشش نمیده.
کامل ترین و بهترین خط داستانی برای این بازی این هست که بگیم خط اصلی داستان خلق شدن B.O.Wها و مبارزه قهرمانان با این B.O.Wها و سازنده هاشون بوده. اگر این خط داستانی رو خط اصلی بدونیم؛ لیان از کلر مهم تره چون بیشتر در این خط حضور داشته.
مبارزه کلر با B.O.Wها و سازنده هاش، صرفا به خاطر میل شخصی نبوده و معمولا به شکل اتفاقی و زمانی که دنبال پیدا کردن یکی راه میوفته با اون ها مبارزه میکنه.
اما لیان همیشه از روی میل شخصی و اراده قلبی با B.O.Wها و سازنده هاش مبارزه میکنه و در بازی های بیشتری هم حضور داشته ( نسبت به کلر )؛ به نظرم لیان مهم تر از کلر هست در خط اصلی داستان RE.

در مورد اهمین نقش کلر در طول RE نکاتی وجود داره.
در صورتی که ما خط اصلی داستان بازی رو جنگ های دائمی کریس و جیل با وسکر بدونیم؛ خب کلر نقش مهمی رو داشته چون توی این خط بیشتر حضور داشته.
اما این خط داستانی خیلی محدود هست و بسیاری از نسخه ها رو پوشش نمیده.
کامل ترین و بهترین خط داستانی برای این بازی این هست که بگیم خط اصلی داستان خلق شدن B.O.Wها و مبارزه قهرمانان با این B.O.Wها و سازنده هاشون بوده. اگر این خط داستانی رو خط اصلی بدونیم؛ لیان از کلر مهم تره چون بیشتر در این خط حضور داشته.
مبارزه کلر با B.O.Wها و سازنده هاش، صرفا به خاطر میل شخصی نبوده و معمولا به شکل اتفاقی و زمانی که دنبال پیدا کردن یکی راه میوفته با اون ها مبارزه میکنه.
اما لیان همیشه از روی میل شخصی و اراده قلبی با B.O.Wها و سازنده هاش مبارزه میکنه و در بازی های بیشتری هم حضور داشته ( نسبت به کلر )؛ به نظرم لیان مهم تر از کلر هست در خط اصلی داستان RE.
الان دوباره دعوا میشه:))

سلام بر دوستان گلم

خواهش می کنم
در مورد کلیر باید بگم انقدر ها هم بدردنخور نیست چون تو Terra-Save کار میکنه که با فعالیت های ویروسی اگر اشتباه نکنم مبارزه میکنه که اگه به دیالوگ های دیجنریشن رجوع کنیم
بعد از اینکه رون دیویس به کلیر میگه
Inoculation would have been
entirely possible had Terra-Save not backed us
into an adversarial corner.
واکسيناسيون منحصرا زماني امکان‌پذير بود که "ترا-سيو" ما رو به دشمني متهم نميکرد

کلیر متوجه اشتباهش میشه
redegen5.jpg

و دیالوگی بین کلیر و لیان رد وبدل میشه
We just ended up
making things worse.
That's not true.
The villains here
are the ones who used the virus.
But worse than them
are the ones who made it.
Seven years ago,
our lives were changed forever...
...by the virus from Umbrella Corp.
Umbrella collapsed
but their viral legacy
continues to spread.
I'm gonna scrub this virus
from the face of the Earth.
You chose the role of rescuer
rather than fighter, like me.
You chose a path that
your brother and I couldn't follow.
You weren't wrong
.
کلیر :ما فقط باعث شديم مسائل بدتر بشن
لیان:اين درست نيست
آدمايي که اينجان همون رذل‌هايي هستن
که اين ويروس رو بکار ميبردن
اما بدتر از اينا، کسايي هستن که ويروس رو ميسازن
هفت سال قبل، زندگي‌هامون
براي هميشه به‌خاطر
ويروس ساخته شده شرکت آمبرلا
دستخوش تغيير شد
آمبرلا فرو پاشيد
اما ميراث مرگبارشون به پخش شدن ادامه داد
من ميخوام ريشه اين ويروس رو تو زمين بخشکونم
تو هم مثل من بيشتر نقش نجات‌دهنده
رو انتخاب کردي تا جنگنده
تو راهي رو انتخاب کردي که من و برادرت
نميتونيم ادامه بديم
تو اشتباه نکردي

redegen1.jpg

خوب از تمام اینا میشه نقش کلیر رو از لیان تمییز داد
درسته کلیر در هیچ شماره دیگه ای نبوده ولی همونطور که ما فرض می کنیم لیان دایره داره
کلیر هم میتونه به همون اندازه مفید باشه البته من برخلاف خود لیان فکر میکنم اون بیشتر نقش جنگنده رو داشته تا ناجی ولی کلیر بیشتر ناجی بوده و خودش رو محدود به دولت نکرده
من همیشه گفتم نقش جیل و کریس کاملا به نقطه آخرش رسیده و میشه فقط استفاده تجاری کرد و هی برای bsaa ماموریت گذاشت ولی اگه سری re رو شبیه یه سکه بدونیم الان موقع اینه که روی دیگشو ببینیم یعنی لیان و کلیر که باید به هدفشون برسن همون طور که کریسو جیل به هدفشون یعنی نابودی وسکر رسیدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or