بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خوب این پست تاریخی رو میزنم که نظر سنجی جدید رو انتخاب کنیم:یعنی اگه فکر می کنید هر گزینه ای بهتره که به عنوان نظر سنجی رو سایت قرار بگیره فقط و فقط شمارش رو بگید (یعنی جوابش رو ندید:دی)
لطفا با هر کدوم موافق هستید نظرتون رو بگید

1-بهترین رزیدنت ایول که تا به امروز ساخته شده؟

2-کدام سبک رزیدنت اویل رو می پسندید؟

3- بهترین شخصیت قابل بازی رزیدنت اویل چه کسی است؟

4-کار آمد ترین اسلحه رزیدنت اویل چیست؟

5-بهترین آهنگسازی برای رزیدنت اویل در کدام شماره بوده است؟

6-آیا موافق به متوقف شدن سری رزیدنت اویل هستید؟

اگه مورد دیگه ای یا نقصی در گزینه ها به ذهنتون رسید بهم بگید

آخرین ویرایش:
نه واقعا این چیز خاصی نبود؟! اصلا اون نفس نفس زدنش no no کردنش چی بود:دی
دیگه باید چی کار می کرد؟:دی
اصلا چرا اون کارو کرد؟:دی
البته تقصیر جیل نیستا تقصیر سازنده های بی شعور!
اصلا از اول جیل رو مسخره می کنن اون از دیالوگاش !
اون از اون جیغ ضایعش تو re1 !
resident-evil-live-action_288x216.jpeg

اونم از re5 که وسکر مو هاش جیل رو رنگ کرده!

اون no no نفس نفس زدنش تو خیلی از فیلم ها و بازی ها هست.تو بازی توم ریدر هم خیلی زیاد دیدم.:d

افشین به نظر من نظر سنجی شماره 2 و 6 بهتر از بقیه هستند. من شماره 6 رو ترجیح میدم.چقدرم انتخاب بین گزینه هاش سخته ولی خوشم اومد ازش.

1-بهترین رزیدنت ایول که تا به امروز ساخته شده؟

2-کدام سبک رزیدنت اویل رو می پسندید؟

3- بهترین شخصیت قابل بازی رزیدنت اویل چه کسی است؟

4-کار آمد ترین اسلحه رزیدنت اویل چیست؟

5-بهترین آهنگسازی برای رزیدنت اویل در کدام شماره بوده است

6-آیا موافق به متوقف شدن سری رزیدنت اویل هستید؟

1) Resident Evil 2
2) رزیدنت اویل های کلاسیک

3) جیل ولنتاین
4)
مگنوم
5)resident evil 2

resident evil 3
6) هرگز

همه این نظر سنجی هایی که فرمودید خوب هستند

ولی به نظرم شماره 1 و 6 خیلی بهتراند

1) Resident Evil 2
2) رزیدنت اویل های کلاسیک

3) جیل ولنتاین
4)
مگنوم
5)resident evil 2

resident evil 3
6) هرگز

همه این نظر سنجی هایی که فرمودید خوب هستند

ولی به نظرم شماره 1 و 6 خیلی بهتراند

مرسی که نظر دادی
فقط یک مورد رو بگید که بتونیم تصمیم بگیریم؟

ای بابا افشین همه دارن همه ی نظر سنجی هارو جواب میدن به جای اینکه یکیشونو انتخاب کنن بابا یه نظر سنجی رو فقط انتخاب کنید :d تیتر نظر سنجی و بگید انتخاب گزینه ها باشه واسه بعد از انتخاب سوال نظر سنجی.

resident evi2
کلاسیک
leon.s.kenedy
shot gun
resident evil5
اصلا بدون اویل هرگز

ضمن تشکر و تبریک اینکه اولین پستتو تو این تاپیک دادی حضورتو به جمع دوستداران رزیدنت اویل از طرف همه بچه ها خوش آمد میگم. ولی دوست عزیز فقط عنوان نظر سنجی رو انتخاب کن.

سلام.درباره ی نظر سنجی ها به نظر خودم شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 از همه بهتره.ولی اگه بخوام از بین موارد بالا انتخاب کنم،مورد اول رو انتخاب می کنم.
این هم نظر خودم:
رزیدنت اویل ریمیک و زیرو
ترسناک و معمایی با دوربین رزیدنت اویل 4 و 5
کلیر ردفیلد
شات گان
رزیدنت اویل 2 و 5
حتما
اون دموی جیل رو هم من تا حالا 500 بار دیدم.ولی هیچ وقت فکرم به سمت این جور چیزها منحرف نشده بود.واقعا عجیبه! :d
در ضمن آقای افشین خان!کجای رزیدنت اویل 5 کامل نبود!حالا خوب خود کاپکوم گفته که رزیدنت اویل 4 فقط به خاطر تحول در گیم پلی ساخته شد و داستان فقط پوششی برای گیم پلی بود.در خالی که رزیدنت اویل 5 کلا به خاطر داستان ساخته شد.رزیدنت اویل 5 خط اصلی داستان که از واقعه ی عمارت شروع شد رو تموم کرد و یک جمع بندی از کل رزیدنت اویل بود.(مثل کد ورونیکا)
در ضمن وقتی که هنوز این همه ابهامات در داستان وجود داره (مثل:شری،سازمان،ایدا،نیکلای،الکس،بیلی و....)،مطمئن باشید که از داستان و شخصیت های جدید خبری نیست.
می بینم که آنلاینی! :d

آخرین ویرایش:
سلام.درباره ی نظر سنجی ها به نظر خودم شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 از همه بهتره.ولی اگه بخوام از بین موارد بالا انتخاب کنم،مورد اول رو انتخاب می کنم.
اون دموی جیل رو هم من تا حالا 500 بار دیدم.ولی هیچ وقت فکرم به سمت این جور چیزها منحرف نشده بود.واقعا عجیبه! :d
در ضمن آقای افشین خان!کجای رزیدنت اویل 5 کامل نبود!حالا خوب خود کاپکوم گفته که رزیدنت اویل 4 فقط به خاطر تحول در گیم پلی ساخته شد و داستان فقط پوششی برای گیم پلی بود.در خالی که رزیدنت اویل 5 کلا به خاطر داستان ساخته شد.رزیدنت اویل 5 خط اصلی داستان که از واقعه ی عمارت شروع شد رو تموم کرد و یک جمع بندی از کل رزیدنت اویل بود.(مثل کد ورونیکا)

سلام اقا نیما.شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 ! منظورت کلیر ردفیلد هست ؟ رزیدنت اویل 6 که هنوز ساخته نشده معلوم نیست تازه ساخته هم بشه باز چند بار کنسلش کنن.

این هم نظر خودم:
رزیدنت اویل ریمیک و زیرو
ترسناک و معمایی با دوربین رزیدنت اویل 4 و 5
کلیر ردفیلد
شات گان
رزیدنت اویل 2 و 5
حتما
در ضمن وقتی که هنوز این همه ابهامات در داستان وجود داره (مثل:شری،سازمان،ایدا،نیکلای،الکس،بیلی و....)،مطمئن باشید که از داستان و شخصیت های جدید خبری نیست.

ببخشید دیگه ما یکم منحرفیم:دی بچه مثبت:دی
میدونستی کلیر از بچه مثبتا خوشش نمیاد
در ضمن منظورم این نبود که داستان re5 بد بود یکم نقص داشت ولی re4 این طور نبود ولی داستانش مهم نبود اصلا برعکس re5
این روز ها همه آنلاینن شما چطور؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or