movyn
خوب اینجا اشتباه لپی بوجود اومده اصلا تو بحث شخصیت ها باید منفی و مثبت رو از هم جدا کرد تا به نتیجه رسید!
در ضمن یه توضیحی در مورد اینکه چرا جیمز مارکوس از ادوارد اشفورد مهمتره بده ؟
زیاد جالب نبود
باز هم سلام
از طولانی بودن نوشته ناراحت نشوید و لطفا با دقت بخوانید.
با کمی فکر کردن پیرامون بازی متوجه می شویم که کالبد اصلی بازی منفی است. شخصیت های منفی نسبت به مثبت از دایره ی چربش بیشتری برخوردارند. شرکت آمبرلا، کارکنان و ویروس های آن همه و همه دارای چهره ای خوب اما باطنی منفی بودند (پیش از طغیان شهر راکون)، و اصولا اگر بخواهیم یک دید از بالا به بازی بندازیم، می بینیم که شخصیت های منفی تاثیر گذار تر از مثبت ها هستند، چون روح بازی منفی است. من نگفتم که کار های مارکوس باعث نابودی آمبرلا شد، بلکه گفتم جرقه اصلی نابودی بود. گفتید آمبرلا از شیوع ویروس در شهر راضی بود. راضی بودن امبرلا، یعنی ناراضی بودن مردم و ناراضی بودن مردم یعنی نابودی نهایی. اگر اخبار شهر راکون و آن بمب هسته ای، که دیگر جز آن هم چاره ای نبود، به گوش افکار عمومی نرسیده بود، دولت ایالات متحده , مجبور نمی شد، آمبرلا را دادگاهی کند، و آمبرلا می توانست به کارهای کثیف خود ادامه دهد. آلبرت همواره دوست داشت تشکیلاتی همانند آمبرلا را برای رسیدن به اهداف خودش راه اندازی کند، او شریک نمی خواست .(
http://residentevil.wikia.com/Albert_Wesker این همون لینکیه که، احتمالا آقا نیما ترجمه شو واستون نوشته) ، وسکر همواره در صدد انتقام جویی از آمبرلا نیز بود به دلا یل مختلف، از جمله با اسپنسر به دلیل مسایل شخصی که یکی از آنها قضیه ی کودکان وسکر است، دلیل دیگش می تواند به خاطر از دست دادن تنها دوست خود توسط آمبرلا باشد(ویلایم برکین) و دلایل دیگر ، او بعد از بمباران شهر راکون و بعد اینکه تمام پیکان ها به طرف آمبرلا نشانه گیری شد، بهترین فرصت رو پیدا کرد تا از آمبرلا با نشون دادن مدارکی علیه اون در دادگاه ازش انتقام بگیره. همان طور که ذکر شد ویروس تی، نخستین ویروسی است که در بازی با مخلوقات آن روبه رو شدیم(زامبی ها)، اما ویروس مادر(پروحنیتور)، ویروسی بود که هر چند پیش از ویروس تی کشف شد اما، این ویروس فقط برای تایید اندیشه های بزرگان آمبرلا در جهت رسیدن به اهدافشون بود، اینکه می شود با ایجاد جهش های ژنتیکی در ساختار دی ان ای هر موجود زنده او را به یک سلاح برای خودشان تبدیل کنند. پیش از ساخت این ویروس ایجاد جهش کنترل شده ناممکن بود اما پس از کشف ویروس مادر، مشاهده شد که این کار محال نیست. از ویروس پروجنیتور، جز در متن فایل ها و چند جای دیگه، در کجا باهاش رو به رو شدیم؟ یک مخلوق نام ببر که به ویروس پروجنیتور مبتلاست. ویروس تی مهمترین ویروس در این بازی پر از ویروس است، اگه یه نظرسنجی بزاریم که کدوم نسخه های بازی محبوب ترن، پیش بینی من اینه که اون سه نسخه اول بازی بیشتر رای میارن، بازی که اولین انمی هاش زامبی ها بودند، در سه شماره ی اول تمام زامبی ها به ویروس تی مبتلا بودند. در ضمن کوه های آرکلی مگه جزء شهر راکون نیست؟ آرکلی و دشتش همون جایی که بیتر گروه استارز رو به نابودی کشوند، ویروسی که در اونجا پخش شد و در دو شماره اول بازی (زیرو و اویل 1) کاملا به اون پرداخته بودند، به خاطر انتقام گیری مارکوس بود، انتقام گیری که استارز رو تقریبا نابود کرد(حالا دیگران اینو می خونن می گن، وسکر خودش هم می خواست قدرت بی او دابلیو هاش رو بسنجه ، یا یکی دیگه بگه آمبرلا هم راضی بود یا دیگران ... بهتر است ببینید که این راضی بودن ها بعد ها به ضرر همان راضی ها تبدیل شد، در حقیقت مارکوس موفق به انتقام گیری به شیوه مستقیم یا غیر مستقیم از آمبرلا شد.)، مارکوس یقینا یک رول بسیار مهم و سایه گونه در بازی داشت. من باز هم بگم منظورم از راه انداختن این بحث قرار گرفتن مارکوس رو در روی لیان بود نه وسکر، آلبرت خوب رای آورده، جیل، کریس و بقیه هم در حد خودشون رای اوردن،کسی که اینجا بدجوری نادیده شده افرادی مثل مارکوس و برکین هستند، که اگر لیانی ها یه خورده منطقی به کاراکتر محبوبشون و نقش نه چندان مهمش(نسبت به رتبه اش در نظرسنجی)، و متن سوال با دقت بیشتری نگاه کنن، شاید برکین و مارکوس هم خوب رای می آوردن، اما به هر حال نظر همه گرامی و محترمه. در مورد قضیه ی جالب نبود، من می پذیرم که شما حمله نکردید، اما شما هم بپذیرید که فقط پاسخ های شخصی دادین، یکیتون هم در اره ی سوالای من یه پاسخ خشک و خالی هم نداد، اونوقت من میام جواب شما رو با نهایت احترام براتون می گذارم. جان هر کی که هر کیو دوست داره جوابامو بدید، یعنی هیچکس اسم شینجی میکامیو در بین اسامی سازنده های بازی ندیده؟ در باره ی اون نرم افزاره لا اقل یکی بگه نمی دونه، شما همش دارید موضع گیری می کنین که، یه دو تا سوال کردم از شما پایه های اصلی تاپیک، با تشکر از همه،لطفا جواب بدید.
اما آقای ویروس جی، کلا من به خاطر بیان دیدگاه ها ناراحت نمی شم، دلیل من از گفتن حمله این بود که شما فقط داشتین، نظر خودتونو می گفتین و به پست های من با دقت و عمق بیشتر نگاه نمی کردین، علاوه بر این ها به سوال های منم جواب ندادین، در مورد آقا نیما و آقا احد هم که گفتی، فکر می کنم این دو عزیز عمده ی اطلاعاتشون رو از سایت
http://residentevil.wikia.com گرفته اند. این سایت و سایت دویل می کرای ویکیا و ویکیپدیا، متعلق به بنیاد ویکی مدیا هستند و من هم کاربر رسمی این بنیاد و یکی از نویسندگان اصلی آن در بخش بازی های رایانه ای هستم( قبلا به صورت پیام به آقا نیما گفته بودم). در مورد سازمان مخفی، سازما مخفی در واقع یک تسکیلا نابود شده پس از مرگ آلبرت است. همان طور که ذکر شد، آلبرت وسکر دوست داشت تا راه خود را از آمبرلا جدا کند و تشکیلاتی شبیه آمبرلا را برای خود ایجاد کند. پس از آن مرگ تقلبی، همه به این نظر رسیده بودند که وسکر مرده است، گروه استارز او را در لیست مرده ها( و نه مفقودین ) نوشت. برای آلبرت این بهترین فرصت برای تشکیل شرکتی است که برای رسیدن به اهدافش نیاز داشت. آلبرت پس از مرگ صوری اش دو ست داشت که این ظاهر سازی را ادامه دهد تا راحت تر و بی شریک تر به اهدافش برسد. از همین رو به زندگی مخفیانه اش ادامه داد و در صدد ساخت شرکتی شبیه آمبرلا برای خودش برآمد. اما این سازمان هم باید مخفی می ماند، چون غول های بزرگی از جمله آمبرلا و ترایسل در آن زمان وجود داشتن و این برای شرکت نوپای وسکر خطرناک بود، او با نشان دادن مدارکی علیه امبرلا در صدد نابودی آمبرلا برای بی رقیب تر شدن بود. او علاوه بر مشکل داشتن با اسپنسر خصومت های شخصی هم با او داشت، به همین خاطر با نابود کردن اسپنسر رسما آمبرلا را پاک کرد. اما ترایسل هنوز برای شرکت خودش باقی مانده بود،پس از روشن شدن تخلفات آمبرلا، دیگر غول داروسازی، یعنی ترایسل از نام و محبوبیت بیشتری برخوردار شده بود. او نمی توانست به همان شکل، ترایسل را هم نابود کند، از این رو از در جدیدی وارد شد، آلبرت در داروسازی و پژوهش های ژنتیکی یک متخصص بی نظیر بود، از این رو به ترایسل پیوست تا علاوه بر استفاده از امکانات شرکت، با کارهایی که در نهایت باعث خدشه در نام ترایسل می شد، این شرکت را هم از سر را خود بردارد، اما در نهایت شرکت مخفی وسکر پس از مرگ خودش هم به تاریخ پیوست. آلکس وسکر، خب به نظر از قضیه پروژه غیر انسانی وسکر چیلدرن آگاهی، اگر اوت بریک رو بازی کرده باشی یک شخصیت هم به نام آلکس قابل انتخابه این همون آلکس وسکره، او هم از پدر و مادری نخبه به دنیا اومده، اما ظاهرا به رذالت آلبرت نیست. آلکس پس از فرار از شهر زندگی تشکیل داد و به نوعی از دور بازی خارج شد، هرچند شاید کپکام او را دوباره به داستان برگردونه چون، رزیدنت اویل، بی وسکر شده!، در باره فامیلی ان دو هم باید قضیه وسکر چیلدرن رو بدونی، این ها پدر و مادراشون جداست، و پس از انجام پروژه کودکان وسکر و ربوده شدنشون و اعطا شدنشون به خانواده های دیگر، به دلیل انجام آزمایشات بعد، برای شناسایی کردن اونا بهشون این فامیلی رو دادن، فامیلی پدرای اصلی این دو نفر در هیچ جا ذکر نشده است.
وسکر چهار سال در حال زندگی به شکل مخفیانه بود( بعد مرگ ظاهریش)، او در این مدت مقدمات خوبی رو برای رسیدن به اهدافش برای خودش دست و پا کرد، ثروت، توانایی های فردی و ... شاید بگی ثروت رو از کجا اورد، او از طریق ایدا ویروس جی رو داشت ویروس های پروجنیتور و تی رو هم در مقر آموزشی از قبل داشت، می دونی بازار سیاه چیه؟! ، وسکر پس از این چهار سال و در مجموع تمام شرایطی که گفتم تصمیم گرفت تا از این زندگی مخفیانه دست بکشه و زنده بودنشو به همه نشون بده، ملاقاتش با کریس در جزیره راکفورت، بازم یک رضایت تلخ رو براش در پی داشت، او از قدرت الکسیا، آگاه بود، آلکسیا پیش از وسکر راهی برای جاودانگی پیدا کرده بود. او به راکفورت رفت تا علاوهبر به دست اوردن ویروس ورونیکا، توانایی های خودشو در برابر فرا انسانی به نام آلکسیا هم بسنجه. در پایان بازی کد: ورونیکا او باز هم خوشحال بود، چون هم توانایی هاشو به بهترین شکل تمرین کرد و اونها رو نشون داد و هم از مرگ آلکسیاخوشحال بود( چون اگه زنده بود به یک رقیب دست نیافتنی تبدیل میشد)، علاوه بر اینها او از نشان دادن تواناییهاش به کریس هم راضی بود، اما باز هم میگم، این راضی بودن ها همیشه آخرش به نفع آدما تموم نمی شه.
دمو رو ندیدم، لینک دمو رو به اضافه ی لینک پی دی اف نیما برام بزار، ببینم این پی دی اف، پی دی اف نیمایی که می گن چیه.
فکر کنم جواب سوالاتو دادم، اگه بازم ایرادی داری جزئی تر بگو تا برات بزارم، لطفا یکیتونم جواب سوالای منو بدید. با تشکر.
خب آقا احد، خوشحالم که با کسی که این فروم ارزشمندو زده صحبت می کنم. همون طوری که گفتم عمارت و آرکلی هم جزئی از شهر راکون هستن دیگه! در باره مارکوس هم خیلی بحث شد، ظاهرا هیچ کدام از دو طرف صحبت های همو درک نمی کنن. با احترام به همه ی رای هامن هنوزم سازنده و پخش کننده ی اصلی مهمترین ویروس این بازی رو مهمترین می دونم، همه چی یه جورایی به ویروس تی وابسته است، اویل با زامبیهاش قشنگ تر بود. بهتره شما هم دچار اشتباه نشی، من نمی خوام مارکوس رو رودر روی وسکر قرار بدم، هدف نظر سنجیه و اینکه به لیان، عجیب و غریب غیر منطقی رای دادن، رای های زیاد لیان می تونست در رای های افرادی مثل، مارکوس و برکین(که نقش مهمتری نسبت به لیان دارن) پخش بشه. منظور اصلی من از بحث مارکوس، رو رد رو کردن اون با رای های غیر منطقی لیان بود. حالا شما همش یه چیزایی رو یادآوری کنین، فایده ای نداره، بحث اصلی منو نگرفتین.
حالا این بحث مارکوس رو تا جایی که می تونید ببندید(اگر سوالی در بارش داشتید درخدمتیم اما، از به پیش کشیدن بحث قدیمی حدالامکان خود داری کنید) و به سوالات من پاسخ دهید، چون سوال زیاد دارم، یه وقت می مونه رو دستما!!!
در ضمن در حال تموم کردن مقاله ای به شکل پی ی اف، با عنوان رزیدنت اویل و علم هستم، مقاله با کمک گرفتن از تخصص خودم که در ژنتیکه، دو استاد دانشگاه و چند سایت معتبر خارجیه، نوشته شده و، فکر کنم براتون جالب باشه.
در ضمن دوستایی که برام جواب می ذارن از این شکلک ها در جوابام نذارن که، هیستریک می شم.
با تشکر
فقط، موفق و پیروز باشید.