بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

قصد جسارت ندارم جناب g-virus نظر شما کاملا محترم هست. ولی نظر سنجی بهترین شخصیت خیلی شبیه به نظر سنجی قبلی هست .بهتره که نظر سنجی جدید یه چیز تازه و نو باشه.البته این نظر منه.

آخرین ویرایش:
سلام بر برو بچ
من اون نظر سنجی در مورد بهترین مبارز و بهترین شخصیت برای مبارزه رو میپسندم و نظرم هم البرت وسکره
میبینم که اقا احد با اسم اصلی خودش برگشت و توی تایپکی که خودش درست کرده یه پست گذاشت .
ولی بهترین اسلحه به نظر منم شاتگانه بهترین و کاری ترینشون همینه.
راستی اون صحنه جیل مربوط به کدوم سری از بازیه تو کامپیوتر هم اجرا میشه یا نه؟
افتتاح صدمین صفحه از تایپک رو به خودم و تمامی دوستان این فروم مخصوصا به براه اندازنده این تایپک mr dead تبریک میگم امیدوارم این تایپک تا هزاران صفحه ادامه داشته باشه و بچه هامون بیان و نظر بدن یه روزی.

خو الان این یعنی کدوم؟:دی
راست میگه حمید دیگه یکم همکاری کنید

نظر سنجی شماره یک و پنج خوب هستن.

افتتاح صدمین صفحه از تایپک رو به خودم و تمامی دوستان این فروم مخصوصا به براه اندازنده این تایپک mr dead تبریک میگم
:lol:
Mr.Dead. با Mr.Deathزمین تا زیر زمین فرق داره :دی
میبینم که اقا احد با اسم اصلی خودش برگشت و توی تایپکی که خودش درست کرده یه پست گذاشت .
=))

آخرین ویرایش:
سلام احد جان گل
چه عجب از این طرفا!
به تاپیک خودت خوش اومدی
منظورم این بود که کدوم از اینا بهتر ملت رای بدن؟

آهان :d
به نظر من بهتره اولين نظر سنجي در مورد سبك رزيدنت ايول يعني كلاسيك يا امروزي باشه.
اينجوري با روحيه ي بچه ها بيشتر آشنا ميشيم :d

سلام
شماره 3
سلام!
شما چرا تاریخ عضویتت اینجوری؟
مرسی از اینکه نظر دادی
نظر سنجی شماره یک و پنج خوب هستن.

:lol:
Mr.Dead. با Mr.Deathزمین تا زیر زمین فرق داره :دی
=))
جای اینکه بچه مردم رو مسخره کنی بیا درست جواب بده:دی
کدومش درست بگو
آهان :d
به نظر من بهتره اولين نظر سنجي در مورد سبك رزيدنت ايول يعني كلاسيك يا امروزي باشه.
اينجوري با روحيه ي بچه ها بيشتر آشنا ميشيم :d

احد جان گیر دادی به روحیه بچه ها:دی
روح همشون شاد:دی

خدایا پررویی را از ما مگیر امین یا رب العالمین

سلام بر رفقا
اقا بهتره من زیاد اینجاها نظر ندم خداییش اخر سوتی هستم . بازم خوبه که من میام ملت یه خنده ای میتونن بکنن خدارو شکر یه کاری از دست ما بر اومد.
این اقا احد از بس نمیاد ادم اسمشو فراموش میکنه از بس هم توی اویل ما باختیم و مردیم نوشت you are dead که این کلمه رو اشتباهی گرفتم ببخشید که مایه خنده رو فراهم کردم شرمنده دیگه تکرار نمیشه.در ضمن اون پست رو پاک کردم که بیشتر از این تلفات جانی نگیره
افشین خان هر کدومو تو انتخاب بکنی منم همونو انتخاب میکنم نظر من نظر خودته بهتره من یکی نظر ندم تا باعث مردن مردم از خنده نشدم - تو این گرونی . بی پولی ما پول دیه ندارم به کسی بدیم- از بس ملت خوش خنده هستن
البرت وسکر دارم برات این دومیش بود یه بار مارو میترسونی حالا هم بهم میخندی دارم برات:d:d:d:d;);)
اقا یه سوال فنی
من با نرم افزار دلفین دارک ساید رو اجرا کردم و بازی هم اجرا میشه فقط تنها مشکلی که هست نمیتونم تفنگ ها رو عوض کنم چیکار میتونم بکنم کسی میتونه کمکی بکنه؟

جای اینکه بچه مردم رو مسخره کنی بیا درست جواب بده:biggrin1:
کدومش درست بگو
:d
نظر سنجی 1 :d
احد جان گیر دادی به روحیه بچه ها:biggrin1:
روح همشون شاد:biggrin1:
درود بر شما:d
خدایا پررویی را از ما مگیر امین یا رب العالمین
امین:d
اقا بهتره من زیاد اینجاها نظر ندم خداییش اخر سوتی هستم . بازم خوبه که من میام ملت یه خنده ای میتونن بکنن خدارو شکر یه کاری از دست ما بر اومد.
عزیزم چرا زود به دل‌ میگیری آخه؟! اون خنده نشانه مسخره کردن نبود که:دی
البرت وسکر دارم برات این دومیش بود یه بار مارو میترسونی حالا هم بهم میخندی دارم برات:d:d:d:d;);)
اوه اوه :دی
من با نرم افزار دلفین دارک ساید رو اجرا کردم و بازی هم اجرا میشه فقط تنها مشکلی که هست نمیتونم تفنگ ها رو عوض کنم چیکار میتونم بکنم کسی میتونه کمکی بکنه؟
با دکمه‌های (فلش های) راست و چپ یا بالا و پایین (دقیقا یادم نیست ) روی کیبوردت میتونی عوضشون کنی‌.

من فکر کنم ساعت اومدنم با شماها میزون نیست یا مشکل از جای دیگس
هر وقت من هستم کسی نیست هروقت شماها هستین من نیستم جریان چیه ؟
آقا من میگم نظرسنجی بزاریم آیا موافق با reboot شدن رزیدنت اویل هستید یا خیر اینجوری بهتره (از نظر من)
ولی اگه قراره یکی از اونا باشه من میگم شماره 1

شما میگین کتاب resident evil archives شماره 2 هم داره کو؟ من که کل اینترنتو گشتم همونی بود که قبلا گزاشته شده کلا تا کد ورونیکا هستش
اینا رو ببینید
http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil
http://residentevil.wikia.com/Resident_Evil_Archives

آخرین ویرایش:
تو رزیدنت اویل آنلاین چجوری میشه زامبی هارو کشت من هر چی تیر داشتم تموم کردم همون اولش .زامبی هاش هی پا میشن.

آخرین ویرایش:
دوستان سلام!
یک هدیه برای همتون دارم فقط لطفا یه جایی رو معرفی کنید که بتونم براتون آپ کنم ثبت نام هم نخواد
فقط 2 مگ!
فقط نا امیدم نکنید سرش کلی بدبختی کشیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or