سلام به همگی.
1-من 18 سال دارم.میشه بقیه هم سنشون رو بگن؟
2-کی گفته که در زمان رزیدنت اویل 2 همه دوست داشتند با لیون بازی کنند؟من اون زمان نبودم.ولی آیا واقعا به نظر شما ایران یعنی همه؟اصلا حرف شما درست.لیون از کلیر محبوب تر بوده.ولی من محبوبیت لیون رو با جیل مقایسه کردم نه با کلیر.با اومدن رزیدنت اویل 3 هم جیل محبوب ترین شخصیت رزیدنت اویل شد.
3-اون تاریخچه رو مگه به حامد ندادی؟اشکالی نداره.نمی خواد بدی.اون 90 صفحه الآن شده 107 صفحه.تا چند روز دیگه برای همتون می ذارمش.بیوگرافی 70 تا شخصیت رو هم تایپ کردم که براتون می ذارم.در ضمن لینک اون دمویی که گذاشتی مسدوده!
4-بابت آواتورها هم متشکرم.هادی جان (ویروس جی سابق) بابت تعریفت از کلیر در مرسناریس هم واقع متشکرم.به امید ظهور رزیدنت اویل 6 یا حضور کلیر ردفیلد در نقش ربکا چیمبرز! :d
5-افشین جان!قراره چه خبرهایی از رزیدنت اویل بشه؟مشکوک میزنی.میشه بیشتر توضیح بدی؟
6-مگه میشه رجنراتورها رو ندید؟حامد جان!مطمئنی اونی که بازی کردی رزیدنت اویل 4 بوده؟فکر کنم بهت انداختن! (بازی رو میگم.) :d
7-در مورد کراوزر هم ایدا خودش توی گزارشش به اون سازمان کوفتیش میگه لاس پلاگا و هیچ جا هم اشاره ای به ویروس جی نشده.در ضمن اگه کراوزر به ویروس جی مبتلا بود،باید بعد از شکست خوردن از لیون بزرگتر و قوی تر می شد.
8-چقدر سلیقه ها با هم فرق می کنه.من عاشق دارک ساید هستم و خیلی بیشتر از رزیدنت اویل 5 بازی کردمش!
9-راستی!این تقاضای دوستی های جدید یعنی چی؟همه ی بچه های سایت برام تقاضای دوستی فرستادند.من هم قبول کردم.ولی به چه دردی می خوره؟میشه توضیح بدید؟
10-توی کتاب رزیدنت اویل Archives نوشته که ربکا در واقعه ی راکون سیتی کشته شده!البته در نسخه ی ژاپنیش نوشته که زنده است.کدوم یکی درسته؟مگه ربکا در اون زمان همراه کریس به پاریس نرفته بود؟حرف کتابب شد.یادم اومد؟افشین جان!ترجمه ی رمان ها چی شد؟(منظورم رمانه نه کمیک)
اگه ممکنه شما هم به صورت شماره در به سوالاتم جواب بدید.متشکرم.
همین طور تو این هفته منتظر خبر های خوبی از سری re باشین
امیدوارم یه نسخه ای از اویل 5 بیاد که همه شخصیت ها از اول تا کنون (البته اصلی ها) توی مرسناریسش باشن و استاد کراش بیاد بگه من با شخصیت هانک توی روستا 500000 امتیاز اوردم منم بگم با کلیر ردفیلد 550000 امتیاز گرفتم کجای کاری داداش:d:d:d
در ضمن درمورد اون نسخه اویل 5 فراموشش کنید
b-)
عکس اول برای بازی Resident Evil : Mercenaries که واسه کنسول جدید نینتندو 3ds میاد و کلیر هم تو بازی هست و داستان خاصی هم نداره درضمن قابلیت run &gun به بازی اضافه شده یعنی میتونی در حین دویدن شلیک کنی که من رو زیاد خوشحال نکردسلام بر دوستان
داستان این عکسا چیه این عکسی که از کلیر ردفیلد گذاشتی واقعا تو بازی داریمش با گیم پلی خاص خودش؟ این عکسایی رو زیرش گذاشتی نکنه از همون بازی رولیشنه ؟ ولی نه چون توی اون بازی جیل لباس بی اس ای ای تنش بود نه اینی که الان داریم میبینیم.
داستان این هانک چیه اون وسط عکسشو گذاشتی کلا یع توضیحی در مورد این عکسا و موضوعشون بذار ببینیم چی به چیه؟
راستی استاد کجاست کم پیداست نمیبینیمش؟نکنه توی بازی لارا کرافت و نگهبان روشنایی اون وسطا گم شده پیداش نمیشه؟
کسی از بازی رولیشن و فیلم دامنیشن خبر دسته اول نداره مردیم از بی خبری و کنجکاوی تا سال 2012 که نمیتونیم دست روی دست بذاریم؟
سلام بر دوستان
داستان این عکسا چیه این عکسی که از کلیر ردفیلد گذاشتی واقعا تو بازی داریمش با گیم پلی خاص خودش؟ این عکسایی رو زیرش گذاشتی نکنه از همون بازی رولیشنه ؟ ولی نه چون توی اون بازی جیل لباس بی اس ای ای تنش بود نه اینی که الان داریم میبینیم.
داستان این هانک چیه اون وسط عکسشو گذاشتی کلا یع توضیحی در مورد این عکسا و موضوعشون بذار ببینیم چی به چیه؟
راستی استاد کجاست کم پیداست نمیبینیمش؟نکنه توی بازی لارا کرافت و نگهبان روشنایی اون وسطا گم شده پیداش نمیشه؟
کسی از بازی رولیشن و فیلم دامنیشن خبر دسته اول نداره مردیم از بی خبری و کنجکاوی تا سال 2012 که نمیتونیم دست روی دست بذاریم؟
اگه تو ورزشگاه آزادی باشم اون کبوتر همرو ول میکنه میاد رو کله من املت میزاره از بس که من خوش شانسم این VGA هم فرداست منم دانشگاهم.
منم باید یه تغییری تو آواتارم بدم.راستی قرار نیست این نظر سنجی بسته بشه ؟؟؟
آخ گفتی !
منم دانشگاهم لعنت به این شانس !
در ضمن فکنم دیگه وقتشه یه نظر سنجی جدید بزاریم
دوستان مراسم ساعت 30 : 4 صبح یکشنبه به وقت ایران شروع میشه !!!! من که واسش لحظه شماری میکنم ولی انگار قرار نیست عنوانی از RE نمایش بدن (اگه تاپیک جدید در مورد RE راه انداختین منم خبر کنین )
بعد از رزیدت اویل1.2.3.remake .zero .برای من دیگه رزیدنت اویل مرد
یادش بخیر
باهات موافقم از رزیدنت اویل فقط داستانش مونده که اونم الان چیز دندون گیری نیست!