RockIT
کاربر سایت
سلام دوست عزیز ورودت رو به این تاپیک خوش آمد می گم در مورد جیمز مارکوس هم درسته که ویروس t رو درست کرده ولی فقط اون رو تو کوهستان آرکلی و امارت اسپنسر پخش کرد که انتقامش رو از اونا بگیره ولی تو راکون سیتی شیوع توسط ویلیام بریکین و موش های فاضلاب انجام شد حتی تشکیلات umbrella از این راضی بود و می خواست قدرت bow هارو بسنجه در واقع اون چیزی که باعث از هم پاشیدن umbrella بود افشاگری های وسکر بودبرای اولین بار است که در این اینجا مطلب می گذارم. محمد رضا هستم و در ویکیپدیا، ویکی نویسی می کنم، پس اگر از نوع نوشته هام با شما ها که در اینجا می نویسید فرق دارد، از همین ابتدا عذر خواهی کنم. من و پسر عموم و چند نفر دییگر از دنیا، در حال تکمیل رزیدنت ایول در ویکیپدیا هستیم، کسانی که دوست دارند، می توانند به ما کمک کنند.
من تمام صفحه های این فروم را چرخ زدم، واقعا که مطالب جالبی دارید. خصوصا آقای نیما ردفیلد و مستر دد و ... . اما در مورد نظر سنجی واقعا تعجب مردم . در نظر سنجی باید منطقی رای داد، اما تقریبا همه احساسی رای داده اند. حتی آقا نیما و آقا احد که با این همه بار اطلاعاتی که از این بازی دارند.
عنوان نظر سنجی د مورد بهترین یا پرطرفدارترین فرد نیست. مهمترین فرد در بازی رزیدن ایول دکتر جیمز مارکوس است. چه کسی می تواند انکار کند که شهر راکون و شیوع ویروس مرگبار T اصلی ترین هدف نویسندگان است، ویروس T نخستین ویروسی است که در اویل با مخلوقات روبه رو شدیم، ویروس T، علت اصلی طغیان این ویروس در شهر راکون و عمارت اسپنسر، شخصی نیست جز دکتر جیمز مارکوس.
مارکوس کاشف نهایی ویروس T و پخش کننده ی آن در شهر راکون بود، تمام ویرانی هایی که در اویل 0،1 اکثر2، 3، اکثر کد ورونیکا و تمام نسخه هایی که با زامبی ها رو به رو شدیم، به خاطر پخش ویروس T و پیش از آن ساخت این ویروس حولناک توسط جیمز مارکوس است.
چون مهمترین بخش داستان این بازی واقعا بی نظیر، زامبی ها، طغیان شهر راکون(که جرقه اصلی نابودی آمبرلا بود)، ویروس T و سایر ویروس ها که بعد ها مستقیم یا غیر مستقیم با این ویروس در ارتباط بوده اند است ، مهمترین شخصیت داستان که متاسفانه به نظر می رسد گمنام مانده پروفسور جیمز مارکوس است.(با احترام به تمام رای ها) اگر می بینید من به لیان رای دادم باید بدانید که اینطور نیست و محراب پسر عمویم با ستفاده از کامپیوتر من به لیان رای داده، جیمز مارکوس را همیشه یکی بیشتر و لیان را یکی کمتر بدانید. هرچند با نگاهی به فروم های برتر دنیا لیان را محبوبترین می بینید.
متاسفانه با قوانین این سایت کاملا آشنا نیستم ،من از آقای ردفیلد می خواهم که ایمیل خود را به من بدهد تا بیشتر باهم در ارتباط باشیم.
هر سوالی در باره رزیدنت ایول دارید از پرو فایل شخصی من در ویکیپدیا:http://fa.wikipedia.org/wiki/کاربر:Movyn مرا در جریان بگذارید. درمورد سوال یکی از دوستان در باره بخش فارسی سایت رزیدنت ایول هم، به زودی مطالب کامل و جامعی را در آنجا قرار خواهیم داد.
فقط موفق و پیروز باشید.
آخرین ویرایش: