میدونم دوست عزیز!!! یک روز قبل پستت اطلاعاتش رو خونده بودم چرا که همزمان با لیک تصاویر عرضه شده بود و شما دیرتر قرار دادی.اونا زامبی نیستن اگه اون پستی که اطلاعات بازی رو گذاشته بودم با دقت نگاه میکردی درموردشون توضیح داده بودم. اونا مبتلا شده هستن خیلی با زامبی ها فرق دارن خودشونم گفتن! کلا یک گونه ی جدیدن! من کار ندارم گرافیکش برای من قابل قبوله! مهم اتمسفر بازیه که دقیقا همونطوریه که فکر شو میکردم!
میدونم دوست عزیز!!! یک روز قبل پستت اطلاعاتش رو خونده بودم چرا که همزمان با لیک تصاویر عرضه شده بود و شما دیرتر قرار دادی.
اطلاعات Afflicted ها هم همزمان با لیک اولین تصاویر بیرون اومد!!
اما زامبیها با توجه به تیزر صد در صد حضور دارن.
Resident Evil: Revelations 2 will feature a new “Afflicted” enemy type, which “may look like zombies, but are in fact something quite different.”
The Afflicted enemy will be both fast and able to deal heavy damage to the player. It is also said that they will force the player to decide whether to take them head-on, sneak up using stealth and applying a take-down or the player can run for the hills and “preserve ammo”.
و بله؛ اتمسفر بازی کاملا قابل قبوله.
میگه این نسخه یک گونهی جدید دشمن رو به همراه داره. نه که چیز دیگهای وجود نداره.
این نظر منه!تصاویری که 15 دقیقه قبل توی پیج رزیدنت ایول منتشر شد گرافیک قبل رو تایید کرد. چطور امیدوار شدی؟
زامبی هم وجود داره اما دشمن اصلی همونان.
15 دقیقه پیش تصاویر Revelations 2 در پیج RESIDENT EVIL قرار گرفتن که همون کیفیت قبل رو تأیید میکنن.
نوشته شده این شماره در 4 اپیزود عرضه میشه که هرکدوم میتونه جدا یا کلی خریداری بشه.
![]()

میگم بچه ها مگه این نسخه قبل شماره 6 بازی نیست؟
پس باید کلیر کم تر از 34 سال سن داشته باشه
چرا اینجا مثه این 40 ساله هست!
زیر چشماش،حالت پوستش و اینا به بالای 35 سال میخوره
اون مویرا مگه 24 سالش نیس پس چرا اینقدر بچه میزنه؟
کپکام ما رو فیلم کرده
دقت کریدن دستبند موقع خطر هم تغییر رنگ میده؟
در کل جو خوبی داره بهتر از جو 6 هست
انگار 6 تا شکم زاییده
اگه باز هم دیگه را تو بازی ملاقات کنند Leon فکر نکنم این بار به جا بیاره کلر را:d
نه داداش.چهره ی کلیر به نظر من بد نیست. :d خیلی شبیه دارک سایده.فقط مسن تر و پخنه تر شده.به نظر من همیشه زیبا بودن ملاک نیست.گرچه الآنش هم زشت نیست.البته این فقط نظر منه!
(پست قبلیم رو همه بخونن لطفا.دو تا پست بالاتر از این!)

مسئله خوشگلی نیست کلر خیلی سنش بالاتر از اونچه هست نشون میده
مثه جیک که بزرگتر ازسنش میزد
مویرا هم سنش کمتر میزنه
اصن یه وضی![]()
همونطور که قبلا گفته بودم، این عنوان قراره چند حالت برای گیم پلی داشته باشه.
اپیزودها هفتهای بیرون میان و پایان ماه همزمان با آخرین اپیزود، نسخهی فیزیکی به بازار میاد. فکر فوقالعادهای هست. نه مثل Walking Dead اونقدر دیر که حس بازی از سر بیافته!
داستان از جایی شروع میشه که بعد از حمله به TerraSave، کلیر و مویرا چشم در یک جزیره باز میکنن. اطلاعات بیشتری هنوز نیست اما میشه حدسهایی زد!
تو کامنتهای پیج رسمی، هوادارا استیو رو میخوان! به نظرتون حضور داره؟ اگر اینطور باشه، اهمیت سری REVELATIONS از سری اصلی بیشتر میشه! در حالیکه سری اصلی داره دستو پا میزنه واسه سوژه، این سری پتانسیل به شدت بالایی داره.
داستان این نسخه قراره انتخابهایی رو بر عهده بازیکن بذاره. میشه به پایانهای چندگانه امیدوار بود!
از گرافیک ناراحتم؛ چون قراره چنین تجربهای رو تحت تأثیر قرار بده. اما به قول حمید اتمسفر خیلی مهمتره که تا اینجا به بهترین شکل وجود داره.
![]()
- - -ویرایش - - -
پس لیان رو توی 6 چی میگی؟ Old Lion شده بود رسما!:d