بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام به همه ی بچه ها.ببخشید.مدتیه که نمی تونم زیاد به تاپیک سر بزنم.تازه اونترنتم هم قطعه.من 10 تا مطلب در پست قبلیم نوشتم که یکیش هم جواب داده نشده!خیلی جالبه.
1-دوست عزیز و جدیدم 9030 من هم با نظر شما موافقم که گیم پلی قبلی خیلی بهتر بود و رزیدنت اویل4 و 5 از نظر گیم پلی اصلا رزیدنت اویل نیستند.ولی اینرو قبول ندارم که رزیدنت اویل مرده یا اینکه داره پس رفت می کنه.چون برای من فقط داستان و شخصیت پردازی مهمه که از این نظر رزیدنت اویل 5 نه تنها پس رفت نکرده بود.بلکه غنی ترین نسخه هم بود!به نظر من اگه رزیدنت اویل از نظر داستان همینجوری پیش بره عالی میشه.البته به قول شما اگه اون گیم پلی قبلی رو هم برگردونن خیلی بهتر میشه که فکر می کنم همین اتفاق هم بیفته.چون در Lost in nighmores هم ما شاید همون گیم پلی ترسناک و معمایی کلاسیک بودیم.خدا کنه که این روند ادامه پیدا کنه.البته همونطور که گفتم،برای من این چیزا اصلا مهم نیست و فقط به داستان اهمیت میدم.ولی باز هم به جذاب تر شدن بازی کمک می کنه.
2-دوستان عزیزم جناب افشین خان و هادی جان!به خاطر آواتور جدیدتون واقعا متشکرم.با وجود این آواتورها من فکر می کنم که تاپیک داره به اون اهداف اصیلش نزدیک میشه!فقط خواهشا عوضشون نکنید.و گرنه عوضتون می کنم! :d
3-اون برنامه ی تلویزیونی رو نمیشه از جایی دانلود کرد؟چون فکر نمی کنم که اون موقع کافی نت باز باشه! :d
4-راستی!یک سورپرایز براتون دارم.سایت ویکی پدیا رو که یادتون هست.اگه یادتون نیست بفرمایید:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Resident_Evil_characters

و اینک این هم ویکی پدیای فارسی:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8

بیوگرافی شخصیت هایی مثل وسکر،کریس،لیون و بیلی رو نسبتا کامل ترجمه کردن.ولی بیوگرافی جیل،کلیر و ربکا خیلی ناقصه.بیوگرافی ایدا هم نصف خطه! :dراستی طبقه بندی شخصیت های این سایت رو قبول دارید؟به نظر شما شخصیت های اصلی فقط همین 6 نفر هستند؟ (البته در اصلی بودن این 6 نفر که شکی نیست.)
ولی باز هم تا وقتی که من بیوگرافی های کامل رو براتون بذارم،می تونید اینها رو مطالعه کنید.
5-اون عکس هایی که افشین گذاشته بود مسدودند و من نمی تونم ببینمشون.میشه دوباره برام آپلود کنی؟
6-از حمید به خاطر اینکه اسمش رو حامد تلفظ می کردم جلوی همه معذرت می خوام.مثل اینکه من یکی دیگه رو با ایشون اشتباه گرفته بودم.اون دمویی که حمید گذاشته بود رو هم دیدم.واقعا محشر بود.من مدتها پیش بخشی ازاین دمورو دیدم.ولی نفهمیدم که مال کدوم بازه.بعدش هم خیلی دنبالش گشتم.ولی دیگه پیداش نکردم.با گذاشتن این دمو لطفا بزرگی در حقم کردی.واقعا متشکرم.دموی دیگه ای از این بازی نداری؟
7-یک سوال فنی مهندسی:به نظر شما اگه داستان رزیدنت اویل واقعیت پیدا کنه،کدوم اسلحه برای پیشروی مناسب تر است؟ (به فرض اینکه فقط باید یک اسلحه همراهمون باشه و اسلحه ها هم خشاب نامحدود دارند.) به نظرمن مگنام فقط در بازی کاربرد داره.چون در واقعیت اینقدر لگد میندازه که امکان به هدف خوردن گلوله تقریبا صفره!شما به شات گان رای میدید یا یک مسلسل مثلا MP5؟به نظر شما این سوال برای یک نظر سنجی عمومی مناسب است؟(چون گفتید یک نظر سنجی جدید بذاریم،نظرم رو گفتم.)
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
اقا نیما معذرت چیه ؟ شرمند میکنی .خواهش میکنم قابل شما رو نداشت نه فقط همین یه دمو رو من دیم اگه بازم دموی جدیدی پیدا کردم خبر میدم او ویدئو اون برنامه رو هم رو هم به احتمال زیاد دانلود میکنم اگه حجمش خیلی زیاد نباشه اگرم رزیدنت اویل جدیدی معرفی شد که 100% دانلود میکنم و برای شما اپلود میکنم که بتونی دانلود کنی.من دیگه نمیتونم واسه تاریخچه صبر کنم نیما میشه بگی دقیقا کی آماده میشه ؟

تازه اگه مراسم ساعت 7.30 شروع بشه خودمم نمیتونم نگاه کنم چون باید برم سر کار تو spike که الان countdown زده 10 ساعت دیگه مونده پس با این حساب .... :(

سلام به همه ی بچه ها.ببخشید.مدتیه که نمی تونم زیاد به تاپیک سر بزنم.تازه اونترنتم هم قطعه.من 10 تا مطلب در پست قبلیم نوشتم که یکیش هم جواب داده نشده!خیلی جالبه.
1-دوست عزیز و جدیدم 9030 من هم با نظر شما موافقم که گیم پلی قبلی خیلی بهتر بود و رزیدنت اویل4 و 5 از نظر گیم پلی اصلا رزیدنت اویل نیستند.ولی اینرو قبول ندارم که رزیدنت اویل مرده یا اینکه داره پس رفت می کنه.چون برای من فقط داستان و شخصیت پردازی مهمه که از این نظر رزیدنت اویل 5 نه تنها پس رفت نکرده بود.بلکه غنی ترین نسخه هم بود!به نظر من اگه رزیدنت اویل از نظر داستان همینجوری پیش بره عالی میشه.البته به قول شما اگه اون گیم پلی قبلی رو هم برگردونن خیلی بهتر میشه که فکر می کنم همین اتفاق هم بیفته.چون در Lost in nighmores هم ما شاید همون گیم پلی ترسناک و معمایی کلاسیک بودیم.خدا کنه که این روند ادامه پیدا کنه.البته همونطور که گفتم،برای من این چیزا اصلا مهم نیست و فقط به داستان اهمیت میدم.ولی باز هم به جذاب تر شدن بازی کمک می کنه.
2-دوستان عزیزم جناب افشین خان و هادی جان!به خاطر آواتور جدیدتون واقعا متشکرم.با وجود این آواتورها من فکر می کنم که تاپیک داره به اون اهداف اصیلش نزدیک میشه!فقط خواهشا عوضشون نکنید.و گرنه عوضتون می کنم! :d
3-اون برنامه ی تلویزیونی رو نمیشه از جایی دانلود کرد؟چون فکر نمی کنم که اون موقع کافی نت باز باشه! :d
4-راستی!یک سورپرایز براتون دارم.سایت ویکی پدیا رو که یادتون هست.اگه یادتون نیست بفرمایید:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Resident_Evil_characters

و اینک این هم ویکی پدیای فارسی:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8

بیوگرافی شخصیت هایی مثل وسکر،کریس،لیون و بیلی رو نسبتا کامل ترجمه کردن.ولی بیوگرافی جیل،کلیر و ربکا خیلی ناقصه.بیوگرافی ایدا هم نصف خطه! :dراستی طبقه بندی شخصیت های این سایت رو قبول دارید؟به نظر شما شخصیت های اصلی فقط همین 6 نفر هستند؟ (البته در اصلی بودن این 6 نفر که شکی نیست.)
ولی باز هم تا وقتی که من بیوگرافی های کامل رو براتون بذارم،می تونید اینها رو مطالعه کنید.
5-اون عکس هایی که افشین گذاشته بود مسدودند و من نمی تونم ببینمشون.میشه دوباره برام آپلود کنی؟
6-از حمید به خاطر اینکه اسمش رو حامد تلفظ می کردم جلوی همه معذرت می خوام.مثل اینکه من یکی دیگه رو با ایشون اشتباه گرفته بودم.اون دمویی که حمید گذاشته بود رو هم دیدم.واقعا محشر بود.من مدتها پیش بخشی ازاین دمورو دیدم.ولی نفهمیدم که مال کدوم بازه.بعدش هم خیلی دنبالش گشتم.ولی دیگه پیداش نکردم.با گذاشتن این دمو لطفا بزرگی در حقم کردی.واقعا متشکرم.دموی دیگه ای از این بازی نداری؟
7-یک سوال فنی مهندسی:به نظر شما اگه داستان رزیدنت اویل واقعیت پیدا کنه،کدوم اسلحه برای پیشروی مناسب تر است؟ (به فرض اینکه فقط باید یک اسلحه همراهمون باشه و اسلحه ها هم خشاب نامحدود دارند.) به نظرمن مگنام فقط در بازی کاربرد داره.چون در واقعیت اینقدر لگد میندازه که امکان به هدف خوردن گلوله تقریبا صفره!شما به شات گان رای میدید یا یک مسلسل مثلا MP5؟به نظر شما این سوال برای یک نظر سنجی عمومی مناسب است؟(چون گفتید یک نظر سنجی جدید بذاریم،نظرم رو گفتم.)
موفق باشید.

من می بخشمت!;)
1-نیما جان شما resident evil رو یک کتاب می دونی در صورتی که من به عنوان یک گیمر کهنه کار اونو هنر هشتم میدونم و از بازی کردن با شخصیت ها لذتی می برم ک توه هیچ کتابی یا فیلمی نی تونم تجربش کنم بازی که یه زمانی همه چیش رو دلیل و منطق بود الان توش تقویت اسلحه اومده در ضمن رزیدنت اویل 5 به عنوان بازی که باید داستان رو تموم می کرد خیلی چیپ بود در ضمن عکس هارو هر جای دیگه آپلود کنم بازم نمی بینیشون باید با vvv=ppp=nnnn بیبنیشون!
2-با خودت چی فک می کنی کلیر خوش اندام ترین دختر رزیدنت اویل! دیگه با جزییات بالا چه شود!!!!!:x:x:-*:-*:-*
3-برنامه تلویزیونی رو میتونی از youtube دان کنی
4- عمرا اگه باهات در مورد شخصیت ها بحث کنم!
5-من فقط یه vp70m (اسلحه ای که پدر لیون بهش هدیه داده بود) یا یه handgun 9mm kendo design می برم چون میدونید راز زنده موندن اینه shoot them in the head! b-)
این سوال به درد نظر سنجی نمی خوره به نظر من باید نظرسنجی این باشه
بدترین شخصیت رزیدنت اویل چه کسی است ؟؟ که فک کنم اشلی باشه!!
در ضمن جواب سوال امضای من رو حتما بدید!

آخرین ویرایش:
موفق باشید.

به نظر منم مگنوم چون خیلی حال میکنم وقتی با یه تیر کله اون زامبی هارو میترکونم.یه اسلحه خیلی کوچیک ولی خیلی خقن هم تو رزیدنت اویل ریمیک بود اسمش یادم نیست فکر کنم self defence gun بود.اونم خیلی خیلی قوی بود .

سلام خدمت همه ... انگار بحث های مختلفی تو ایت تاپیک راه افتاده ... خوب همتون که ساعت 30 4 خواب تشریف داشتید من بیدار بودم و این VGA رو با هزار بد بختی تو خونه رفیقم میدیدم .. نمایش خیلی بزرگ و خفنی بود !! تا حالاش هم Resident Evil معرفی نشده ولی تا حالا Uncharted 3 و Resistance 3 وElder Scrolls: Skyrim و Forza Motorsport 4 و SSX Deadly Descents و Prototype 2 معرفی شدند ... حالا صبر میکنیم تا اخبار جدید RE رو ببینیم ... نیما جان اون بیو گرافی کامل شخصیت ها تو این فروم گذاشتی ؟؟ خوب رزیدنت اویل درسته Game play و حالت ترسناک بودنش یا همون Survival H دیگه نیست ولی داستانش عالی بود به نظرم RE 1 و RE 5 بهترین داستان رو داشتند ...

• Like
Reactions: 3line
سلام خدمت همه ... انگار بحث های مختلفی تو ایت تاپیک راه افتاده ... خوب همتون که ساعت 30 4 خواب تشریف داشتید من بیدار بودم و این VGA رو با هزار بد بختی تو خونه رفیقم میدیدم .. نمایش خیلی بزرگ و خفنی بود !! تا حالاش هم Resident Evil معرفی نشده ولی تا حالا Uncharted 3 و Resistance 3 وElder Scrolls: Skyrim و Forza Motorsport 4 و SSX Deadly Descents و Prototype 2 معرفی شدند ... حالا صبر میکنیم تا اخبار جدید RE رو ببینیم ... نیما جان اون بیو گرافی کامل شخصیت ها تو این فروم گذاشتی ؟؟ خوب رزیدنت اویل درسته Game play و حالت ترسناک بودنش یا همون Survival H دیگه نیست ولی داستانش عالی بود به نظرم RE 1 و RE 5 بهترین داستان رو داشتند ...

منم دیدم منتها نه بطور کامل R3 رو که اصلا نتونستم ببینم فقط Prototype 2 و RD و Insane رو دیدم اون تیزریم که قبل از شروع VGA خیلی جنجال برنگیز شده بود که شاید رزیدنت اویل جدید باشه احتمالا یا insane بوده یا prototype 2 بوده.:( Prototype هم بازیه آخه ?! کلی دلمو واسه رزیدنت اویل صابون زده بودم.=((

آخرین ویرایش:
من یه پیشنهاد دارم میگم چطوره نظز سنجی رو در مورد قشنگ ترین FMV سری بازی های رزیدنت اویل یا قشنگترین Sound Track تو این بازی بزاریم.
برای Soundtrack یه خرده مسخره میشه 10 20 تا که نیست.هر قسمتش کلی آهنگ داشت.
آقا نمیخواین این نظر سنجی رو ببندید.
فعلا زنده باد UNCHARTED 3

برای Soundtrack یه خرده مسخره میشه 10 20 تا که نیست.هر قسمتش کلی آهنگ داشت.
آقا نمیخواین این نظر سنجی رو ببندید.
فعلا زنده باد UNCHARTED 3

مگه منظورم کل sound track های رزیدنت اویل که نبود 7 یا 8 تاش فوقش مثثلا save room re2 یا re3 opening intro اصلا بیخیال هرچی خود اساتید صلاح دونستن همونو بزارید .همن تفنگ ها هم خوب بود .

ROBERT WESKER

سلام بر دوستان
اقا نیما قابلی نداره این اواتارها نشون میده ما کلیر رو دوست داریم به عنوان یه شخصیت توی بازی بر عکس شما باطنا از لیون متنفری.
در مورد این سوال که مطرح کردی من شاتگان رو بیشتر میپسندم در اخرین لحظات به درد ادم میخوره و دشمن رو به یه طرفی پرتاب میکنه تازه خیلی حال میده بزاری طرفت بیاد نزدیک و یه گلوله توی مغزش خالی کنی.
اقا نیما لطفا از سوال من در نرو
چطور میشه یکی به انگل لاپلاگا مبتلا باشه ولی بازم اهداف خودش رو دنبال که و به اون فرستنده امواجی که کنترلش میکنه قصد خیانت داشته باشه ؟؟؟ منظورم همین داش کراوزر خودمونه
اقا میشه بیستر توضیح بدید بین رزیدنت اویل چهار و پنج یعنی چی؟ راستی زمان در گیری جیل و کریس که توی اویل 5 نشون داده شد مال چه زمونیه؟ قبل از 2004 یا بعدش؟ میخوام به یه نتیجه ای برسم ؟!!
داش احد خودمون هم رفته تا نذاره اون تایپک بخوابه فعلا نمیاد بهمون سری بزنه از ماها مطمئنه که نمیذاریم تایپک بخوابه.

درود:d
اقا نیما قابلی نداره این اواتارها نشون میده ما کلیر رو دوست داریم به عنوان یه شخصیت توی بازی بر عکس شما باطنا از لیون متنفری.
LOL

چطور میشه یکی به انگل لاپلاگا مبتلا باشه ولی بازم اهداف خودش رو دنبال که و به اون فرستنده امواجی که کنترلش میکنه قصد خیانت داشته باشه ؟؟؟ منظورم همین داش کراوزر خودمونه
کنترل با امواج که دائمی نیست!!! هر وقت اراده بشه، امواج هم ارسال می‌شه و باعث می‌شه که طرف کنترل بشه.

اقا میشه بیستر توضیح بدید بین رزیدنت اویل چهار و پنج یعنی چی؟
یعنی‌ زمانی‌ بین 2قسمت چهار و پنج :دی

داش احد خودمون هم رفته تا نذاره اون تایپک بخوابه فعلا نمیاد بهمون سری بزنه از ماها مطمئنه که نمیذاریم تایپک بخوابه.
احد مشکلات اینترنتی داره :دی

اقا نیما اون تاریخچه کی آماده میشه اگه کمک لازم داری من در خدمتم ها.
تا اونجایی که من یادمه، تاریخچه آماده شده بود!!!

من یه پیشنهاد دارم میگم چطوره نظز سنجی رو در مورد قشنگترین Sound Track تو این بازی بزاریم.
به نظرم همین نظر سنجی که الان هست خیلی‌ بهتره :دی
نظر سنجی میذاریم که قوی‌ترین شخصیت کیه؟ میگن لیان!!!! دوباره نظر سنجی میذاریم که مهمترین کیه؟ بازم میگن لیان!!!!:))
فکر کنم نظر سنجی بذاریم که کدوم اسلحه بهتر بود، بگین اسلحه‌هایی‌ که لیان استفاده میکرد!!! :دی یا کدوم سری بهترین موسیقی‌ رو داشت؟ در جواب بگن قسمت‌هایی‌ که لیان بود!!=))
من که هنوز در عجبم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or