hmd2009
کاربر سایت
تو Umbrella CH دیگه :d
اولین دمویی که با جیل تو راکون هستی (همون سناریو RE3 :d)
دموی اولش که با زامبی ها درگیر میشه:d
اها من اصلا اونو بازی نکردم مال wii هست.یه بار بازی کردم تیک میزد اعصابم خورد شد بیخیالش شدم.:d
تو Umbrella CH دیگه :d
اولین دمویی که با جیل تو راکون هستی (همون سناریو RE3 :d)
دموی اولش که با زامبی ها درگیر میشه:d
چیزی که اعصاب من رو خراب می کنه اینه که کاپکوم به جای اینکه بیاد توی دامناشن ماجرای لیون و ایدا رو تموم کنه و بعدش هم یک بازی برای ربکا و بیلی بسازه،اومده لیون و بیلی رو با هم آورده و ربکا و ایدا هم همینطور لنگ در هوا موندن.یعنی باز مجبورن برای لیون و ایدا یک بازی دیگه و برای ربکا هم یک بازی دیگه بسازن! :d واقعا جای تاسف داره.
ممنون اجرا شد حالا این ریمیک چی هست مال wii?فکر نکنم رزیدنت اویل 1 تو 7 اجرا شه ؟ چرا ریمیکشو بازی نمیکنید ؟
RE:Remakeنسخهٔ بازسازی شدهٔ قسمت اول هست که برای GameCube و Wii پورت شده و میتونید با شبیه ساز دلفین اون رو توPC اجرا کنید.ممنون اجرا شد حالا این ریمیک چی هست مال wii?
از کجا میدونی بیلی تو دامنیشن هست مگه دموی جدیدی اومده باز ؟ یا نکنه اون شخصیت اخر دمو بیلیه آره ؟
از دست تو افشین چه جاهایی ذوم کردی خداییش:d عجب صحنه ای بود من این دمو رو ندیده بودم الان امضا رو عوض میکنم خیلی ضایع بید:d خوشا به حال اون زامبیهآخه حرکات جیل خیلی ضایع بود هی آه و اوه می کرد!![]()
ممنون اجرا شد حالا این ریمیک چی هست مال wii?
خوشا به حال اون زامبیه:d
مرسی .ای بابا چیز خاصی نبود که شما ها هم ذهنتون کلا منحرفه:d با شما نیستم Little John.
این حرفتو در مورد جیل ندیده میگیرم.:d
بچهها بگم بیان این نظر سنجی رو حذفش کنن بره؟![]()