بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام بر محمد رضا ی عزیز
ورودت رو تبریک میگم :دی

خوب اول مارکوس رو مطرح کردی که مهمترین شخصیت هست. ویروس Tرو توی Raccoon City مارکوس پخش نکرد. اشتباه ویلیام بیرکین بود.
خوب ببینین, مارکوس درسته ساخت ویروس T رو تموم کرده اما یک مهره ای بیش نبوده. مهره ای که اسپنسر رو به خواستش برسونه. مارکوس درسته که یک ویروس بنیادی رو درست کرده که داستان 4 تا RE رو شامل میشه, اما نمیشه گفت که با تولید یک ویروس, داستان اصلی رو به اون نسبت داد. اگه بخوایم از این جهت نگاه کنیم باید اسپنسر رو مهمترین شخصیت قرار بدیم. اما باز اسپنسر مهمترین شخصیت نیست, چون تا 1998 توی RE اعتبار داره. جیمز مارکوس هم عاقبتی همچون اون رو داشته. اما وسکر از همون اول اومده و تا سال 2009 هم بوده. به نوعی در همه ی RE ها حضور آشکار یا پنهانی داشته. حالا با اینایی که گفتم باز مارکوس رو به عنوان شخصیت اصلی میدونی؟

میگم احد با این وضعیتی که کپکام داره و علاقه شدید به غربی شدن آی پی هایی که در اختیار داره آینده رزیدنت اویل رو چی پیشبینی میکنی؟:d

فرض کن RE6 معرفی بشه اونم تو ژانر FPS !!! چی میشه :d

movyn

خوب اینجا اشتباه لپی بوجود اومده اصلا تو بحث شخصیت ها باید منفی و مثبت رو از هم جدا کرد تا به نتیجه رسید!
در ضمن یه توضیحی در مورد اینکه چرا جیمز مارکوس از ادوارد اشفورد مهمتره بده ؟

زیاد جالب نبود:-s

باز هم سلام
از طولانی بودن نوشته ناراحت نشوید و لطفا با دقت بخوانید.
با کمی فکر کردن پیرامون بازی متوجه می شویم که کالبد اصلی بازی منفی است. شخصیت های منفی نسبت به مثبت از دایره ی چربش بیشتری برخوردارند. شرکت آمبرلا، کارکنان و ویروس های آن همه و همه دارای چهره ای خوب اما باطنی منفی بودند (پیش از طغیان شهر راکون)، و اصولا اگر بخواهیم یک دید از بالا به بازی بندازیم، می بینیم که شخصیت های منفی تاثیر گذار تر از مثبت ها هستند، چون روح بازی منفی است. من نگفتم که کار های مارکوس باعث نابودی آمبرلا شد، بلکه گفتم جرقه اصلی نابودی بود. گفتید آمبرلا از شیوع ویروس در شهر راضی بود. راضی بودن امبرلا، یعنی ناراضی بودن مردم و ناراضی بودن مردم یعنی نابودی نهایی. اگر اخبار شهر راکون و آن بمب هسته ای، که دیگر جز آن هم چاره ای نبود، به گوش افکار عمومی نرسیده بود، دولت ایالات متحده , مجبور نمی شد، آمبرلا را دادگاهی کند، و آمبرلا می توانست به کارهای کثیف خود ادامه دهد. آلبرت همواره دوست داشت تشکیلاتی همانند آمبرلا را برای رسیدن به اهداف خودش راه اندازی کند، او شریک نمی خواست .(http://residentevil.wikia.com/Albert_Wesker این همون لینکیه که، احتمالا آقا نیما ترجمه شو واستون نوشته) ، وسکر همواره در صدد انتقام جویی از آمبرلا نیز بود به دلا یل مختلف، از جمله با اسپنسر به دلیل مسایل شخصی که یکی از آنها قضیه ی کودکان وسکر است، دلیل دیگش می تواند به خاطر از دست دادن تنها دوست خود توسط آمبرلا باشد(ویلایم برکین) و دلایل دیگر ، او بعد از بمباران شهر راکون و بعد اینکه تمام پیکان ها به طرف آمبرلا نشانه گیری شد، بهترین فرصت رو پیدا کرد تا از آمبرلا با نشون دادن مدارکی علیه اون در دادگاه ازش انتقام بگیره. همان طور که ذکر شد ویروس تی، نخستین ویروسی است که در بازی با مخلوقات آن روبه رو شدیم(زامبی ها)، اما ویروس مادر(پروحنیتور)، ویروسی بود که هر چند پیش از ویروس تی کشف شد اما، این ویروس فقط برای تایید اندیشه های بزرگان آمبرلا در جهت رسیدن به اهدافشون بود، اینکه می شود با ایجاد جهش های ژنتیکی در ساختار دی ان ای هر موجود زنده او را به یک سلاح برای خودشان تبدیل کنند. پیش از ساخت این ویروس ایجاد جهش کنترل شده ناممکن بود اما پس از کشف ویروس مادر، مشاهده شد که این کار محال نیست. از ویروس پروجنیتور، جز در متن فایل ها و چند جای دیگه، در کجا باهاش رو به رو شدیم؟ یک مخلوق نام ببر که به ویروس پروجنیتور مبتلاست. ویروس تی مهمترین ویروس در این بازی پر از ویروس است، اگه یه نظرسنجی بزاریم که کدوم نسخه های بازی محبوب ترن، پیش بینی من اینه که اون سه نسخه اول بازی بیشتر رای میارن، بازی که اولین انمی هاش زامبی ها بودند، در سه شماره ی اول تمام زامبی ها به ویروس تی مبتلا بودند. در ضمن کوه های آرکلی مگه جزء شهر راکون نیست؟ آرکلی و دشتش همون جایی که بیتر گروه استارز رو به نابودی کشوند، ویروسی که در اونجا پخش شد و در دو شماره اول بازی (زیرو و اویل 1) کاملا به اون پرداخته بودند، به خاطر انتقام گیری مارکوس بود، انتقام گیری که استارز رو تقریبا نابود کرد(حالا دیگران اینو می خونن می گن، وسکر خودش هم می خواست قدرت بی او دابلیو هاش رو بسنجه ، یا یکی دیگه بگه آمبرلا هم راضی بود یا دیگران ... بهتر است ببینید که این راضی بودن ها بعد ها به ضرر همان راضی ها تبدیل شد، در حقیقت مارکوس موفق به انتقام گیری به شیوه مستقیم یا غیر مستقیم از آمبرلا شد.)، مارکوس یقینا یک رول بسیار مهم و سایه گونه در بازی داشت. من باز هم بگم منظورم از راه انداختن این بحث قرار گرفتن مارکوس رو در روی لیان بود نه وسکر، آلبرت خوب رای آورده، جیل، کریس و بقیه هم در حد خودشون رای اوردن،کسی که اینجا بدجوری نادیده شده افرادی مثل مارکوس و برکین هستند، که اگر لیانی ها یه خورده منطقی به کاراکتر محبوبشون و نقش نه چندان مهمش(نسبت به رتبه اش در نظرسنجی)، و متن سوال با دقت بیشتری نگاه کنن، شاید برکین و مارکوس هم خوب رای می آوردن، اما به هر حال نظر همه گرامی و محترمه. در مورد قضیه ی جالب نبود، من می پذیرم که شما حمله نکردید، اما شما هم بپذیرید که فقط پاسخ های شخصی دادین، یکیتون هم در اره ی سوالای من یه پاسخ خشک و خالی هم نداد، اونوقت من میام جواب شما رو با نهایت احترام براتون می گذارم. جان هر کی که هر کیو دوست داره جوابامو بدید، یعنی هیچکس اسم شینجی میکامیو در بین اسامی سازنده های بازی ندیده؟ در باره ی اون نرم افزاره لا اقل یکی بگه نمی دونه، شما همش دارید موضع گیری می کنین که، یه دو تا سوال کردم از شما پایه های اصلی تاپیک، با تشکر از همه،لطفا جواب بدید.
اما آقای ویروس جی، کلا من به خاطر بیان دیدگاه ها ناراحت نمی شم، دلیل من از گفتن حمله این بود که شما فقط داشتین، نظر خودتونو می گفتین و به پست های من با دقت و عمق بیشتر نگاه نمی کردین، علاوه بر این ها به سوال های منم جواب ندادین، در مورد آقا نیما و آقا احد هم که گفتی، فکر می کنم این دو عزیز عمده ی اطلاعاتشون رو از سایت http://residentevil.wikia.com گرفته اند. این سایت و سایت دویل می کرای ویکیا و ویکیپدیا، متعلق به بنیاد ویکی مدیا هستند و من هم کاربر رسمی این بنیاد و یکی از نویسندگان اصلی آن در بخش بازی های رایانه ای هستم( قبلا به صورت پیام به آقا نیما گفته بودم). در مورد سازمان مخفی، سازما مخفی در واقع یک تسکیلا نابود شده پس از مرگ آلبرت است. همان طور که ذکر شد، آلبرت وسکر دوست داشت تا راه خود را از آمبرلا جدا کند و تشکیلاتی شبیه آمبرلا را برای خود ایجاد کند. پس از آن مرگ تقلبی، همه به این نظر رسیده بودند که وسکر مرده است، گروه استارز او را در لیست مرده ها( و نه مفقودین ) نوشت. برای آلبرت این بهترین فرصت برای تشکیل شرکتی است که برای رسیدن به اهدافش نیاز داشت. آلبرت پس از مرگ صوری اش دو ست داشت که این ظاهر سازی را ادامه دهد تا راحت تر و بی شریک تر به اهدافش برسد. از همین رو به زندگی مخفیانه اش ادامه داد و در صدد ساخت شرکتی شبیه آمبرلا برای خودش برآمد. اما این سازمان هم باید مخفی می ماند، چون غول های بزرگی از جمله آمبرلا و ترایسل در آن زمان وجود داشتن و این برای شرکت نوپای وسکر خطرناک بود، او با نشان دادن مدارکی علیه امبرلا در صدد نابودی آمبرلا برای بی رقیب تر شدن بود. او علاوه بر مشکل داشتن با اسپنسر خصومت های شخصی هم با او داشت، به همین خاطر با نابود کردن اسپنسر رسما آمبرلا را پاک کرد. اما ترایسل هنوز برای شرکت خودش باقی مانده بود،پس از روشن شدن تخلفات آمبرلا، دیگر غول داروسازی، یعنی ترایسل از نام و محبوبیت بیشتری برخوردار شده بود. او نمی توانست به همان شکل، ترایسل را هم نابود کند، از این رو از در جدیدی وارد شد، آلبرت در داروسازی و پژوهش های ژنتیکی یک متخصص بی نظیر بود، از این رو به ترایسل پیوست تا علاوه بر استفاده از امکانات شرکت، با کارهایی که در نهایت باعث خدشه در نام ترایسل می شد، این شرکت را هم از سر را خود بردارد، اما در نهایت شرکت مخفی وسکر پس از مرگ خودش هم به تاریخ پیوست. آلکس وسکر، خب به نظر از قضیه پروژه غیر انسانی وسکر چیلدرن آگاهی، اگر اوت بریک رو بازی کرده باشی یک شخصیت هم به نام آلکس قابل انتخابه این همون آلکس وسکره، او هم از پدر و مادری نخبه به دنیا اومده، اما ظاهرا به رذالت آلبرت نیست. آلکس پس از فرار از شهر زندگی تشکیل داد و به نوعی از دور بازی خارج شد، هرچند شاید کپکام او را دوباره به داستان برگردونه چون، رزیدنت اویل، بی وسکر شده!، در باره فامیلی ان دو هم باید قضیه وسکر چیلدرن رو بدونی، این ها پدر و مادراشون جداست، و پس از انجام پروژه کودکان وسکر و ربوده شدنشون و اعطا شدنشون به خانواده های دیگر، به دلیل انجام آزمایشات بعد، برای شناسایی کردن اونا بهشون این فامیلی رو دادن، فامیلی پدرای اصلی این دو نفر در هیچ جا ذکر نشده است.
وسکر چهار سال در حال زندگی به شکل مخفیانه بود( بعد مرگ ظاهریش)، او در این مدت مقدمات خوبی رو برای رسیدن به اهدافش برای خودش دست و پا کرد، ثروت، توانایی های فردی و ... شاید بگی ثروت رو از کجا اورد، او از طریق ایدا ویروس جی رو داشت ویروس های پروجنیتور و تی رو هم در مقر آموزشی از قبل داشت، می دونی بازار سیاه چیه؟! ، وسکر پس از این چهار سال و در مجموع تمام شرایطی که گفتم تصمیم گرفت تا از این زندگی مخفیانه دست بکشه و زنده بودنشو به همه نشون بده، ملاقاتش با کریس در جزیره راکفورت، بازم یک رضایت تلخ رو براش در پی داشت، او از قدرت الکسیا، آگاه بود، آلکسیا پیش از وسکر راهی برای جاودانگی پیدا کرده بود. او به راکفورت رفت تا علاوهبر به دست اوردن ویروس ورونیکا، توانایی های خودشو در برابر فرا انسانی به نام آلکسیا هم بسنجه. در پایان بازی کد: ورونیکا او باز هم خوشحال بود، چون هم توانایی هاشو به بهترین شکل تمرین کرد و اونها رو نشون داد و هم از مرگ آلکسیاخوشحال بود( چون اگه زنده بود به یک رقیب دست نیافتنی تبدیل میشد)، علاوه بر اینها او از نشان دادن تواناییهاش به کریس هم راضی بود، اما باز هم میگم، این راضی بودن ها همیشه آخرش به نفع آدما تموم نمی شه.
دمو رو ندیدم، لینک دمو رو به اضافه ی لینک پی دی اف نیما برام بزار، ببینم این پی دی اف، پی دی اف نیمایی که می گن چیه.
فکر کنم جواب سوالاتو دادم، اگه بازم ایرادی داری جزئی تر بگو تا برات بزارم، لطفا یکیتونم جواب سوالای منو بدید. با تشکر.
خب آقا احد، خوشحالم که با کسی که این فروم ارزشمندو زده صحبت می کنم. همون طوری که گفتم عمارت و آرکلی هم جزئی از شهر راکون هستن دیگه! در باره مارکوس هم خیلی بحث شد، ظاهرا هیچ کدام از دو طرف صحبت های همو درک نمی کنن. با احترام به همه ی رای هامن هنوزم سازنده و پخش کننده ی اصلی مهمترین ویروس این بازی رو مهمترین می دونم، همه چی یه جورایی به ویروس تی وابسته است، اویل با زامبیهاش قشنگ تر بود. بهتره شما هم دچار اشتباه نشی، من نمی خوام مارکوس رو رودر روی وسکر قرار بدم، هدف نظر سنجیه و اینکه به لیان، عجیب و غریب غیر منطقی رای دادن، رای های زیاد لیان می تونست در رای های افرادی مثل، مارکوس و برکین(که نقش مهمتری نسبت به لیان دارن) پخش بشه. منظور اصلی من از بحث مارکوس، رو رد رو کردن اون با رای های غیر منطقی لیان بود. حالا شما همش یه چیزایی رو یادآوری کنین، فایده ای نداره، بحث اصلی منو نگرفتین.
حالا این بحث مارکوس رو تا جایی که می تونید ببندید(اگر سوالی در بارش داشتید درخدمتیم اما، از به پیش کشیدن بحث قدیمی حدالامکان خود داری کنید) و به سوالات من پاسخ دهید، چون سوال زیاد دارم، یه وقت می مونه رو دستما!!!
در ضمن در حال تموم کردن مقاله ای به شکل پی ی اف، با عنوان رزیدنت اویل و علم هستم، مقاله با کمک گرفتن از تخصص خودم که در ژنتیکه، دو استاد دانشگاه و چند سایت معتبر خارجیه، نوشته شده و، فکر کنم براتون جالب باشه.
در ضمن دوستایی که برام جواب می ذارن از این شکلک ها در جوابام نذارن که، هیستریک می شم.

با تشکر

فقط، موفق و پیروز باشید.

سلام خدمت همه دوستانم
خدمت دوست عزیزمون ماوین عرض کنم منم با این رایی که بدست اومده موافق نیستم من خودم طرفدار لیان هستم ولی همونجور که معتقد بودم البرت وسکر از همه مهمتر بوده برام پس به وسکر رای دادم اینکه هرکسی انتخابش محترمه و حق انتخاب هرکسی رو داره رو قبول دارم ولی از نظر بیشتر که چه عرض کنم همه دوستان که پایه های اصلی این تایپکن این بوده و هست که رزیدنت اویل مهمترین شخصیتش وسکره اگه بخواین میتونن دلایل زیادی براتون بیارن ولی فکر کنم شما دلایلی که من نوشتم قانعتون نکرد پس من نمیتونم در مورد این قضیه باهاتون بحث کنم دلایل بهتر و بیشتر بر عهده بچه های دیگه .ولی من فکر کنم همه اطلاعات و منابع بچه ها سایت ویکی نباشه همون طور که بارها دیدم از منابعی چون صحبتها و حرفاهیی که توی بازی بین شخصیت ها رد وبدل میشه و همچنین ریپرتهای وسکر و ایدا همچنین وقایعی توی بازی اتفاق میافته هم به عنوان منبع ذکر میشن البته بارها هم ذکر شده که سایت ویکی یکی از منابع معتبر داستان بازی هستش. راستی در مورد پیدی اف نیما یه منبع خوب برای داستان محسوب میشه که خوندنش خالی از لطف نیست. راستی در مورد اون نرم افزار ها من چیزی ازشون نمیدونم اگه هست خبر بدین ماهم بنصبونیم ببینیم چه جوریاس با حال هست یا نه . در مورد این سوال فکر کنم استاد کراش بتونه بهتون کمک کنه ایشون اخر ترفند و بازی خوری و ترینر و غیره و ذالک هستند .
در مورد نقش وسکر توی سازمان ترایسل شاید این باشه البرت وسکر هنوز به اون امکاناتی که برای تبدیل شدنش به خدا نیاز داشت نرسیده بود پس تصمیم گرفته با حضور در شرکت ترایسل و استفاده از امکانات و علم و تجهیزات بسیار پیشرفته ترایسل به هدف خودش برسه همونطور که در اویل 5 دیدیم وسکر اصلا خود شرکت براش مهم نبود و حتی بهترین همکارش اکسلا رو هم برای هدفش فدا کرد در کل میخواست کل دنیا رو مطیع خودش بکنه و توی این راه دست به هرکاری زد اگر اون موشکهای حامل اورو برس پرتاب میشدند وسکر به اون هدف شومش میرسید.

با سلامی مجدد

در مورد آقا نیما و آقا احد هم که گفتی، فکر می کنم این دو عزیز عمده ی اطلاعاتشون رو از سایت http://residentevil.wikia.com گرفته اند.

من بار ها تو تاپیک گفتم که اطلاعات خودم رو از توی خود بازی (دیالوگ ها و فایل ها) و منلبعی که خود کپکام منتشر کرده گرفتم.

در حقیقت مارکوس موفق به انتقام گیری به شیوه مستقیم یا غیر مستقیم از آمبرلا شد.)
البته قضیه ی مارکوس تو همون عمارت اسپنسر تموم شد. چون با منفجر شدن عمارت دیگه چیزی به اسم مدرک برای کشیده شدن آمبرلا به دادگاه نبود. اونی که رسما آمبرلا رو تهدید کرد, نابودی Raccoon City بود. حتی خود اسپنسر هم همینو میگه. اونی که باعث نابودی شهر شد کی بود؟ صد در صد ویلیام بیرکین. با نابودی آمبرلا هم که اسپنسر رسما نابود شد!

وسکر پس از این چهار سال و در مجموع تمام شرایطی که گفتم تصمیم گرفت تا از این زندگی مخفیانه دست بکشه و زنده بودنشو به همه نشون بده،

وسکر تو همون سال 1998 که مرگ غیرواقعی داشت, توسط کریس در RE:CV مورد شناسایی قرار گرفت. و همون سال مشخص شد که وسکر هنوز زندست.

خب آقا احد، خوشحالم که با کسی که این فروم ارزشمندو زده صحبت می کنم. همون طوری که گفتم عمارت و آرکلی هم جزئی از شهر راکون هستن دیگه!

بله, اما گفتن اینکه مارکوس اومد و ویروس رو توی شهر پخش کرد درست نیست. چون با اومدن اسم شهر فکر کنم یه کلی گویی کردید. چون برای مارکوس هیچ وقت ازز اسم Raccoon City استفاده نمیکنن, بلکه از کوهستان آرکلی استفاده میکنن.

در ضمن تو پست بعدی هم خودتو یه معرفی کامل کن و هم سوالاتتو با شماره بنویس که مطمئنا جواب میدم به همشون

-------------------------------------

میگم احد با این وضعیتی که کپکام داره و علاقه شدید به غربی شدن آی پی هایی که در اختیار داره آینده رزیدنت اویل رو چی پیشبینی میکنی؟:d

میرم همشونو میکشم :دی

movyn

باز هم سلام
ولی من فکر کنم همه اطلاعات و منابع بچه ها سایت ویکی نباشه همون طور که بارها دیدم از منابعی چون صحبتها و حرفاهیی که توی بازی بین شخصیت ها رد وبدل میشه و همچنین ریپرتهای وسکر و ایدا همچنین وقایعی توی بازی اتفاق میافته هم به عنوان منبع ذکر میشن البته بارها هم ذکر شده که سایت ویکی یکی از منابع معتبر داستان بازی هستش
من هم با اطمینان در این مورد حرف نزدم، به هر حال اگه باعث رنجش شد معذرت می خوام، در ضمن در اون سایت، در باره ی دیالوگ ها، فایل ها و تمام ریز و درشت هایی که حتی فکرش رو هم نمی کنی مفصل و با منابع بحث شده است.
در مورد نقش وسکر توی سازمان ترایسل شاید این باشه البرت وسکر هنوز به اون امکاناتی که برای تبدیل شدنش به خدا نیاز داشت نرسیده بود پس تصمیم گرفته با حضور در شرکت ترایسل و استفاده از امکانات و علم و تجهیزات بسیار پیشرفته ترایسل به هدف خودش برسه همونطور که در اویل 5 دیدیم وسکر اصلا خود شرکت براش مهم نبود و حتی بهترین همکارش اکسلا رو هم برای هدفش فدا کرد در کل میخواست کل دنیا رو مطیع خودش بکنه و توی این راه دست به هرکاری زد اگر اون موشکهای حامل اورو برس پرتاب میشدند وسکر به اون هدف شومش میرسید.
یقینا همینطوریه که میگی. آلبرت هنوز خدا نشده بود که! گفتم مقدمات خوبی رو فراهم کرده بود، در واقع آلبرت هم در آمبرلا و هم در تیراسل به نام یک پژوهشگر فعالیت می کرد، او هیچگاه رئیس هیچکدومشون نبود. او فقط رئیس همون سازمان مخفی بود که اهداف آمبرلا رو داشت. در این سازمان افرادی مثل ایدا، بعدها هانک و بعد ترش کراوزر استخدام شده بودند. سازمانی که به منظور پیشبرد اهداف وسکر، توسط خودش، به شکل مخفیانه تشکیل شده بود.

و اما آقا احد عزیز

من بار ها تو تاپیک گفتم که اطلاعات خودم رو از توی خود بازی (دیالوگ ها و فایل ها) و منابعی که خود کپکام منتشر کرده گرفتم.
به هر حال اگه باعث رنجشت شد معذرت می خوام.
البته قضیه ی مارکوس تو همون عمارت اسپنسر تموم شد. چون با منفجر شدن عمارت دیگه چیزی به اسم مدرک برای کشیده شدن آمبرلا به دادگاه نبود. اونی که رسما آمبرلا رو تهدید کرد, نابودی Raccoon City بود. حتی خود اسپنسر هم همینو میگه. اونی که باعث نابودی شهر شد کی بود؟ صد در صد ویلیام بیرکین. با نابودی آمبرلا هم که اسپنسر رسما نابود شد!
دوست عزیز، تو پست قبلی اولش گفتم که با دقت بخونین که! منم همینو میگم، اگه شهر نابود نمی شد و خبرش به گوش مردم نمی رسید که کار آمبرلا به اینجا نمی کشید که! در باره ی برکین هم که من قبلا گفته بودم. گفتم مارکوس به شکل مستقیم یا غیر مستقیم، ظاهرا شما فط مستقیمشو دیدی! در باره ی اسپنسر، من با این حرفت کمابیش موافقم، با نابودی آمبرلا شاید اندیشه های اسپنسر هم نابود شد، اما هنوز زنده بود، به قول معروف شیر همون شیره حتی اگه پیر باشه!
وسکر تو همون سال 1998 که مرگ غیرواقعی داشت, توسط کریس در RE:CV مورد شناسایی قرار گرفت. و همون سال مشخص شد که وسکر هنوز زندست.
نمی دونم منظورتون از RE:CV همون کد:ورونیکا هستش یا چیز دیگه ایه؟ اما اگه کد ورونیکا هم باشه، بهتره بدونین که وقایع این بازی در سال 2000 اتفاق می افته، همون طور که تو پست قبلیم گفته بودم 4 سال بعدمرگ صوری اش به جزیره راکفورت( محل اتفاقات کد: ورونیکا) می ره و با کریس رو در رو می شه. هرچند بعد اتفاقای همون عمارت اسپنسر، که همه فکر می کردند که وسکر مرده، کریس و جیل، با تردید به این مرگ نگاه می کردن.
بله, اما گفتن اینکه مارکوس اومد و ویروس رو توی شهر پخش کرد درست نیست. چون با اومدن اسم شهر فکر کنم یه کلی گویی کردید. چون برای مارکوس هیچ وقت ازز اسم Raccoon City استفاده نمیکنن, بلکه از کوهستان آرکلی استفاده میکنن.

در ضمن تو پست بعدی هم خودتو یه معرفی کامل کن و هم سوالاتتو با شماره بنویس که مطمئنا جواب میدم به همشون
در این مورد باید بگم که شما بازم با دقت پست منو نحوندین! در واقع این یه نسبت جزء به کل درباره مارکوس و نابودی آمبرلا بود. لطفا عمیق تر بخونین. با تشکر .
در باره ی معرفی هم باشه برای بعد. حواب سوالا اینطوری باشه خوبه؟!
در ضمن آقا احد تو اسم شینجی میکامیو تو اسامی سازنده های اویل 5 دیدی یا نه؟ وقتی به Art production رسیدی در قسمت Designers، نهمین اسم شینجی میکامیه. در این مورد نظری داری.

من در باره ی سوال جناب تاپ گیم هم باید یه چیزی بگم. سوال از من نبود اما یه اظهار نظر مستقل در این مورد دارم. به نظر من، بازی اویل همیشه این توانایی رو داره که اگه بهش خوب پرداخته بشه، در هر انتشارش بتونه عنوان بازی سال رو بگیره. اما دنیای صنعتی و تجاری امروز ... به هر حال به نظر من کارگردانهای جدید و قدیمی که با عواملشون، نسخه های جدیدو ساختن، کلا قدر اسم بازیو ندونستن، اینکه همیشه این بازی می تونه بهترین بازی سال باشه. در واقع کپکام، چندان در میراث داری عناوین بی نظیر خودش موفق عمل نکرد.

باز هم ممنونم

فقط، موفق و پیروز باشید.

نمی دونم منظورتون از RE:CV همون کد:ورونیکا هستش یا چیز دیگه ایه؟ اما اگه کد ورونیکا هم باشه، بهتره بدونین که وقایع این بازی در سال 2000 اتفاق می افته، همون طور که تو پست قبلیم گفته بودم 4 سال بعدمرگ صوری اش به جزیره راکفورت( محل اتفاقات کد: ورونیکا) می ره و با کریس رو در رو می شه. هرچند بعد اتفاقای همون عمارت اسپنسر، که همه فکر می کردند که وسکر مرده، کریس و جیل، با تردید به این مرگ نگاه می کردن.

نخیر !! وقایع کدورونیکا در سال 1998 رخ میده. پس در نتیجه حرف های شما که میگین وسکر 4 سال در خفا زندگی کرده و وقایع در 2000 اتفاق افتاده, کاملا اشتباهه

در باره ی برکین هم که من قبلا گفته بودم. گفتم مارکوس به شکل مستقیم یا غیر مستقیم

این غیر مستقیم رو توضیح بدین. چون به هیچ غیر مستقیمی نمیشه حادثه ی عمارت رو با حادثه ی Raccoon City نسبت داد.

در این مورد باید بگم که شما بازم با دقت پست منو نحوندین! در واقع این یه نسبت جزء به کل درباره مارکوس و نابودی آمبرلا بود. لطفا عمیق تر بخونین. با تشکر .

جزء به کل؟ جزء یه کل یعنی بیایم از یه ویژگی کوچیک, ویژگی بزرگ رو تعریف کنیم. این تو حرف شما این معنی رو میده که مارکوس Raccoon City رو نابود کرد. که این حرف شما اشتباهه! توضیحش رو قبلا گفتم.

در ضمن کوهستان آرکلی جزئی از شهر نبوده بلکه ناحیه ای در خارج از شهر بوده. پس با این حساب اصلا نمیشه Raccoon City رو به جناب مارکوس نسبت داد.

اوه ... این یادم رفته بود

یاز ویروس پروجنیتور، جز در متن فایل ها و چند جای دیگه، در کجا باهاش رو به رو شدیم؟ یک مخلوق نام ببر که به ویروس پروجنیتور مبتلاست.

لیسا ترور !!

در باره ی معرفی هم باشه برای بعد. حواب سوالا اینطوری باشه خوبه

Do What you like

در ضمن آقا احد تو اسم شینجی میکامیو تو اسامی سازنده های اویل 5 دیدی یا نه؟ وقتی به Art production رسیدی در قسمت Designers، نهمین اسم شینجی میکامیه. در این مورد نظری داری.

احتمالا چون شینجی در پیش زمینه ی داستان نقش داشته واسه همون اسمش رو اوردنو چون شینجی 2006 شرکت کپکام رو بدرود گفت.

در ضمن اگه شبهاتی مثا 3 مورد بالا دارین مطرح کنین تا شفاف سازی بشن.

یاز ویروس پروجنیتور، جز در متن فایل ها و چند جای دیگه، در کجا باهاش رو به رو شدیم؟ یک مخلوق نام ببر که به ویروس پروجنیتور مبتلاست.

لیسا ترور !!
البته فقط لیزا نبود مادرش جسیکا هم بود
جسیکا به نوع اولیه
و لیزا به نوع دوم مبتلا بود!

movyn

باز هم سلام
نخیر !! وقایع کدورونیکا در سال 1998 رخ میده. پس در نتیجه حرف های شما که میگین وسکر 4 سال در خفا زندگی کرده و وقایع در 2000 اتفاق افتاده, کاملا اشتباهه
حرف شما هم درسته، اما در این هم شکی نیست که آلبرت بعد مرگ صوریش در پایان اویل 1، تا وقایع راکفورت که تقریبا 5 ماه طول می کشه در حالتی زندگی می کرد که همه قکر می کردن، وسکر مرده. با توجه به وقایع قبل اویل 1 (زیرو و پیش از اون، اتفاقای مقر آموزشی)و تا پایان کد: ورونیکا، آلبرت فرصت خوبی رو داشت تا هم مدارک مورد نیازشو از شهر راکون جمع آوری کنه و هم به ویروس های ساخته شده در این شهر(که مهمترناشون ویروس تی و جی بودند) پیش از نابودی راکون، دسترسی پیدا کنه. به هر حال بازی کد: ورونیکا پس از بازی های اویل 2 و اویل 3 اتفاق اقتاده.
این غیر مستقیم رو توضیح بدین. چون به هیچ غیر مستقیمی نمیشه حادثه ی عمارت رو با حادثه ی Raccoon City نسبت داد.
فکر کنم بازم باید بگم که بادقت بخونین، من نگفتم به شکل غیر مستقیم باعث نابودی شهر شد، گفتم به شکل غیر مستقیم موفق به انتقام گیری و نابود کردن آمبرلا شد. هر چند او در نابودی شهر هم بی تاثیر نبود، او ویروسی رو ساخت که از آسمونو خاک شهر گرفته تا زیر خاک این شهرو به طغیان کشوند، باعث و بانی شیوع این ویروس در شهرو در مقر آموزشی آمبرلا آموزش داد(در کنار آلبرت وسکر)، این ویژگی رو هم داشت که همیشه ازش به عنوان یکی از سه بنیانگذار شرکتی اسم برده بشه که شهرو به تباهی کشونده شده بود و خیلی دلایل دیگه که اگه راجع بهش فک کن، می بینی مارکوس در نابودی شهر هم بی تاثیر نبوده!
جزء به کل؟ جزء یه کل یعنی بیایم از یه ویژگی کوچیک, ویژگی بزرگ رو تعریف کنیم. این تو حرف شما این معنی رو میده که مارکوس Raccoon City رو نابود کرد. که این حرف شما اشتباهه! توضیحش رو قبلا گفتم.

در ضمن کوهستان آرکلی جزئی از شهر نبوده بلکه ناحیه ای در خارج از شهر بوده. پس با این حساب اصلا نمیشه Raccoon City رو به جناب مارکوس نسبت داد.
در باره ی جزء به کل هم فکر کنم توضیحاتی تو جواب سوال بالایی گذاشتم، اگه بازم با این حرفها کنار نیومدی جزئی تر بگو تا منم جزئی تر بگم، چون سعی کردم اول کلی گویی کنم. شهر راکون یه شهر فرضی و غیر واقعی در ایالت متحده است(البته الان یه همچین شهری در آمریکا به این نام هست، اما بعد ساخت اویل تاسیس شده و هسته ای شده هم نیست!)، قانون تقسیمات کشوری آمریکا کمابیش شبیه ایران خودمونه، با توجه به این قوانین، کوه های آرکلی جزء شهر راکون و در واقع حاشیه ی اون محسوب می شه! در ضمن یعنی واقعا شک داری(یا مطمئنی) که آرکلی جزء شهر راکون نبوده؟!

لیسا ترور !!
این جوابی که تو به این نظر من دادی، در واقع نظری بود که پیش از این ازم سوال شده بود. اینکه مارکوس مهمتره یا ادوارد آشفورد، منم با مقایسه ی اکتشافات این دو خواستم خود این دو شخص رو هم مقایسه کنم، ویروس مادر یک ویروس از دور خارج شده حتی در خود جریانات اویل یکه، تاثیر گذاشتن موفقیت آمیز ویروس مادر فقط همین یک بار، به شکل کاملا موفقیت آمیز بوده و نمی شه گفت از ویروس تی (که در هر شرایط به روی میزبانش تاثیر موفقیت آمیز داره)، مهم تره، همون طور که گفتم در همون اویل یک هم ویروس مادر از دور خارج شده بود، چون آلوده شدن لیسا و البته مادرش( که آزمایش ویروس پروجنیتور به اون نا موفق بوده)، به ویروس مادر، پیش از ورود اعضای گروه آلفای استارز به عمارت بوده.
احتمالا چون شینجی در پیش زمینه ی داستان نقش داشته واسه همون اسمش رو اوردنو چون شینجی 2006 شرکت کپکام رو بدرود گفت.

در ضمن اگه شبهاتی مثا 3 مورد بالا دارین مطرح کنین تا شفاف سازی بشن.
منم اولش اینطور فکر می کردم، اما خودت، احتمالا قوانین کپی رایت(که در اون جا سفت و سخت پیگیری میشه) رو می دونی. در ضمن اسمش رو در قسمت تشکرات ویژه نیاوردن، بلکه به عنوان یک Designer رسمی خود بازی اوردن.
در ضمن آقا احد عزیز، می خواستم راجع به این قضیه ی مهم بودن آلبرت وسکر با هر شخص دیگه( مثل مارکوس، اوزول اسپنسر، برکین یا هرکس دیگه)، یه مثال ساده بزنم. یه جایی در موردت خوندم جزء کلوپ طرفدارای پرسپولیسی. پس با این حساب باید فوتبالی هم باشی. این مثال فقط یک مثال راجع به بازیه و هیچ منظور دیگه ای در اون نیست. می دونم الان اگه این مثالو بخونین موضع گیری میشه، اما روش یکم فکر هم کنین. اونایی که میان یه استادیوم ورزشی رو میسازن مهمترن یا اون یه نفری که میاد از اون ورزشگاه به نفع خودش استفاده می کنه؟ کدومشون برای پیشرفت ورزش، و در کل،خود ورزش، مهمترن. کدومشون مهمترن؟ اونی که به ورزش خدمت کرده یا اونی که از ورزش به نفع خودش استفاده کرده؟
روی این قضیه یکم فکر کن، لازم هم نیست جوابشو بدی، چون ظاهرا نه شما راجع به اهمیت نقش مارکوس نسبت به وسکر قانع میشید، نه من به آلبرت. پس لطفا راجع به اون مثال یکم بیشتر فکر کن و تعمیمش بده به قضیه ی مهم بودن شخصیت ها در رزیدنت اویل.
جواب جناب RockIT عزیز رو هم فکر کنم در دل جوابام گذاشتم.
در ضمن من یه چند روزی احتمالا نتونم اینجا مطلب بذارم، به هر حال حلالمون کنین!

باز هم ممنونم

فقط، موفق و پیروز باشید.

سلام.ببخشید.این روزا سرم خیلی شلوغه.
چه بحثی راه افتاده اینجا! :d
من فقط نظراتم رو در چند بند به طور خلاصه میگم.دیگه خودتون حدس بزنید که هر بند مربوط به کدوم مطلبه:
1-وسکر بنیانگذار و رئیس سازمان نبود و فقط در اونجا عضو شد و با ایدا آشنا شد.اصلا وسکر هیچ جا رئیس نبوده.ولی پر رنگ ترین نقش رو داشته.
2-کی گفته که الکس توی اوت بریک بوده؟من که اصلا شخصیتی با نام الکس رو در بین شخصیت های قابل انتخاب ندیدم.ولی اگر هم باشسه فقط تشابه اسمی است!
3-قبول دارم که کسانی که به لیون رای دادند احساسی برخورد کردند.چون اگه کمی منطقی فکر می کردند،حتی همین طرفداران لیون هم می فهمیدند که وسکر درداستان حرف اول رو میزنه.(حالا کریس و جیل به کنار) اینها بیشتر کسانی هستند که اولین بار رزیدنت اویل 4 رو بازی کردند.کسانی که رزیدنت اویل رو از همون اول دنبال کرده باشند،هیچوقت همچنین نظرات عجیب و غریبی نمی دهند.)
4-بله.شخصیت های منفی داستان رو به وجود آوردند.ولی فقط جرقه ی اولیه ی داستان رو زدند.من تمام شخصیت های منفی به جز وسکر و اسپنسر رو در دسته ی شخصیت های ثانویه قرار میدم.چون اگه بخواهیم اینجوری حساب کنیم،پس باید بگیم که ورونیکا آشفورد و جرج تروور مهم ترین شخصیت ها هستند!
5-بله.مارکوس به طور غیر مستقیم در اکثر وقایع داستان نقش داشته.چون تا زمان دیجنریشن بیشتر داستان روی ویروس تی می چرخیده است.ولی جزو شخصیت های اصلی محسوب نمیشه.چون درسته که مارکوس یکی از بنیانگذاران آمبرلا و سازنده ی ویروس تی بوده،ولی در رزیدنت اویل زیرو فقط برای رفع ابهام آوردنش.چون تا اون زمان همه می گفتند که سازنده ی ویروس تی کی بوده؟کاپکوم هم برای رفع این ابهام مارکوس رو طراحی کرد و کلی کارهای مهم هم بهش نسبت داد.ولی در پایان همون قسمت هم کشتش.در واقع هدف کاپکوم از وارد کردن مارکوس به داستان فقط رفع ابهام و بستن دهان مردم بود.وگرنه نقشش محدود و گذرا بود.در حالی که وسکر از اول داستان بود و تا آخر کار زنده بود.با نظرم موافقید؟
این نظر شخصی من در مورد شخصیت های اصلی است:
(شخصیت ها به ترتیب تاثیر گذاریشون در داستان مرتب شده اند.نه میزان حضور فیزیکیشون در قسمت های مختلف.)

1-آلبرت وسکر-
2-کریس ردفیلد-
3-جیل والنتاین-
4-کلیر ردفیلد-
5-ایدا ونگ-
6-لیون اسکات کندی-
7-ربکا چیمبرز-
8-آزول ای اسپنسر-

این 8 نفر بنیانگذاران و ستون های اصلی کل داستان هستند.البته قبلا در مورد اینکه چرا کلیر و ایدا از لیون مهم ترند و همچنین راجع به اصلی بودن ربکا به طور کامل و مفصل توضیح داده ام.اگه لازمه بازم تکرار کنم.
از یکی از بچه ها (ترجیحا راک ایت) هم خواهش می کنم که اون تاریخچه رو به این دوست جدیدمون بده.متشکرم.بیوگرافیها رو هم از سایت ویکی ترجمه نکردم.همش اطلاعات خودمه.احد می دونه.هر وقت که احد گفت میذارمشون توی تاپیک.بیوگرافی کامل 70 تا از شخصیت های رزیدنت اویل است!(البته می دونم که همون تاریخچه رو هم هنوز نخوندید!)

آخرین ویرایش:
عوام فریبی ممنوع

سلام به دوستان عزیزم
به به اقا نیمای خودمون میبینم که کلی به خودت رنج و زحمت دادی اواتار لیون رو انتخاب کردی این انتخاب واقعیه یا عوام فریبی؟:d:d;)
در ضمن در مورد اون دمویی که توضیحش رو دادم که به قول نیما یه دمویی از بازی رزیدنت اویله این بازی به نام resident evil revelation اگه اشتباه نکنم هستش و توی این بازی نشون داده شده که کریس بروی جیل اسلحه کشیده و از قضای روزگار یه کریس دیگه هم روی صندلی نشسته و دستو پاش بسته شده که جیل یه اسلحه دیگه روی کله اونم گذاشته و اون یارو روی صندلی با صدای ترسناکش یه چیزی میگه و دمو همینجا تموم میشه . در ضمن توی این دمو هانک هم هست حالا این هانک پدر سوخته از کجا دستور میگیره معلوم نیس.
لیست افراد مهم بازی از نظر من:b-)b-)
1 البرت وسکر
2 کریس ردفیلد
3 جیل والنتاین
4کلیر ردفیلد
5 لیون اس کندی
6 ازول ای اسپنسر
7 ایدا ونگ
8 ربکا چمبرز

حرف شما هم درسته

یعنی چی حرف شما هم درسته؟ یعنی کدورونیکا هم توی 2000 رخ داده وهم 1998؟!!

فکر کنم بازم باید بگم که بادقت بخونین، من نگفتم به شکل غیر مستقیم باعث نابودی شهر شد، گفتم به شکل غیر مستقیم موفق به انتقام گیری و نابود کردن آمبرلا شد.

فکر کنم شما منظور خودتون روهم متوجه نشدین. همین غیر مستقیمی که الان نوشتید رو توضیح بدین. نابودی آمبرلا توی 2003 اتفاق افتاد. شروع نابودی آمبرلا هم از واقعه ی Raccoon City شروع شد. وقتی میگین به صورت غیر مستقیم باعث نابودی آمبرلا شد یعنی تایید 2 مورد بالا.

قانون تقسیمات کشوری آمریکا کمابیش شبیه ایران خودمونه، با توجه به این قوانین، کوه های آرکلی جزء شهر راکون و در واقع حاشیه ی اون محسوب می شه! در ضمن یعنی واقعا شک داری(یا مطمئنی) که آرکلی جزء شهر راکون نبوده؟!

لول
حواشی یعنی حاشیه ها. حاشیه هم یعنی اطراف. اطراف هم یعنی خارج شهر. بحث وابسته بودن با جزئی از شهر بودن فرق داره. اونجا هم فکر میکنم = مطمئنم نوعی طنز در واژه هست. حال شما شکلک ها رو تحریم کریدن. مجبوریم نوشتاری ادا کنبم

این جوابی که تو به این نظر من دادی، در واقع نظری بود که پیش از این ازم سوال شده بود. اینکه مارکوس مهمتره یا ادوارد آشفورد، منم با مقایسه ی اکتشافات این دو خواستم خود این دو شخص رو هم مقایسه کنم، ویروس مادر یک ویروس از دور خارج شده حتی در خود جریانات اویل یکه، تاثیر گذاشتن موفقیت آمیز ویروس مادر فقط همین یک بار، به شکل کاملا موفقیت آمیز بوده و نمی شه گفت از ویروس تی (که در هر شرایط به روی میزبانش تاثیر موفقیت آمیز داره)، مهم تره، همون طور که گفتم در همون اویل یک هم ویروس مادر از دور خارج شده بود، چون آلوده شدن لیسا و البته مادرش( که آزمایش ویروس پروجنیتور به اون نا موفق بوده)، به ویروس مادر، پیش از ورود اعضای گروه آلفای استارز به عمارت بوده.

شما فرمودی که

یک مخلوق نام ببر که به ویروس پروجنیتور مبتلاست.

این یعنی شما میگین که هیچ موجودی از ویروس مادر نداشتیم و یا اینکه شما موجودی از ویروس مادر نمیشناسین. منم گفتم که لیزا ترور از ویروس مادر هست. حالا چرا بحث رو میپیچونین نمیدونم !!!

در ضمن آقا احد عزیز، می خواستم راجع به این قضیه ی مهم بودن آلبرت وسکر با هر شخص دیگه( مثل مارکوس، اوزول اسپنسر، برکین یا هرکس دیگه)، یه مثال ساده بزنم. یه جایی در موردت خوندم جزء کلوپ طرفدارای پرسپولیسی. پس با این حساب باید فوتبالی هم باشی. این مثال فقط یک مثال راجع به بازیه و هیچ منظور دیگه ای در اون نیست. می دونم الان اگه این مثالو بخونین موضع گیری میشه، اما روش یکم فکر هم کنین. اونایی که میان یه استادیوم ورزشی رو میسازن مهمترن یا اون یه نفری که میاد از اون ورزشگاه به نفع خودش استفاده می کنه؟ کدومشون برای پیشرفت ورزش، و در کل،خود ورزش، مهمترن. کدومشون مهمترن؟ اونی که به ورزش خدمت کرده یا اونی که از ورزش به نفع خودش استفاده کرده؟
من یه مثال بهتر میزنم. شما فکر کنین یه کارخونه ی مواد غذایی دارین, اگه یکی این مواد غذایی رو توزیع نکنه به نظر شما کسی میفهمه که محصول اون کارخونه چی بوده؟ شما فرض کن مارکوس اومد این ماده ی غذایی روتو یه بخش کوچیکی توزیع کرد, اما بیرکین کل شهر رو ویروسی کرد.

فتنه ی مارکوس رو زود خوابوندند و آمبرلا هیچ مدرکی از خودش بر جای نگذاشت. کلا قضیه ی مارکوس تموم شد رفت پی کارش. همه چیز از اول شروع شد. آمبرلا خواست همون کاری روکه با مارکوس کرد سر بیرکین بیاره. همین اتفاق باعث شد رکون سیتی آلوده بشه. حالا شما میتونین مارکوس روبه این قضیه ربط بدین؟

البرت وسکر کبیر

میبینم که بچه دیگه با تاپیک حال نمی کنن! لازم به افشا گری که دیگه دروغ نگین سرمون مشغوله!
g-virus:
;;);;);;);;);;);;);;);;)
:d:d:d بابا مچ گیر بابا افشا گر من که حریف این جناب ماوین نمیشم همنبرد ماوین احد و نیما هستن من خودم اطلاعاتم رو از خوندن این تایپک و مطالب احد و نیما و بقیه بدست اوردم وقتی من یه چیزی مینویسم و اون همه دلیل میارم که وسکر ارزشمند ترینه و هیچ عکس العملی نشون داده نمیشه کاری از دستم برنمیاد خب یه جورایی تو ذوقم میخوره دیگه دلیل نمیارم و اینکه باوجود تکراری بودن مطالبی که احد مینویسه ولی بازم یه زوایایی از بازی برای من روشن میشه وقتی میگه فتنه مارکوس سرکوب شد رفت پی کارش نشون میده امبرلا برای اینکه بتونه تحقیقات مارکوس و بیرکین رو داشته باشه باعث و بانی نابودی خودش شد وبه این نتیجه میشه رسید بزرگترین ادما خودشون باعث سقوط خودشون میشن مثل البرت وسکر.
در ضمن من بیشتر دوست دارم مطلب بخونم تا مطلب بنویسم به قول جان کوچولو وقتی روی مطالب با ما نیست خب چی بگیم مثل نخود بپریم وسط آش که چی بشه؟ فقط من منتظر استاد کراش هستم بیاد در مورد اون برنامه هایی که ماوین برای رزیدنت اویل 4 میگفت چیزی برای گفتن داره یا نه؟ راستی من بازی لارا کرافت و نگهبان روشنایی رو شروع کردم خیلی بازی معمایی و جالبیه البته به پای اویل 1و2و3 نمیرسه.
راستی کسی در مورد اون بازی رولیشن چیز جدیدی نداره خیلی طالب شدم بدونم چرا کریس رو جیل اسلحه گرفته و کریس واقعی کجاست؟هانک میخواد چه کاری بکنه؟
راستی عکس اواتار جدید نیما رو دیدی جان کوچولو جالب نیس به نظرت؟بعد از اون همه انتقاد های کشنده علیه لیون من فکر میکردم نیما عکس ربکا و جیمز مارکوس رو بذاره ولی لیون رو نذاره خداییش هنوز باورم نمیشه؟
یه سوال دیگه چه جوری میشه هوش مصنوعی این ماجینی ها رو توی مرسناریس کم کرد تا ماهم بتونیم 50-60 نفر رو بزنیم بندازیم.
راستی اقا افشین اگه خودت مطلب یا سوالی چیز داری بپرس تا ماهم روش یه مانوری بدیم وقتی از شیر تا پیر رزیدنت اویل اینجا در اومده دیگه چیزی برای کندو کاو نمیمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or