این بحث ها را کمی بی خیال شید فرزندانم! مصاحبه ای با استاد میکامی. کجایی که یادت بخیر! میبینی ما مچل کپکام شدیم!
این مصاحبه را مجله بازی نما انجام داده است. رفتم سراغ ارشیو قدیمی مجله هام پیدا کردم!
مجله بازی نما- اردیبهشت 84
موضوع مصاحبه:بررسی نسخه 1 و 2 اویل و ماجراهای ساخت رزیدنت اویل 1/5
بازی نما:با سلام.اقای میكامی بعد از كارگردانی اویل 1 حال ما شما را در سمت تهیه كننده اویل 2 میبینیم.كمی در این
مورد توضیح دهید.
میكامی:در ابتدای كار فقط خواستم فضای كلی بازی اویل 2 را بسازم.و بقیه كارها را به هیدكی كامیا واگذار كنم.داستان بازی
برخلاف نسخه اول شاخه شاخه و پیچیده نبود و یك مسیر مستقیم را پیشروی میكرد.
بازی نما:به نظر میرسد كیفیت بازی اویل 2 نسبت به 1بهتر شده و تغییراتی در درجه ترس بازی ایجاد شده.
میكامی:در اویل یك من ترس را در طول بازی به نمایش میگذاشتم اما اویل 2 فرق داشت و انهم صحنه های پر زرق و برق سینمایی
بازی و دموها بود.
بازی نما:تفاوت نظر شما و كامیا در كدام بخش بازی بود؟
میكامی:شما صحنه نمایشی ای كه تایرانت از هلی كوپتر به زمین پرت میشوید را به یاد اورید.شما شش كپسول كه
توسط هلیكوپتر حمل میشوند را دیدید.من با خود فكر كردم كه چرا شش كپسول باشند و یكی كافی بود.تعداد زیاد كپسولها سلیقه كامیا بود.اگر من كارگردان اویل 2 بودم تایرنتهای زیادی حذف میكردم
اگر من كارگردان بودم تایرنت را از هلیكوپتر به زمین پرت نمیكردم بلكه كاراكتر را به طور ناگهانی
با تایرنت روبه رو میكردم و این یك صحنه فوق العاده ترسناك میشد مانند صحنه های اویل یك.
بازی نما:همه جا از اویل 1.5 یك ونیم بحث میشود لطفا توضیح دهید كه این نسخه چگونه است.
میكامی:اویل یك و نیم همان اویل 2 بود كه من و كامیا به گروه سازنده بیش از حد تذكر میدادیم و گروه ساخت بازی
نمیدانستند كه به حرف من یا كامیا گوش كنند و ما هم فقط 3 ماه وقت داده بودیم تا بازی ساخته شود كه
3ماه خیلی زمان كمی هست و بعد از گذشت این مدت بازی ساخته شد اما یك بازی مزخرف بود و داستان
و كنترل و در كل همه عناصر بازی ایراداتی داشتند كه مجبور شدیم بازی را دوباره بسازیم و این بود كه همه جا
به این اویل گفتند یك ونیم.
بازی نما:به نظر شما برای اینكه اویل همیشه طرفدار داشته باشد و ترس و وحشت را حفظ كند چه پیشنهادی دارید؟
میكامی:خوب باید هر نسخه از اویل با فاصله 5الی 6سال منتشر شود تا هم مردم در انتظار اویل
باشند و هم در این مدت صحنه ترسناكی از بازی ندیده اند و مشتاق یك بازی جدید هستند ولی اگر همیشه اویل
با فاصله زمانی كم منتشر شود دیگر برای مردم ترسناك نیست و میشود كمدی.
بازی نما:تفاوت شما با هنرپیشه ها؟
شینجی میكامی:ما بر خلاف بازیگران سینما با حركات و نقشهای خود مردم را سرگرم نمیكنیم بلكه با
بازی ساخته شده به دست خودمان مردم را سرگرم میكنیم و اكثر مردم ما را نمیشناسند ولی بازیگران در همه جا اشنا هستند
.
بازی نما:از وقتی كه در اختیار ما گذاشتید متشكریم.
میكامی:خواهش میكنم.