بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اوني كه باعث شد ويروس به شهر شيوع پيدا كنه 100% خود بيركين بود. اما بيركين عمدا اين كار رو نكرد. واسه همين ميشه غير مستقيم و اين كار رو غير مستقيم انجام داد.

.
یه سوال احد جان ... هانک باعث شد تا ویروس تو Raccon پخش شه درسته ؟؟ چون هانک ویروس رو از بیرکین گرفت و بعد از درگیری ویروس پخش شد ... Is that Right ?

مسخره ها

)x)xمسخره کردن خودشون رو چرا این فروم فی لت ر شده این دیگه چه مسخره بازییه مگه توی این فروم چی میگیم که این بازی رو سرمون در میارن اااااه )x)x)x

ببخشید.مدتی بود که یوزرم خراب شده بود و نمی تونستم پست بدم.و اما جواب سوال های این دوستمون:
1-خط اصلی داستان:خط اصلی داستان رزیدنت اویل از واقعه ی عمارت شروع میشه و تا رزیدنت اویل 5 ادامه داره.شخصیت های اصلیش هم کریس،جیل و وسکر (و تا حدودی کلیر) هستند.در کل مبارزه ی کریس و جیل با وسکر از ابتدا تا انتها.در تمام سایت ها از جمله همین ویکی پدیای خودتون هم کریس و جیل رو قهرمانان اصلی و نقش اول داستان نوشته اند.بقیه داستان ها هم فرعی هستند و فقط به عنوان مکمل داستانی در موازات خط اصلی داستان اتفاق میفتن.(مثل داستان رزیدنت اویل 4 و عملیات جاوییر.) کلیر رو هم به این دلیل در این خط حساب میکنم که در رزیدنت اویل 2 ادامه دهنده ی این خط اصلی بود و اون را تا کد ورونیکا ادامه میده.در کد ورونیکا هم که دیگه به طور کامل وارد خط اصلی داستان و ماجراهای مربوط به کریس و وسکر میشه.اصلا خودش باعث میشه که داستان کد ورونیکا شکل بگیره.

2-مقایسه ی کاملا دوستانه و منطقی کلیر و لیون:همونطور که می دونید،کریس و جیل پس از بازگشت به راکون سیتی هیچ مدرکی بر علیه آمبرلا نداشتد.چون عمارت اسپنسر توسط ربکا نابود شده بود.(من اگه جای کریس و جیل بودم،ربکا رو یا خفش می کردم یا مینداختمش جلوی چند تا هانتر) برای همین هم کریس،بری و ربکا مجبور می شوند که خودشان شخصا اقدام کنند.برای همین هم به شعبه ی مرکزی آمبرلا در پاریس سفر می کنند.ولی کریس جریان سفرش را به خواهر کوچکترش کلیر نمی گوید تا او را در خطر نیندازد.ولی پس از 2 ماه کلیر که حسابی نگران کریس میشه،برای پیدا کردنش با موتور سیکلتش به راکون سیتی میره تا کریس رو پیدا کنه.بنابراین می بینیم که کلیر به طور مستقیم به داستان رزیدنت اویل 1 ربط داره و در واقع حلقه ی ارتباط داستان رزیدنت اویل 1 و 2 است.چون اگه واقعه ی عمارت پیش نمیومد،پای کلیر هم به داستان باز نمی شد.ولی شما چطوری لیون رو به قسمت قبلی ربط میدید؟لیون در رزیدنت اویل 2 یک شخصیت کاملا جدید بود که نقشش هم محدود به همون قسمت بود و می تونست توی همون قسمت تموم بشه.یعنی دیگه لزومی نداشت که یک سناریو براش بنویسند که بره دختر رئیس جمهور رو نجات بده.علت اهمیت داستانش هم ماجرای وسکر و ایدا بود نه لیون.حتی خود وسکر هم باعث شد که پای لیون به ماجرا باز بشه.چون اگه وسکر کراوزر رو به دهکده نمی فرستاد و کراوزر هم اشلی رو نمی دزدید،هیچوقت لیون وارد ماجرا نمی شد.حتی خود ایدا هم در گزارش خودش به سازمان میگه که من دارم کاری می کنم که لیون فکر کنه مهم ترین نقش رو در این ماجرا داره.(یعنی اینکه لیون نقش اول داستان بوده،فقط ظاهر قضیه بوده.) حتی اگه با این همه باز هم لیون رو اصل داستان رزیدنت اویل 4 حساب کنیم،باز هم فرقی نمی کنه.چون رزیدنت اویل 4 در کل یک داستان جدید و فرعی داشت.همونطوری که خود کاپکوم هم اعلام کرده،رزیدنت اویل 4 به خاطر تحول در گیم پلی رزیدنت اویل ساخته شد و خیلی روی داستانش تمرکز نکرده بودند.ولی آیا داستان کد ورونیکا قابل حذف بود؟اگر کد ورونیکا ساخته نمی شد،داستان رزیدنت اویل 2 کلا ناقص می موند.چون کلیر هنوز برادرش رو پیدا نکرده بود.اصلا بنیانگذار داستان کد ورونیکا کلیر بود.چون اگه کلیر به پاریس نمی رفت و در اونجا توسط ماموران آمبرلا دستگیر نمی شد،نه پای کریس به ماجرا باز می شد،کریس نمی فهمید که وسکر زنده است و پای خاندان آشفورد و پایگاه آمبرلا در جزیره ی راکفورت و قطب جنوب هم به ماجرا باز نمی شد.در ضمن کلیر اولین کسی بود که فهمید وسکر زنده است.برای همین هم نقش کلیر در رزیدنت اویل 2 هم به قسمت قبلی و هم به قسمت بعدی مربوط می شد.درست برعکس لیون.نقشش در کد ورونیکا هم مسلما مهمتر از نقش لیون در رزیدنت اویل 4 بود.
البته می دونم الآن باز شما میای برای حرف های من ایراد می گیری.مرغ یک پا داره دیگه.:d گرچه منمنطقی و با مدرک حرف زدم و هیچوقت نظر شخصی خودم رو نمیگم.ولی بذار بچه ها خودشون قضاوت کنند.گرچه من این مطالب رو قبلا هم چندین بار گفته بودم.ولی مثل اینکه مجبور بودم بازم تکرارشون کنم.از احد هم خواهش می کنم نظرش رو بگه تا فکر نکنید که اینها فقط نظر شخصیمن هستند.
در ضمن یعنی چی بالاخره شما دو تا روبروی من قرار گرفتید؟نکنه شما فکر کردی که خودت وسکری و من و احد هم کریس و جیل هستیم؟اگه اینجوری فکر می کنی،باید یادت باشه که از آخر کریس و جیل بر وسکر پیروز شدند و دهانش رو مورد عنایت قرار دادند! :d

آخرین ویرایش:
خوب من کلا عادت کردم که هی دلیل بیارم و باز همه حرف خودشون رو بزنن. در مورد برتری داستانی کلیر به لیان بحث کردم. دیگه بهتره همه اینو قبول کنن :دی

افشین جان!واقعا اینا به نظرت سفسطه هستند؟اگه اینا سفسطه هستند،پس دلیل های منطقی شما برای مهمتر بودن لیون چیست؟حتمکا می خوای بگی که لیون چند بار جان کلیر رو نجات داده.پس اگه اینطوره،بری هم بارها جان جیل رو نجات داد.پس از اون مهم تره؟ایدا هم 8 بار ان لیون رو نجات داد.ولی لیون فقط 4 بار جان ایدا رو نجات داد.پس باید بگیم که نقش ایدا 2 برابر مهمتر از لیون است؟شما به دلایل به این محکمی میگی سفسطه؟اصلا شما یک بازی یا فیلم رو بیار که لیون رو وارد خط اصلی داستان کرده باشه نه داستان های جانبی!شاید هم نمی تونی قبول کنیکه کسی مهمتر از لیون باشه.یک دفعه بگو که لیون از کریس و جیل هم مهمتره دیگه! :d
در ضم میشه بگیکه کجای حرف های من سفسطه بود؟اگه من سفسطه میکنم،امیر 110 چیکار می کرد؟میومد توی تاپیک رزیدنت اویل از سایلنت هیل تعریف می کرد! :d می گفت الکس اسمش رو عوض کرده گذاشته اکسل!چرا کسی نگفت اون سفسطه می کنه؟
من روی تو خیلی حساب می کردم.تو هم که داری میشی مثل کراش!کراش هم اوایل خوب بود.ولی حالا....:d
در مورد سوالی هم که زیر عکس امضات نوشتی:سمت راستی! :d

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان عزیزم
دوستان من فکر کنم به خاطر اینکه سایت فی ل تر شده بازدیدهامون کمتر بشه پس نگین فروم داره خاک میخوره.
اقا افشین شما لطف کن یکی از اون کمیک هات رو بده بیرون ببینیم چه جوریاس داستان از چه قراره.
راستی بچه ها اون فیلمه همون دامنیشن کی قراره پخش عمومی بشه تا ببینیم لیکر ها رو کی ول کرده تو شهر و لیون توی اروپا چیکار میکنه؟ کسی از داستان اون فیلم خبری داره؟
راستی استادکراش من توی یکی از دمو ها دیدم به جای ایدا توی بازی اویل 4 کلیر داره بازی میکنه داستان چیه خبری چیزی از این داری یا نه چه جوری میشه از این کارا کرد؟ من خیلی دوست دارم یه روز یه بازی ارائه بشه که بتونم بازی کنم با گرافیک مناسب که کلیر ردفیلد کاراکتر اصلیش باشه ؟ کامپیوتر ما که حریف نرم افزار دلفین نشد بتونیم دارک ساید رو بازی کنیم انشاالله اویل6 اگر در کار باشه و بانو ردفیلد توش باشند.
دیگه چیزی یادم نیست
خدا نگهدار
یاعلی

سلام خدمت رزمندگان اسلام
وتبریک به مناسبت مسدود شدن سایت(پدرم در اومد تا اومدم تو سایت)
میگم پست منو نمیخونید نگید نه(تحویل نمی گیرید دیگه اصلا نیاییم)
جناب نبما شما پست اول صفحه ی قبل رو بخون (در مورد لیان الیته ربکا رو از نظر داستانی کمی تا قسمتی قبول دارم ولی کلا باهاش حال نمی کنم)
ما اوایل چگونه بودیم (کمی توضیح)
برادر rockIT هم که تنها ماند ولی خیلی تعصبیه ها
انقدر پشت 110 حرف نزنید گناه داره بنده خدا
My Friends believe ourselves and follow the rules
Its The game
اساتید به خصوص نیما بشینید سری فیلم های اره(saw) رو ببینید داستانش خیلی باحال و به هم متصل کلا خیلی توپه من تا پنجش دیدم الانم دارم بقیه رو جور می کنم فجیح خفنه!من که خوشم اومد.

برادران سیو رو دیدید نظرتان چه بود؟

راستی استادکراش من توی یکی از دمو ها دیدم به جای ایدا توی بازی اویل 4 کلیر داره بازی میکنه داستان چیه خبری چیزی از این داری یا نه چه جوری میشه از این کارا کرد?
آره بابا همون ماد ها و پچ هاست هزارتا کار میشه کرد

دوستان سری اویل رو باید از نظر فلسفی و احیانا وجود علاعم شیطان پرستسی هم نقد کردها(شوخی نمی کنم
Game Over
دیگه علی الحساب چیزی یادم نیست

خداحافظ
یاعلی

بابا بیخیال این Leon و Claire بشید خودتونو سرکار گذاشتید یا مارو هر صفحه چندتا پست درباره این دوتاست.
به نظرم نظر سنجی رو تموم کنید,زمان زیادی گذشته و چه درست و چه غلط (از روی احساسات) ملت اومدنو رای دادن و فعلا هم آلبرت وسکر اوله:)

استاد عزیزم دیدم دقیقا یک دقیقه بعد از من پست گذاشتی نتونستم درست جواب بدم من اون سیو رو دانلود کردم ولی هنوز فرصت برای بازی نرسیده که بتونم بازی کنم راستش فعلا بازی لاراکرافت و نگهبان روشنایی رو دارم بازی میکنم فکرم توی اون مشغوله راستی بیشتر در مورد اون سیو توضیح بده ببینیم چه جوریاس توش چه خبره؟
راستی داش سینا راست میگه ول کنید بابا همه فهمیدن که کلیر مهمتر از لیونه بیشتر از این کشش ندید بهتره هر کسی که نتونه دلیل محکمتر بیاره معلومه که درست نمیگه.
علی الحساب دیگه چیزی یادم نیست
خداحافظ
یاعلی

استاد عزیزم دیدم دقیقا یک دقیقه بعد از من پست گذاشتی نتونستم درست جواب بدم من اون سیو رو دانلود کردم ولی هنوز فرصت برای بازی نرسیده که بتونم بازی کنم راستش فعلا بازی لاراکرافت و نگهبان روشنایی رو دارم بازی میکنم فکرم توی اون مشغوله راستی بیشتر در مورد اون سیو توضیح بده ببینیم چه جوریاس توش چه خبره؟
راستی داش سینا راست میگه ول کنید بابا همه فهمیدن که کلیر مهمتر از لیونه بیشتر از این کشش ندید بهتره هر کسی که نتونه دلیل محکمتر بیاره معلومه که درست نمیگه.
علی الحساب دیگه چیزی یادم نیست
خداحافظ
یاعلی

با سلام مجدد
1-من تو همون بازی یه جا هست بعد از اونجایی که اسلحه ی آتش افکن رو بهت میده یه سنگ داره می چرخه نمی فهمم باید چی کار کنم حالیم نمیشه
راستی من سری های قبل این بازی رو هم(نه همشو) با سخت ترین حالت تموم کردم همه چی شم آزاد کردم
2-در مورد اون سیو یک دونه از سیو ها توی چپتر 3-2 که pro هم هست(درجه ی سختیش) (جاش هم همون پایین پله ها بعد از تله کابینه) شما بر گردید بهرید جلو به رو به رو نگاه کنید یک پل هست خب حالا شما بگید آیا زیر پل چیزی می بینید که برق بزنه(خواهشا نگید آتیش اسلحه فروش اون بالاست)اگر احبانا چیزی ندیدید یک فیلم می زارم تا باور کنید
در ضمن بعضی سیو ها پولش زیاده و جایی هم برای گلوله و گیاه نداره دلیلشم اینه که با اسلحه های بینهایت بازی می کردم و گیاه و این چیز هارو اگر سلامتیم کم بود در جا استفاده می کردم اگر هم از اسلحه های محدود استفاده می کردم دو باره می خریدمشون!!!
راستی اره رو خواستید بگید بهتون بدم

چیزی از قلم افتید ببخشید افتاد حلال کنید

خداحافظ
یا علی

بابا شوخی کردم حرف های شما سفسطه که نیست اصلا حجت!
من روی تو خیلی حساب می کردم
برای افتتاح حساب یا تکمیل موجودی بهم امتیاز بدین!:d حالا اگه می خوای بازم بکن یعنی ببخشید همون حسابو می گم بکن! سو تفاهم نشه ها یعنی رو حساب باز کن!
برادر rockIT هم که تنها ماند ولی خیلی تعصبیه ها
کی من؟!(با لهجه بخونید):-o خواب دیدی خیر باشه!;)
اقا افشین شما لطف کن یکی از اون کمیک هات رو بده بیرون ببینیم چه جوریاس داستان از چه قراره
ترجمه کردم ولی وقت نمی کنم با فتوشاپ edit و تایپ کنم:">
در مورد سوالی هم که زیر عکس امضات نوشتی:سمت راستی
جواب خودم هر دو راستی بهتر تر ترترترترترترترترترترتر....:-*
تو هم که داری میشی مثل کراش!کراش هم اوایل خوب بود.ولی حالا....

خداحافظ
یاعلی
چی شد ؟ فک کنم راست می گی دارم میشم مثل کراش البته از نوع bandicoot! :d

بابا شوخی کردم حرف های شما سفسطه که نیست اصلا حجت!

برای افتتاح حساب یا تکمیل موجودی بهم امتیاز بدین!:d حالا اگه می خوای بازم بکن یعنی ببخشید همون حسابو می گم بکن! سو تفاهم نشه ها یعنی رو حساب باز کن!

کی من؟!(با لهجه بخونید):-o خواب دیدی خیر باشه!;)

ترجمه کردم ولی وقت نمی کنم با فتوشاپ edit و تایپ کنم:">

جواب خودم هر دو راستی بهتر تر ترترترترترترترترترترتر....:-*

خداحافظ
یاعلی
چی شد ؟ فک کنم راست می گی دارم میشم مثل کراش البته از نوع bandicoot! :d

سلام مجدد
برادر شما خواب نداری؟؟(من الان اره1 رو مرور می کردم برم 2و3 لامسب(مصب؟) چه آهنگی داره)
1-از همون اول من هم این قضیه ی حساب و قرعه کشی و اینارو نفهمیدم
2-قضیه ی لیان رو میگم حالا در هر صورت ما رفیق نیمه راه نیستیم
3-حالا اصلش رو بذار(کمیک)ببینیم چی هست(صحنه داره مگه نمی ذاری؟)
4-اه اه آنجلا بره بقل بوق هم نزنه خاموش کنه بابا کلیر رو زیر سوال نبرید
5-کراش هم زیر سوال نبرید من هنوز کراش های قدیمی رو بازی می کنم و حال می کنم مخصوصا2و3 حالا بندیکوتش جزئیات من منطقی دارم که قابل درک نیست سخت تر از درک بیش از 3بعد:d

فعلا دیگه چیزی یادم نیست تا آینده ای نزدیک ودر شبکه موجود نمی باشم(امروز زدم ال سی دی گوشیمو شکوندم=((:d)

مارا حلال کنید(اگر نمی کنید دلیل راذکر کنید)
try to dont lose this game

خداحافظ
یاعلی

سلام مجدد
برادر شما خواب نداری؟؟(من الان اره1 رو مرور می کردم برم 2و3 لامسب(مصب؟) چه آهنگی داره)
1-از همون اول من هم این قضیه ی حساب و قرعه کشی و اینارو نفهمیدم
2-قضیه ی لیان رو میگم حالا در هر صورت ما رفیق نیمه راه نیستیم
3-حالا اصلش رو بذار(کمیک)ببینیم چی هست(صحنه داره مگه نمی ذاری؟)
4-اه اه آنجلا بره بقل بوق هم نزنه خاموش کنه بابا کلیر رو زیر سوال نبرید
5-کراش هم زیر سوال نبرید من هنوز کراش های قدیمی رو بازی می کنم و حال می کنم مخصوصا2و3 حالا بندیکوتش جزئیات من منطقی دارم که قابل درک نیست سخت تر از درک بیش از 3بعد:d

فعلا دیگه چیزی یادم نیست تا آینده ای نزدیک ودر شبکه موجود نمی باشم(امروز زدم ال سی دی گوشیمو شکوندم=((:d)

مارا حلال کنید(اگر نمی کنید دلیل راذکر کنید)
try to dont lose this game

خداحافظ
یاعلی

1- نه ندارم شما چی نداری من فک کردم شما داری ولی مثل اینکه شما هم نداری!
به اره 3 برسی دیگه دوسش نداری!>:)
2-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-صحنه نداره باشه یه تصویر ازش میزارم
picture.php

picture.php

picture.php

4- انجلا که حالا فعلا دل لیون رو برده تازه با هم میرن شنا! ولی کلیر خودش رو فدای طرفدارا کرده!(فقط کلیر)
5-کراش رو منم دوست دارم ولی حیف که دیگه ناتی داگ نمیسازه!
6- چرا زدی شکوندی؟ ببین راس میگن نباید بازی خشن بازی کنیا نتیجش میشه این !
7- حلالت نی کنم به علت اشتباه لپی که کردی(تشبیه تاپیک به محیط جنگ و تنها فزض کردن من) بابا من همه حرف هاروتون رو قبول دارم ولی با
برای همین هم حضورش بیشار به خاطر فروش فیلم است
قیافه و تیپ + روابطش با ایدا
مشکل دارم! یعنی لیون هر کوفتی که باشه این نیست!
اینکه لیون واسه فروشه که اصلا درست نیست لطفا یه مدرک درست بیارید که مثلا هیدکی کامیا دستور داشت لیون رو در re2 درست کنه که بازی بفروشه!
هنوز هیچ کس جواب اینو نداده
خب امیدوارم ضربه مغزی نشده باشم چون 15 بار سرم رو کوبیدم به میز!
بابا به پیر به پیغمبر من حرف شمارو قبول دارم ولی می گم لیون به خاطر فروش بیشتر بازی ساخته نشده همین!
نیما جان من همه حرف هات رو قبول دارم چون درستش هم همینه یعنی داستان خارج از این نیست و اگه کسی ردش کنه داستان رو نفهمیده ولی با حرف بالا مشکل دارم شما هم به بزرگی خودت ببخش!
راستی من re remake رو روی game cube یکی از دوستام بازی کرده بودم الان iso ش رو بیرون گیر نمیارم میشه اگه لینک دارید بزارید مرسی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or