.:BigBoss:.
کاربر سایت
نمیدونم چرا RE 4 که اومد Leon انقدر محبوب شد ولی خودم به وسکر رای میدم ... چرا فروم فارسی RE باز نمیشه ؟؟؟
نه فکر کنم لقب استاد هنوز لایقته میدونی چرا؟ چون دقت کردم دیدم سختترین دشمن من که همون حشره است که هیچ جوری نمیمرد با 4 تا گلوله شاتگان و دو تا نگنوم کارش تموم میشد و میرفت پیکارش حتی اون یارو که اره دستش بود هم با چهار پنج تا گلوله شاتگان خلاص میشد به نظر میاد جون این ماجینی ها و همچنین غولهای مرسناریس که اینا بازی میکنن از اینایی که ما میکشتیم خیلی خیلی کمتره به خاطر همین امتیازشون بالا میره و به همین راحتی کاراکتر ها نمیمیرن وضربه نمیخودن ولی یه چیزی خیلی توجه منو جلب کرد و اونم سرعت زیادشون بوداز همون اول گفتم که نگو ولی تقلب میشه کرد. مثلا هوش مصنوعی دشمنارو کم کرده مقدار نیرویی که ضربه هاش وارد می کنن رو زیاد کرده و... ببخشید چه جوری فقط با مشت و لگد ملت رو ترکونده ماکه با شاتگان و کلت و چک ولگد ملت رو جر می دادیم(بادست خالی که نمیشه)
اصلا می خوای یه راه بهت بگم امتیاز مرسناریست رو بکنی 9999999تا یا مثلا هد شات هاتو بکنی 5555555من که ته تهش با کلی اقبال و شانس 300تا بیشتر هد شات نگرفتم می گم که کلی شانس آوردم اصلا ابر و باد و مه خورشید و فلک دست به دست هم دادند. خودم شیش هفت بار چشممو بستم باز کردم دیدم درسته