بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام به همگی.تاپیک که مسدود نیست.من دارم مثل همیشه ازش استفاده می کنم!
و اما در مورد سوال کراش:
شما اوایل خیلی خوبو باکلاس بودی و من روی حرفات خیلی حساب می کردم.در واقع مثل فن هایواقعی حرف میزدی.ولی اخیرا همش رفتی تو خط گیم پلی و مرسناریس و این جور حرفها و مثل این تازه کارها که فقط رزیدنت اویل 4 رو بازی کردند همش از لیون تعریف می کنی.(البته با عرض احترام)
این هم جواب سوال افشین خان:
من هیچوقت نگفتم که در رزیدنت اویل 2 لیون رو به خاطر فروش بازی آوردن.اصلا رزیدنت اویل 2 اولین حضور لیون بود و اون موقع که اصلا کسی لیون رو نمی شناخت!به علاوه لیون اصلا با رزیدنت اویل 2 محبوب نشد!(تا زمان رزیدنت اویل 4 جیل محبوب ترین شخصیت رزیدنت اویل بود.) حتی در خود رزیدنت اویل 4 هم لیون رو به خاطر فروش بازی نیاوردن.چون اون موقع که هنوز لیون محبوب نبود.محبوبیت لیون از رزیدنت اویل 4 شروع شد و الآن هم 90 درصد طرفداران لیون اون رو به خاطر رزیدنت اویل 4 و تیپ و قیافش توی این بازی و کارهایی که اوی این بازی انجام میده دوست دارند و همونطور که قبلا هم گفتم مطمئن باش که اگه در رزیدنت اویل 4 به جای لیون یکی دیگه مثلا کلیر بود و اون کارهای لیون رو انجام می داد،مطمئن باش که الآن کلیر محبوب ترین شخصیت رزیدنت اویل بود!برای همین هم اینکه من گفتم هنوز لیون به خاطر فروش است،منظورم انیمیشن ها بود که این دیگه قابل انکار نیست.چون فروش انیمیشن ها بر روی پرده ی سینما برای سازندگان (کاپکوم و سونی پیکچرز) خیلی مهمه و برای اینکار هم به هر چیزی متوصل میشن که یکیش همین لیونه.مثلا توی همین دامناشن چه بیلی حضور داشته باشه و چه هانک معلومه که قصد سازندگان از ساخت این انیمیشن به تصویر کشیدن سرنوشت مبهم بیلی یا هانک است.یعنی اصل داستان اینها هستند.پس لیون این وسط چیکاره است؟مشخصه که حضور لیون در این فیلم فقط برای بالا بردن فروش فیلم است که خداییش در فروش اون هم موثره.اصلا چه دلیلی داشت که لیون بعد از رزیدنت اویل 4 دیگه توی این مجموعه حضور داشته باشه؟کجای سرنوشتش مبهم بود؟تازه خود رزیدنت اویل 4 هم به خاطر ماجرای لیون نبود.بلکه به خاطر تحول در سبک و گیم پلی باز بود و چون سازندگان هدفشون از ساخت این بازی فقط گیم پلی بود،فقط به یک داستان جزئی و سطحی نیاز داشتند تا در این بازی بگنجونن برای این کار هم ازلیون استفاده کردند.چون به خط اصلی داستان ربطی نداشت و میتونستند ماموریت های فرعی براش درست کنند.بنابراین لیون هم فقط ابزاری در دست سازندگان بود برای تغییر در گیم پلی بازی!بسیاری از مردم (به خصوص در ایران) هم رزیدنت اویل رو با رزیدنت اویل 4 شروع کرده اند.برای همین هم فکر می کنند که لیون مهم ترین شخصیت داستان است.
در ضمن آقای افشین خان!من از همین حالا به شما قول میدم که اگه کاپکوم 500 تا انیمیشن دیگه هم بسازه،توی همشون لیون رو میاره حتی اگه داستان هیچ ربطی به لیون نداشته باشه!این رو هم اضافه کنم که چون لیون مامور دولته،سازندگان می تونن توی هر قسمت یک ماموریت فرعی براش درست کنند و تا آخر نقشش رو همینجوری با داستان های مجزا ادامه بدن.
با ویروس جی هم موافقم.من هم خیلی مشتاقم که کلیر رو با گرافیک بالا و یک تیپ جدید ببینم.مثلا با موهای باز!

آخرین ویرایش:
نیما جان من نمیدونم شما چند سالته ولی تا اون جایی که من یادمه زمانی که رزیدنت اویل 2 اومده همه ترجیح می دادن با لیون بازی کنن
بقیه حرفاتم تکراری بود البته در مورد کلیر بگم کی دوست نداره با کلیر با جزئیات بالا بازی کنه واقعا جذابه!
راستی نظرت راجع به اون چنتا عکس کمیک چی بود؟؟؟

آخرین ویرایش:
اینکه لیون واسه فروشه که اصلا درست نیست لطفا یه مدرک درست بیارید که مثلا هیدکی کامیا دستور داشت لیون رو در re2 درست کنه که بازی بفروشه!
واقعا واسه چيزي كه انسان خودش بايد درك كنه سند و مدرك ميخواين؟

الان که داشتم نظر سنجی رو نگاه می‌کردم، دیدم که لئون هم پا به پای آلبرت وسکر رای آورد!!!!!=))
دوستان سوال نظر سنجی چیه؟!؟! مهمترین شخصیت داستانی رزیدنت اویل
سوال کاملا واضحه و جواب هم واضح تر :دی
جای بسی‌ تعجب هست!!! :دی
بچه‌ها خیلی‌ به لئون علاقه دارن :دی اما سوال محبوب‌ترین شخصیت نیست!!! مهمترین شخصیت هست :دی

چشم‌ها را باید شست / جور دیگر باید دید :دی

سلام .اقا این موجودات تو کدوم مرحله ازبازی رزیدنت اویل 4 بودند من بازیشو قبلا تموم کرده بودم ولی همچین چیزیایی ندیده بودم تا امشب . :O

images
Regenerator%20%28570%20x%20428%29.jpg

اینم لینک ویدئوش ؟ http://www.youtube.com/watch?v=xykjhnPpNtM&feature=fvw

سلام .اقا این موجودات تو کدوم مرحله ازبازی رزیدنت اویل 4 بودند من بازیشو قبلا تموم کرده بودم ولی همچین چیزیایی ندیده بودم تا امشب . :O

images
Regenerator%20%28570%20x%20428%29.jpg

اینم لینک ویدئوش ؟ http://www.youtube.com/watch?v=xykjhnPpNtM&feature=fvw

امکان نداره بدون رد کردن regenerator بازی رو تموم کرده باشی این موجودات چند بار تو بازی میان که مهم ترین شون زمانی که کارت یه در بهشون وصل

albert wesker

سلام بر دوستان عزیزم
دوستان کسی نمیدونه چرا این فروم فیل تر شده من که باید با فیل تر شکن بیام و به خاطر همین حظور بیرنگمون کمرنگتر شده.
نیما جان من همونطور که چند بار قبل گفتم از اویل 4 بازی رو شروع کردم اصلا تا مدت ها فکر میکردم قهرمان داستان همین یه نفره تا اینکه به اینترنت دسترسی پیدا کردم و فروم شما رو دیدم البته از لیون هم بیخودی دفاع نمیکنم لطفا طعنه نزن (البته اگر بدتون نمیاد) اگر هم در مورد مرسناریس و گیم پلی و غیره حرف میزنیم نمیدونم دیگه چی باید بگم چون حرف جدیدی نیست که بخوایم بزنیم تمام سوالهایی که من تو ذهنم بوده جواب داده شده این که از این
در مورد فیلم دامنیشن لطفا هرکس اطلاعات دست اول پیدا کرد بذاره تا همه بتون بهره مند بشن.
راستی یه مدتسه من دارم در مورد نقش کراوزر در اویل 4 و اینکه وسکر از مدتها قبل سادلر رو زیر نظر داشته و به کراوزر دستور نزدیک شدن به سادلر رو میده این پروژه باید سالها طول میکشید در ضمن همونطور که میدونید بعد از این انگل لاپلاگا وارد بدن شخص میشه کنترلش به کل از دست میره و نسبت به افرادی که برای صاحب قدرت اصلی خطرناکن حمله میکنن و یکی از مشخصات کسایی که به این انگل مبتلا هستن چشمای قرمز رنگشونه ولی با توجه به همه این مسایل و اینکه لیون هم بعد از اینکه انگل داشت روی بدنش اثر میذاشت با همین مشخصات به ایدا حمله کرد ; ولی کراوزر هیچکدوم از این علایم رو نداشت نه چشمش نورانی بود و نه کنترلش دست سادلر بود و حتی قصد خیانت به سادلر رو هم داشت و میخواست نمونه انگل رو برای وسکر ببره فکر کنم تا اینجاش رو همه قبول دارند ولی یه نکته میمونه که میخواستم به این نکته برسم اون دست کراوزر با همه اون دلایلی که گفتم نمی تونست اثر انگل باشه ولی میتونست اثر ویروس جی باشه همونطور که میدونید وسکر از دور عملیات جاویر رو زیر نظر داشت و کراوزر رو هم همچنین
ممکنه وسکر بعد از اینکه هلیکوپتر سقوط کرده اومده و کراوزر رو نجات داده و یه نمونه کنترل شده از ویروس جی رو بهش تزریق کرده و اینجوری کراوزر هم به قدرتی مثل وسکر برای جاخالی دادن از گلوله ها دست پیدا کرده (اگر یادتون باشه کراوزر هم مثل وسکر قدرت زیادی در جابجایی خودش داشت دستش هم دقیقا مدل دست کورتیس میلر و دکتر بیرکین بود و کار سپر و نابود کننده رو داشت) پس میشه نتیجه گرفت وسکر یه نمونه کنترل شده تر از ویروس جی رو به بدن کراوزر تزریق کرده تا هم قدرت بیشتری داشته باشه و هم زنده بمونه و کراوزر هم که قبلا مجذوب قدرت وسکر شده بود برای وسکر هرکاری میکرد به نظرتون اینایی که گفتم تا کجاش اشتباهه هرجایی که اشتباهه و منطقی نیست رو روشن کنید و یه دلیل منطقی برای اشباه بودنش بیارید ممنون میشم
کراش جان باید بری نزدیک ستونی که اون سنگ بهش وصله و یه بمب بذاری و از دور منفجرش کنی اینجوری سنگ ازاد میشه.
اگر چیزی یادم رفت منو حلال کنید
خدا نگهدار
یا علی

• Like
Reactions: hosein_fisher
سلام بر دوستان عزیزم
دوستان کسی نمیدونه چرا این فروم فیل تر شده من که باید با فیل تر شکن بیام و به خاطر همین حظور بیرنگمون کمرنگتر شده.
نیما جان من همونطور که چند بار قبل گفتم از اویل 4 بازی رو شروع کردم اصلا تا مدت ها فکر میکردم قهرمان داستان همین یه نفره تا اینکه به اینترنت دسترسی پیدا کردم و فروم شما رو دیدم البته از لیون هم بیخودی دفاع نمیکنم لطفا طعنه نزن (البته اگر بدتون نمیاد) اگر هم در مورد مرسناریس و گیم پلی و غیره حرف میزنیم نمیدونم دیگه چی باید بگم چون حرف جدیدی نیست که بخوایم بزنیم تمام سوالهایی که من تو ذهنم بوده جواب داده شده این که از این
در مورد فیلم دامنیشن لطفا هرکس اطلاعات دست اول پیدا کرد بذاره تا همه بتون بهره مند بشن.
راستی یه مدتسه من دارم در مورد نقش کراوزر در اویل 4 و اینکه وسکر از مدتها قبل سادلر رو زیر نظر داشته و به کراوزر دستور نزدیک شدن به سادلر رو میده این پروژه باید سالها طول میکشید در ضمن همونطور که میدونید بعد از این انگل لاپلاگا وارد بدن شخص میشه کنترلش به کل از دست میره و نسبت به افرادی که برای صاحب قدرت اصلی خطرناکن حمله میکنن و یکی از مشخصات کسایی که به این انگل مبتلا هستن چشمای قرمز رنگشونه ولی با توجه به همه این مسایل و اینکه لیون هم بعد از اینکه انگل داشت روی بدنش اثر میذاشت با همین مشخصات به ایدا حمله کرد ; ولی کراوزر هیچکدوم از این علایم رو نداشت نه چشمش نورانی بود و نه کنترلش دست سادلر بود و حتی قصد خیانت به سادلر رو هم داشت و میخواست نمونه انگل رو برای وسکر ببره فکر کنم تا اینجاش رو همه قبول دارند ولی یه نکته میمونه که میخواستم به این نکته برسم اون دست کراوزر با همه اون دلایلی که گفتم نمی تونست اثر انگل باشه ولی میتونست اثر ویروس جی باشه همونطور که میدونید وسکر از دور عملیات جاویر رو زیر نظر داشت و کراوزر رو هم همچنین
ممکنه وسکر بعد از اینکه هلیکوپتر سقوط کرده اومده و کراوزر رو نجات داده و یه نمونه کنترل شده از ویروس جی رو بهش تزریق کرده و اینجوری کراوزر هم به قدرتی مثل وسکر برای جاخالی دادن از گلوله ها دست پیدا کرده (اگر یادتون باشه کراوزر هم مثل وسکر قدرت زیادی در جابجایی خودش داشت دستش هم دقیقا مدل دست کورتیس میلر و دکتر بیرکین بود و کار سپر و نابود کننده رو داشت) پس میشه نتیجه گرفت وسکر یه نمونه کنترل شده تر از ویروس جی رو به بدن کراوزر تزریق کرده تا هم قدرت بیشتری داشته باشه و هم زنده بمونه و کراوزر هم که قبلا مجذوب قدرت وسکر شده بود برای وسکر هرکاری میکرد به نظرتون اینایی که گفتم تا کجاش اشتباهه هرجایی که اشتباهه و منطقی نیست رو روشن کنید و یه دلیل منطقی برای اشباه بودنش بیارید ممنون میشم
کراش جان باید بری نزدیک ستونی که اون سنگ بهش وصله و یه بمب بذاری و از دور منفجرش کنی اینجوری سنگ ازاد میشه.
اگر چیزی یادم رفت منو حلال کنید
خدا نگهدار
یا علی

قبل از هر چیز برو تو کار آواتار کلا با این عکس کلیر حال می کنم
بعدم اینکه اصلا مهم نیست از کدوم re شروع کردی مهم اینه که الان کل داستان رو میدونی البته سعی کن re های کلاسیک رو بازی کنی بیخیال darkside شو همچین چیز مالی نیست
در ضمن تا حدودی در مورد کراوزر باهات موافقم البته این موضوع باید با عکس بررسی بشه در ضمن این نمونه کنترل شده ویروس جی چرا فقط رو وسکر جواب داد و اونو هیولا نکرد؟
در ضمن رنگ چشم وسکر در اثر ویروس تغییر کرد و قرمز شده بود
درضمن چطوری یه چیز بیرنگ کمرنگ میشه؟:d
امیدوارم هرجا که هستین سلامت باشین(نمیدونم چرا یه دفعه به ذهنم رسید!)
همچنین امیدوارم هرچه زودتر از ***** در بیایم
همین طور تو این هفته منتظر خبر های خوبی از سری re باشین:>b-)

من تازه امشب نشستم این تاپیکو از صفحه اول شروع به خوندن کردم واقعا عالی بود از تمام کسایی که زحمت میکشند و این اطلاعات و گرد اوری میکنند ممنونم.اقا نیما اون تاریخچه 90 صفحه ای کی اماده میشه ؟ ضمنا یه سوالم داشتم این Resident Evil - Pachislot چی هست ؟ من تو یوتیوب دیدم خیلی شبیه resident evil :remake هست . البته فکر کنم این فقط یه دمو هست و بازی نیست.نمیدونم

http://www.youtube.com/watch?v=mr-i5eOeJP4

سلام بر دوستان
اقا به جان خودتون یکی بره به مدیرای این سایت بگه چرا فی ل تر برداشته نمیشه کجا هستن اون همه خبرنگار سایت و کاربر فعال و مدیر سایت و غیره مثل اینکه فقط برای افراد سایت خاص تشریف دارن فروم بیشتر از دو هفته ***** شده هیچکس نه میاد بگه چرا ***** شده و نه تذکری داده میشه و نه ***** برداشته میشه خدا هر چی فیل تر چیه لعنت کنه
اقا افشین حالا میرسیم سر وقت شما دوست عزیزم وقتی میگی تا حدودی یعنی یه مقداریشو قبول داری یه مقداریشو نه لطفا اون مقداری رو که قبول نداری بگو تا منم روشن بشم و توی جهل خودم نمونم فکر کنم تا اینجا ثابت کردم که به کراوزر هیچ گونه انگل لاپلاگا تزریق نشده دلیلشم قصد خیانت کراوزر به سادلره.
تازه یه مطلب جدید دیگه
من توی دمویی که توی اویل 5 دیدم متوجه شدم اسپنسر به وسکر میگه تو تنها بازمانده از پروژه وسکر چیلدرن هستی در حالی که خودش و ما میدونیم که الکس وسکر هم توی اون پروژه زنده موند فکر میکنید چرا اسپنسر به وسکر همچین دروغی گفت؟
امیدوارم یه نسخه ای از اویل 5 بیاد که همه شخصیت ها از اول تا کنون (البته اصلی ها) توی مرسناریسش باشن و استاد کراش بیاد بگه من با شخصیت هانک توی روستا 500000 امتیاز اوردم منم بگم با کلیر ردفیلد 550000 امتیاز گرفتم کجای کاری داداش:d:d:d
دیگه چیزی یادم نمیاد
خدا حافظ
یاعلی

من تازه امشب نشستم این تاپیکو از صفحه اول شروع به خوندن کردم واقعا عالی بود از تمام کسایی که زحمت میکشند و این اطلاعات و گرد اوری میکنند ممنونم.اقا نیما اون تاریخچه 90 صفحه ای کی اماده میشه ؟ ضمنا یه سوالم داشتم این Resident Evil - Pachislot چی هست ؟ من تو یوتیوب دیدم خیلی شبیه resident evil :remake هست . البته فکر کنم این فقط یه دمو هست و بازی نیست.نمیدونم

http://www.youtube.com/watch?v=mr-i5eOeJP4

خیلی ویدیوی قشنگی بود این مال دستگاه pachislot که تو ژاپن موجوده
در ضمن اون تاریخچه آمادست بزودی برات upload می کنم
خوب میرسیم به دوست عزیزم هادی جان !
ببین من قبول دارم که اون انگل لاس پلاگا نبود ولی میشه گفت جی ویروس هم نبود چون همون طور که گفتم وسکر چشم هاش قرمز شده بود کلا از نشونه های این ویروس تغییر چشم هاست
در ضمن حرکات دست کراوزر مثل انگل لاس پلاگا بود و البته پرش هاش مثل وسکر بود
در ضمن درمورد اون نسخه اویل 5 فراموشش کن چون همونطور که گفتم تو vga امسال خبرای خوبی از re میشنویم

خیلی ویدیوی قشنگی بود این مال دستگاه pachislot که تو ژاپن موجوده
در ضمن اون تاریخچه آمادست بزودی برات upload می کنم
خوب میرسیم به دوست عزیزم هادی جان !
ببین من قبول دارم که اون انگل لاس پلاگا نبود ولی میشه گفت جی ویروس هم نبود چون همون طور که گفتم وسکر چشم هاش قرمز شده بود کلا از نشونه های این ویروس تغییر چشم هاست
در ضمن حرکات دست کراوزر مثل انگل لاس پلاگا بود و البته پرش هاش مثل وسکر بود
در ضمن درمورد اون نسخه اویل 5 فراموشش کن چون همونطور که گفتم تو vga امسال خبرای خوبی از re میشنویم

قابلی نداشت.اره قشنگه خودمم عاشق این ویدئو شدم.مرسی لطف میکنید.یه سوال داشتم شما در مورد این دستگاه اطلاعاتی منظورم اینه که اگه با این دستگاه بازی کنی و برنده بشی این ویدئو ها رو به عنوان جاییزه پخش میکنه یا نه ؟

سلام به همگی.
1-من 18 سال دارم.میشه بقیه هم سنشون رو بگن؟
2-کی گفته که در زمان رزیدنت اویل 2 همه دوست داشتند با لیون بازی کنند؟من اون زمان نبودم.ولی آیا واقعا به نظر شما ایران یعنی همه؟اصلا حرف شما درست.لیون از کلیر محبوب تر بوده.ولی من محبوبیت لیون رو با جیل مقایسه کردم نه با کلیر.با اومدن رزیدنت اویل 3 هم جیل محبوب ترین شخصیت رزیدنت اویل شد.
3-اون تاریخچه رو مگه به حامد ندادی؟اشکالی نداره.نمی خواد بدی.اون 90 صفحه الآن شده 107 صفحه.تا چند روز دیگه برای همتون می ذارمش.بیوگرافی 70 تا شخصیت رو هم تایپ کردم که براتون می ذارم.در ضمن لینک اون دمویی که گذاشتی مسدوده!
4-بابت آواتورها هم متشکرم.هادی جان (ویروس جی سابق) بابت تعریفت از کلیر در مرسناریس هم واقع متشکرم.به امید ظهور رزیدنت اویل 6 یا حضور کلیر ردفیلد در نقش ربکا چیمبرز! :d
5-افشین جان!قراره چه خبرهایی از رزیدنت اویل بشه؟مشکوک میزنی.میشه بیشتر توضیح بدی؟
6-مگه میشه رجنراتورها رو ندید؟حامد جان!مطمئنی اونی که بازی کردی رزیدنت اویل 4 بوده؟فکر کنم بهت انداختن! (بازی رو میگم.) :d
7-در مورد کراوزر هم ایدا خودش توی گزارشش به اون سازمان کوفتیش میگه لاس پلاگا و هیچ جا هم اشاره ای به ویروس جی نشده.در ضمن اگه کراوزر به ویروس جی مبتلا بود،باید بعد از شکست خوردن از لیون بزرگتر و قوی تر می شد.
8-چقدر سلیقه ها با هم فرق می کنه.من عاشق دارک ساید هستم و خیلی بیشتر از رزیدنت اویل 5 بازی کردمش!
9-راستی!این تقاضای دوستی های جدید یعنی چی؟همه ی بچه های سایت برام تقاضای دوستی فرستادند.من هم قبول کردم.ولی به چه دردی می خوره؟میشه توضیح بدید؟
10-توی کتاب رزیدنت اویل Archives نوشته که ربکا در واقعه ی راکون سیتی کشته شده!البته در نسخه ی ژاپنیش نوشته که زنده است.کدوم یکی درسته؟مگه ربکا در اون زمان همراه کریس به پاریس نرفته بود؟حرف کتابب شد.یادم اومد؟افشین جان!ترجمه ی رمان ها چی شد؟(منظورم رمانه نه کمیک)
اگه ممکنه شما هم به صورت شماره در به سوالاتم جواب بدید.متشکرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or