RockIT
کاربر سایت
دستت درد نکنه ولی پاک شده
واقعا واسه چيزي كه انسان خودش بايد درك كنه سند و مدرك ميخواين؟
سلام .اقا این موجودات تو کدوم مرحله ازبازی رزیدنت اویل 4 بودند من بازیشو قبلا تموم کرده بودم ولی همچین چیزیایی ندیده بودم تا امشب . :O
اینم لینک ویدئوش ؟ http://www.youtube.com/watch?v=xykjhnPpNtM&feature=fvw
سلام بر دوستان عزیزم
دوستان کسی نمیدونه چرا این فروم فیل تر شده من که باید با فیل تر شکن بیام و به خاطر همین حظور بیرنگمون کمرنگتر شده.
نیما جان من همونطور که چند بار قبل گفتم از اویل 4 بازی رو شروع کردم اصلا تا مدت ها فکر میکردم قهرمان داستان همین یه نفره تا اینکه به اینترنت دسترسی پیدا کردم و فروم شما رو دیدم البته از لیون هم بیخودی دفاع نمیکنم لطفا طعنه نزن (البته اگر بدتون نمیاد) اگر هم در مورد مرسناریس و گیم پلی و غیره حرف میزنیم نمیدونم دیگه چی باید بگم چون حرف جدیدی نیست که بخوایم بزنیم تمام سوالهایی که من تو ذهنم بوده جواب داده شده این که از این
در مورد فیلم دامنیشن لطفا هرکس اطلاعات دست اول پیدا کرد بذاره تا همه بتون بهره مند بشن.
راستی یه مدتسه من دارم در مورد نقش کراوزر در اویل 4 و اینکه وسکر از مدتها قبل سادلر رو زیر نظر داشته و به کراوزر دستور نزدیک شدن به سادلر رو میده این پروژه باید سالها طول میکشید در ضمن همونطور که میدونید بعد از این انگل لاپلاگا وارد بدن شخص میشه کنترلش به کل از دست میره و نسبت به افرادی که برای صاحب قدرت اصلی خطرناکن حمله میکنن و یکی از مشخصات کسایی که به این انگل مبتلا هستن چشمای قرمز رنگشونه ولی با توجه به همه این مسایل و اینکه لیون هم بعد از اینکه انگل داشت روی بدنش اثر میذاشت با همین مشخصات به ایدا حمله کرد ; ولی کراوزر هیچکدوم از این علایم رو نداشت نه چشمش نورانی بود و نه کنترلش دست سادلر بود و حتی قصد خیانت به سادلر رو هم داشت و میخواست نمونه انگل رو برای وسکر ببره فکر کنم تا اینجاش رو همه قبول دارند ولی یه نکته میمونه که میخواستم به این نکته برسم اون دست کراوزر با همه اون دلایلی که گفتم نمی تونست اثر انگل باشه ولی میتونست اثر ویروس جی باشه همونطور که میدونید وسکر از دور عملیات جاویر رو زیر نظر داشت و کراوزر رو هم همچنین
ممکنه وسکر بعد از اینکه هلیکوپتر سقوط کرده اومده و کراوزر رو نجات داده و یه نمونه کنترل شده از ویروس جی رو بهش تزریق کرده و اینجوری کراوزر هم به قدرتی مثل وسکر برای جاخالی دادن از گلوله ها دست پیدا کرده (اگر یادتون باشه کراوزر هم مثل وسکر قدرت زیادی در جابجایی خودش داشت دستش هم دقیقا مدل دست کورتیس میلر و دکتر بیرکین بود و کار سپر و نابود کننده رو داشت) پس میشه نتیجه گرفت وسکر یه نمونه کنترل شده تر از ویروس جی رو به بدن کراوزر تزریق کرده تا هم قدرت بیشتری داشته باشه و هم زنده بمونه و کراوزر هم که قبلا مجذوب قدرت وسکر شده بود برای وسکر هرکاری میکرد به نظرتون اینایی که گفتم تا کجاش اشتباهه هرجایی که اشتباهه و منطقی نیست رو روشن کنید و یه دلیل منطقی برای اشباه بودنش بیارید ممنون میشم
کراش جان باید بری نزدیک ستونی که اون سنگ بهش وصله و یه بمب بذاری و از دور منفجرش کنی اینجوری سنگ ازاد میشه.
اگر چیزی یادم رفت منو حلال کنید
خدا نگهدار
یا علی
من تازه امشب نشستم این تاپیکو از صفحه اول شروع به خوندن کردم واقعا عالی بود از تمام کسایی که زحمت میکشند و این اطلاعات و گرد اوری میکنند ممنونم.اقا نیما اون تاریخچه 90 صفحه ای کی اماده میشه ؟ ضمنا یه سوالم داشتم این Resident Evil - Pachislot چی هست ؟ من تو یوتیوب دیدم خیلی شبیه resident evil :remake هست . البته فکر کنم این فقط یه دمو هست و بازی نیست.نمیدونم
http://www.youtube.com/watch?v=mr-i5eOeJP4
خیلی ویدیوی قشنگی بود این مال دستگاه pachislot که تو ژاپن موجوده
در ضمن اون تاریخچه آمادست بزودی برات upload می کنم
خوب میرسیم به دوست عزیزم هادی جان !
ببین من قبول دارم که اون انگل لاس پلاگا نبود ولی میشه گفت جی ویروس هم نبود چون همون طور که گفتم وسکر چشم هاش قرمز شده بود کلا از نشونه های این ویروس تغییر چشم هاست
در ضمن حرکات دست کراوزر مثل انگل لاس پلاگا بود و البته پرش هاش مثل وسکر بود
در ضمن درمورد اون نسخه اویل 5 فراموشش کن چون همونطور که گفتم تو vga امسال خبرای خوبی از re میشنویم