سلام بر برو بچ
من اون نظر سنجی در مورد بهترین مبارز و بهترین شخصیت برای مبارزه رو میپسندم و نظرم هم البرت وسکره
میبینم که اقا احد با اسم اصلی خودش برگشت و توی تایپکی که خودش درست کرده یه پست گذاشت .
ولی بهترین اسلحه به نظر منم شاتگانه بهترین و کاری ترینشون همینه.
راستی اون صحنه جیل مربوط به کدوم سری از بازیه تو کامپیوتر هم اجرا میشه یا نه؟
افتتاح صدمین صفحه از تایپک رو به خودم و تمامی دوستان این فروم مخصوصا به براه اندازنده این تایپک mr dead تبریک میگم امیدوارم این تایپک تا هزاران صفحه ادامه داشته باشه و بچه هامون بیان و نظر بدن یه روزی.
سلاممرسی که نظر دادی
فقط یک مورد رو بگید که بتونیم تصمیم بگیریم؟
سلام احد جان گل
چه عجب از این طرفا!
به تاپیک خودت خوش اومدی
منظورم این بود که کدوم از اینا بهتر ملت رای بدن؟
سلام!سلام
شماره 3
جای اینکه بچه مردم رو مسخره کنی بیا درست جواب بدهنظر سنجی شماره یک و پنج خوب هستن.
Mr.Dead. با Mr.Deathزمین تا زیر زمین فرق داره
![]()
آهان :d
به نظر من بهتره اولين نظر سنجي در مورد سبك رزيدنت ايول يعني كلاسيك يا امروزي باشه.
اينجوري با روحيه ي بچه ها بيشتر آشنا ميشيم :d
:dجای اینکه بچه مردم رو مسخره کنی بیا درست جواب بده:biggrin1:
کدومش درست بگو
درود بر شما:dاحد جان گیر دادی به روحیه بچه ها:biggrin1:
روح همشون شاد:biggrin1:
امین:dخدایا پررویی را از ما مگیر امین یا رب العالمین
عزیزم چرا زود به دل میگیری آخه؟! اون خنده نشانه مسخره کردن نبود کهاقا بهتره من زیاد اینجاها نظر ندم خداییش اخر سوتی هستم . بازم خوبه که من میام ملت یه خنده ای میتونن بکنن خدارو شکر یه کاری از دست ما بر اومد.
اوه اوهالبرت وسکر دارم برات این دومیش بود یه بار مارو میترسونی حالا هم بهم میخندی دارم برات:d:d:d:d![]()
با دکمههای (فلش های) راست و چپ یا بالا و پایین (دقیقا یادم نیست ) روی کیبوردت میتونی عوضشون کنی.من با نرم افزار دلفین دارک ساید رو اجرا کردم و بازی هم اجرا میشه فقط تنها مشکلی که هست نمیتونم تفنگ ها رو عوض کنم چیکار میتونم بکنم کسی میتونه کمکی بکنه؟
سلامسلام!
شما چرا تاریخ عضویتت اینجوری؟
مرسی از اینکه نظر دادی
هست اما نیستشما میگین کتاب resident evil archives شماره 2 هم داره کو؟ من که کل اینترنتو گشتم همونی بود که قبلا گزاشته شده کلا تا کد ورونیکا هستش
اینا رو ببینید
http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil
http://residentevil.wikia.com/Resident_Evil_Archives