بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب همین الان نیما بهم اطلاع داد که تاریخچه و بیوگرافیها آمادس.فقط تو این چند وقت که نیومده یه مشکل پیدا کرده وقتی میاد تو سایت امکاناتش فعال نیست و نمیتونه پست بده:-/اینطوری بهم گفت.حالا خوش باشید یه چند وقت از کلیر خبری نیست(شوخی کردم:d)

:))
در ضمن در جواب albert-wesker عزیز باید بگم چرا پست بیخود میدی تو هر نظرسنجی که گذاشته بشه شما یه حق رای داری پس به رای دیگران کاری نداشته باش و در ضمن حق اینم نداری که بیای ملت رو مسخره کنی اگه راست می گی بیا مث نیما یا احد بایوگرفی بنویس بقیه رو آگاه کن من تا حالا اینجوری شو ندیده بودم شما هر بار پست میدی توش باید طرفدارای لیون رو مسخره کنی! واقعا LOL

چرا بیخودی ناراحت میشی‌؟ من کسی‌ رو مسخره نکردم که! من گفتم که همین نظر سنجی که الان هست خیلی‌ بهتره و نظر سنجی‌های دیگه یه مقداری ناجور می‌شه :دی از اونجا که اکثرا لیان رو دوست دارن، با گذاشتن نظر سنجی‌های دیگه ممکن آبرو ریزی شه!

در ضمن باید یاد آوری کنم که من نظر خودم رو راجع به لیان و نظر سنجی گفتم و اصلا با طرفداراش کاری ندارم. یعنی‌ اصلا برام مهم نیست که کی‌ طرفدار کی‌ هست! چه برسه که بیام بشینم ملت رو مسخره کنم.

والا من که وقت ندارم بیام بشینم مطلب بنویسم، اما می‌تونم به دوستانی که در این زمینه کار میکنند کمک کنم. رو کمک من هم حساب کنید.

آخرین ویرایش:
:))

چرا بیخودی ناراحت میشی‌؟ من کسی‌ رو مسخره نکردم که! من گفتم که همین نظر سنجی که الان هست خیلی‌ بهتره و نظر سنجی‌های دیگه یه مقداری ناجور می‌شه :دی از اونجا که اکثرا لیان رو دوست دارن، با گذاشتن نظر سنجی‌های دیگه ممکن آبرو ریزی شه!

در ضمن باید یاد آوری کنم که من نظر خودم رو راجع به لیان و نظر سنجی گفتم و اصلا با طرفداراش کاری ندارم. یعنی‌ اصلا برام مهم نیست که کی‌ طرفدار کی‌ هست! چه برسه که بیام بشینم ملت رو مسخره کنم.

والا من که وقت ندارم بیام بشینم مطلب بنویسم، اما می‌تونم به دوستانی که در این زمینه کار میکنند کمک کنم. رو کمک من هم حساب کنید.

:p:p:p:p:p:p:p:p
من اصلا ناراحت نشدم :dبیشتر عصبانی شدم که چرا اینجوری داره یه جو بدی ایجاد میشه که اگه طرفدار لیون باشی مسخره ای و هیچی از رزیدنت اویل نمیدونی و رزیدنت اویل رو از شماره 4 شروع کردی یا اگه لیان رو دوست داشته باشی یکی از اونایی هستی که باعث آبروریزی میشن!
شما هم از حرفای من ناراحت نشو اگه فک می کنی که من چرند می گم که هیچی ولی اگه فک می کنی درست می گم فقط دیگه این کارو نکن! ;)
حالا خوش باشید یه چند وقت از کلیر خبری نیست(شوخی کردم)
یعنی نیما یه کاری کرده نتونی به کلیر چپ نگاه کنیا!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
من اصلا ناراحت نشدم بیشتر عصبانی شدم که چرا اینجوری داره یه جو بدی ایجاد میشه که اگه طرفدار لیون باشی مسخره ای و هیچی از رزیدنت اویل نمیدونی و رزیدنت اویل رو از شماره 4 شروع کردی یا اگه لیان رو دوست داشته باشی یکی از اونایی هستی که باعث آبروریزی میشن!
والا من هم چین منظوری نداشتم:دی منظور من از اون واژهٔ آبرو ریزی این بود که ما مثلا بیایم یک نظر سنجی بذاریم تحت عنوان قدرتمند‌ترین شخصیت که فکر کنم جوابی‌ مشخص داره و بعد از اونجایی که طرفداران لیان زیاد هستن از سر علاقه و دوست داشتن لیان، بیان به لیان رای بدن، از نظر شما مضحک نمیاد؟ یا الان موضوع نظر سنجی مهمترین شخصیت هست که باز لیان رای آورد! در صورتی‌ که میدونیم که لیان تاثیر چندانی نداشته! نمیگم اصلا ولی‌ تاثیرش بر روال بازی اونقدر نبود که بخواد مهمترین شخصیت محسوب شه. من هم اگه قبلا چیزی گفتم منظورم همین بود. و گرنه من اصلا شخص خاصی‌ منظورم نبود!
شما هم از حرفای من ناراحت نشو اگه فک می کنی که من چرند می گم که هیچی ولی اگه فک می کنی درست می گم فقط دیگه این کارو نکن!
ناراحت نشدم :دی فقط منظورتون کدوم کار بود؟!

والا من هم چین منظوری نداشتم:دی منظور من از اون واژهٔ آبرو ریزی این بود که ما مثلا بیایم یک نظر سنجی بذاریم تحت عنوان قدرتمند‌ترین شخصیت که فکر کنم جوابی‌ مشخص داره و بعد از اونجایی که طرفداران لیان زیاد هستن از سر علاقه و دوست داشتن لیان، بیان به لیان رای بدن، از نظر شما مضحک نمیاد؟ یا الان موضوع نظر سنجی مهمترین شخصیت هست که باز لیان رای آورد! در صورتی‌ که میدونیم که لیان تاثیر چندانی نداشته! نمیگم اصلا ولی‌ تاثیرش بر روال بازی اونقدر نبود که بخواد مهمترین شخصیت محسوب شه. من هم اگه قبلا چیزی گفتم منظورم همین بود. و گرنه من اصلا شخص خاصی‌ منظورم نبود!

ناراحت نشدم :دی فقط منظورتون کدوم کار بود؟!

هیچی فراموشش کن!!!

albert wesker

سلام
یه سوال منطقی و در انتظار جواب منطقی:
البرت جان میخوام ازت یه سوال بپرسم مستقیم و بدون پیچوندن جواب بده این سوال رو هر کی میتونه جواب بده.
همونطور که میدونید وسکر کراوزر رو برای پیدا کردن نمونه انگل لاپلاگا خیلی قبل تر از اینکه ایدا بیاد فرستاده بود و کراوزر هم به توجه به خدماتی که به سادلر کرده بود مورد اعتماد سادلر بود از اونحایی که توی یکی از ریپرتهای ایدا نوشته شده که کراوزر به انگل مبتلا بوده چطوری میشه که کراوزر بخواد به سادلر خیانت کنه؟
راستی بچه ها میشه یه عکسی از ردکویین بذارین؟راستی من توی سایت ویکی پدیا یه چیزی در مورد وایت کویین دیدم چنین چیزی توی بازی هست یا نه؟ متاسفانه من نمیتونم نسخه اویل 3 رو نصب کنم وسط لود شدن قفل میکنه و جلوتر نمیره با اینکه کامپیوتر من خیلی پر سرعته و بازی های با گرافیک خیلی خیلی بالاتر از قبیل گیرز او وار رو اجرا کرده اویل سه رو نمیتونه اجرا بکنه.کسی کمکی نمیتونه بکنه بهم؟ اویل دو رو هم نصب کردم اصلا خوشم نیومد یه جوریه غیر منطقیه اولش اصلا به زامبی ها شلیک نمیکنه و باید از دست زامبی ها فرار کنی اعصابم خورد شد پاکش کردم.

سلام
البرت جان میخوام ازت یه سوال بپرسم مستقیم و بدون پیچوندن جواب بده این سوال رو هر کی میتونه جواب بده.
همونطور که میدونید وسکر کراوزر رو برای پیدا کردن نمونه انگل لاپلاگا خیلی قبل تر از اینکه ایدا بیاد فرستاده بود و کراوزر هم به توجه به خدماتی که به سادلر کرده بود مورد اعتماد سادلر بود از اونحایی که توی یکی از ریپرتهای ایدا نوشته شده که کراوزر به انگل مبتلا بوده چطوری میشه که کراوزر بخواد به سادلر خیانت کنه؟
راستی بچه ها میشه یه عکسی از ردکویین بذارین؟راستی من توی سایت ویکی پدیا یه چیزی در مورد وایت کویین دیدم چنین چیزی توی بازی هست یا نه؟ متاسفانه من نمیتونم نسخه اویل 3 رو نصب کنم وسط لود شدن قفل میکنه و جلوتر نمیره با اینکه کامپیوتر من خیلی پر سرعته و بازی های با گرافیک خیلی خیلی بالاتر از قبیل گیرز او وار رو اجرا کرده اویل سه رو نمیتونه اجرا بکنه.کسی کمکی نمیتونه بکنه بهم؟ اویل دو رو هم نصب کردم اصلا خوشم نیومد یه جوریه غیر منطقیه اولش اصلا به زامبی ها شلیک نمیکنه و باید از دست زامبی ها فرار کنی اعصابم خورد شد پاکش کردم.

من اویل 3 رو با سی پی یو i7 و گرافیک 460 gtx اجرا کردم و مشکلی نداشتم رو ویندوز 7 64 bit

سلام بر همگی.ببخشید.به خاطر مشکلی که به سینا هم پیامک کردم،مدتی به تاپیک دسترسی نداشتم.و اما جواب سوالات شما:
1-تاریخچه و بیوگرافی ها آماده اند و حداکثر تا آخر هفته توی تاپیک قرار میدم.(بعد از تاسوعا و عاشورا) البته احتمالش هم هست که فردا بذارم.ولی قول نمیدم که بتونم.در ضمن آقای آلبرت وسکر!این تاریخچه خیلی کامل تر از اون قبلیه!
2-کراوزر 100 درصد به انگل کنترل پلاگا مبتلا بوده نه لاس پلاگای معمولی.ویروس جی فرد رو به طور کامل تحت کنترل می گیره.انگل لاس پلاگا هم همینطور.ولی انگل کنترل پلاگا می تونه به طور غیر فعال توی بدن فرد باقی بمونه و به فرد اون قدرت رو بده که مغز بقیه ی افراد آلوده رو کنترل کنه.مثل سدلر،سالازار و مندز (رئیس روستا).در ضمن پیری زودرس سالازار هم به خاطر انگل کنترل پلاگا بوده.اون انگلی که مردم عادی بهش مبتلا بودند،انگل لاس پلاگای معمولی بود.اتفاقا ماموریت ایدا هم بدست آوردن انگل کنترل پلاگا بود.وگرنه انگل لاس پلاگای معمولی رو می تونست از روی جسد اولین داهاتی برداره!قانع شدی یا نه؟
3-ویروس جی جان!واقعا از تو انتظار نداشتم.من روی تو خیلی حساب می کردم.رزیدنت اویل 2 بهترین نسخه ی رزیدنت اویل بود.اونوقت شما میگی به درد نمی خوره؟مطمئنی اونی که نصب کردی رزیدنت اویل 2 بوده؟مگه میشه که از اول بازی تیر نزنه؟اونوقت وقتی که میگم اکثر طرفداران رزیدنت اویل فقط دنبال گرافیک هستند ناراحت میشید.(منظورم شخص خاصی نبود.:d)
4-افشین جان!من این رو قبول ندارم که طرفداران لیون مسخره هستند.ولی قبول دارم که بیشترشون از رزیدنت اویل 4 وارد دنیای رزیدنت اویل شدند و احساسی برخورد می کنند.(نگفتم همشون.) نمونش هم نظر سنجی همین تاپیک و نظر سنجی مسخره ی قوی ترین شخصیت توی اون یکی سایت.
5-آقای آلبرت وسکر،احیانا اسم شما احد نیست یا با همچین کسی نسبتی ندارید؟ :d

آخرین ویرایش:
سلام

جواب سوال اولتو یه بار دادم و اگه صبر کنی تو re revelation معلوم میشه!
در مورد اویل 3 هم به نظرم بهترین راه استفاده از شبیه ساز epsxe 1.6 که بدون دردسر من بار ها re123 رو تموم کردم!
در ضمن منظورت رو از اینکه باید در بری نفهمیدم از ابتدای رزیدنت اویل 2 می تونی زامبی هارو بکشی ولی نشونه گیری خودکار نیست که اگه ورژن dualshock رو داشته باشی میتونی از option نشونه گیری خودکار رو فعال کنی در کل ورژن های pc چون port شده زیاد جالب نیست(یادت نره Re2 یکی از بهترین re های کلاسیک همین چند روز پیش رو psp تمومش کردم) در ضمن اگه خواستی epsxe رو بگیری بهم یه پیام خصوصی بده!!!!
راستی قرار بود جواب سوال امضای منو بدیدا!

آخرین ویرایش:
100% مشکل از دیسکته.من خودم شماره 3 و 2 رو تو کامپیوترم دارم و اصلا باهاش مشکلی ندارم چه رو XP چه روی 7
عکس از Red Queen تو گوگل پیدا نکردم یعنی هر چی بود مربوط به فیلمش میشد.ولی بیا اینو دانلود کن توش میبینی
http://www.mediafire.com/?wug86psbbihs48k
ٌWhite Queen هم چیز خاصی نبود من خوندمش.

سلام بر دوستان اویل باز
عذاداری همتون قبول باشه
1- کسی که به انگل پلاگای اصلی مبتلاست میتونه راه و روش خودش رو بره و حتی به نفر اصلی داستان خیانت کنه و حتی رو در روش هم قرار بگیره یعی سادلر این حماقت رو کرده که همچین کاری رو بکنه و این قدرت رو به کراوزر هم بده؟ولی یه ضعفی باید داشته باشن همه اینا در برابر نفر اصلی مگه نه؟
2- در مورد اویل 2 من نگفتم بی خود بود و منظورم این نبود ولی خیلی بی منطق بود از همون اول که اپشن کنترل رو رفتم و دیدم کلید کنترل رو دیدم و شلیک رو یاد گرفتم توی بازی نمیتونستم شلیک کنم از بس باختم نتونستم کاری بکنم اعصابم خورد شد و پاکش کرد. در ضمن من یه بازیکنم و بیشترین چیزایی که چشم منو میگیره گرافیک ومعما ها روش حل و در کل گیم پلی بازی توجه منوبه خودش جلب میکنه و اینکه داستان اویل توجه منو به خودش جلب کرد به خاطر داستانی بود که لیون اول بازی اویل 4 داشت تعریف میکرد وگرنه اگر اون لحن لیون و گیم پلی زیبای بازی نبود مثل بقیه بازی ها که تموم کردم میرفت توی جعبه دی ویدی هایی که نصب کردم و و تموم شده بازیشون مثلا با اینکه من بازی تامب رایدر8 رو تموم کردم ولی دنبال این نبودم ببینم داستان از کجا شروع میشه و لارا کرافت از بازی چی میخواد فقط میدونم لارا مادرش رو گم کرده و اماندا از مادر لارا یه خبرایی داره همین. ولی رزیدنت اویل این چنین نبود با اینکه از 4 بازی رو شروع کردم ولی دنبال فسمت های گم شده بازی بودم که کمکم دارم پیداشون میکنم
3- در مورد ایراد کامپیوترم بهتره بگم کامپیوتر خیلی خیلی جدیدی نیست ولی قدرت اجرای خیلی از بازی ها رو داره الانم بازی های با گرافیک وهجم بالا رو اجرا میکنه ولی اویل 3 رو نمیتونه اجرا کنه کامپیوتر من گرافیک 512 داره و سی پی یو دو هسته ای 5000 و کارت گرافیکش از سری جی فورس 8500 هستش فکر کنم وقتی رزیدنت اویل 5 رو بازی میتونم بکنم با این کامپیوتر دلیلی نداره اویل 3 رو نتونم بازی کنم.

سلام.یه سوال داشتم تو resident evil : zero اون موجوداتی که مثل زامبی هستند (Human Leech) خودبخود یه دفعه ساخته میشند رو چجوری میشه کشت؟ اصلا کشته میشن ؟

سلام.یه سوال داشتم تو resident evil : zero اون موجوداتی که مثل زامبی هستند (Human Leech) خودبخود یه دفعه ساخته میشند رو چجوری میشه کشت؟ اصلا کشته میشن ؟
بهترین راه برای نابودی اونا استفاده از ککتل مولوتوف و اسلحه Grenade Launcher هست که گلوله های آتیشی و اسیدی و انفجاری پرتاب میکنه.

العجب العجب:|:|
اقا جان این قدر بچه های این فروم حلق و گلوی خودشون رو جر دادن که مهمترین شخصیت بازی البرت وسکره و حالا باید ببینیم که لیون اس کندی با البرت وسکر رای برابر دارن؟اقا جان خواهشا یه زمانی رو برای تموم شدن نظر سنجی بذارین فکر کنم تعداد کسایی که به این داستان اگاهی دارن خیلی کم باشه ویه جورایی رای ما هم هدر بره میذاشتین شخصیت مورد علاقتون کیه تا ما هم بتونیم به لیون رای بدیم.
دوستان ببخشید بازی امبرلا کرونیکلز مربوط به کدوم کنسوله و داستانش در مورد چیه و در کل کدوم شخصیت ها قابل بازی هستند ؟و چه سالی اومد به بازار؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or