بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

تاریخچه آمادس؟ اقا پس کجاست؟ من که در به در دنبالشم.
تاریخچه به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال شد :دی حالا نمیدونم، اگه نویسندش اجازه میده برای این دوستمون هم بفرستیم :دی
البته فکر کنم تو یه سایت دیگه به صورت بخش بخش هم هست؟! آره؟؟؟
یعنی‌ حق انتشارش به نام اون سایت هست دیگه؟!:-/

تاریخچه به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال شد :دی حالا نمیدونم، اگه نویسندش اجازه میده برای این دوستمون هم بفرستیم :دی
البته فکر کنم تو یه سایت دیگه به صورت بخش بخش هم هست؟! آره؟؟؟
یعنی‌ حق انتشارش به نام اون سایت هست دیگه؟!:-/

آقا جان هر کی دوست داری تاریخچه رو به منم بدین. منم فن رزیدنت اویلم big fan همه تو سایت میدونن دیگه از امضام متوجه نشدین ؟ نیما دوست منم هست . تاریخچه رو به منم بدین لطفا .

great albert wesker

البرت جان خیلی شبیه یکی از بچه های این فروم حرف میزنی خیلی مشکوک میزنی نکنه...;);):d:d
ببین وقتی میگی کسی به انگل مبتلا شده یعنی دیگه کنترلش دست خودش نیست اون روستاییا که این جوری بودن خود لیان هم بعد از اینکه انگل روش تاثیر داشت میذاشت چشماش سرخ شد دلیل نداره حتما فرستنده باشه تا مردم ازش تبعیت کنن خود انگل باعث این قضیه هستش دلیلش هم گانادوها هستن و هم ماجینی هاو ....

میدونی گیم پلیش چه فرقی کرده؟
فرقی‌ نداره :دی من خودم نسخه‌ی GC رو بیشتر می‌پسندم :دی اما game play فرقی‌نداره :دی

البرت جان خیلی شبیه یکی از بچه های این فروم حرف میزنی خیلی مشکوک میزنی نکنه...
منظور؟؟؟ :دی
ببین وقتی میگی کسی به انگل مبتلا شده یعنی دیگه کنترلش دست خودش نیست اون روستاییا که این جوری بودن خود لیان هم بعد از اینکه انگل روش تاثیر داشت میذاشت چشماش سرخ شد دلیل نداره حتما فرستنده باشه تا مردم ازش تبعیت کنن خود انگل باعث این قضیه هستش دلیلش هم گانادوها هستن و هم ماجینی هاو ....
درسته :دی اما زمانی‌ امواج کنترل ساطع می‌شه که فرستنده بخواد ( مثلا سدلر )
سدلر روی روستایی هاش کنترل داره، یعنی‌ هر وقت بخواد میتون که هر کاری رو که به ذهنش برسه به روستایی‌ها تحمیل کنه :دی هر وقت که بخواد :دی یعنی‌ هر وقت که اراده کنه :دی مثلا ما اول رزیدنت اویل ۴ میبینیم که وقتی‌ صدای کلیسا در میاد، روستایی‌ها طبق دستوراتی که داشتن دشمن خودشون یعنی‌ لیان رو رها می‌کنن و به دستورات اولی‌ عمل می‌کنن یعنی‌ رفتن به کلیسا :دی در واقع سدلر اونا رو مثل حیوونات دست آموزش در آورد بود. انگل میگه که لیان رو بکش اما سدلر دستور میده برو به کلیسا :دی

آخرین ویرایش:
اقا کسی از رزیدنت اویل راکون سیتی خبری نداره شنیدم REMAKEدوهستش
اگر بشه چی میشه

فکر نکنم remake 2 باشه dark side یه جورایی ریمیک 2 هم میشه گفت هست فکر نکنم capcom رزیدنت اویل 2 رو ریمیکشو بسازه resident evil :racoon city واسه psp قراره بیاد گرافیکشم در حد همون psp قاعدتا. ولی منم خیلی دلم میخواد زودتر باد.

فکر نکنم remake 2 باشه dark side یه جورایی ریمیک 2 هم میشه گفت هست فکر نکنم capcom رزیدنت اویل 2 رو ریمیکشو بسازه resident evil :racoon city واسه psp قراره بیاد گرافیکشم در حد همون psp قاعدتا. ولی منم خیلی دلم میخواد زودتر باد.

منشنید برا 360وپلی3 هست نه برا پیاسپی اخه قراره پیاسپی2 بیاد

با درود ... انگار ما هر چی تقاضا از کسی میکنیم کسی محلون نمیذاره:( .. خوب من خیلی دوست اون تاریخچه رو بخونم حالا اقا نیما که انگار نیستش فعلا .. اگه یکی بهم بده ممنون میشم ...

3-اون تاریخچه رو مگه به حامد ندادی؟اشکالی نداره.نمی خواد بدی.اون 90 صفحه الآن شده 107 صفحه.تا چند روز دیگه برای همتون می ذارمش.بیوگرافی 70 تا شخصیت رو هم تایپ کردم که براتون می ذارم
من می خواستم براتون up کنم که نیما اینو گفت!
در ضمن در جواب albert-wesker عزیز باید بگم چرا پست بیخود میدی تو هر نظرسنجی که گذاشته بشه شما یه حق رای داری پس به رای دیگران کاری نداشته باش و در ضمن حق اینم نداری که بیای ملت رو مسخره کنی اگه راست می گی بیا مث نیما یا احد بایوگرفی بنویس بقیه رو آگاه کن من تا حالا اینجوری شو ندیده بودم شما هر بار پست میدی توش باید طرفدارای لیون رو مسخره کنی! واقعا LOL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or